![]() |
Citiraj:
|
1-0 Hajduk!!!! :goood:
Veličanstvena atmosfera.... |
Koja golcina krvi ti :dajpivu:
|
Ne, Tudor ce u Dinamo :D
|
A i ovaj 'ajduk isto...mora ga primit u sudackoj nadoknadi, da hebe rak raka. Tocno se moglo osjetiti da ce primit bezvezan gol na samom kraju prvog poluvremena. :D
|
Bogami dobra utakmica
Mali kis rastura,steta sta ce prodat odma sve dobre igrace |
Mogli su ga i malo napasti, ne ga gledati od centra do 16.. ovo je obrana level prva županijska..
|
He,he!Ovi cityjevci pored Reala izgledaju poput građana drugog reda!
Goood! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada dolaze talijani,a oni nam ne leže,da se bar osvete Milanu za Božični debakl... |
Džaba jedno proigravanje kad je kod svih ostalih dodira s loptom pošteno usr**.
|
Citiraj:
Ali sve 5,bude to sve sjelo na mjesto. Vec nekako vidim konture momcadi,moguce da bude Ronaldo,Bale i Isco veza,a ispred njih Benzema. Bolje je Hamesu da se pozuri s odmora,jer ce ga Isco istisnuti. |
Mokar san da mi je da se dogodi trampa: Arbeloa za Pivarića. Da vidim tu lijevu Realovu stranu kad igraju zajedno Bale i Pivarić, otadžbinu bi prodao :D
|
Ako Ronaldo i.Zlatan stvarno predu u MU, bit će haracenje ligom prvaka
|
Zamisli taj ego rat
|
Citiraj:
|
Danas 2 zanimljive tekme za gledati:
Juve-Dortmund u 19:00h i United-Barcelona u 22:00h. :) Izravni prijenosi na Arenasportu. |
Iz Juve-a još Pogba ode i eto ti prosječnog kluba :D
Edit: eto Dortmund laganini 2-0. |
poter; Juve nikad neće biti prosječan klub kao real.
Ove sezone ide po peti uzastopni naslov! |
Ta ti je dobra :D
A ovo drugo je isto kao kad Dinamo osvoji 55. uzastopni naslov prvaka lige u kojoj je jedan prosječan klub (Juve) a ostali dakle ispod prosječni. |
Kako je išao Mančester?
|
Završilo je 3:1 za Manchester. Rooney je zabio prvi gol iz kornera dok je Suarez gađao stative. :) Ostali golovi su pali nakon zamjena u drugom poluvremenu.
Ukupno, United zasluženo pobjedio. Ali da je Barca došla u punom sastavu to bi sigurno drugačije izgledalo. Ovako su se držali u prvom poluvremenu, ali u zadnjih pola sata, nakon zamjena, katastrofa. Gumbau, Sandro, El Haddadi, Halilović i ostatak ekipice su razočarali, blago rečeno. Rafinha i Sergi Roberto - srednja žalost. Enrique se već moli da mu se Iniesta i Rakitić ne ozlijede. :) |
"James se pridružio momčadi, Benzema i Modrić su trenirali odvojeno zbog kondicijskih problema. Sutra ću odlučiti hoće li oni igrati."-Benitez!
Što čemo Mirkec? Poznavajući Benitezovu doktrinu, loše se piše Modrinju! Hames kralj!A i onog prvog je malo falio,vrhunski izvedena oba slobodnjaka. Dobro je jedino za Modrića kaj je i Casemiro podbacio. |
Igrat protiv koga?
|
Citiraj:
|
Pa koliko ja znam protiv Intera su igrali jučer u 14h :D
Mislim poruka ti je "Sutra ću odlučiti hoće li oni igrati."-Benitez!" i napisao si je u 21h a oni su već tad odigrali jel? |
Citiraj:
Citiraj:
Dobro nebitno,bila je teska ozljeda,pitanje bude li on uopce mogao opet na 100%! Vidjet cemo prekosutra. Sorry kaj nisam preciznije napisao. |
Ahaaa, ma joj ne pratim baš trenutno jer ne polažem baš previše nade za sljedeću sezonu. Bio Modrić tu ili ne bit će teško (puno teže nego prošle sezone, jel) išta osvojit ove sezone.
|
AJMO MOLDE VOLIMO TE po 5,50 u HL u <3
|
I Dinamo vodi.
K'o da je moglo drugačije :D |
Citiraj:
|
Ovaj machado je totalni debil. Nadam se da ce ga zdravko odjebat nakon ovog danas.
|
Kakav kralj! Ono hladno "evo vam ga" :D
|
Ovaj Dinamo je cudo nevideno.Brijem da se skupimo mi tu s kvarta subotom nakon pijanke, razbili bi i Molde i Dinamo.
|
Iskreno, kao simpatizer Dinama, mislim da uzmeš najbolje igrače Reala i Barcelone da bi igrali zak... u Dinamu. Jako čudna priča.
|
Machado se to od narkomana naučio, što se čudite.. kakav gazda, takvi igrači..
|
Citiraj:
|
Prijateljska tekma Lechia Gdansk-Juve 1-2,
zabili Pogba i Mario.... :goood: U 3:05h igraju United i PSG... ako neću moći spavati, pogledat ću tekmu. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |