![]() |
Ja isto sam rokam po picante iz kvatrica, al mi je ipak malo preljuta :D a volim ljuto, a velicina je normalna za picu
jel gazda bil onak neki tamniji lik? ja sam vecinom bil tam rucao kada sam radio u blizini pa sam bil prije podne kod njih. I cul sam da pice u baskjeri na cosku subiceve i grabovceve ne valjaju nikaj. |
Neznam koji je gazda bio stvarno,al znamo gazdu kvatrica,pa i gablamo tamo često...
Pizze su po običaju,bilo OK,čak i više nego Ok kad su se otvorili.....bio dva puta i super bilo. Stara mi je rekla da je bila sa ženskama opet neki dan i da su ošli u qrc. |
Znao sam dosta cesto ic u staru savu i blo su mi pice predobre, ali vise nejdem jer im se valjda promijenio picmajstor i sada su koma.
iz sestina sam jeo pice i isto su bile super, sam kaj sam svaki put dobio druge sastojke na pici, a narucivo istu :D |
Citiraj:
fućka se meni za zg ja sam u rijeci.:D |
Nabacite preporuku pizzerije sa dostavom na potezu kvatric-maximir sa dobrim pizzama i/ili mesnim jelima?
Pizzerija Kvatric je ok? |
što se tiče pizze može se reći da je otprilike na tom potezu
http://www.restoranpomodoro.com/ meni možda najbolja pizza iz dostave u zg...ne znam kakva su im mesna jela... mesna jela iz dostave su mi ok iz pivnice volovčica općemito nadraži restoran u zagrebu mi je bez konkurencija kapuciner... |
Narucili sad kod bratica iz Napolija kod samobora,ono,debelo tjesto,masakr ali ne baš bogznašto ukusno.....
Za ovaj pomodoro nikad čou,al sma juče dao šansu dvojci opet i 4 vrste sira me oduševila(čak je i brzo stigla,15min :) ). |
Meni je obično puno bolja njihova pizza baš kad je jedem taman, neznam da li si to primjetio. :D
|
@trouble: pomodoro ti je nekih 100 m istocno od zgrade zagrebackog plavog, u haustoro.
Tamo je i tomato, u njih sam najvise i narucivao i ok su, ali imaju samo pizze i sendvice. Meso sam par puta narucivao u catering maximir, ali nikad mi nije bilo nesto. Na kraju narucio u Bonkasa puretina+lepinja+peceni krumpir=37kn. Bilo dosta dobro :goood: |
Preporuke za pizzeriu u lučkom ''Roma'' prijašnji bela mi, velika pizza stvarno ogromna plus kaj stave pravi kulen na nju, je da je malo skuplje ali je na potezu od Jaske do zgb-a najbolja pizzeria.
|
Citiraj:
ok,dacu im sansu.....Tomato 2? Ako mislimo ono u prolazu na maksimirskoj,tamo je bila odlična pizza i lazanje koje nažalost više nerade..... A ovdje pričamo o pizzama,ako imaš preporuku za mesinu,teraj u "žderonje" :D |
mislim da pomodoro i ima veze s tomatom...jedna od boljih pizza im se zove tomato...a i na letku im uz naziv pomodoro pise i tomato pizza...
pizze s im malo skuplje al su socne i ukusne... |
Citiraj:
|
Što valja na Trešnjevki probat, točnije da se dostavlja do Knežije i taq :)? Jeo sam par puta u Baschierri, nije loša al vjerojatno se da i bolje nešto naći :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čekam Visage-ov odgovor. |
Citiraj:
U nedelju sam stukao 2 ovakve :nuts: http://www.pohrani.com/f/1y/3X/dJekGxf/1/19092010.jpg |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
I neznam za Baschieru,čim su se otvorili pizza je bila super no zadnje kaj znam da je stara s babama bila za rođendan i da je bila vidno razočarana....uglavnom,klasična fora piz(d)erija u ZG....počnemo s bum završimo s ključ ključ :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
E to sam trebao :) tnx |
Citiraj:
Citiraj:
Tamo sam izgubio veslacku retro šiltericu koja mi je bila jako draga i kad sam se vratio, naravno nitko ju nije vidio :nono: Valjda zbog grba je netko odma pokupio od prolaznika ili je neko mislio uci brze u tim :D Ima vas barem 10 PCE šerifa na forumu od ponosne Trešnje. Dajte maznite jednu u Purgeru da nam javite kakve su dalje. Inace cu morati Jelca tamo zvati ;) |
Napravite neki fond pa ćemo ja i Jeltz ići od pizzerije do pizzerije i degustirati pizze.
Na forumu ćemo stavljati recenzije kao da se radi o hardwareu. :D |
Citiraj:
|
Hihi voli se papati.
Požega i Zagreb kao da i nisu u istoj državi. Imamo tri pizzerije i od njih tri u dvije ponekada bude dobra, ponekada ne. U trećoj je katastrofa konstantno s tim da u prve dvije ponekada ni ne dovezu pizzu. Ja gladan čekam i čekam, to me totalno ubije u pojam a ne smiješ im prigovoriti jer je mali grad pa te zapamte. Ako se potrefi da ju radi netko kome nije loš dan i ako ti ju zapravo dovezu, zna biti pravo dobra. Zanima me da li morate dati svoje prezime kaka naručujete dostavu?? Nikako mi nije jasno zašto traže prezime |
Citiraj:
|
Citiraj:
...hahahaha, niste vi ni ludi =)! |
Citiraj:
Pa zar je stvarno tako mala sredina da te zbunjuje zasto bi trebali tvoje prezime, ili niste premasili brojku od 100 stanovnika i svi pozdravljate po imenu? :D Sad si me sjetio pizze u Terme Čatežu. I do 30 minuta se znalo cekati da ti naprave Pizzu. Te nekakvo pripremanje, te pustanje u pogon pecnice i otvaranje u 15h ili tako nesto jer su kamperi i kupaci tek onda stizali. Nema zive duse za sankom, ali cekas i dalje oko pola sata :care: Srecom, ping pong stol je bio tik do bistroa, pa se nije osjetilo toliko. Ali, moram priznati da Slovenci opcenito rade jako pedantne i dobre pizze. Cak i kad su slicne formom nasima. |
Pa je, mali je grad, sa okolnim selima brojimo oko 24 000 stanovnika. Ima mjesta za puno više pizzeria, u biti dobro bi došla jedna ozbiljna pizzeria da malo uvede nereda na naše lokalno tržište tako da im konkurencija malo ozbiljnije shvati posao i krenu se boriti za kupce.
...da ne idem previše OT, Slavonska pizza rulz! |
Citiraj:
Ti i Zippo možete pokrivati Istru i Primorsko-Goranski Županiju. :) |
Bio danas u Nokturnu u Zagrebu. Uglavnom pizza je dobra jedino smeta što nije bila narezana (a malo teže se reže, koja rima :D) i odbili su veliku pizzu (koja i nije nešto velika) napraviti pola jedna vrsta, a pola druga jer (kao) nisu imali vremena... Isto tako rajčicu odnosno ketchup zasebno naplajuću...
Može to i bolje :) |
Proskito,sad neznam jel zato kaj nas gazda voli il kaj :D al 4 vrste sira im je jednostavno perverzija... možda i ne zbog velkog Fi-ja al nazdro sam se ko pas zato kaj je gore centimetar sirova koji se slijeva na sve strane...... ozbiljna preporuka za posjetit!
|
eto vidiš da sam dobro prosudio, unatoč mojem slabom pizza iskustvu :)
ako naručujem doma, naručujem isključivo od tamo... nismo se ni jednom do sad prešli. |
Hebaji ga,to jedino kaj vrijedi na Pešći :D nažalost,dostavljaju samo do novog kvatrica,a ja 200m iznad....
|
Da dam malo doprinosa za ljude bazirane na području Vž-a,
Objektivno gledano najbolja pizza je ofc domaća ;) prema svojim željama i prohtjevima, a sad vani od pizzerija su ok: Santa maria, Bolid, a Domenico i ostatak škvadre nisam previše posjećivao, al znam da su mi se pizze tamo zgadile, il rijedak umak ko dodatak u onim vrčevima, ili dostava dotične ko da su vani horde zombija i treba se probit kroz grad... :D |
Pizza Mozzarella je na ponos onima koji zive u Spanskom.
Ugodno iznenadjenje koje sam vec nekoliko puta potvrdio! Zbog prometa nije zgodno do 2-ke i stalnih favorita, kad se navrati kvart. I rekoh dajte da probamo vase domace. Ljudi zive nadomak Pizze a nisu znali da je tako dobra. Tijesto iznad galofag generike, gljive* prilicno dobre i sve ostalo na visini zadatka po pitanju namjernica. Dodatni bonus je jako ugodan unutrasnji prostor a ni vanjska "terasa" nije za baciti. Prometa ni blizu, sto je dodatno ugodno ako se vani sjedi. Ne znam dal je netko spominjao, ali ako ste u kvartu, necete pozaliti. * Dvojka i dalje ima gljive bez premca po kvaliteti i svjezini - polozaj Dolca, cini se, ipak nije za baciti ;) |
V, koja je adresa te picerije?
EDIT: leecham pa mi je internet spor ko šuga, googlam a izbacuje mi ništa, al eto sad se oporavio. Našao, Gotovčeva11. Hvala na preporuci. :) |
Citiraj:
Jako cudno, a jos i dostavnu nose svugdje okolo. To je i jedan od razloga kako sam saznao za njih. Zvao sam na telefon od prijatelja iz stana kod vas i od 3 pizerije (!) dvije mi kazu da ne nose narudjbe! Rekoh - vi ili imate posla za bacanje, ili cete ga uskoro traziti s ovakvim stavom. Na kraju nam se tako svidio prostor, da uopce vise nisam narucivao - osim ako bas sam nisam dosao po njih pa nosio dalje. |
Inače ne naručujem baš klopu izvana, više sam do-it-myself guy pa onda dinstam meso na luku i radim umak doma nego da jedem picu :)
Sigurno ću probati sa dragom otići, možda čak i danas iako je u planu kebab :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |