![]() |
Pa meni je odlican :) Velicinom mi taman pase u ruku, ekran je odlican, meniji i aplikacije su brze. Jedina mana su mu power i volume tipke koje izgledaju kao da se jedva drze ali to valjda samo tako izgleda. Baterija mi se cini da bi mogla i dva dana potrajati, sad jos uvijek fakat puno po njemu drkam(instaliravam aplikacije, isprobavam stvari) pa bez problema izdrzi cijeli dan. GPS je dobar, brzo lock hvata, na runkeeperu track ne izgleda nista losije od curinog koja ima iphone 5.
|
Koja verzija Androida je gore na Moto G koju si ti dobio?
|
4.3 koja i dolazi normalno, 4.4 je najavljen za 1. mjesec.
|
Evo i meni došao, uzet na Amazon.co.uk, naručen u četvrtak, poslan u petak i već danas popodne stigao. Stvarno brzo u svakom slučaju. Nabacim neki mini review kad se poigram još s njim, prvi dojam odličan. Sjetio me na vremena dok sam imao legendarni Defy. :D
|
Kad vam dodje 4.4. update uređaj će još poletiti :) Totalno dobar steal za te novce. :)
|
da, ja sam vec dugo cekao ovakav mob, da nema preveliki ekran a neke normalne specifikacije i da ga mogu uzeti neovisno o pretplati.
|
Mislim da moj 5" full hd kinez ide ca :)
|
|
Citiraj:
|
Da, nije nesto woow, ali za tu cijenu jos uvijek trljam bradu :) a i cisto da ljudi vide kakva je baterija. Sto imam upaljeno, 2 gmail accounta se syncaju, jedan obicni, notifikacije imam obicno iskljucene za sve, no tu su i whatsup i viber, i bacon reader widget.
|
Jedno donekle offtopic pitanje - garancija - jeste li provjeravali s Agramservisom ili ide preko Amazona?
Rekao bih ovako na prvu da vrijedi u EU, no neki lik ovo kaže u jednom odgovoru na a.co.uk Citiraj:
|
Koliko znam, amazon ima 30day return policy, nakon toga kod proizvodjaca. Nisam ni znao da je agramservis u hr za motorolu servis.
|
Poslao sam mail Agramservisu i Intelkomu pošto i oni navode Motorole pa javim odgovore.
|
Intelkom me samo uputio na Agram, a par minuta nakon toga dolazi i njihov odgovor. Uglavnom kažu da jamstvo kod njih nije ostvarivo jer taj model nije namjenjen za naše tržište. Ukoliko se navedeni uređaj službeno pojavi na našem tržištu da će ga oni normalno zaprimati na servis.
|
Da, prejeftin je za naše tržište, da si telekomska bagra može više para na popularnijim markama trpat u dupe... nije za naše tržište... koja debilana...
|
Al ček, kupljen u EU, račun iz EU, trebali bi priznat?
|
Ne bas, mobitel nije sluzbeno pusten na HR trziste, nemaju vjerovatno ugovor s motorolom za njega.
|
Citiraj:
|
To stoji, ali opet mi je munjeno što ovlašteni servis za Motorole nebi mogao nabaviti djelove od modela koji nisu na njegovom tržištu ili ih jednostavno poslat svojom dobavnom mrežom u najbliži servis koji to može...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šta nije Motorolu uvozila i servisirala neka druga firma? Čini mi se da je mala neki broj u imenu.
|
Mislim da bi se predomislili nakon maila motoroli direktno.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Na Slavonskoj je imao ured |
Bravo, odlično pamćenje :D
|
Zadnji mail od Agrama:
Citiraj:
|
ok, dakle vjerojatno ništa od naših servisa
kamo se onda najbliže šalje? (ako piše u garantnom listu) i je li garancija 1 ili 2 godine? tnx |
12 mjeseci od Motorole, nije navedeno gdje nego da se prvo kontaktira njihov support, bar je tako piše u manualu. Da li se onda može slati i Amazonu?
|
Samo 12 mjeseci? Kaj je to sad postalo popularno. Ajde da Apple i kinezi daju samo godinu, ali i Motorola...
|
|
mislim da zte blade 3 ide u penziju i bacam se u nabavku moto g , stvarno odlična cijena
|
Citiraj:
|
Odakle ta informacija?
|
Citiraj:
|
mora biti 2 godine posto ako je kupljeno u eu. moram i ja pogledati kaj pise na papirima...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo, iPhone 5Sm uzet u Vipu 3.12., garancija godinu dana. Moram još točno provjerit, al 90% da je godinu. Nexus 5, u njemačkom Play Storeu kupljen, godinu dana garancija. To što govoriš, Apple ima u nekim zemljama EU, al za ostale proizvođače ne znam. Možda i je tako kako ti kažeš, al 90% sam siguran da nije. Možda ima netko tko je sto posto siguran da kaže kako je. |
Apple daje svuda godinu dana. Ostali u Europi daju tvorničku garanciju od 2 godine (Samsung, Htc, Nokia, Sony...). Nema to veze s operaterima.
|
apple bas zbog toga ganja EU komisija. imas i na iphone 2 godine samo sto apple pokusava gurati svoj apple care pa nigdje ne zele reci da je garancija 2 godine. Ako je kupljen iza 1.7. garancija mora biti 2 godine.
http://9to5mac.com/2013/06/12/apple-...rs-protection/ |
OT: Ne mora. Nedavno su nekome ovdje rekli da samo iP kupljen u USA ima 2g. gare. Svi ostali 1g.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |