![]() |
Pa to sam i rekao, nisam lud da dam 110 eura za igru pa taman da imam neznam koju lovu, nego cu ju upiknut preko proxy/cjs kombinacije. Osvrnuo sam se samo na njegovu kulturu izrazavanja na forumu i opcenito u ovoj temi ;)
|
ja sam samo htio napomenut da je igra preskupa u bilo kojoj kombinaciji. Ja cekam akcije u pola cijene za bozic :D
|
Citiraj:
36-40€ je sasvim standardna cijena za novi naslov, pogledaj npr cijenu cod-a, gledajući na pucačine, ili npr saints row-a, diabla, ass.creeda, simsa, itd. itd., sve su to igre koje u preorderu ili odmah po izlasku koštaju 300kn više manje. Pa jedan pes ili fifa koštaju cca 250kn, a štancaju se svake godine... Suludo je o tome debatirati, tko će igrati, kupiti će, tko neće, neće ni kupiti ili će čekati humblebundle i kupiti igru za 5-6 dolara 2 godine po izlasku.... |
Citiraj:
|
Nikad ne kupovat prek origina pa cak ni steama kad nije sale...
Inace http://www.youtube.com/watch?v=if-32QYfHUU |
Citiraj:
|
Jopis nemas pravo watch dogs u najavi sada kosta 250kn asassin novi isto 250 batman 250 koji su isto tako mega hitovi btw i BC2 je kostao oko 250kn i sad su se ovi isusi ugledali na COD i digli cijenu na 350 i naplacuju doslovno sve! ajde ok da u tih 350kn dobijes 20-etak mapa itd.. ne naplate ti 10mapa koje ce ti brzo dosadit a tebi se bas igra pa kupi onda premium a to kosta isto 250kn i eto 500-600kn za 1 igru... Nisam ni BF3 kupio po punoj cijeni tek kada je na originu za bozic bila na akciji 50% pa sam ju platio 180kn a premium 125kn preko indije... a sad ako to ne sljaka preskupo. Volim BF serijal ali sto jest jest preterali ga sa cijenom maksimalno.
|
Citiraj:
Da ne budem više u tom djelomičnom offu, budući da ovu debatu oko cijene igre ne želim nastavljati, jeste vidjeli koja igra ide gratis uz najnovije amd-ove top grafe:D Bf4 offc. |
istina nemala svota novca, ali dat cu tih 500-600kn i nece mi biti zao, iovako cu vise manje jedino to igrati sljedece 2 god.
|
AMD GPU 14 DICE presentation
http://www.youtube.com/watch?v=mLt5RVGJfQY "Angry Sea" Single Player http://www.youtube.com/watch?v=dtpqaSgEvRI |
ja sam sve cijene usporedivao sa G2play trgovine ne sa origina i uplay.a
|
|
Mehiko ne radi. :D
|
bas to :D dzabe smo se zajebavali 2 sata. Cak sam i u nigeriji bio i nista :/
|
Brazil isto nula bodova.
Informacija za ostale, svaki pokušaj se naplaćuje - rezervacija za plaćanje. (Mexico - 0.75€, Brazil 0.67€) :D |
Jel počeo preload early access bete?
Danas je trebao početi. Na poslu sam pa nemam pojma :D |
nije još
|
Piše u Originu 7:00 PM
|
NAdam se da će nam dati malo i da zaigramo Paracel Storm na onim zaključanim serverima kao prošle godine što je bio Caspian.
A ne da samo visimo u glupom Šangaju. Citiraj:
BTW, jesi na TS-u tunajt, idemo DayZ-at :D |
Citiraj:
OT: Dayz danas samo kratko, BTW sjebali su onaj server. Maknuli su sve extra barake, hangare itd... :hitthewal: |
Koliko znam, šangaj je ekspanzija koju ćeš dobit kasnije...
|
|
|
Znaci ukratko 29.9 u 7 navecer se moze preloadat
1.10 u 10 ujutro se moze igrat |
To to nahranimo jadni siromašni EA ,po punoj cijeni. :/
|
Ako treba kome imam jedan bf4 za 36€ u košari još :D
na pm nek se javi ;) edit: ošlo kolegi mleky-u :) |
Citiraj:
sta pricas ti, po kojoj punij cijeni? 36 eura je kry s tim da smo betu dobili jer imamo premium od 3. |
Citiraj:
|
^^^^
Ali jeben je tečaj paypalu 7.8 bliže 7.9 Ni Linić nema toliki tečaj :D |
Citiraj:
|
Bilo da imas BF3 Premium ili nemas, BF4 Premium kosta €50 na Originu.
Ako hoces jeftinije, potrazi negdje CD Key, ima dosta tih stranica koje to prodaju. |
Citiraj:
Pa da vidiš, to mi nije ni palo na pamet. Nekako stalno mislim to je prva mapa koju su pokazali, i to su valjda igrali u closed alphi da će tu mapu i staviti. A ak ne bude onda će sigurno biti Paracel Storm, što je svakako bolja opcija, makar to mi nikako ne izgleda kao mapa za Conquest koji bi volio da bude u beti. Igra je preloadana, taman ujutro dođem sa posla, odspavam par sati i onda 3 dana igranja :D |
Citiraj:
|
lagovi koji su razumljivi... i frame dropovi svako malo... koje ne razumijem :p
prva runda je izgubljena.... sad ide nova :chears: |
Ja isto imam framedropove, ali još su stari driveri. Sad ću instalirati friške, pa ću vidjeti da li su oni uzrok toga. Inače što se tiče same igre, manje-više sve je OK. Osim što sam omašio tenk za nogomento igralište, ali sam dobio hitmark.:D
|
meni je fascinantno kako kao da nema razlike u grafici na lowest i highest :p
|
Dali jos netko ima taj problem, kada ulazim u igru, imam loading screen, sve 5, medjutim za neko vrijeme se zbrejka, i slika i audio, i onda nista, tako stoji i stoji, nisam cekao sad pola sata, ali u task manageru pise da je aplikacija running. Zanimljivo je da ako mi se to desi u serveru s frendom, pa onda pokusam joinat na neku drugi server, na njegovom se napise da sam se joinao, a na ovom novom jednostavno hanga. Ugl, stavio sam nove drivere (Nvidija/gtx460), ali nije pomoglo, eto, tolko cekanja i sad kifla, ne mogu ni uc u igru...
|
Trza nenormalno, najnoviji beta driveri / nVidia.
EDIT: do servera je, trza i na low/medium/high, neovisno o postavkama. |
Ja sinoć baš skinuo betu 13,10 za ati jer ima neki update baš za bf4 pa čem da vidim kak bu išlo
|
Ja sam imao stare drivere i imao sam dosta frejdropova. Instalacija novih je popravila stvari.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |