![]() |
Citiraj:
Uvijek je profitabilno. Ti možeš za 100g kupiti 1 pack karata, a ako igraš arenu, i ako izgubiš sve 3 odmah na početku, dobivaš opet 1 pack karata, oko 20 dusta i nešto golda. Ali već za 2-3 pobjede dobivaš više dusta i više golda. Samo za 8 i 9 pobjeda dobivaš 2 packa karata i oko 200dusta/golda. |
Hvala na odgovru, nadam se da se uskoro vidimo ingame, valjda ce uletit taj key vec vise :)
|
Ja sam za prvu arenu dobio pack, 40 golda i 20 dusta, sa skorom 3-3.
|
Krenem arenu, u prve 3 karte imam Murloca, reko super, idem napravi Murloc deck. Do kraja nije bilo niti jedna druga Murloc karta -.-
|
Uopće ne koristim te murloc-e.
I mogu reći da se pokazalo pametno :) |
Ja sam ih skupio sve, i dobio onog legendary Murloca. Kad se potrefe karte, zavrsim game u 4-5 turnova :)
|
Znaci nista ni od fakin eurogamera , pa jel moguce. :(
EDIT: ako netko ima acc i igra mu je dopizdila (lol) moze mi slobodno posuditi acc, ja mu posudim svoj steam :) |
Ma scam ti je to.
Čitao sam dosta. Ja sam igrao na jedno 15 accountova i ništa. Tako da ne vjerujem da je poslano 3k keyeva. |
Ja sam svoj key dobio na eurogamer.pt. Tako da nije scam :)
|
Ma ne scam u smislu da nisu davali, nego da nisu davali 3k keyeva..
IMHO samo. |
Ovaj raning sistem mi je bezveze, brijem da mozes do 3*master sa najvecim sranjem od decka, samo treba biti uporan.Skoro svaka pobjeda ( nakon golda trebaju po 2, zasad sam platinum 3 sa 20-25 winova ) ide rank gore, a jos nisam pao rank ( moguce? ) iako imam podosta poraza.
Isto tako matchmaking, budem silver 1 i dobijem frajera sa kartama boli glava koji me rastavi u par poteza, a onda 5 rankova kasnije dobis lika koji nezna sta treba raditi :D Ocekivao sam malo vise ovih daily questova, ovako nakon prva 2-3 ima jedan dnevno sa 40 golda.Znaci treba jos 33 ( 10 golda za 3 ) pobjede za skupit ulazak u arenu. Drugi arena run je isto zavrsio 3-3, bio je bolji deck ali dogadaju se greske posto sam pocetnik.Npr. buffam miniona koji ne moze napadati taj turn i izgubim u sljedecem:D, zbrajam dmg i onda napadnem krivim minionima ili uopce zaboravim napasti, jbg ponese te i onda zajebes:D. Uglavnom trpam sa nekakvim paladin deckom sastavljenim od basic karata i zasada ide ok. Otvorio sam 3 packa ( ili 4, nisam siguran jesu li 2 od questova ) i dobio sam epic craba koji je trash, kao i sve ostalo sto je bilo unutra:D. |
Maloprije sam dobio key za ovu igru ali ne interesira me ni najmanje.
Pa tko se javi prije na pm pošaljem mu key :chears: PS otišlo u roku keks :) |
Ima tko viska logitech gamepad, ili onaj xbox da ide na pc? Ja imam viska HS key :p a igra mi se ovaj nobi Naruto sto je napokon izasao za pc :)
|
Pfff udijeli key a gamepad ce doci sam od sebe ^^
|
Sve je ovdje receno:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=186 Tocnije, key ce otici u ruke nekome tko ce uistinu igrati igru (molim vas da mi vise ne nudite nista za key jer mi nista ne treba). |
Dobio sam key u mailu :) Pošto već imam igru voljan sam dati key, za uzvrat bih volio da mi neko od zainteresiranih Gifta RP-a u vrijednosti od 20€ (League of Legends igrica), već dugo vremena si želim kupiti jedan skin. Znam da sam mogao dati free key kao što sam ga i dobio, ali eto biti ću šupak i tražiti nešto za uzvrat jer već duže vremena želim taj skin, a nikako ga kupit :D Preko paysafecarda mi samo bon pošaljete (kupite u tisku), ja aktiviram i pošaljem Vam key na pm ili mail, kako god oćete :D
|
Dam ti svoj cijeli account koji nisam dirao cca godinu dana pa si uzmi sve sta ti treba s njega ako ima sta :D
|
još stoji ponuda :D
|
Aw yiss! 9-2 arena s mejđarom:D
Dobio 175 golda 50 dusta i 2 packa Al onda jedan pack 2 naturalize, 2 redemption i jos neka nikakva karta, strollali me:fuming: |
Ja danas krenem arenu, uzmem maga posto sam sa njime igrao najvise od 3 u izboru i dogodi mi se to da mi ponudi sve skupa 4 spella.
