![]() |
Dobro i borbeno, čestitke, sudac nek ugine u nekoj zabačenoj Švedskoj guštari, kmet -.-
|
Dobro je...iznad mojih očekivanja, iskreno.
Prva je tekma pa je srce veće od razuma, zato nije bilo mirnoće da ovo završimo sa 3:0 ili više, no nema veze. Pretrčali smo 3km više od Turaka, stojimo dobro na terenu i to me najviše veseli :) Btw, ja gledao tekmu (poučen ranijim iskustvom) na BH1 i napokon odmorio mozak uz korekno komentiranje, malo za promjenu. Preporuka :D :beer: |
Mislim da igramo najbolji nogomet na euru. Zasad. Srna mora doma. Strinic mora doma ili bar duplirati lijevu stranu. Prestati igrati glavom protiv ekipa koje bolje igraju s glavom od nas. U formaciji 4 2 3 1. Realizacija je problem. Potencijalno veliki problem. Da Modric nije ubacio onaj krumpir sad bi bio remi. Inace decki se zalazu, svaka cast, Rakitic me odusevio, Badelj se potrgao od trcanja, Vida siguran... Nemrem reci da nisam zadovoljan.
|
Jel' netko vidio Raketu danas na igralištu? Ja samo kad je izlazio iz igre.
|
A Mandžu? Cijelo vrijeme je stajao u sredini i na krilu umjesto na jedinom mjestu di zna igrat :D
|
Citiraj:
Ti to trolaš, ili...?:stoopid: |
Samo da nas "izbornik" ne kosta kante na kraju....
|
Ma turci su za ku*** isto ko i naša realizacija:nono:
|
|
Ko li je samo namontirao one stative i prečke nasrid gola.
|
Citiraj:
|
3 grede smo pogodili danas, Turci su imali srece. Modric igrac utakmice, Raketa je bio dobar. Tri boda su tu, idemo dalje, ajmo Hrvatskaaaaaaaa. :)
|
Citiraj:
I koliko se sjećam, ako sudac vidi krv na glavi, ide crveni karton. Ali vjerojatno se kćer udala za imigranta pa da ga nebi zet i njegovih 17 braće špotali. |
Citiraj:
|
Osim ako Kovač to napravi, onda se dobije crveni :)
|
Broz i Perišić mi otkinuli 20 godina.
Apropo Rakete, osim onog finog prolaza jedan na jedan, osrednje. Frajer carini loptu - vidi se da je Barcina škola :D. Sudac nema veze sa životom. Valda kad cijelu godinu pratiš samo LP, ovo dođe ko zona sumraka. HRT 2 HD, najljepša stvar koja mi se dogodila ove godine :D. Koda sam dobijo novi par oči. |
Citiraj:
Nemoj zaboravit da će i Rio prenositi u HDu :) |
Citiraj:
3 minute poslije je mandžo dobio lakat, taj je već bio za žuti |
Raketa radi ono kaj je nekad radio Prosinečki. Navuče, napravi višak i proslijedi loptu. On je danas možda dve lopte izgubio. Čovjek je odradio konjski posao koji se na kamerama ne vidi.
|
Realizacija zabrinjavajuća. Realno ovo smo dobili na individualnu kvalitetu, vidilo se da imamo bolje igrače.
|
A ne znam. Raketa je imao 6 pokušaja driblinga, 2 je dobio. Imao je 15 duela, 5 dobio i 3 puta su mu oduzeli loptu, jedanput je pucao prema golu (0 u okvir). U defenzivi skoro ništa (nije njegov posao ali ok), i kreirao jednu veliku priliku. Može to i bolje.
|
Gledam ove Poljake i Irce. Žali bože takvog nogometa.
|
Citiraj:
Uopće mi se nije dalo ulaziti u polemike i objašnjavati...izgleda je nekima samo Modrić danas igrao dobro, jbg :D Odgovorno tvrdim da nije bilo tog viška prostora kojega Raketa radi (preko 10km lik istrčao danas, al' eto, to ništa ne valja :D), sada bismo možda i drugačiji bodovni saldo gledali u tablici ;) |
Da, bas je silovanje nogometa ova tekma. Valjda Nijemci budu veceras odradili dobru tekmu.
|
Fakat, prebacio sam program, ne gleda mi se ovo smeće. Čekaju se švabe :D
|
Šteta što nitko Ćorluku nije dobio na intervju. Frajer se vjerojatno Čačiću krvi napio koliko mu je falilo nakon tekme.
Ako čovjeka krpaš 3 puta i svaki put ponovno počne obilno krvariti, pa daj ga makni van. Samo sam čekao kad će se onesvijestiti, a i učinilo mi se da je tražio zamjenu nekoliko puta... Imamo li uopće koga da ga zamijeni? Perišić i njegova frizura su izazivale urlanje od smijeha u ekipi... "Ne može više, cijelu zemlju nosi na glavi" "Dođe u salon i kaže: ošišaj me na glupana" ... |
Nije tražio zamjenu.
Evo sad je bio doktor na tv. Inače nisu to neke ozbiljne ozljede, on vjerojatno ništa ne osjeti samo što ima dosta krvi i ružno izgleda |
Ako je vjerovati portalima, Srnin otac je preminuo nekad tijekom utakmice. :(
|
Zalosno da, ali mislim da sam zadnje citao da mu je bio tesko bolestan, pa kak se ono ruzno veli, nije im iznenada :(
|
Zanimljiva tekme protiv osmanlija, za moj ukus čak i malo prežestoka, zbog nesposobnog suca (vidi se da je trgovac u slobodno vrijeme :D).
Nije loša promjena mentaliteta unutar momčadi po pitanju trke i htijenja, ali mi se opet ne sviđa što se više-manje sve bazira na Modriću. Očekujem puno više od Badelja u defanzivnom smislu i pokretanju akcija, te od Brozovića po pitanju povezanosti sa ostatkom momčadi jer je danas nekako djelovao distancirano. Nekako mi se čini da Mandžukiću ne odgovara baš ovakav stil naše igre, osim beskonačnih nabacivanja unutar turskog 16-erca, na čemu bi naši trebali znatno poraditi, kao i na realizaciji izrađenih prilika. Rakitić je danas odigrao čisto ok s obzirom da se često nalazio u vrlo gustom prometu po sredini terena gdje su turci nemilice tukli i vukli, a gdje je najviše dolazio do izražaja njihov siledžijizam. Dodatno, nije mi jasno zašto TV serviser nije dao više minuta Pjaci, Kramariću i Schildenfeldu, te tako barem malo poštedio nakantanog Ćorluku, te umornog Perišića, Mandžukića ili Brozovića. No dobro, da se poraditi na tome do Češke koju se NE SMIJE podcijeniti, jer u protivnom ovaj rezultat sa turskom pada u vodu. A sada, da vidimo te das favorite kako igraju ... nadam se dobrom nogometu :D Citiraj:
|
Ajmo švabe :D
|
Evo i Turci dali gola
|
Šta nije Mustafi albanac?
|
Ma Švaba je.
|
Svi Nijemci čije prezime ne završava na -er su Turci. Osim kmice iz Gane. A i taj mi je sumnjiv.
|
Dobra ova tekma sada pred kraj!
|
|
Pariz : vjetrovito - frizura je postojana
|
Razapet će ga :D
Inače i za vrijeme utakmice sam primjetio da taj igrač stalno popravlja friz. Jebale ih frizure, ako ti smeta nemoj ih nosit |
Nakon vodećeg gola Švaba nema više mljevenja protivnika, već tika-tlaka (posjed i beskonačna dodavanja), tu i tamo zapucali po golu Pyatova.
Sačuvali se maximalno za iduću utakmicu :D Moglo je lako bit neriješeno (BTW ovi Ukrajinci imaju skill i pokretljivost, toliko tunela odavno nisam vidija - ali đabe im atraktivnost...) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |