![]() |
Da, pa lijepo ti piše HUB na linku koji je dao cro_ryder
|
Ma dobro, nek pise sta hoce... Da ima logike, nema... Dublin je srediste populacije i firmi... Pa di bi oni dosli da sve prvo voze 100 km od dublina i onda 90% robe dostavljaju za dublin...
No eto, ovi se ispricali, da mi sta znaci i pomaze, bas i ne... Ali jebiga, sad mi ne preostaje nista nego cekati iduci vikend... http://image.prntscr.com/image/f501a...384118ab92.png |
Pa i novce za poštarinu su ti vratili... Mislim da je to super korektno.
|
Citiraj:
|
Meni je DPD sjebao posiljku skroz.
Poslali su iz alze u cetvrtak, trebalo mi je doci u ponedjeljak sve, pogledam u petak tracking, kad ono pise da se posiljka vraca nazad. U ponedjeljak je posiljka bila dostavljena njima. Kontaktiram Alza-u, nema odgovora, posaljem sutradan opet, opet nista... i onda sam ih morao zvati da bi mi objasnili da je doslo do greske u DPD sustavu i da je greskom vracena posiljka. A posto je bila vec lista cekanja na taj item, samo su proslijedili iducem kupcu. I dali mi izbor, hocu cekat da opet dodje ili refund. Posto mi se nije zurilo, cekao sam, al ono... mogli su mi odgovoriti na mail. |
Uzeo robe za cca 60ojra u prošlu srijedu naveće i u 14. 03. utorak roba pred vratima i sve super:goood: imao par kupnji i sve fino i korektno bez greške.
|
Alza je čudo, tri puta narucivao u zadnjih mjesec dana i dode u roku od 3 dana tocno u sat vremena kako pise u mailu, na email odgovaraju u roku od 5 min (cak i nedjeljom u podne), narucivanje preko pay pala, doslovno 1-click order, ,postarina za item-e tipa kuciste, stolice, itd je do 6-9€ sto je cijena kao i kad narucivas po hrvatskoj, ugodno iznenađen, mnogi nasi dućani bi se trebali ugledat na web shop alze
|
Vidim same pohvale za ovaj shop (bar zasad). Kakva je situacija sa garancijom?
|
Citiraj:
evo ja reklamirao grafu u linksa prije tocno 51 dan, ni traga ni glasa, cekam da prodje 60, pa cu ih prijavit |
Ako netko zna, dali u slučaju reklamacije artikla pod garancijom troškove dostave snosi alza, ili kupac?
Ima li netko ovdje tko je reklamirao nešto i slao nazad u alzu, kakva su konkretna iskustva? edit: kontaktirao sam ih i jako brzo su odgovorili... slanje ide o njihovom trošku. |
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
Tko o čemu, neko panasonic o spamanju i pisanju korisnih postova. ;) |
Citiraj:
On ih je trebao i ranije prijavit i to je njegovo pravo da procijeni što je za njega razuman rok i koliko će čekati. |
Moje preporuke za Alzashop.
Kupovao 3 put već i 2 put reklamirao. Brzo odgovaraju, brzo rješavaju reklamaciju, nemam baš nikakvih zamjerki. |
Evo jos jednog zadovoljnog kupca.Narucio monitor u 14.08. i stigao 18.08.
U isto vrijeme sam narucio nesto i na mall.hr i isto je stiglo danas,ali mall je u HR,a Alza u ceskoj.Btw i ustedio sam cca 100€ koliko kosta najjeftiniji takav model kod nas. |
poz.
jel vrijedi jos ono navedeno par stranica prije 5% off na newsletter i 5% off na neku anketu na stranici? |
Citiraj:
|
steta. u istom smo sosu. ja razmatram istu.
|
Ako ti ne smeta zujanje, imaš u Vž zotac 1070 mini iz ALze, stara par tjedana.. spustil bude frajer na 3000kn sigurno, djeloval mi je da mu je hitno za prodat..
|
pregovaramo :fiju:.
vidjet cu jos. ja bi i iso na tu grafu jer nemam mjesta (duljine) za 1070 od MSI/GiG. pred par mjeseci je u uzi-ju bila nekih 3.2k, ak se ne varam i zao mi je da onda nisam uzeo. kripto ludilo mi pokvarilo planove. |
Maloprin narucio par stvari,cisto da testiram sve prije neke vece narudzbe. Javim u kakvom stanju je doslo i kad
|
Narucio maticnu u ponedjeljak, dosla danas.
Mislim da mi je ovo 4. narudzba od njih, nikad nikakvih problema. |
Evo da se i ja pridruzim hvalospjevima zadovoljnih kupaca Alzashop-a.
Do sada obavljene tri kupnje i sve tri dosle u roku od 3 radna dana od narudzbe. Zasto nasi webshopovi ne mogu biti ni blizu tako precizni i azurni, pa rade sa istim ili slicnim dostavnim sluzbama kao i Alza. |
Jel mi se čini ili stvarno radi 200kn manje uzimate Ryzen izvana?
Radije bih dao 200kn više, odšetao se do dućana i kupio, u slučaju kvara isto tako se odšetam do dućana i reklamiram umjesto da se j.... sa slanjem pošiljke van o svom trošku. 200kn ne vrijedi...ni blizu. Svaka čast na volji ko god uzima na taj način komponente. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne živimo svi u Zagrebu ili bližoj okolici |
Razlika je oko 150 kn
|
Nedavno slao u Kinu mob na reklamaciju za 72 kune, ne virujem da je Česka skuplja, a za tih 200 kn ja radim 8H...
|
Ja kad sam vracao maticnu, oni su o svom trosku pokupili...
Mada, ja sam platio da ju mogu vratiti unutar 60 dana. |
Citiraj:
|
Razmišljam naručiti ovo sa Alze, ali žele otkinuti 6€ za poštarinu, iako piše express dostava i fino bi bilo da paket stigne do petka, ipak ne želim platiti 40% vrijednosti proizvoda za poštarinu.
Da li nešto propuštam ili je nemoguće izabrati vrstu shippinga ako ti daje samo opciju za GLS (5.9€) ? https://www.alzashop.com/sapphire-ni...e-d5000962.htm |
Mislim da je pametnije kod nas kupiti sličan ventilator. Što, slao bi im u Češku za 90kn ako se za godinu dana pokvari?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Još jedno pozitivno iskustvo, po meni najbolji webshop. Naručio proizvod, stigao, reklamirao, pokupili, vratili novce. Sve brzinski.
|
Odlican shop. Narucio 17.12 a doslo sve 21.12. Odvojena pakiranja, dva proizvoda u zracnim kovertama a jedan u kutiji. Stalo bi to se u kutiju no mozda nije islo sa iste adrese.
Trebao sam i mbo naruciti od njih mada je malo skuplja a ovako se zezam sa Amazon.de Od sada prvo kod njih gledam ono sto me zanima :), bude dobrih cijena a i akcija. |
Bio u Pragu u njihovoj trgovini, mogli bi se naši ugledati na Alzu. Imaju ogromnu halu u kojoj im je sve živo izloženo i može se isprobat, kad odlučiš nešto kupiti odeš na PC, poklikaš sve i na jednom kraju platiš, dobiješ broj i odeš na drugi kraj gdje samo pokupiš šta si kupio na šalterima. Npr. skoro svi miševi su im izloženi i mogu se isprobati bez ikakvih problema
|
Kakva je situacija s onim 14 day return period? Recimo monitor otpakiraš i vidiš da li ima bad piksela, i bez obzira na sve možeš ga vratiti? Poštarina na moj trošak pretpostavljam?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:52. |