1 cone of cold, 2 polymorpha i 1 flamestrike. Pyroblast, fireball, blizzard, arcane explosion, arcane missiles, frostbolt,...nula bodova. Sto je jos najtuznije najbolja karta koju sam dobio na izbor je bio sea giant, koji se pokazao odlican protiv razno raznih swarm deckova.Sljedeca karta po jacini je bila water elemental:D. Ugl, definitivno najgori deck sa kojim sam igrao:D |
Aaaa kad će mene taj key u mailu dočekat ??? FFS
|
Nadam se kad i meni :D :D
|
Salje blizzard i dalje keyeve, frend i ja dobili prije 5 dana keyeve obojca...
|
Šalje,šalje al moj mail ih ne dobiva ahahahah
|
Fakat neznam kome treba u Blizzardu popusit za key. Svi koje znam su dobili osim mene lol :D
|
Citiraj:
Svaki dan si plakao i cvilio za key po cijele dane na forumu i sada kada si dobio key uletio ti je jos jedan i sada ga ides prodavati! Shvacas li koliko si ispao los i da si se ovime toliko srozao i ispao toliko los da je to za ne povjerovat! Zar te nije sram nakon svih onih postova koje si postao tu u ovoj temi ici sada prodavati key? Ajde da je to netko drugi isao traziti onda bi vec to shvatio, ali ti koji si tu po cijele dane cvilio za key (pogledaj malo koliko si cvilio po cijeloj temi za 'beni key)!? Koji lik! :baad: Ekipa, kome treba key i tko ce uistinu igrati neka mi se javi na PM i saljem mu key jer ne mogu vjerovati da sam ovo sada procitao! Ovaj key s kojim igram sam dobio od ekipe koja pise za jedan gamerski casopis pa mi je ovaj key koji je stigao od Blizzarda na moj jedan, jedini acc definitivno visak. Znaci, tko hoce igrati neka mi samo posalje PM i saljem key (osobe kao Mogy neka se ne javljaju i neka preskoce ovaj post). P.S. Ako ne posaljem odmah key, znaci da nisam vidio PM no danas ili sutra tokom dana saljem key. :chears: Ako ce se javiti puno ljudi, odlucit ce random.org. :amen: :beer: |
Dam ti sve što treba, prijavljen sam na milljun giveawayova pa ako ( a dosad nije!!!!?!! ) uleti bilosta, vracam ovdje, kazem, kao sto sam i za Dotu2 nadijelio se keyeva i keyeva :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A naravno, čim se vrati neki key, ide dalje u opticaj :) Hvala još jednom :chears::chears: EDIT: nuke#2649 tko god zeli igrat slobodno me dodajte :) :) :) |
win32 svaka čast na postu i udjeljenju keya :thumbup:
|
Gledaj, ja ne bi imao nikakve financijske koristi od igrice, htio sam 2-3 skina i to je to za uzvrat. Možda jesam govno ispao, ali isto tako mogao je meni neko prodati key, a ne dati mi ga zar ne? Sve je stvar izbora osobe. Da je htio pare ja bi key i platio. Ja nez zašto se čudiš tako.
Uostalom evo ti moj post sa prve stranice ovog topica: Citiraj:
Citiraj:
|
Avatar ti dobro opisuje moju reakciju na tvoj post. WAT?
Dodajte me na Battle.netu. Tag: PhibeRCoRe#2248. |
Ma sve 5, uvijek je bilo ljudi koji bi pare/skinove/materijalno nesto za sve, a bilo je ljudi i koji su dijelili.
Meni se ovo drugo isplatilo, jer dosad sam dijelio, i eto, covjek mi vratio. Sto ljudi sto cudi, meni je isto jadno prodavat tako nesto pa se slazem s ljudima. @Btw igra rula, ne prestajem ju igrat :D Tek danas sam uspio sve deckove dici na 10lvl :D |
1286544796736813689248360
Evo jedan key pa tko prvi uleti :) Ja to ne mislim igrati pa nek neko iskoristi, meni bi eventualno dobrodosao kakav kljuc za bf4 premium :roller: |
Citiraj:
|
Nema problema :)
|
Kako volim igrat protiv mageova u areni s 2 pyroblasta...NOT!!!:fuming:
To je prakticki insta win za njeg ak ga ne rushas do 8 mane. Napravi ti nest dmg moze i kamikazno iskoristit minione i onda boom...mos se slikat.:kafa: Inace drud je moj homeboi al sad mi se sve vise pocinje svidat shaman. Je da malo puno ovisi o bloodlustu ali karte ima dobre. Onaj windfury za 2 ili minion:D....minioni sa default windfury su skupi i imaju metu na celu ali nobody expects the rockbiter+windfury chillwind yeti :rofl: Ili pogle kako sam jadan imam samo par totema i neke trash minione....paf bloodlust(jos kad zvuk glitcha pa zvuci ko oni hodaci iz war of the worlds :D)... totalna destrukcija. |
Probaj Priesta. Kasnije je OP :)
|
Wauuu ne odvajam se od igre...otključao 9/10 heroja i digao Mage i Warriora ma lvl 10.....ima tu mozganja i taktiziranja...još kad dovoljno karata se skupi onda slaganje decka :D
|
Jest da je dosadno ali najlakse je dignuti sve heroje igrajuci protiv shamana AI, malo je mutav:D.
Dobijes 300golda kad dignes sve na 10. Inace mi najdraza klasa paladin. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |