![]() |
Ne nego ovo
ovo |
Thanks!
To bi se dalo onda slozit doma, jel? BTW, slagao sam digitizer na nokiji 620 gdje se trebalo zagrijaat termalnu traku da to sjedne kako treba. Ovo nebi trebalo biti kompliciranije? |
620 ima odvojen digitizer i samo je zalijepljen trakom za okvir. Ovo je cijeli digitizer zalijepljen za ekran zato treba komplet kupit.
|
Ok. Hvala na info ;)
|
Citiraj:
Nije ni na svakom Samsungu isto. Recimo na S3 zamijeniš samo staklo, digitizer i LCD ostaju, ali u tom slučaju treba koristiti LOCA, jer samo sa trakom ne bude baš 100% rezultat u smislu kvalitete prikaza i odaziva touch-a. Dok npr na Galaxy Core je jednostavnije zamijenit staklo i digitizer jer je digitizer sa LOCA zalijepljen za staklo, ne za LCD, ali može se i samo staklo odlijepiti, baš da je potrebno. |
Ima li tko lemilicu na vrući zrak da može zalemit konektor za bateriju na iphoneu? Ovako: http://youtu.be/aSUirUBmsZs
Upitno je radi li matična jer je malo savinuta i ne bih to nosio u neki servis jer će masno naplatit. Ako netko može napravit ovo za pivu i ćevape bio bih zahvalan :chears: |
Citiraj:
Možda ako se netko bavi time, platio bih radije nego da skurim nešto. LP |
Jel treb odlemit ili zalemit? Za zalemit ne treba vruci zrak mozes i obicnom finijom lemilicom
|
Meni je na iPhoneu 4S navodno crklo napajanje na maticnoj....tome nema spasa jel? Pokaze se jabuka pri bootu i stoji par sekundi i mob se zgasi
|
Citiraj:
Probaj ga ostavit preko noći u punjaču pa vidi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li tko kod nas da imalo profesionalnije mijenja razbijena stakla na mobitelima? Tipa koriste separator i grijače s regulacijom?
Meni je na S3 LTE puklo staklo, a mijenjanje čitavog ekrana zbog toga i nije neka računica. Znam da neki kemijaju s tim kod nas ali to je sve na razini fena i nadanja da će UV ljepilo kasnije uhvatiti kako spada. Ima li tko u EU da radi to dobro? |
Malo da se pohvalim, uspio sam zamjeniti staklo na S3 miniju. Neću lagat nije bilo jednostavno jer je ekran bi skroz smrskan, presao kotac od auta preko njega. Bilo je milion sitnih komadića koji su pogrebali staklo od ispod. Ali očistio sam to najbolje šta sam mogao, stavio novu dvostranu 1mm traku na svim ključnim mjestima, zalijepio, malo odfenirao da se lijepilo bolje primi i radi. Nakon mjesec dana nema prašine ispod, ništa ne zijeva. Ogrebotine se primjete kad je ekran isključen ali ne smetaju nimalo kad se upali.
Za backup telefon će bit odlično. Trošak nekih 8 dolara. |
wlan ne radi na Media Player GENIATECH MyGica ATV400 Dual Core TV Box
dakle kao iz naslova iz nekog razloga mi ne radi bežična veza na ovom android uredjaju,u postavkama mi kaže da povezan sa wlan-om ali NIJE??? tj.ne mogu se spojiti niti na youtube niti na net dobijem poruku pojavi se problem s mrežom i tako u nedogled ono što mi je čudno je to što mi u postavkama kaže da je uredjaj normalno spojen na wlan pa mi nije jasno ako može pomoć i da sa prijenosnikom se normalno priključim na wlan kao i sa mobitelom dakle isključeno je da neš ne valja sa samom mrežom dakle problem je definitivno sa android uredjajem
|
Imaš li neku enkripciju na wlanu? Ako imaš, makni je i pokušaj se spojiti na wlan TV boxom.
|
Koji je router? Siemens mi se znao blesirat pa sam s vremena na vrijeme morao DNSove upisivat da bi net na wifi uređajima proradio
|
Magic Sim adapter
Vidim nema ove teme.
Zanima me da li je neko isprobao Magic Sim adapter: http://www.magic-sim.com Kupio bih Samsung Galaxy Note 3 ali moram imati jednu kartice za pozive, a drugu za 3g/wcdma internet. Ne znam koja je razlika izmedju "2sim online" i "Dual Mode". Dok surfam na mobilnom internetu moram biti dostupan za pozive na drugoj kartici, valjda je to moguce a ne prebacivati u meniju sa jedne na drugu karticu.... http://www.magic-sim.com/product/id/...M_ADAPTER.html https://www.youtube.com/watch?v=udfbHVFd6gQ |
Nije li jednostavnije kupiti neki kineski mobitel koji po defaultu ima dual SIM opciju? Za cijenu N3 i Magic SIM kupiš 'boli glava' mobitel i još ti ostane para u džepu.
|
Citiraj:
|
Hebate koja si ti picajzla. Smanji zahtjeve pa ćeš sigurno naći. Shvaćam da nema kineskih mobitela sa odličnom kamerom i macro mogučnošću, ali i to mi se čini malo pretjeran zahtjev za mobitel. Fotkanje mobitelom nije za vrhunsko i profi fotkanje nego za usputno i nezahtjevno (čast izuzecima). Kineza od 5,5" ima na bacanje, a sve više i 6" modela.
Imaš temu o Kineskim mobitelima pa se tamo posavjetuj. Dečki će ti sigurno nešto naći. |
Dinox, to kaj ti tražiš se zove "punomliječna svinja koja nese jaja" i to ne postoji...
|
Citiraj:
|
Bice bice, mozda za godinu-dvije max., povecavaju standarde, steta je samo da poznati brandovi ne izbacuju povoljno dual sim verzije....:D Mislio sam kupiti Sony Xperia Z3 Dual, ali je cijena oko 600 eura, a nema ga kod nas, a izbjegavam skupe kupovine vani zbog proklete carine (nisam u EU) i pdv-a.....:lol2:
|
Android - PC a touch screen ne radi ? Help
Molim savjet.
Touch screen mi je prestao raditi, te kod spajanja mobitela na PC 'Turn On USB storage' ne mogu aktivirati da mi Widnowsi prepoznaju uređaj. (Android 4.2.2) Postoji li način da se dva uređaja spoje i prepoznaju. Navodno treba instalirati novi firmware te MIUI da bi se problem s touch screnom riješio. Kao da ne treba mjenjati screen ili digitizer. Mobitel kinez Star w450, te mu je očito zamrzavanje toucha mana, pa ako mogu šta softwerski riješiti, da probam. Unaprijed zahvaljujem.:fala: |
Frendu pukao ekran na Desire 310. Naručio novi s ebaya za 24$ sa alatom. Sreća je da su digitalizer i staklo skupa pa će zamjena biti jednostavnija. Pogotovo za njega koji to nikada nije radio.
|
Jel moguće negdje nabaviti ekran za Galaxy S2 za 400 kn (do 500 max sa zamjenom) ?
Karlovac i Zagreb po mogućnosti... |
Da li netko zna povoljni servis koji bi zamjenio staklo na samsung galaxy s4 naime puklo je samo staklo digitizer radi normalno pa ne znam da li se može samo zamjena stakla napravit ili mora baš oboje ić. Zasad sam našo neki servis u maksimirskoj za 1250kn, agramu sam poslao poruku pa čekam odg. ako ima neki još jeftiniji servis napišite. Hvala unaprijed.
|
1250kn je kompletan ekran s okvirom. A samo staklo treba profesionalno mijenjati da se ne pojave baloncici na ekranu od loseg ljepila. Nazalost nemam preporuku ali znam da je jedan lik u zg-u radio kvalitetan popravak za 500kn ali ne radi vise nazalost
|
Citiraj:
|
Tak nekako, oko 700 je novi ekran, eventualno još ruke... Ne radim, ne mogu dat sad toliko novaca, a mislim i da je ta cijena stvarno previše za stariji mobitel.
Fak ! :hitthewal: |
Naravno da je puno kad se sgs2 nađe po 600kn full ispravan.
|
Evo dobio sam od agrama za bijeli s4 koji ima frend 1160kn touch+digitizer. Dal netko još zna kakav servis di bi mogao jeftinijie proć.
|
Mislis touch,lcd i okvir tvornicki zalijepljeno? Koliko znam tu je negde cijena svugdje za original komplet
|
Citiraj:
|
Ako nadjes jeftino komplet s okvirom, zamjeni se u 15 minuta
|
Citiraj:
EDIT: Vidim sad gledo sam krivi video :D čini se da nije problem zamjenit ovo, našo sam za 800kn malo ću još prosrčat ako nađem možda i još jeftinije to sve onda mi nije problem zamjenit. |
Krivo si gledao. Ako uzmes tvornicki komplet,prebacis maticnu s kamerom, senzore, prednju kameru,vibro,utor za slusalice,donji flat s utorom za punjenje i kabelom antene i to je to
|
Citiraj:
Sad ne znam frajer na ovom videu svako malo koristi puhalicu ne znam jel mogu i bez nje. https://www.youtube.com/watch?v=fdc9zA-mGq8 |
Normalno da treba pazit i bit spreman na problem. Ako nisi siguran plati nekom serviseru da ti sredi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29. |