![]() |
Citiraj:
Ako uđemo u dublju analizu te trojice Torres je Torres, no further explanations needed Drogba koliko god da je dobar, godine su ga ipak pregazile, nije to više kod pred 5-6 godina... a Costa, njega tek treba vidjet. U Atleticu je bio dobar, ali Atletico je i drugačije igrao :D |
Biti će dobar Costa. :) Zabio je prvi gol na pripremnoj, a torresu je za to trebala godina dana. :D
Drogba nije za 90 minuta i to je činjenica ali može uskočiti i može poslužiti. |
Opet ti o barci. Ama prestani vise :D
Clezi ima jednog penzica u napadu, drugi nemre zabot prazan gol sa dva metra a treci je nov i friski i jedini valja. A debos murinjo proda lukakua, kakvo tele :D |
Lukaku je bio čini se malo bahat. :) Nije CFC odron od kluba pa da balonje koje se još nisu dokazale mogu tek tako tekeljati. ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Čestitke Dinamu na pobjedi.
|
Nije ni bilo upitno pobjeđuje li Dinamo. :D Ivan je rekao svoje. :D
Ohoho Roma dobila R.Madrid 1:0. :p |
Prvak Danske i jedan od najgorih protivnika koje je Dinamo mogao dobiti u ovom pretkolu je pao u prvom uzvratu. Napokon da je i Dinamo nekog nadigrao i u igračkom smislu i fizikalijama tj. da napokon nisu bili ta ekipa koja nakon 75. minute jedva dolazila do zraka protiv ozbiljnijeg protivnika. Nek ih sad doma nakantaju 2/3:0 pa da im se ego malo digne za iduće pretkolo.
|
Chelsea vs Vitesse Arnhem 3-1
Fabregas prvi gol i dvije asistencije Coste. :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Tak da pustite ga, on ce sam "dojavit" :D |
|
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...n-Gerrard.html
Stiviju je oduvijek bilo suđeno da nasmijava ljude :D |
Odgovorno tvrdim,nakon odgledane tekme,da bi JA,da sam nastavio jednu bijednu godinu nogometnih treninga,odigrao bolje u obrani nego svi oni tamo. Iskreno sam počeo žaliti tu momčad,žao mi je i navijača i svega. Tudora treba ograničit na vođenje veterana...da,veterana. Da ne ujebe klince prije ulaska u seniore.
|
Kaj ti tu nije jasno? :D MAMIĆ I ZAGREBAČKI KLUBOVI SU PLATILI DA HAJDUK IZGUBI! :D
Za sve je kriv netko drugi. ;) Sada mogu u miru pogledati Rijeku i Split. :) AJMOOO NAŠI. :) |
Kaj Rijeka i dalje samo na streamu službenih stranica ima?
|
Možda se i ovdje pojavi pokoji link http://www.lshunter.net/
|
Bravo za Rijeku i Split. :)
Nadam se da su ovo nagađanja i gluposti: http://www.index.hr/sport/clanak/na-...ja/763090.aspx |
Citiraj:
|
Čini se da costa-fabregas dobro funkcioniraju. Barem za sada na pripremama. Budemo vidjeli kak će to izgledati kad krene liga. :)
|
Lampard na posudbi u Cityu
|
Šta će to Cityu?
|
Danas će MU malo "prizemljit" ovaj napuhani Real.
Van Gaal treba ubacit samo jednog veznog igrača, ostalo sve funkcionira savršeno. Real se već "vadi" zbog mogući poraz jer zalizani ne igra. |
Citiraj:
A i bitno je to što NYCFC i MCFC imaju istog vlasnika :D |
Da je htio igrat isao bi u qpr....ovo s vlasnicima objašnjava stvar.
|
Nadam se da to nije istina. Čisto zato kaj je godinama pričao da je CFC za njega jedini klub. No davno je zaključeno da ponos i novac nemaju veze jedno s drugim. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bitno je bitno. :) Možda mu sada J.Terry odradi ženu. :D
|
Citiraj:
velim, da je one-club man i da je cijelu karijeru proveo u Čelskiju, onda bi se složio da je bitno. Ovak je samo k'o i svaki ostali igrač, a što je toliko lošeg u tome, ja ne vidim :kafa: |
Oće bit neki video stream Real vs United?
|
Pa Lihto, nadji neku birtiju, na Arensport4 je direkt. Ja sam si spremio pola hladne lubenice. :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
bit će zanimljivo da vidimo u kakvom su stanju igrači :D |
Znam da Real ide u Ameriku radi love,al ovo kak igraju s trojcem naprijed,pazi sad ovo:modric,bale isco! Sve klasne spice!
kako izgleda budu se danas opet propisno izblamirali! veli komentator da je ančeloti dao pun odmor ovoj cetvorki,jer po pravilu bi trebali dobit mjesec dana od zadnje tekme! ajd penal upravo sad! ajd bale 1:1! |
Propao Real :)
|
Realovci tihi. :D
Klasika :D |
hahaha, HAHA REAL:D:roller:
Idemo, bravo Van Gaal, ove sezone, doslovno gazimo sve pred sobom!:goood: |
Citiraj:
real igra sa postavom u kojoj su naprijed modric,bale i isco! ajd malo realnosti ljudi,pa fali pol ekipe i to vitalni igraci! da su tu bili samo di maria,benzema i kiki bila bi to druga prica! Dobro ronaldo je usao na kraju ali vise radi onih 110 tisuca ljudi koji su platili kartu. a fale i hames,kroos,marcelo i coentrao .jedino su ove tekme iskristalizirale da treba prodati kasiljasa,je legenda ali je gotov! Vec cete drugi utorak vjerojatno vi biti tihi,zar ne? hala! |
Najjače mi je kad se poziva na neke "legende" koje bi, kao Casillas ili Raul , trebale igrati vječno.
Evo, meni neka daju 8-10 milja eura godišnje i slobodno me mogu šikanirat nakon 20 godina karijere, dajem im to pravo i još im kažem hvala :D Real igra rekreacijski, lakši trening. A izgubili ili dobili novac dobiju tak da... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:47. |