![]() |
Povraća mi se da Kovač preko ovih krasnih momaka skuplja neke pluseve na malicijozan način. Da izgube,reći će da je bilo i očekivano a ako dobiju,kovat će ga svi u zvijezde. Njemu je ishod nebitan tj. svejedno mu je. Onih 13 bih dobro profiltrirao za Italiju da sam na njegovom mijestu jer ovi momci su krasni,nemam zamjerke. Malo od onih "zvijezda" bi ubacio u vecerasnju postavu.
|
Stoji da. Jbg nogomet se pretvara u atletiku i đabe ti znanje brate ako ne trčiš i ne bacaš se na glavu. Žalosno ali istinito.
Našima naravno svaka čast. Mišljenja sam da se naše zvijezde trebaju ugledati na ove dečke, vezano za zalaganje. |
Baš to, zalaganje, ono što naše zvjezdice nemaju tj ne žele imati jer u repku dođu na "godišnji". Vidi se dobro na argentini kako im se u biti baš i ne da igrati ovdje, no bez daljnjega su i dalje opasna repka ko sam vrag.
|
Citiraj:
Ako je tako onda je kovac zapravo jako lukav... |
Svaka cast za zalaganje, trku, mastovitost, razigranost....da ovako igraju nasi iskusni nebi im bilo kraja
|
Bilo me strah pred tekmu kako će to izgledati no nadao sam se će nas dečki iznenaditi. Ovaj Antolić na tekmi izvađao kornere i to oke, a protiv RB-a nekidan nije mogo loptu šutnut jače od toga da ne ide niska na prvu stativu, doslovce ga gledam s tribina i smijem se... A i Čop nije izgledao kao štanga u koju španeri gađaju da se lopta odbije u gol... Mislio za njih da budu prenijeli sramoćenje s Maksimira no izgleda to nije prenosivo, ili simptomi nestaju kad se ne igra za Dinamo, ostatak na razini, pogotovo Jedvaj.
|
Jedvaj i Vrsaljko pod hitno moraju u prvu postavu. Opcenito nasa reprezentacija igra bolje kad nemamo previse umisljenih zvijezda, vec kad je spoj tih zvijezdica i ekipa koja se bori za egzistenciju.
Bilic je na pocetku svog mandata hrabro ubacio par novih momaka (danasnje zvijezde uglavnom) i isplatilo mu se. Misljenja sam da bi takve rotacije trebalo redovito raditi, jer ovim standardnim ili se ne da, ili su jednostavno izgubili motivaciju da uopce igraju za reprezentaciju. |
Krene li Olić od početka protiv Talijana, a ne Kramarić, onda je Kovač idiot svjetskih razmjera. Eto, to je samo moje mišljenje i + za ovo gore što su ostali napisali.
|
Sharbini je igračina, ali samo da ima još zrno soli u glavi već bi igrao u ligama petice.
Pogledati asistenciju kramaricu vanjskom u zadnjoj utakmici rijeke. |
|
Messsssiiiii :D
|
Oprat ćemo talijane neviđeno! 2,3:0 minimalno!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednostvno ne vidim nacina na koji bi talijani odoljeli Vidi, Olicu, Brozovicu, Mandzukicu i sl. fantazistama. :lol2: |
Citiraj:
|
Klasika. Protiv Italije imaš 10 udaraca u okvir a oni jedan jedini i izgubiš utakmicu.
Btw, bravo lvane. I bravo drugi Ivane :) Điđi rupetina :D |
Gigi za pemziju spreman
|
Jel to Mam, ovaj, Brozović zahebao gol? :)
Iskreno, ne igramo loše i ja sam zadovoljan, makar izgubili. Fakat nemam kaj reć zasad. Samo bi rado užicao stream, pošto gledaj.hrt.hr ne radi (preopterećenost), nekakav vlc kanal je truba isto šteka... pa ono, udijelite :) Buffon mora na predavanje kod Plete :) |
Buffon :eek::lol2: , primio ga je a la Kelava.
|
Nemoj tako o NAJBOLJEM golmanu... :D
|
Banajte Varana hitno s ovog threada. Vec me srce strefilo pri 1:0 i poceo ga psovati :D
|
Citiraj:
Sad će ekstrim doć i napisat esej od 5000 riječi zašto je Gigi zapravo najbolji na svetu |
Brozović... kaj ga tak hitno treba prodat kad on mora igrat...
|
Citiraj:
|
Jel imamo mi kapetana :D?
Nemamo Modrica, nemamo igru...bolje su izgledali mladi protiv argentine... |
Uigrani smo u prekidima. :D
|
Najbitniji je onaj posao koji se "ne vidi", a Modrić je kralj tog posla. Jako se osjeti njegov izlazak.
|
Citiraj:
|
Ne znam kaj je gore, gledati nas i Talijane kak silujemo loptu ili slušati Vlaovića.
|
Evidentator :D
|
Citiraj:
Ako Ćosić komentira, onda bi to moglo biti još i gore 😂 |
Ne znam što je ispravnije reći, da Talijane držimo u šahu, ili da nemamo ideje što napraviti kad ih se 11 nareda u svojoj polovici.
Da Olić, Srna, Brozović, Vida, Mandžo, Rakitić i Pranjić igraju ovako očajno u svojim klubovima, mislim da bi im ovi tutnuli raskid ugovora istog časa. Pravo kao da su došli na godišnji. |
Koja bezmuda igra naših...
|
Ne znam, imam osjećaj da naši "zbilja" hoće dobiti ovo, da bi to dobili bez po' muke. Ili je neka mutljavina u igri ili su naši došli na izlet u Milan kupiti ženama nešto pari gaća i čarapa
|
Da je stari sistem i da prva momčad ide dalje a druga u baraž, možda bi bolje igrali. Ovako, bod je bio cilj i prolaz se traži protiv uvijek jakih i neugodnih norvežana i bugara...
|
Gledajući ovu talijansku ekipu / igru do punog izrazaja dolazi koliko je talijanski nogomet propal - liga u qrcu, repka u qrcu, treneri u qrcu. Dno dna
I da ovi komentator na FOXu je sranje 😒😒 |
Čim Talijani prijeđu centar nama je panika. Plivamo u obrani boli glava.
|
Kovač igra na sigurno eli :) uračunato 9 bodova vs bugar i norvežanin. automatski :)
živo me zanima što će biti kasnije. |
Ovaj Kovačić me podsjeća na ćoravu kokoš kod moje babe. Samo ravno trči i onda se zabije u nešto.
A vidi ove naše debile na tribinama... 10 godina robije svakome. Teški fizički rad. |
I da, sudac je katastrofa, a onaj degenerik Chiellini je odvratan
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |