![]() |
Imate trenutno aktivan kupon VRT15 za popust na sve iz kategorije VRT I ALATI.
|
Treba mi novi 120mm ventilator pa sam si naručio ovaj Spire za 30kn. Jeftiniji je čak nego s nego na nabavi
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...eeve/p/W000K9E |
Nula bodova za odgovaranje preko e-maila. 2 tjedna čekam odgovor.
|
Citiraj:
Ja prekjuče napravio narudžbu i srećom stavio plaćenje pouzećem... Poslao sam mail i zvao...naravno ništa. Izgleda da ih je zaba akcija došla glave :roller: |
nema ništa koda trenutno jel ? :D
trebao bih 4 gume naručit..dobro bi doslo bar 10% :D |
Produžili su besplatnu dostavu na kioske Tiska do kraja godine..
|
Citiraj:
Ja planiram uzeti 8 guma i nisu još udostojili javiti. Dalje nula bodova. Nema smisla naručivati kod njih kad ne znaju javiti. Pogotovo podrška dno dna. Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Ma forsiraju telefonsku podršku.
Meni su nedavno na jedan mail odgovorili i rekli da ih nazovem. |
I neka si stave 01/... broj a ne ovaj 072 koji nije u nijednoj tarifi ni u besplatnim minutama. Dok se jave čekaš 5minuta, gubiš pare a impulsi idu...
|
Evo ljudi PROMO 20, 20% popusta na sve, na cjelokupni iznos! :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Hvala :goood: :chears:
|
Citiraj:
|
Na kraju, prije zadnjeg koraka, nakon što utipkas način plaćanja i sve to, ispod svog imena imaš malu rubriku za utipkati PROMO kod!
Hvala
|
I ja mislim kupiti gume, pa me zanima vi koji ste kupili koliko su stare gume ?
|
Jel popust ide na već snižene proizvode? Da ne radim bez veze account ako ne radi.
|
ide :)
|
Citiraj:
Iskreno, pojma nemam zahvaljući njihovom supportu. Ne znaju ni odgovoriti. Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Navodno dobivaju od Autohrvatske gume.
Nego mislim si kupiti tvrdi disk. Može bolje? https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...Blue/p/Z000J5S |
Kad sam ih dobio na telefon rekli mi da posaljem mail...
|
Ja sam naručio 4 gume,drugi dan mi dostavili,plaćanje pouzećem,sve 5
|
Citiraj:
Npr. vidi ovaj. Dobiješ 4x veći kapacitet za 3x veću cijenu. I još je SSHD, a ne klasični HDD. |
Kupljen frižider sa akcije još i ovaj promo kod :D
|
Svrbi me Redmi 3 za 1290kn sa popustom. 2 godine garancija.
Najjeftinije i to skoro za 300 kuna od svega na nabavi |
I mene je zapeo RedMI 3, na XFS je jeftiniji cca 300kn ali jamstvo nije baš pouzdano.
Inače Redmi2 (2GB/16GB) sa popustom ispadne samo 600kn na Abrakadabri ali mi je ružan... |
Sad ste i meni dali mislit.. Iskreno brzinski, REDMI 3 ili REDMI Mi4??
Nemam para pa si naručio Redmi 2 (16/2gb) za 599,20kn na 6 rata :D
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...-LTE/p/4006Z62 |
Meni uredno odbija amex a znam da nije problem do nje. Jel itko probao amexom danas placati?
|
Meni je Diners normalno prošao. A nitko se nije žalio da mu Amex ne radi.
Svakako je super dobiti -20% na već sniženo i još plaćati na rate. Tu se samo vidi kako su ogromne marže. |
Toliko popusta a nemaš šta kupiti xD
gtx 970 po 3000 kn xD |
htio bih naručiti sada dok još traje popust ali mi za dostavu na kiosk nudi samo u centru zagreba i nikak pronaći kiosk u velikoj gorici ima tko rješenje za ovo?
EDIT:naručio na kiosk u zagrebu, tak da bum se malo prošeto |
Citiraj:
al nasmijesnija mi je cijena za intel i7 6700K, 4.006,91 HRK :roller: valjda najskuplji maloprodajni primjerak na svijetu ali eto, jedino se isplati uzet nesto od bijele tehnike, vecinom forumasi se na abrakadabri pocaste klimama, friziderima...:goood: |
Sljedeće godine kad si sredim kuću neće biti ni 5% na bijelu tehniku kad ću je trebat :D
Al tako ti je to, sad kad imašp nešto para i slobodnog vremena onda su grafe i procevi skupi, a frižideri i perilice jeftinije :D I da sa i7 su postigli vrh. Vjerovatno golden sample za OC. :D |
Da, navečer je otišao odabir kioska pa samo ZG nudi, pretraživanje ne radi.
Riješio jedva da sam u Chromeu pod Sensors stavio ručno RI pod lat i lon pa je ponudio na mapi naše kioske. Naručio sam si i 10" tablet za 400kn, nije za mene pa bi trebao biti dovoljan. Najprije je snižen sa 600 na 500kn i onda još 20% :D EDIT: Skužio da imam 3 narudžbe danas, zajedno su preko 1000kn a iznad 900kn imaju besplatno na kućnu adresu. Pokušati ću srediti da mi spoje mobitel i tablet pa da mi pošalju kući a ne na kiosk. Navodno po većim gradovima Tiskov kombi sada ide po ulicama i dostavlja do vrata njihove pakete a manja mjesta i gradove Overseas. |
Baš gledam šta govorite za dostavu... A meni odmah piše besplatno(2000k troska)... Valjda onda ide tim njihovim paketomat servisom.. Koliko sam skuzio!
Zna li se do kada traje promo kod?
|
Kupon PROMO20 je vrijedio samo jučer :)
Dosta stvari prodali po tih 20%, nestao i tablet https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...Core/p/80071E4 Baš me i zanima koji rom će biti na Redmi 2 LTE |
Vi koji ste jučer naručili, vam je poslano što? Nekima su već danas krenuli klime i frižderi...
Hehe, poslao sam im mail jučer ako bi mogli čim prije poslati mobitel i tablet, po mogućnosti i zajedno. I danas mi poslali umjesto toga mirise koji mi nisu hitni :D https://s31.postimg.org/z9sfi6giz/Screenshot_4.jpg |
Meni još nije frižider poslan, al ja sam nekih 500 km od zg, pa ga očekujem do petka
|
@Ag008 možda te trolaju za onu prvu narudžbu za traku i mirisni borić :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:33. |