![]() |
Citiraj:
U tom slučaju su Spirit ili još bolje L90 najbolji izbor. Ili Lumia 640 ako oćeš Windows Phone. |
Citiraj:
|
Da bio bi, i ja spirit preporucam samo nezahtjevnom korisniku, jer mobitel se uspori do bola, otvara po 5 sekundi aplikaciju, a i 8gb roma nije bas sjajno, jer mozes par aplikacija i to je to.
Kakva je lg magna za 1300, jel ima netko |
Za 1300kn ima i samsung galaxy core prime. Neznam kakav je,ali po speckama se cini ok uredjaj.
|
Dal ima sto got za 100€ kod nas u Hrvatskoj ili da gledam kineze ?
Trebam za razg., za razne korisne programe, chat programe, internet, fotkanje i da se nekaj vidi na fotkama. Igre me ne zanimaju, ak moze ok, ak nemoze opet ok. Ekrani 4", 4.5", 5", 5.5" |
Citiraj:
|
Može preporuka nekog mobitela za stariju osobu, cijena nebitna.
Ono šta je bitno jest: - Osnovne funkcije, poziv, sms (ako može i Whatsapp još i bolje ali nije uvjet) - Jednostavnost upotrebe i preglednost - Da je flip mobitel (ili slide, onaj kojem se izvlači tastatura) koji s vanjske strane ima nekakav način za svjetlosnu notifikaciju o propuštenim pozivima i porukama - Da je barem 2.8" ekran (pa na više) - Da ima charging dock - Po mogućnosti da može koristiti MP3-ce kao zvona za poziv/poruku - Po mogućnosti da ima HR jezik Hvala |
Citiraj:
Tražio proteklih dana telefon do 800 kuna. LG L90 koji nije izrauban traže više. Nisam imao vremena se cjenkati. Lumia 640 - slaba ponuda. Na kraju kupljena xperia E4G nova zapakirana za 750. Quad, giga rama, 4g, ispeglan soft. Za ovaj segment ponude odličan izbor. |
Ako trazite mob do 800kn,a da nije WP i uz to da je nov,uzmite u obzir galaxy core prime. U vipu preko webshopa 800kn.
|
Citiraj:
Malo je dizajn meni prebublast i magnet je za packe ali lijepo leži u ruci. Eto da i Sony ima konja koji se može nateravat sa L90. |
Bolji je od l90. Quad na 1.5 i nelos soft. Malkice uspori nakon zenske ruke tj 1000 message aplikacija ali l90 uspori i vise :D
|
Za žensku ruku ni 8GB RAMa i SSD 120GB u mobitelu nebi bili dovoljni da se mob održi živahnim :D
Al dobro, L90 ima bolju kameru i ne krade ekran virtualnim tipkama te ima izmjenjivu bateriju. |
Zna li netko jesu li E4G iz vipa lockani?
|
Naravno da jesu. Nađi na oglasniku nekoga tko ga je uzeo na pretplatu jer ga ISP mora otključati čim to zatržiš.
|
Znaci preporuka za telefon do 1200-1300 HRK, može i kineski, a može i njuškalo, do 5" max, Android.
|
Novo ili rabljeno?
|
Može i rabljeno
|
I ja bih trebao mobitel u sličnom cjenovnom rangu (100-1500 kn), bilo novi bilo rabljeni.
Za žensku ruku, znači po mogućnosti ne preko 5'', i poželjno je da ipak bude brand (HTC, Samsung, LG, Sony). Žena preferira HTC (sad ima desire 500 koji se počeo brejkati), no kad pogledam da desire 826 dođe 1700 kn preko oglasnika, to je naprosto tumač. Što se HTC-a tiče, radije bi čak uzeo rabljeni stariji m7 nego ove nove jeftinije, samo je lutrija naći dobar takav rabljeni... Nekako mi za sad najviše šmeka galaxy s3 neo (i9301), dobar proc, i 1.5 giga memorije, solidna baterija, po speckama djeluje ok. No, koliko sam pročitao neće dobiti update na 5.0. Što me čudi, po hardwareu bi trebalo ići bez beda. Ma ne znam ni sam, zato joj i tražim mob već mjesecima, a ona šizi sa starim :D |
Koji bi mobitel bio best buy do 2600-2700kn.
Uvjeti su da je novi, da je ekran minimalno 5,3' i da nije kinez. Hvala! |
LG g3 imo
|
Citiraj:
|
Motorola Moto G 2015 s 2GB RAMa ili Lg Nexus 5?
Važna mi je brzina samog sustava i redovite nadogradnje. I gdje najpovoljnije kupiti novog? |
Težak odabir - Nexus 5 je hardverski moćniji (osim fotića), ali govorimo o modelu koji je star skoro 2g. Ovisi o tome za što ti treba mobitel. Ako nisi power user, prednost za Moto G.
|
Citiraj:
Misljenja sam da bi mozda bilo isplativije uzeti Moto G, bas radi toga sto je telefon novije generacije. Pitanje je hoce li Marshmallow stici na Moto? |
|
Može preporuka nekog jeftinijeg upotrebljivog moba koji ima sljedeće značajke:
- led notification lampica, al ne sad da je socijalna debljine igle - ne veći ekran od 4,5" - plastično kučište - izmjenjiva baterija - utor za micro sd i 3,5" za slušalice Xperia E1 zadovoljava sve uvjete, al je užasno spor mob, pa bi bio još jedan uvjet ukoliko je android mob da ima minimalno 1 gb rama. Lumia 630 zadovoljava skoro sve, ali nema ledicu. A i izgleda solidno. Ima neki best buy koji se preporučuje? |
Xperia E4G?
|
Može preporuka nekog mobitela do ~2k kuna u slobodnoj prodaji?
Trenutno imam galaxy s5, no htio bih ga prodati i kupiti novi mobitel po mogućnosti istih ili boljih specifikacija. Specifikacije koje su mi najbitnije su dobar display i odlična baterija, kao i dobra podrška xda developers radi stavljanja custom romova ako bude bilo potrebno. Ne želim kupovati preko njuškala, niti bih htio kupiti neki s nepostojećom garancijom. |
U slobodnoj prodaji u tom rangu nemas bas neku ponudu
|
Molim preporuku smartphonea za do max 2000kn (možda nešto sitno iznad ali samo ako donosi isplativ pomak).
Po mogućnosti android, ali može i windows phone prijedlog za razmotrit. |
Ducan ili njuska?
|
|
Ako neznas,radije nemoj siriti dezinformacije. Nisu uopce najbolji wp. Niti jedan od njih. Best buy jesu,ali nisu najbolji.
|
Od ovih postanih lumia, lumia 640 mi se čini ko najbolji izbor. Svi skuplji ne donose ne donose ni više rama ni bolji display ni bolji proc/grafu.
Istina, uzgleda da 830 ima kameru grafu al je soma kuna skuplja + slabija baterija. |
Zato i kazem. Nije istina da nema boljih, ali istina je da su obje best buy.
|
Citiraj:
L830 - L640: Nano-SIM - Micro-SIM 16 GB - 8 GB 10 MP Carl Zeiss optics, OIS - 8 MP Gyro - Wireless charging - Active noise cancellation - Camera button - Capacitive buttons - Metal frame - + subjektivne razlike: osjecaj u ruci, izgled, zadnja Nokia... :) |
Jasno. Iznio sam samo stvari koje su meni bitne. Micro sd bi i onako išla pa tih 8gb može podnjet, a ovo ostalo mi nije bitno. Razlika u cijeni je ipak značajna.
|
Nekima su te razlike bitne, pa se sloze sa tom cijenom. Pogovo im je bitna 8-16 giga razlika kad se stavi gore novi WP10.
Meni su presudne, osim subjektivnih razloga, bile razlike u fizickim gumbima. Bez tih gumbi mi je svaki mobitel kao igracka :) |
Lg L90 dual sim ili Lg Spirit?
Edit: ili moto e 2015 ili xiaomi redmi 2 |
ZTE Blade L3 i Lumia 535
Pozdrav,
Roditelji mi trenutno imaju Nokiu Lumiu 520 i LG Optimus L4 II E440. Mobiteli ok rade, ali pomalo zastarijevaju i ekrani su im malo premali. Mislio sam im za nadolazeće praznike uzeti nešto novo, best-buy u toj kategoriji, a da je logičan nasljednik ovih modela. Ne treba im ništa naročito - poruke, mail i veći ekran... Oko mi je palo na ZTE Blade L3 (tomato 550kn) i Lumia 535 (simpa 650kn). Jesu li ti uređaji dobri i konkurentni? Isplativi za tu cijenu? Kakva je procedura s otključavanjem tih mobitela s obzirom da su pre-paid? Hvala! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |