![]() |
kaki je ps4 sto se tice zastite?isto kao i ps3 ili?
|
Citiraj:
|
Stranice za jeftinije kupovat igre možda? :) za sada sam jedino našao neke sellere iz Hong Konga na ebayu, bude oko 60$, džaba poštarina. To će vjerojatno onda i pdv zakačit?
|
Kupit PS4 i prašit battlefield 4 na njemu ili još bolje,partiju Call of Duty Ghost :D. I to još na joypad,di češ večeg veselja,svaki pucanj headshot xD . A kad vam to dosadi onda pičite onu pucačinu u stilu R-Type sa amige
|
|
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole?sort=cheap
Po Njuškalu su čisto normalne cijene, ako će kod nas koštat 3300kn. 200kn više za one nestrpljive. Samo bi garancija možda mogla biti problem. |
Sto se tice igara, najjeftinije sto sam nasao su digital verzije na ebayu. Sve se moze naci do 50$.
|
$50 nije tak strašno kad usporediš sa naših 550kn - $100.
Stvarno nije normalno kod nas kupit igru. Da supuste barem na američke cijene bilo bi u redu. Jako se razlikuje kupovna moć prosječnog Amera i nas... A kod nas su dvaput skuplje. |
Nabavne su dvaput skuplje. Koliko je u americi prodajna,ovdje je nabavna,i to bez PDV-a. SAD ima svoju politiku,nikad EU nece biti kao SAD po pitanju cijena.
|
Citiraj:
|
Di su sad ti hackeri, nek probiju zaštitu na ps4 da i mi bez novca igramo igre....
|
Haha vi bez novca, a imate prvi ps4 konzolu...mega lol
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ako netko ne zeli davati novce za igre, na PS4 ce biti dosta F2P igara pa ce moci igrati besplatno koliko hoce. |
Treba cekati PS4 slim...xd
|
A šta je sa onim forama da se dobije preko PSN svaki mjesec besplatna igra, ili više njih? Vidim da je za ovaj mjesec rečeno da je to Don't Starve. A recimo za PS3 je Bioshock infinite i još nešto. Jel ima neko pravilo što se toga tiče?
|
Pa PS3 je tek sad dobio ovaj 3k3y...
|
Citiraj:
http://ps4jailbreakk.com/ps4jailbreak/ |
To je bilo stvarno brzo.
|
Citiraj:
Edit: nego, jedno pitanje. Jel se može napravi PSN account i ubacit igru u njega ako nemam konzolu? |
vrlo vjerovatno je fake, da je istina vec bi se to proculo
|
Imam veliku dvojbu ... kupiti Ps4 sad kad se pojavi kod nas ili ne ... I ako recimo se odlučim za kupnju čuvati ove neke accounte što imam ili ih prodati ? Da li će s vremenom doći kompatabilnost s ps3 igrama ?
|
Hardverski ne, međutim omogućit će igranje starijih naslova putem clouda - guglaj Playstation Now.
Što se dvojbe tiče, to ti nitko ne može reći. Uzmi u obzir da je trenutna ponuda naslova relativno slaba (što ne znači da je loša), a još neko vrijeme neće biti pravih next-gen ekskluziva zbog kojih bi se kupovao PS4. Sve zavisi što očekuješ. |
Citiraj:
Mislim sad kupit ps4 i imat izbor od 1-2 igrice...nema smisla. Ja racunam za Bozic uzst ps4, do onda se bude vec sve znalo o njemu. A do onda sam na trojci. |
Citiraj:
|
Ako se ne varam, nisu još definirane cijene pa se ne zna kakve će sve opcije postojati - pretplata, plaćanje po igri/paketu ili nešto treće. Svejedno, najavili su uslugu u početku samo za SAD, pa nas to ne treba brinuti još neko vrijeme :)
|
Ja sam svoju dvojbu rijesio tako da sam odustao od kupnje. A bas sam bio raspolozen potrositi novce :D.
|
Ja sam napravio zato posebnu kuvertu "ps4", unutra su odredeni novci koji cekaju na pravo vrijeme, pa kad dode prava akcija onda ce se i potrosit, no zasad mi ne pada na pamet kupovati ps4, prvi macici se u vodu bacaju.
|
Citiraj:
|
ja cu je uzet jedino radi toga sta sam prodao ps3, pa mi fali media server :p
za pocetak cu uzet nba 2k14 i AC, tomb raider isto izgleda zanimljivo, to ce mi biti dosta do nekih drugih kvalitetnijih naslova jedino mi je zao sta nisam odigrao sve dobre naslove na ps3 kao: last of us, uncharted 3, ni no kuni, GT6, pa se nadam da ce osposobiti igranje tih naslova s ps3 bilo preko clouda ili kako god sto prije |
Tu je i PS+, definitivno valja uzeti - dosad su izbacili Contrast i Don't Starve, idući mjesec dolazi Outlast. Kako još nema velikog izbora igara, mogli bi brzo krenuti i s jačim launch naslovima :)
|
Citiraj:
|
hmm tek sad vidim da nema streaming opcije, ali vec vidim da ima nacina da se to zaobiđe
nadam se da ce to omoguciti u buducnosti s nekim patchom |
kupujem ps4 sad 29.1. de mi samo recite vi sto ste imali ps3 (ja nisam)
di kupujete igre? jel postoji nesto jeftinije od ps storea ili trgovine neke? |
Jeftinije jedino narucivanje izvana, zavi i sl
|
neke ce se uzimati s US storea koje zelim u kolekciji, one tamo kostaju 60 USD max na dan izlaska, a neke koje cu prodati nakon sta se odigra, iz shopova iz UK, tipa zavvi, game.co.uk, i sl
|
Ja nasao na ebayu sve igre u digitalnim verzijama, oko 30 dolara su. Iskreno puno mi se više to sviđa od cd-a i kutije. Navikao na steam već pa zašto ne
|
e i to sam htio pitat.. jel se mogu narucivat US(americke) igre i igrat se tu u europi? uco sam da bude problema sto se tice multiplayera.. ili?
EDIT: i da kako to ide sa digitalnim? isto ko na steamu ili? |
neznam di si nasao igre za 30 usd-a na ebayu, bas sad gledam, pazi da ne kupis za PC ili ps3 :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |