![]() |
Nakon što sam putem swbstats.com/ provjerio trenutnu bazu pc igrača, očekivao sam poteškoće s matchmakingom pa sam se raspitao o mogućnosti refunda s obzirom da je dostupan novi contenta, a u koliko ga je nemoguće ili ga je otežano igrati, trebala bi postojati ta mogućnost. Refund cijele igre za vlasnike ultimate editiona (ne samo DLC-a / season passa) je moguće napraviti 72h od releasa novog contenta! Nakon tog saznanja odlučio sam isprobati igru / DLC.
Na moje iznenađenje jučer nisam imao problema sa matchmakingom, tj. iako sam izabrao samo content (mape i modove) iz novog DLC-a, nisam čekao queue, a čak i ako lobby nije bio pun igrača ubrzo se napunio. Novi način otključavanja gadgeta / weapona / star cards, putem Hutt Contracts misija nije loš jer vas "tjera" da isprobate različite načine igranja. U mom slučaju sam morao otključati targeting rifle (sniper) s kojim nisam uopće igrao od kad je igra izašla. Nakon što sam proletio kroz nove mape i modove odlučio sam isprobati nove heroje, ali ovaj put na vanilla mapama što mi je na kraju bilo i najzabavnije s obzirom da se vanilla playeri nisu još naučili boriti s novim gadgetima / oružjem i herojima :D U koliko me netko želi dodati putem origina, nick je isti kao na forumu. |
Zadnji update je procistio igru, za sad nema hackova
|
To sam baš htio pitati.
Počeo sam igrati Battlefront prije 3 dana, i onak imam dosta iskustva u FPS-u, i score mi je ok. Varira, ali K:D mi je uvijek tu negdje (što je dobro za 3h gameplay-a). Ali sam naletio na lika koji na svakom meču od cener minuta ima preko 30 killova i max 1-2 deatha. Kad god da mu se ušuljam on se naglo okrene i bursta me u sekundi, a kad ja njega pucam ne uzmem mu ni 10% hp-a prije nego on mene ubije. Znači ime cheatova.. ok, sad i to znam :D |
Ima ih, sad zadnja 2-3 dana nisam naletio na cheatove.
Al ide mi na zivce, koja je poanta imati aimbot koji automatski puca...ne radis nis, samo seces |
Score :D
|
Nabijem ih na score, ajd me dodaj jed2ii
|
Na kojim ti postavkama igraš?
|
Uglavnom blast.
|
Postavke grafike :)
|
Full hd, fov 60, sve na ultra
|
Citiraj:
Jučer naletio na 2 cheatera. Upijali su metke kao spuža od nas četvorice u close combatu, a kad bi se okretali oko sebe izgledalo je kao da igraju sa joystick-om (ne gamepadom! :)) Te cheatere sam susreo na vanilla mapama. U outer rim-u još nisam susreo ni jednog cheatera! |
Ja sam isto jucer naletio, reportao ih odmah
|
Citiraj:
|
Mene najvise zivcira wallhack i autoaim. Kad se krecem i skacem ko zivina a on me 5 puta zaredom s jednim metkom skine....
|
mene taj autoaim ubije (doslovno) u pojam
onda poludim kad vidim da me stalno tako kolje onda mu je*** mater preko chata :) onako čisto balkanski da se malo ispucam , onda dođem sebi prijavim ga i odem igrati drugi đir |
Citiraj:
Te prijave nitko ne gleda...Sjećam se ovog lika još od releasa "Darthhellmchen". Ja sam ga osobno prijavio oko 10tak puta s linkom na video kao dokaz.. Prije par minuta sam provjerio na youtube, zadnji video koji sadrži ime darthhellmchen i cheater u naslovu / komentarima je star 20 sati..... Imam još par sati vremena za refund! |
Ne razumijem zakaj ne miču te cheatere.
Titanfall mi je bio i ostao daleko najbolji po tom pitanju. Prijavio sam jednog igrača samo ( u 2 godine igranja ), izbacili ga u roku 10 minuta i nikad ga više nisam vidio u igri. Edit: Teknokyo - sad sam baš malo pogledao na jutubu, taj tip je poznat po tim cheatovima, i još uvijek igra.... |
Što se čudite tome? To je EA. Lovu su pokupili i njih dalje nije briga za igru. A micanje cheatera znači da oni tamo moraju imat ljude koje bi to radili, a to im je dodatan trošak. EA nije briga za igrače, cilj im je samo prodat i i pritom imat minimalne troškove.
Tu i tamo izbacit DLC koji je trebao biti u cijeni od 60€ tek toliko da se prave da im je stalo i da pritom pridobe još igrača. |
Zakaj su onda sa Titanfallom drugacije napravili? Isto je EA.
|
Da, zasto im je igra mrtva je isto pitanje?
|
Mrtva?
|
Ako netko ima zainteresiran neka me doda BlackDwarf1945
Mozda koje vece preko tjedna, ali sigurno igram vikendom. |
Počeli su dobro čistit igru od cheatera, svako malo vidim da je netko baniran.
|
objavljeno je da će za famozni MAY THE FOURTH tj 04.05 biti besplatno igranje STAR WARS BATTLEFRONTA , neznam koliko će to trajati
|
Već vidim da taj dan ne igram :D
|
Moći će se odigrati 4h :D Dobri su :lol2:
|
4 h mi je i više nego dovoljno da odlučim sviđa li mi se neka igra ili ne. Nadam se samo da ću uhvatiti vremena taj dan.
|
Citiraj:
|
Fora je u tome da samo kliknes da ti doda na listu i tih 4h iskoristis kada hoces. Krece nakon prvog pokretanja teci 4h probe
Sent from my SM-J500FN |
Citiraj:
samo će trebati 4h da se igra skine hehe |
@Teknokyo i @BlackDwarf, hvala na informaciji :)
|
To je zapravo onaj njihov Game-Time ili kako vec, Trial. Ima i za BF4 ali traje 7 dana i Titanfall 2 dana. Vrijeme pocne teci kad se pokrene igra, download ne utjece na to vrijeme.
U Mexicu je ~105 kn Battlefront, obicna verzija, tako da cu vjerojatno kupiti. Ultimate je i dalje preskup, ~340 kn. Ima li gdje jeftinije Ultimate verzija? |
A još drže punu cijenu season pass-a i outer rim-a. 15€ za outer rim nisu normalni!
~105kn za battlefront je super cijena! igra je zabavna, support je za sada odličan, mislim da nećeš falit ako uzmeš. Ja čekam da padne cijena rim-a. |
Igra je zabavna punih 3 dana, to je problem.
|
Ja sam pre-order ultimate verzije platio ~450kn preko brazila. Ultimate je sve do početka 2016 bio 100+ € u europi....Suosjećam s ljudima koji su kupili igru po toj cijeni :(
Za one koji planiraju kupiti Outer rim DLC, to je isključivo close combat DLC. Nema velikih mapa, većina su indoor mape, 12-16 player modovi. Dan, dva nakon releasa outer rim DLC-a, bilo je teško pronaći puni server...Zato je DICE u glavnom meni-u naglasio opciju prijavljivanja za sav DLC content pri pokušaju da izbjegne probleme s manjkom igrača na PC verziji! Kad god sam uspio pronaći pun server, igrao sam s istim ljudima... Mislim da je i dan danas ujutro nemoguće igrati čak i vanilla content (Za vrijeme trajanja ovog origin game time-a vjerojatno nećete imati problema). Inače igra je ispolirana, od release-a nemam nikakvih problema, ali kao što je poznato iz drugih DICE igara, ljudi sa 100+ pingom imaju prednost nad ostalima... Uglavnom, kupnju osnovne igre za ~100kn bih preporučio, ali kupnju DLC-a ili ultimate editiona za više od 300kn ne! |
Jel ima itko Windows 10 i da mu ne radi Origin in game?
Dakle ne mogu reportat nikoga. Origin in game mi samo bljesne preko ekrana i vrati se na igru. Kontaktirao sam support vec jedno 10 puta po tom pitanju. Niti jedan odgovor nikad nisam dobio. Na win 7 je sve radilo bez problema. Sent from my HTC One using Tapatalk |
Ja imam SW:BF i Win10, sve normalno radi.
|
SW BF 24 ojra na originu, deluce 28 ojra a ultimate 78 ojra
Jeli se "isplati" ovaj obicni? |
Pa igra nije loša, treba dobra "kanta" za nju, ali dosadi nakon par dana.
|
ja zimus kupio igru kad je prvi put cijena pala na 40€, igrao 5min i nasekirao se. tu i tamo upalim divit se grafici ali nije me nesto ocarala opcenito
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:48. |