![]() |
Ma da, neću više niti pokušati ništa igrati na ovoj mojoj staroj krami od grafe. :D
|
Jel se priča nastavlja na prethodnike? Čini mi se zanimljivo, ali nisam odigrao starije nastavke.
|
Za sad vidim dobru optimizaciju,komp pod moj komp,sve high osim sjena,cca 30-40 fps na 1680x1050 i igra izgleda odlično kad igras :)
|
Opa. To se traži.
Ja ću onda vrtiti na ultra sigurno s novom grafom. |
Citiraj:
|
CPU usage 70 %,GPU usage 70 % i fps pada ispod 30 cak do 25 fps.
I ne znam nekako 30-35 fps nije uopce glatko,igram vecinu igara na 30 fps i ne primijetim nekakav microstutering kao ovdje,nije mi jasno. |
Toliko o optimizaciji :D
|
Citiraj:
EDIT : moj zayeb,mrdao po fade optionsima,vratio na default i sad je oke,nema treperenja |
Kupio 5 mystery keyeva za 10 GBP na www.cjs-cdkeys.com i dobio F4 (uz 5 igara za koje nikad nisam čuo). :D
Napokon da i ja nešto dobijem... |
Citiraj:
|
Jel netko mozda isporbao igru na dual coru?
Bar za low settingse, npr: AMD Phenom 550BE, 4 GB rama, 7770 1GB |
Igram ja na dual coreu,samo Intel i3 2120 i igra se dobro vrti iako povremeni primjetni padovi ispod 30,evo citam godrays jedu fps,a razlika izmedu low i ultra neprimjetna
http://www.pohrani.com/t/40/j1/YjF0j...86e50584a9.jpg http://images.nvidia.com/geforce-com...ra-vs-low.html Idem sad isprobati,vjerujem uz par patcheva i optimization guidea da ce biti moguce sa low end konfiguracijama posteno se naigrati :chears: |
Citiraj:
nis smanjis malo postavke |
A nebi smjelo biti tebi tako, iskreno.
|
Citiraj:
znaci witcher, assassin creed i jos neke aaa naslove, nemre gutat na max postavkama na 1440p |
lol na iptu se neki zale kao prije je tamo izasla nego su oni docekali svoju placenu verziju :D
|
Citiraj:
|
Igra mi se čini fora, ali sam je tek pokrenuo.
Prošao uvodno, neću ništa spojlati samo mi smeta što sam ja i žena bijelci a sin mi je crnac :D http://i.imgur.com/fRdHxB3m.jpg Grafika je dobra samo je prosjek 35-40 Fps-a na mojoj konfiguraciji, ultra postavke. http://imgur.com/a/k8Was Zaglavio sam na misiji u muzeju, ne znam što da radim nakon razgovora s ljudima. |
Ok, po svemu sudeći optimizacija je dobra. Tako da neću imati brige igrati na ultra s novog grafom.
Sad mogu sretan ići spavati :) |
Viditi cemo fps kad promijenim CPU,valjda ga muci nedostatak jos dvije jezgre,ali onda bi kao u GTA 5 trebao CPU biti 100 %,a GPU visiti na oko 60 %,a ovdje CPU 70 % GPU 70 % i svako malo frame drop,googlajuci ista stvar bila na Skyrimu,ocigledno stvar enginea :)
Ako tko ima slicnu specifikaciju,volio bi cuti barem sa malo jacim CPU-om kako vam igra radi. |
Citiraj:
BTW Stavija i ja skidat, pa ćemo vidi kako će instalacija proć nakon par dana downloada :p |
nema brige oko optimizacije, igra radi na 50fps na max detaljima u 1680x1050 (nemam full HD monitor) i to na r9 270x
|
Citiraj:
|
Ja taman izašao van iz Vaulta, praktički nisam hodao po površini, ujutro ću nastavit. Zasad sve odlično
|
Sve leti, samo mi se igra crashala nakon sat vremena cca. tj kod izlaza iz vaulta. Sve na ultra, najnoviji nvidia Fallout 4 "optimizirani" driveri.
|
Samo jednom ili?
|
sve u svemu kad se izadje iz vaulta gdje se treba krenut da bi se nasao brotherhood of steel? :D :D :D :D :D
|
Ahahah EPIC - ti bi odma varao, tj. počistija pola mape s njihovom opremom razbojniče :D
|
Ja ću ipak malo sačekat prije kupnje, a i nemam baš vremena za igranje :(
Uglavnom, dost mi to šareno izgleda, kolko se vidi po videima, screensima. Skroz drugačije od 3/nv.. |
Ma da. F3 je baš tmuran i mračan.
|
Da, prijašnji nastavci su svi neki mutni, sivo žuti, bzvz..
F4 je sa normalnim bojama, kakve i trebaju biti.. |
Citiraj:
|
Auto postavke su bile Ultra, no dok se igra osjete se dropovi, malo sam namještao (High-ish postavke) pa kad sljedeći put bacim seansu prijavit ću razlike.
EDIT 11/11 - Ugasio godrays, stavio sve na high i sad leti pošteno oko 40 FPSa, ali nema više dropova da zaplačeš. |
Upališ Geforce Experience i klikneš optimize game. Zdravo-doviđenja.:D
Inače, jutros sam pokrenuo igru na pol sata, još sam u Vaultu, nisam vidio neke gadne frame dropove. I boli me briga što je igra očiti konzolotis, ovo je Fallout. Fuck yeah! :D |
Citiraj:
..uglavnom vidim da vrti na 50+ i sve izgleda bonbon, za sad , tek sam izasao iz vaulta i trazim neki putokaz za BoS :D |
Citiraj:
|
Ni ja ne volim šarenilo u post apokaliptičnoj "ozbiljnoj" igri.
Ali kad je instaliram bum videl na što liči, "ubijem" lako color contrast ratio :D |
Citiraj:
|
Meni je ovo vrh vrhova!
GOTY! Oduševljen sam! |
Nema ovdje nepotrebnog šarenila.. No trava je normalno zelena/smeđe-žuta, nebo plavo, crvena boja je crvena boja stara 200 godina, plava je plava itd..
Postapokalipsa ne znači da su boje ovoga svijeta isprane :D Nekome to dočarava tmurniju/realniju atmosferu ali je zapravo posve nerealno.. Mislim, ja sam uživao i u F3 i NV no u F4 je to dovedeno na jedan level više.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |