![]() |
Imaš pravo, 7500 je maksimum u nekim kombinacijama (npr Killjoys S1), iako test patterns idu maksimalno do 5800 pa sam zaboravio da ima i više.
|
Fast.com mi javlja na laptopu u ovom trenutku 4.5 mbps. Padne to i ispod 3 mbps, pa mi je vrh 720p na Netflixu. Mijenjam providera ????
|
Ukoliko ima netko slobodan jedan za 4K neka se javi na PM.:chears:
|
Može li mi netko pojasniti kako vi to dijelite?
Npr. uzme se onaj najskuplji gdje može gledati četvero odjednom i vaš 4 podijeli cijenu i imate account. E sad, što ako jedan od tih ljudi dadne e-mail i lozinku nekom trećem i netko od ovih koji je platio izvisi? Ili se može u accountu napraviti 4 profila i stavit lozinke na profile? |
I ja sam zainteresiran za UHD...
Sent from my KFSUWI using Tapatalk |
Citiraj:
Ovdje se ipak polazi od činjenice da nećemo biti pokvareni korisnici i prije svega da ćemo koristiti svoj slot razumno i fair. Nije problem ako doma imaš 2 tv-a ili gledaš serije na mobu, a žena na tv-u. Poželjno je biti fer i ne zauzimati više slotova u isto vrijeme jer bi netko od ove trojice mogao imati problema. |
https://www.index.hr/magazin/clanak/...i/2055435.aspx
Možda se ipak više neće moć sherat account,tamo negdi u budućnosti. |
Što bi Izet rekao: How yes no
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pare su pokretač svega. |
Njihov CEO je rekao neka ljudi shareaju, drugo u clanku pise da je to druga firma izmislila. ne netflix, dakle novinarski senzacionalizam, trece, ako to naprave a neko drugi dospisti shareanje baj baj netflix, valjda su i oni toga svjesni
|
Joj, što je super kad kad Index prepisuje klikbejtove. Apsolutno nigdje u članku, a ni u članku koji su prepisali, se ne spominje da je Netflix ikada pokazao interes za tu tehnologiju, a da su željeli onemogućiti dijeljenje računa to su mogli već napraviti.
Jedina službena izjava od Netflixa na temu: Citiraj:
|
Pošto nemogu nać temu, da ovde priupitam..jel može ić hbo go na roku player ili fire stick?
Poslano sa mog Moto E4 plus koristeći Tapatalk |
Na Fire Stick (4K) može, ova nova Android TV verzija. Uredno radi.
|
Bio sam na drugom jednom forumu postavio tezu, npr. da je netko po zanimanju stjuardesa i svakih par dana je na drugom kraju svijeta, što onda? Kaj će biti blokada računa jer se malo malo prijavljuje iz druge države? Morat će tražiti iz firme ovjerenu izjavu o zaposlenju? :D
|
Ne. Dok je na teritoriju EU, imat će "domaći" katalog ukoliko je račun inicijalno registriran s HR IP adrese i/ili plaćen HR karticom. Izvan teritorija EU imat će katalog te države u kojoj se nalazi.
|
Ima netko account viska? Na PM
|
Pozdrav, treba mi za brata premium acc, pa ako netko ima viska, moze na pm.
Hvala, lp Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Otvorilo se jedno mjesto za Netflix, ukoliko ima kandidata. Od 12.3.2019., uplata za 3 mjeseca tj. 9€.
|
Ja sam se prijavio u inbox
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ako se otvori jedno mjesto premiumu bio bi zahvalan :chears:
Moze na pm |
Popunjeno, zahvaljujem svima koji su se javili.
|
Ja jos uvijek u potrazi za jednim premium mjestom
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ima netko account viska? Na PM
|
Također imam upit za Netflix ako ima ko viška , slobodno nek se javi?
Kupio sam 4KTv pa bi volio iskusiti gledanje Netflixa u toj rezoluciji. Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Trazim i ja slot, uhd ako netko ima mjesta :D
|
Takodjer, trazim slot, po mogucnosti UHD. :chears:
|
Ima vas 4, skupite se i podijelite račun. :)
|
Citiraj:
:dobar: |
Ionako vam ima pre malo 4K sadržaja...
|
|
Citiraj:
Nije do 4K, nego do licenci. Za 10€ dobiješ HD i 2 licence. Znači dvojica gledaju po 5€, a za 12€ dobiješ 4 licence i 4K. Znači četvorica gledaju za po 3€. |
Trenutno na HR Netflixu ima 632 4K naslova (što serija, što filmova) i 107 Dolby Vision naslova.
https://hrflix.eu/statistika |
A kako stoje s titlovima?
|
Slabo, starije serije i starije sezone nekih serija imaju tu i tamo koju sezonu prevedenu na HR.
|
Od svega sto sam gledao, uglavnom novijeg datuma, sjecam se da je better call saul imao titlove, osim zadnje sezone. Ostalo nista. Uglavnom gledam aktualne serije i razne dokumentarce, tu i tamo filmovi
|
Imam jedan account viška, ovaj za 3€ (23kn). Ko prvi njegova djevojka. Dobijete mail i pass na PM i broj tekućeg za uplatit 23kn između 1. i 5. u mjesecu. :)
:chears: |
ako nekog zanima americki netflix acc, 4k
|
Citiraj:
Šta tu ima američki ovakav onakav? Šta nije da se po IP adresi prebacuje na državu u kojoj jesi? |
Citiraj:
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:44. |