![]() |
Ako je glavni problem prebacivanje fileova s mobitela n komp i obratno, savjetujem da se koristi AirDroid.
|
ja koristim sambadroid jer je odlican, ali ja imam rootan mobitel.
|
Vi koji ste kupili Lenovo P2, kakva je konačna ocjena? Ste zadovoljni? Htio bih kupiti P2 kao poklon, pa mi je bitno valja li mob il ne :D
edit: Kupio i ja P2, najnoviji update na Android 7.0 rješava problem Youtube audio delaya, baterija traje i traje. Maska koja se dobije uz mobitel ima oštri donji rub, to bi trebalo isturpijati, osim toga, sve najbolje o mobu mogu reći. |
Evo ak nekog zanima Lenovo A Pus, kratak video..
Kupljen u vipu na bonove... ok mobitelcic za te novce https://www.youtube.com/watch?v=U_wLgl6-xts |
Ima ko Lenovo Vibe B? Ili nešto slično tome, imam pitanje.
Kad idem poslat sms, javlja grešku "generički kvar", što bi to moglo biti? I vidim da mi svako malo stižu jedne te iste poruke. Inače pozivi, odlazni dolazni, wifi, mobilni, sve radi, osim slanje sms. edit: e jbg hard reset riješio kak se čini. A novi mobitel, al očito i njemu treba odmah vraćanje na tvorničke haha |
Lenovo Z5
|
Citiraj:
kako su navukli ekipu lol a ono kita https://www.phonearena.com/news/Leno...unced_id105493 |
Citiraj:
Mislim da nitko realno nije očekivao od Lenova da stave 4TB u mobitel, npr. Pogotovo kada je najviše u mobitel stavljeno 256GB |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Da dignem temu iz pepela, posto imam tjedan dana vremena da se odlucim za novi mobitel.
Domaci operateri ne ostavljaju neki veliki izbor - sve se vrti izmedu Applea, Samsunga i Huaweia. Proveo sam zadnjih par dana pretrazivajuci aktualne flagshipove proizvodaca i za oko mi je zapeo Lenovo Z6 Pro. Usporedujuci hardver sa S10+ i P30 Pro, i nije neka drasticna razlika, dok mi pogled bjezi na cijenu koju GSMArena prikazuje - razlika je 50%. Mene zanima jel se moze Lenovo negdje u Zagrebu pogledati, u najboljem slucaju i kupiti i jel neko imal doticaj s njim. |
Bio je Lenovo shop tamo pored trga prema draškovićevoj. Ne znam jel još uvijek, izguglaj. Imali su mobitele izložene
|
Ono je bio Lenovo Store koji je sad u Areni, a u Jurišićevoj je ostao Mikronisov multibrand store.
Uglavnom, izbjegavao bih taj phone jer je China only što odmah potencira brdo problema i bloata. |
Opet problem s moto e4 plus. Dakle onaj mlti touch ghost problem, ali osim toga još dodatan problem sa slikama!!!
Dakle žena slika i stavi na google photos ili recimo slika i proslijedi na viber. Drugi dan tih slika ili nema ili mob javlja "file not found". Mislio sam da je do vibera, da je do google photos međutim nije. Mob po nekom svom principu briše slike i zeza. Probao sa clear cache, sd je formatirana kao interna memorija, probao restore (ništa ne nalazi), probao clear cache google photos, clear cache fotića, ali ništa. Uvijek ista stvar. Slikaš sliku ili dobiješ na viber i sutra il preksutra onda se više ne može prikazati ili je izbrisana! Išao preko file managera i nema u folderima slika. p.s. Što preporučate uzeti a da ima takvu bateriju kao ta e4 plus jer mi se čini da će ić novi mob. |
Mislim da danas na tržištu ne postoji 'normalni' mob sa baterijom od 5.000 mAh. Čak su i oni sa 4.000 mAh prilično rijetki. Srećom, današnji mobiteli manje troše pa manja baterija dugo izdrži.
Imaš temu o kupnji novog moba, odredi si budžet i postavi tamo pitanje. |
Imam problem s k6 note, molim pomoć.
Ne radi mreža (unknown). Probao sve do flashanja .qcn file-a, uspio instalirati "qualcomm usb ......" port i sad na QFIL-u se nemre stisnuti gumb "restore", a učitao sam ispravno .qcn... Ako netko zna, mogu i platiti da mi to napravi, u tom slučaju javite na PM. |
1400kn za 6.4" notchless amoled, 8gb ram, 256gb, snapdragon 855? https://www.aliexpress.com/item/4000...3-e83ed41541d8
|
Zaboravio si dodati pdv na tu cijenu jer ne šalju sa nekom službom koja te oslobađa plaćanaj istog (npr. DHL, EU Priority Line,...).
|
pa nek bude i +400kn, opet bolja kupnja od popularnog mi 9t?
|
Ma to se isplati 😁
|
Koliko vidim fali band 20? Neka me neko ispravi :)
FDD-LTE:B1/B3/B4/B5/B7/B8 |
Fali.To je kinez s globalnim romom i nije čudo da fali.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |