![]() |
Osobno mi kkmi jos uvijek rastura sa voznjom, ali im je bolid los
A alonsa i buttona u kakvim se oni kramama voze uzas |
Znaci jos jedan kramp od utrke... Ja sam odustao od f1. Do sad nisam gledao niti jednu trku, a niti cu nastavit sve dok nesta drasticno opet ne promjene u pravilima. Zbogom formulo za mene :(
|
Nije bilo lose danas, ali da nije mercedes ispao gledali bi procesiju cijelo vrijeme.
Mali verstappen je talent, svaka cast kako je izdrzao pritisak kimija |
Citiraj:
|
To se već po navici piše da je loša utrka? :D
Po meni jedna od boljih u zadnjih par godina, prva 4 unutar 10 sekundi cijelu utrku, nije se do zadnjeg kruga znalo tko će pobjediti, ona dva luđaka se skrše, mali prištavac osvoji GP... Meni dosta za usranu kišnu nedjelju :) |
dugo nije bila ovako neizvjesna utrka izmedju dve momcadi ne samo borba izmedju LH i NR.
Mozda da svaku utrku ova dva se izbace pa da gledamo borbu Bikova i SF, stim da se na nekim stazama i Williams moze ukljuciti. Jedva cekam da vidimo taj upgrade kojeg Renault toliko dugo sprema. Samo da ne podbace. Da li jos nekom ide na onu stvar onaj kmecavac SV? Svaku utrku on kmeci, daj vise suti i utrkuj se ko muskarac. Steta da ga DR nije prosao. Da je samo malo vise snage u tom motoru bilo bi https://youtu.be/fEXra5_GCCw?t=165 |
Svaki put kad ga netko pokuša proći... "What are we doing here" se čuje plačljivim glasom na team radiu. Valjda očekuje da svi samo kruže na svojim pozicijama ako su iza njega , a jedino on ima pravo na preticanje
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Novinar je pitao Ricciarda komentar na Vettelovo kukanje, odgovor: "Typical"
|
Citiraj:
Bilo bi Rikiju typical da mu se ovaj nije maknuo. Nadalje ima li pravo kmecati s obzirom da zadnje 2 utrke nije uopće vozio zbog gluposti drugih vozača? Ne kmece li i drugi vozači ili to samo SV radi? :) :) I neka mi netko objasni kako je moguće da je Ferrari danas brzi na testiranju nego u subotu u Qualama??! Stvarno su loši. |
Temperatura zraka/staze?!?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Citiraj:
a vremena kako kaze Zackoj, masa faktora, do atmosferskih prilika, pogotovo sto su formule sada turbaci pa je jako jako bitno kakva je temperatura i vlaga |
Citiraj:
KR vrijeme sa Q3 1:23.113 |
Aaaah. Pogriješio sam za sekundu. Znači danas nitko nije vozio do kraja.
|
Kakvu isusovu sekundu? Jednu desetinku je razlika
|
Ma Mercedes je na qualama vozio 1.22 ili? Na to mislim. Znači fali cijela sekunda.
|
Ja koliko sam primjetio, samo Seb kmeči :D
Od pravihe vozača (Kimi, Alonso...) nisam niti jednom čuo da im je kriv vrabac koji je preletio stazu ili buba koja se prikeljila na kacigu što imaju loše vrijeme ;) |
Od njih dvojice nisi čuo? Haahahahahahah. Daj molim te. Hahahahaaha. Ima li goreg od Alonsa?! :)
|
Vettel.
|
ma da budemo otvoreni svi ti danasnji vozaci su mulci, balavurdija. Ajde mozda jedino JB je "muskarac" tu ne mislim da i on ne jadikuje na radio ali malo kad slusas te izjave i ponasanje van staze vidi se da je to sve prerano doslo u F1.
Nije cjeli zivot voznja auta ima jos toga. Kome se da nek potrazi malo po netu da ne linkam tu, nedavno je izasao jedan neobjavljeni stari interview sa Sennom. Pa to usporedite sa twetovima sto je maksimalni doseg ove klincarije, bit ce vam jasno o cemu pricam. A sto se tice SV gledao sam jucer nekoliko puta na videu onaj pokusaj DR u turn 1. Je malo izdaleka i optimisticno ali brate mili cemu kuknjava? Daj mu mjesta kao sto si mu dao i prodji ga kad se ovaj prekocio. I nije to bilo bas miljama daleko. RB 12 je na kocenju monster a narocito u rukama DR. To sto ga je SV kasno vidio u tome i je caka jer da ga ocekuje "down the inside" vec bi ga zatvorio tamo...Seb to se zove racing nesto sto ti bas nikad nisi do kraja savladao. Kad god je u doba dominacije Red Bulla isao od iza probijat se uglavnom je bilo po svuda njegovog prednjeg krila i preticanja van staze,kazni plakanja i kmecanja na radiju... |
Kad je a kuknjava u pitanju, nekako ih i mogu razumjeti... Kotač o kotač pri 200km/h, ili ti malo netko trzne prema tebi pri takvoj brzini, a ti si 2mm od trave...
|
|
Nisam ih dugo gledao.Pa i DTM ima DRS.Katastrofa :D
|
A isti problem ko u F1 previše downforcea da bi mogao nekog prestić
U DTMu je još izraženije jer su svi u 0.5 sec pa nemaš neku mogućnost osim ako ovaj ispred napravi neku grešku (ko npr u prvom zavoju ove trke) |
To je uvijek problem kad je sav downforce aero downforce. Trebaju vratit ground effect u F1.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
Upravo je pritiskanje i čekanje onoga ispred umjetnost pretjecanja.Tako barem vozači pričaju. Stiskanje DRS gumbića to nije...ali barem ima događanja.Zadnje šta sam gledao bio je Mika u DTMu :) Citiraj:
|
Alonso kao Ronaldo
https://youtu.be/SQ1dukdLAtY |
bilo je dosta akcije danas na slobodnim treninzima
link |
Nisam danas nista stigao popratiti.
Moze info zasto je RIC toliko brzi? Jel stvar u gumama? Kome je pokazao srednji prst u La Rascasse? I koga je nazvao cunt of a bloke :) |
Citiraj:
Kimiju jer ga je "blokirao" |
|
Bas mi je drago da se pristavac opet skucao.
|
Tko je prištavac? Ne vidim ništa na vijestima, a po godinama, dosta ih odgovara opisu :D
|
A doslovno po pristevima? :D
Verstappen, opet se skucao, vozacka greska. |
|
Pirelli otkrio gume za 2017. Prednje 6 cm šire, a stražnje 8 cm. Primjer kako izgledaju na bolidu:
http://www.skysports.com/f1/news/124...dhqJ37epoQ-dOn I danas je potvrđeno da se uvodi zaštita kokpita. |
Želim vjerovati da će netko drugi pobijediti sutra osim Mercedesa. Teško mi je u to povjerovati. Vidjet ćemo. RB iznenađujuće brz, Ferrari loš. Očajan. Fali jako puno vremena u jednom krugu, a ekipa koja ne može voziti jedan super brzi krug ne može osvojiti prvenstvo.
|
Citiraj:
|
Na stazi je heavy rain. Ako tako ostane do rejsa, super!
Samo, poznavajuci ove pickice, utrka bi mogla poceti pod safety carom pa cemo 20 krugova gledati paradu... :D Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
U tom slucaju prognoziram 8-10 bolida na kraju 😁
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Streamovi
Acestream ID: 5bbb12790e8114f3686108d8654881cfabe836aa (6000kbps) Acestream ID: a954bf330421aaa7ba64ba79e9028e77209d7a9f (3000kbps) Acestream ID: b170307d3435f4b6d9b84e962a83b7ab8cc19d33 (1200kbps) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |