![]() |
Ja sm DAOC igrao na 56k bez problema
(dobro kad bi bilo po 300 ljudi sa obje strane znalo bi zaštekati, al to nije bilo često jer je RvR mapa ogromna) |
Hvala!
Mislim da bih mogao zamijenit proc. Jel bi skok s 3,5 na 3,7 GHz (i3) bio dosta za lakše disanje il bih morao preć na i5? EDIT: pogledao sam. Ne iplati mi se ić na mrcinu zbog igre. Za sve ostalo mi je i više nego dovoljan pa... :) Obrisao...:wtf2: Tak je loša? Meni je WoW super, al nemam vremena za grupne zadatke. NE mogu odvojiti 3-4 sata u komadu. Mogao bih uhvatit dva-tri tjedna takvog igranja ovo ljeta, al to je sve. Oko dva sata mi je neka realna granica. Za TES online kažu da je lakše igrati solo pa... |
Kakav ti je internet proći će ti ljeto prije nego skineš igru. :D Mislim da je teška malo manje od 96GB. :D
|
Ajme...moglo bi se dogodit da mi pukne veza pa sve ispočetka i na kraju ništa.
Huh... |
Igra uopce nije losa.Beta i launch su bili uzasni.Od kada su izdali Tamriel unlimited
sve se promjenilo.Kao da je druga igra.Igra je odrzavana i redovno izlaze DLC. Pogledaj si nove review na youtubu za igru. Mislim da je drugi ili treci MMO po populaciji trenutno.Bas ima puno ljudi. Nemogu ga bas usporedit s ni jednim drugim MMO koji sam igrao.Od contenta imas naravno questove,dungene i trialse (raidovi) imas i maelstorm arenu...ma ima toga puno.PVP je ok,trenutno je mass scale.Najavljeni su BG i Arena.Dodaju jos i player housing.Crafting je dosta drugaciji od drugih igra u zanru. Inace u tesu su rase dosta bitne pa ako ces pocet pogledaj racialse od svake rase da se ne zajebes :) Igra podrzava i addonove. I da ima dosta ljudi s ovih prostora koje je igraju.Moj savjet je da probas. |
Igraš li još?
Mogu li igrati uglavnom sola, a ponekad u grupama? Uostalom, šaljem PP :) |
Citiraj:
Ako te volja uživaj u solo igri. Naravno dungeon je grupna aktivnost. Međutim za ostatak ako želiš možeš solo. Međutim daleko je zabavnije u grupi. |
Hvala!
Nemam par sati u komadu za ozbiljne grupe, a ne želim živcirat ekipu :D |
Inace sam veliki ljubitelj Elder scrolls seriala, Skyrim je BOG...
Ovo sam kupio, i igrao neko vrijeme ali zbilja ima milijardu questova, ja sam ih pokrenuo previse i sad sam totalno izgubljen :-D Nema nikakvih pametnih itema u worldu, ali da se craftat... Nisam jos ighrao u grupi to vjerujem da je zanimljivo ali sam i preniski level za tako nesto ja mislim (8)... a nemam vise vremena kao prije bauljat po dungeonima i levelupat :-D |
Ja dao još jednu šansu igri. Igrao sam nešto malo, nekih 16h dnevno zadnja dva tjedna. Dogurao do 34-og levela sa glavnim likom, i levelirao ostale nesto sitno. I imam gadan bug. Naime, recimo na lvl 4 radim sa nekim skillom 5000 dmg-a, a onda dobijem lvl i radim 4836 dmg-a. Ekipa spominje scaling i više healtha na mobovima kako je tvoj lik jači, ali meni to nema smisla, jer ako mobovi imaju više healtha, bilo bi logično da ja moram radit veći, a ne manji dmg. Na 34-om lvl-u ja radim 1000 dps, a običan trash mob ima 34k hp. I hodam okolo i ekipa rijesi te trash mobove jednim udarcem, ili dva, a meni treba par minuta. Bio sam prosao cijeli tamriel i sve do jednog trgovca trazeci gear za magicka recovery, i na kraju sam mogao spamat svoj najjaci skill koliko me volja, ali i taj skill je radio nekih 7k dmg-a, umjesto recimo 30k, koliko bi zapravo trebao. Ja sam mislio ispocetka da je to tako svima, pa sam prodo sav gear vendorima, i nabio oklop na sebe najjaci moguci, jer dmg received izgleda nije podlozan ovom bug-u, tako da uglavnom izdrzavam mlacenje i polako tarem najjadnije mobove. Moram koristit oba summona za ekstra dmg, glavni skill i jedan dmg over time skill da bih koliko toliko brzo mogao cistit. I to je najsvjezija vijest. Trenutno imam nekih 15k hp, stamine i magicke, a dok je igra bila u beti, imao sam po 5k, tako da je jedini skill koji sam mogao spammat u beti bio strife, siphoning, odnosno, kako ga ja volim zvat, sucking skill. Ne vidim da se itko zali na sve ovo i ili su drugi preglupi ili samo ja imam problema, ali ovo je trenutno smece od igre. Upravo traje maintenance, od 10 jutros, pa mozda i poprave stvar jer sam prijavio bug. Zao mi geara koji sam prodao, jer sam s njim mogao spammat najjaci skill u igri.
|
Citiraj:
sry, morao sam... |
Danko, bio sam sarkastican.
Enivej, nadopuna. Izgleda da igra racuna vrijeme od pocetka do kraja borbe, pa izbaci prosjecan dps ovisno o tome koliko bi borba trajala. Moj dmg jest veci, ali kako mobovi imaju vise healtha, dps koji igra prikazuje je manji. Ovo je valjda jedina igra na svijetu u kojoj ti se cini da si slabiji kako levelas. Na 4om levelu ubijes trash moba u tri udarca jednim skilom, a na 40om level ubijes tras moba sa 10 skilova. Nervira me to neopisivo, jer mi se ne da, a i prestar sam za koristenje svih deset prstiju, nisam nadobudni kinezic. |
Dižem igru iz mrtvih :)
Konačno sam je skinuo. Što mi je najbolji izbor za solo igranje? Gledam Sorcerer i Templar. Nekad sam igrao Paladina i Templar bi po tome odgovarao. ali...eto, pitam :) Magi su mi uvijek fora izgledali, iako volim potegnuti mač i navaliti :D |
|
Igra je free to play na 6 dana :kafa:
Prilika za probati... |
jeben cinematic |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |