![]() |
Možda bi to i bilo ok kad bi se nudilo na CI slotu, ovako plaćati 35 kn mjesečno za 11 kanala, od kojih bi možda gledao 2-3, a dobiti još jednu kutiju i daljinski - baš mi ne zvuči primamljivo.
|
Citiraj:
A kad ideš odabrati pakete MIX je 45 kn, nepiše jel ima pretplate nema koji su uvjeti ništa. Poslao sam im upit pa još čekam odgovor. |
ako već ideš na ugovor od 2 godine, više se isplati uzeti 3 paketa: dokumentarci i vijesti, zabava i glazba i uz to mix paket za 40kn prvih 12 mjeseci i 70kn drugih 12 mjeseci.
u cijenu uključen najam prijamnika od 5kn, a dobivaš 25+ programa. |
Bas ne zelim ugovor u tome i je caka. Nije ni za mene nego za babu, koja oce samo Laudato TV
|
|
Citiraj:
Mozda jos imas "evotv na dar", uzmes to u T centru ili narucis pouzecem (prijemnik ili modul - vidi iznad). 30+60 dana ti rade svi/skoro svi a nakon 90 dana ako ti dosta, moze - ostanu ti FTA i tih par evotv besplatnih 8-9 kanala. EDIT: Tak sam se ja zđiberio, par modula prek njuške maznuo za nove telke i par prijemnika za starudije. Radi sve ako su uređaji odblokirani. Ako ćeš na njušku ić, reci da ti pošalju slike nekog free kanala (al jazeera, onaj toonkids ili nicktoons jedan od njih, rtl crime rtl adria, nesto od toga, da vinci čisto da se uvjeriš da je odblokiran. Laudato na ZG području ne jer je FTA preko OiV pa je u 99% taj free a ne kodirani prikazan) |
Evo napokon neka rezolucija sto je taj mix paket:
"Isprike, možete aktivirati MIX paket i možete odabrati želite li ga aktivirati sa ili bez ugovorne obveze. Mjesečna naknada za korištenje paketa s ugovornom obvezom na 24 mjeseca iznosi 35,00 kn, a bez ugovorne obveze mjesečna naknada iznosi 45,00 kn. Uz programe iz MIX paketa bili bi Vam dostupni i svi nacionalni besplatni TV kanali." Uz to ide i 5 kn najam uređaja, ali da prvo ću probati nabaviti uređaj sa tom taktikom da mi se pošalje slika funkcionalnog davinčija, našao sam samo jedan interesantan i to iz VŽ, a ako to neće onda cu uzet ovo sa najmom pa što bilo. |
Pozdrav.. Imam EVO TV na bonove, jel se da negdje vidit kolko je još ostalo do istjeka bona tj do slijedeće nadoplate?
Tražim al niš ne vidim po tom pitanju.. tnx |
Na njihovoj stranici trebas se prijavit i dodat broj uredaja.
Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Prijavljen sam i dodan je uređaj već prije..
Pod uređaji stoji samo, Moj uređaj 1 i aktivacijski kod. |
Kupio sam u jesen Intek (EVOtv na dar) i nedavno Strong (EVOtv Start paket) preko žutog klika https://www.zutiklik.hr/evotv-start-...bbtv-prijamnik
i poklonio starim ljudima na selu. Prvi je radio 30 dana svi programi i sada ne prikazuje niti besplatne programe (E150-0). Drugi je bio blokiran (greška E150-0) i nakon reklamacije telefonom i u T-Centru nošenja računa proradili su na sat vremena svi programi, a sada samo besplatni programi (piše 1 buket 30 dana i E016-0). SZK: Za prvi kažu da moram aktivirati dodatnih 60 dana. Za drugi se prave blesavi što ne rade svi programi. Pišu da trebam aktivirati uređaje kupovinom bona?! Kako je SZK beskoristan, a ljudima je bitno samo da im radi Laudato TV koja je procedura da natjeram uređaje da trajno rade besplatni programi? Nije mi bitno niti dodatnih 60 dana, niti prvih 30 dana za sve programe koji bi trebali raditi, nego da nemam problema s poklonom za ljude. |
Ja sam se isto nalomio kosti s tim evotv na dar, pogotovo dok se "razletilo sve" odnosno promjenili svi zivi i mrtvi pidovi i service idevi i frekvencije tamo u zimi 2020 kod gašenja dvbt pa su telke koje su mogle dvbt2 gledat, imale mrak bez ponovnog skeniranja.
Evotv priča - ja sam aktiviral tih drugih 60 dana ali mislim da ne moras. Da bi besplatni programi radili, ostavi prijemnik na da vinci kanalu (101 mislim), tamo pustaju updejte tak da uvijek dok su sranja, ostavi 10-20min na da vinci i bude se pojavila slika. Ako ne upali, ponovno poskeniraj kanale i opet da vinci ostavi da se pojavi slika. Naravno, "kartica" mora biti otkljucana, odnosno mora se vidjeti decryption servis da radi u ci postavkama. Ako je to blokirano, nema kruha nego da ti oni to riješe. |
|
Ništa od toga , samo oni koji imaju opremu tj. koristili je prije isteka ugovora . Ostali koji imaju samo TV (DVB-T/T2 /HEVC) nemaju nijednog kanala slobodnog (FTA).
|
Pa naravno, trebas imati modul/prijemnik da bi mogao "dekodirati" te besplatne. Isto kak su i "programi plus" radili, UZ opremu ali besplatno. Meni je isto bilo WTF ali eto, očito tak mora ići, jer to je i dalje sve u irdeto ili kaj koriste kodirano, ali s "free" kljucem kojeg svi aktivni cam-ovi imaju.
|
Ima li kakva negativnost u korištenju EvoTV preko CA modula?
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Citiraj:
Drugi tv s cam-om je xiaomi mi tv, leti. Tak da je def nešto vezano uz samsung ako se mene pita. |
Citiraj:
|
Ja sam kod jedne gospođe koja je koristila strong ubacio taj cam modul u tlc tv koji je kupila a taj tv nije na listi podržanih modela.
Sve radi uredno a tv je kupljen prošle godine u 11 mjesecu. Njoj je ovo još bolje i kaže da joj radi odlično. |
Naravno u TV jos ide standardna DVBT2 antena i to je to?
|
Naravno. Mora imat signala.
|
Citiraj:
|
|
Hahahah, da besplatni bi trebali ostati. Imam 2 takva cam-a (s njuske) i rade. ALI recimo dok je bilo ono promo razdoblje sa vise free kanala u studenom ili kad, ista stvar. Ne radi mi nigdje. Zovem, prijavim, factory reset/pretraga 5 puta. Prijavljeno, budu se javili. Brus, odustao :D Besplatni i dalje idu.
|
Znaci, nakon dana trakavice, ajde idem kupit ja onaj mix paket pa da imam te besplatne koje mi baba gleda. Kad ono zovu oni mene da imam dugovanje. Oke koje dugovanje, kazu nekih 12.08 kuna iz 4. miseca. Kaze barba uplati na taj broj koji sam prije uplaciva. Ja taj račun nikad nisam dobio jer se dosad nije desilo da sam ja zaboravio platit racun il ga je poštar bacio u sahtu ili vjerojatnije, ga oni nisu ni poslali nikad. Al dobro nema veze platio ja. Kad ono evo njih, da su oni to dugovanje prodali eos matrixu, da se ja moram njima javit u vezi tog duga. Da oni nemaju ništa sa tim???
WTF, oni imaju pravo tako prodat dug da nisu niti obavijestili da imam nešto neplaćeno a ja do. tih informacija dolazim nakon sto upita vezanih za uslugu, dapace trazio sam. i dobio deaktivaciju usluge bez da su mi rekli da imam neki dug. Samo zlo doslo sa HTom u evo tv.... The plot thickens, EOS Matrix kaze da oni nemaju nikakvog duga na mene :D |
Izgleda da su ukinili i besplatne programe al jazeera, da vinci i laudato
|
Citiraj:
EDIT: netko je definitivno lud. Jedan stb i jedan modul otvaraju besplatne, dva modula ne :D |
Uzeo bi EVOTV pa me zanima jesu li svi programi u 1080p/720p?
Nebi baš volio na 60" TV-u gledati nešto u SD rezoluciji jer je to negledljivo. |
Citiraj:
|
Pred pola godine sam naručio preko HT webshops EVOTV CAM modul za uslugu Evobon (1 mjesec besplatno sve & Programi plus trajno otključani).
Nakon par mjeseci natezanja otkantali su me i vratili novce s obrazloženjem da nemaju dovoljno modula i da ih više ne prodaju prepaid korisnicima. U jednoj pošti pronašao sam stari paket "Evotv modul za uvjetovani pristup", TV katica, HP Produkcija d.o.o., godina uvoza 2017. U njemu se nalazi modul i piše "Gledajte kodirane "Programe Plus" po isteku promotivnog perioda potpuno besplatno. Programi Plus predstavljaju besplatni dio evotv sadržaja kojeg možete dekodirati jedino s evotv karticom..." Obzirom da se radi o starijem paketu hoće li to raditi ako ga uključim u svoj TV? Pred 5 dana poslao sam upit u HT&EVOTV, ali oni izgleda ne misle odgovoriti u nekom normalnom roku, a i odgovori SZK su obično beskorisni. |
Nop, ne rade ti više, sad jel se moze na taj modul dodat to. na bonove pojma neman
|
Citiraj:
|
Ovaj modul je prava stvar, ima par godina od kad sam kupio evo tv modul, na bonove, nije bio u upotrebi kojih godinu dana, nedavno kupio bon za tri mjeseca, jos da je slika bolja bilo bi puno bolje. Uglavnom, jako prakticno, posto sam trazio bez recivera.
|
Citiraj:
Na ovom starom modelu u pošti piše: CI+ Powered by irdeto |
Istekao mi je ugovor za EvoTV. U međuvremenu su "mijenjali" pakete .
I sad nema više onih klasicnih paketa. Ja sam imao "Sve pakete" sa dvije kartice i onaj deal godinu dana ~ 10€, druga godina ~25 €. Jel takvo što još ima, i ako da, koga pingati ? Prva linija chata je beskorisna. Nude mi glupost od 3 mj po 1€ za sve pakete. :chears: |
prebaci se na eon/telemach za 12.90 mjesečno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:41. |