![]() |
Citiraj:
Windows 10 za mobitele izlazi u veljači. Naravno, oboje je Preview i sigurno će imati bugova i glitcheva. |
|
Citiraj:
|
koristiš kao jedini OS ili samo za prčkanje?
|
kao jedini...
|
Fino, znaci da onda rade dobro, a kad dode novi bild iduci tjedan updejta se iz windowsa ili se novi iso stavlja?
|
Hoce spartan pustit kad i win 10 ili ce bit ranije?
|
Citiraj:
Saprtan bi mogao ranije, ali ko to zna s M$-om ;) |
Jos samo da mi netko potvrdi rade li drajveri, logitech game softwer itd. :D
ček, odem tu http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso i više nema download iso ni onaj trenutni nis tariji ništa :S |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW referira san se na business plan koji nije zasnovan na trpanju masnih licenci, nego free apgrejdu i guranju aplikacija. Uostalom da je Win8 bio free ili jako jeftini možda bi više uspjeha imali... |
Pa i bio je jako jeftin. :)
|
Citiraj:
također koristim build 9879 kao primarni i jedini OS na glavnom stroju (laptop) i nikakvih problema također, CS6 illustrator i photoshop rade bez problema :goood: |
ajde super, onda čekam taj novi iso idući tjedan :)
|
Citiraj:
A mislim, realno, ako ne koristiš Modern UI dio Winsa onda niti nema prevelikih problema kad je u osnovi to Win8. Citiraj:
Spartan dolazi kroz "sljedećih nekoliko mjeseci", ne zna se točan datum. Citiraj:
|
Đe imade za skinuti taj wtp peč?
|
Ima 9926 za skinuti.
32-bit: http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=522101 64-bit: http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=522100 |
ček jel to sad ona za idući tjedan najavljen ili? :D
|
Evo ga, skida se i nadam se instalira prije ponoći :D
|
znači je, evo ga na 50% pa ćemo vidit kakav je ko daily driver :D
|
to su linkovi sa ove stranice i živi su već neko vrijeme
|
Citiraj:
|
Pomagajte hitno je :))
http://i.imgur.com/mSjHifI.jpg Ovo mi javlja, a maknuo sam ostale diskove tak da je samo SSD u upotrebi, to je prije palilo, sad nece. Jel mozda zbog tog sto s usb sticka instaliravam winse? Help, pisem s moba |
eto ja tipkam sa njega...
sad jos maknut onaj watermark dolje lijevo i to je to :) izgled ko i win 8.1 ali start mi se sad sviđa drivere sve sam povukao.. čak i zadnji za ati drivere |
Edit: rijesio ovo gore tak da sam promijenio usb ulaz -.-
Kak se makne taj watermark? |
z sad na vidiku zanimljiv problem
NAS sistem neče prihvatit user i pass preko samba share |
Imam dva diska u kompu, na jednom je win 8.1, drugi slobodan, jel ok ako instaliram taj windows 10 na drugi disk, oče biti kakvih problema za win 8.1.
|
Citiraj:
nakon 3 reboota radi pošto je win na SSD-u i to sata 2 sučelju sve leti ko i win 8.1 čak i više ajd srečom imam backup 8.1 pa ako ovaj nebude sjeo a na prvi dojam je sve ok ... valjda če i ostat .. makar je probna verzija btw kako provjerit do kada vrijedi? licenca kaže activated.. ali ne i do kad, sa time da serial code nisam upisivao |
Instaliro drajvere za grafu i nakon toga mi kod restarta odvrti win10 logo i pojavi se neki plavi ekran samo i tak stoji bez ikakvog texta i iceg. Morat cu opet reinstal izgleda edit: sredio
|
kak maknut onaj štit s ikona žuto plavi, UAC je ugašen, znam da sam nekako to bio prije micao al ni gugl mi nije od pomoci ovak nabrzaka
|
Ako će upgrade sa W7 i 8 biti gratis, živo me zanima kako će se ponašati na krakiranim windozama tj. hoće li dozvoliti upgrade.
|
Novi preview je dostupan
|
Citiraj:
Citiraj:
|
na prošloj stranici je link
|
Citiraj:
|
Pozlatile ti se iako zaboravljaš da mnogi još ne kupuju gotove konfe već ih slažu po svojoj želji. Mnogi su uz takve kompove kupili OEM vindoze što baš i nije legalno, ali je prolazilo kod inspekcija.
Znaju li se neke min. specifikacije kompa za W10? Imam jednu stariju konfu - Q6600, 4Gb DDR2, Gigabyte P35-DS3R,... koja mi se na XP ne vrti kako ja mislim da bi trebala pa me zanima hoće li biti dosta jaka za W10 ili da počnem razmišljati o novoj konfi. |
Citiraj:
A system req su isti kao i za Win7 - Giga svega: - giga RAMa (za 32bit) - 1GHz proc (sa NX Bit instrukcijom) - 16GB HDD (čista instalacija Winsa zauzima 15,4GB, bar kod mene) |
Da konfiguracija bi po meni trebala raditi bolje na win10 nego na xp..
|
Imam blesav bug - ne mogu staviti desktop background :D
Solid color radi ali sama slika ne. Vjerojatno ima veze sa grafičkom i nekompatibilnim driverima. Naime, na Radeonki x1550 sam :D |
i tak, 9926 više nema windows update postavku u control panelu nego se apdejti mogu podešavati samo unutar PC settings-a
ovak na prvu mi ne izgleda da radi fino i glatko kao prethodni 9789 build i čini mi se da će biti više gličeva...npr, ne mogu nikak podesit da se logiram sa fingerprint reader-om, jednostavno se smrzne settings app kad idem to podešavati, a na prethodnom buildu je to radilo bez ikakvih problema cortana je za naše područje također nedostupna, vjerojatno bi trebalo promjenit regiju u control panel-u, al trenutno sam lijen za to... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |