![]() |
A dobro opet moras razlikovat indie studio i 2K/Take-Two sa velikom listom kvalitetnih naslova iako idalje ne podržavam kupnju prije reviewa(ili davno još demoa) jer se može desiti flop, no opet, smatram da ce bolje kompanije i ispraviti probleme.
|
Mafia III soundtrack imat će preko 100 poznatih glazbenih hitova iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, objavili su izdavač 2K i developer Hangar 13.
Aretha Franklin, Creedence Clearwater Revival, Elvis i mnogi drugi poznati izvođači bit će sa svojim hitovima zastupljeni na radiju koji možete slušati u automobilu dok radite sve one mafijaške stvari u New Bourdeauxu. :rtfm: |
|
Ja čekam ipak prve recenzije. Da ne bi bila muda labudova ko no man sky
|
Odlično izgleda, gameplay i grafika je na nivou. Po noći je fora ugođaj barem iz priloženog.
Također ću pričekati rivjue par dana nakon izlaska i tek onda vidjet dali se isplati kupiti ili ne. |
|
50 eura u preorderu..pa kolko će bit kad izađe...jašu na staroj slavi...
|
Citiraj:
"This a pre-order where you buy now, and the key will be reserved for you. Pre-order key will be delivered one day before the official release date displayed above. When the key is ready upon release, we'll send an email notification." "Includes Pre-order bonus - Family Kick-Back: 3 exclusive vehicles and weapons " Provjerena stranica, garantiram :) Kupovao sam više puta preko nje. Jeftinije nećeš naći, a da je legit. |
Gamesplanet uk je imao za 27.99 ali trenutno je ovo najjeftinije da
|
Mafia 3
Na CD Keysu je super cijena da.
Do prije koji tjedan cijena je bila 34$ pa onda 36$ i sad je 39$. Dižu cijenu kako se bliži datum izlaska. Ja ću ju drugi tjedan uzet preko CD keys Sent from my iPhone using Tapatalk |
danas uzet kljuc za 33€ preko kinguina (tamo sam kupio cca 10 kljuceva bez problema) ova igra mi je uvijek bila draga pa zato. igra nema dunovo zastitu tako da svi koji ce htjeti moci ce ju probati vrlo skoro nakon izlaska.
Mislim da ovo ne mogu upropastiti samo tako predobri su bilii prosli nastavci. Samo da igra imao preko 15h i ja sretan. |
Izgleda da će biti zaključana na samo 30fps-a :hitthewal::hitthewal:
https://www.youtube.com/watch?v=3uNR2x6BVh4 |
Rečeno je da će se to "ubrzo" riješiti, bez panike :)
|
Nisam očekivao toliko negativnih "rivjua" na Steamu ali na sreću sve je to od ljudi koji imaju tipa 0.1h igranja (znači 6 minuta) ili eventualno do 2h, i samo plaču zbog 30fps-a, ali doslovno, mislim da je 90% tih negativnih kritika zbog 30 fps-a i od ljudi koji odmah traže refund.
Toliko mi se to zgadilo da bi bilo najbolje da Steam makne opciju povrata novca, jer ovo nema smisla. Službeno je potvrđeno da će doći patch koji će igru lockati na 30fps, 60fps i opcija za unlimited fps. Ostali koji su barem zasad prihvatili 30fps, samo hvale igru. kažu da je čisti open world, puno interijera bez loadanja, dobra optimizacija, dobar gameplay, soundtrack... |
Da svi imaju stroj poput mog nitko ne bi plakao za max. 30fps :D. Jedva čekam pokušati igrati :D
|
eo ja uze preko g2a za 34€, upravo se skida na steamu...:kafa:
|
Da, upravo, ima "svega" 40.6 GB :D
|
Citiraj:
|
nebi me to uopce sekiralo da imam mogucnost optike ili nesto slicno, ovako sa maksimalnih 20-ak mbps, realno 15-ak mbps, je to vec postalo mucenje, a kamoli stream 4k sadrzaja pa i sl. mogu zaboravit, cak i full hd
|
isuse koji srot..pa sto je ovo danas...
samo $$$$$$$ nista igrivost |
Ma kada se skidaju i ove manje verzije i dalje je sporo. Očekujem da će tek sutra biti gotov DL
|
Meni je igra jako dobra, ali očito nije dobro optimizirana ili je moj komp preslab da vrti "glatko" na 1440p HIGH settings...
|
Citiraj:
30fps... texture niske rezolucije ,uzas.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nije navodno.
najavljen je peč za to vec. iako i druge stvari saksaju koliko vidim. |
preso sam 3 misije za sad, al ne znam ...prvi dojmovi...
loša grafika, texture... i kad je sve na high nije mi to to... cudan aim, kao da je namjenjena igra konzolama priča, nekako za sad mediokritet, nista novo i nevidjeno.. sve u svemu dat cu sansu, pa cu na kraju dat svoj zakljucak, al mozda sam ocekivo vise... |
Citiraj:
Treba ocito izac playstation 5-6,xbox xxxxx ili kako vec pa da mi panjevi na pc-u mozemo dobit neku normalnu igru |
Može grafika biti loša, ali stvar šteka kao da je odlična :D
Morat ću instalirat Mafiju 2 da usporedim. Nemam pojma kako stvar uopće podesiti. Izgasio sam depth i blur, ako isključim AA onda je slika čudna, ako upalim AA onda je mutna. Naravno, radi se o rezi 1280 x nešto na 1920x1200 monitoru jer GT750M ne može bolje. Kad sam prvi put pokrenuo igru sve se vrtilo na mighty HD4600, morao sam updatati drivere i restartati da nVidia preuzme. |
a ako se u igri iskljuci AA, a u control panelu forsa AA?
nemam igru, samo bubam... |
Probao sat vremena. Pozlilo mi od konzolitisa i grafike iz 2006. Izbrisao ... Al to je i bilo za očekivati
|
Brijem da za koju godinu mi gejmeri na piceku budemo bili kao neki dinosauri...nešto kao korisnici windows phonea
|
Meni igra poprilično dobro funkcioniše. Štucne tu i tamo, ali prihvatljivo. Patch je neophodan i gameplay je sasvim solidan, ali priča je fantastična. Gluma, glasovi, sve.
Nisam imao velika očekivanja i igra mi se nakon par sati igranja zaista sviđa, no sama pljača banke i radnja dalje me oduševila. Nadam se da će nepravilnosti ispraviti, jer igra zaista zaslužuje pažnju. |
|
Priča je ok, no sve oko grafike je s*anje.
Mislio sam da nisam namjestio 1920x1080 rezoluciju, već nešto niže-> kao da su sve teksture stavljene na low. I tih 30Fps-a je problem. Ovo ne da treba patch već treba neki "mod" koji bi sve teksture stavio u HD. Kao da igram Hitman Blood Money iz 2006. se osjećam s ovom grafikom. |
Došao patch.
Citiraj:
|
To je to, odlično. Stvarno ne kužim zašto to nisu odmah stavili pa nebi pobrali nepotrebne negativne ocjene na Steamu.
Sutra ju uzimam na CD Keys za oko 35$. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja nebi na tvom mjestu uzimao nista.Grafika je uzas a trza.Nemogu ni rezu nariktat na ultra wide jer je sve izobliceno makar igra podrzava.Uzasan port.
|
Nebi se zamarao sa komentarima o grafici.
Jedni je uspoređuju sa GTA 5 a jedeni seru o njoj. Što na kraju reć? Iz onog što sam vidio, posve mi je dovoljna, dapače, ukupan dojam mi je barem iz viđenog odličan, ali stvarno odličan. Za igru otvorenog svijeta ne treba bolje. |
Kazu da slika vrijedi 100 rijeci, eto ti bugovi i problemi sa igrom. I izgleda prilicno lose za danasnje pojmove.
Pusti ti ekipu sta je hvali, ljudi su trolovi po naravi. Probaj sam pa ocjeni. Po meni je cijela igra losi port, kretanje, fizika voznje, Ai....sve mi je nekako traljavo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |