![]() |
Citiraj:
|
Odlični Ham i Rai, Alonso jako dobar. Podbacili iz RBRa...
![]() |
Ovo će biti super zanimljiva utrka. PP ne znači previše obzirom na trajnost guma. Moguće da Kimi profitira kao u prvoj utrci. Fetla rano odbacujete, očekujem ga na 3-4 mj.
|
Citiraj:
Da trajnost guma će definitivno bit problem, bar mekše verzije, ali zato ovi iz pozadine mogu profitirat s tvrđima ;) |
Citiraj:
Vettel je produžio ravno u jednom zavoju, sad, nije jasno jel on malo preforsirao il je neki kvar na bolidu. |
Citiraj:
|
Kolko ja citam nije on ostao bez goriva nego imaju kvar pa su mu rekli da stane:
“We’ve got an issue with the fuel collector,” explained team principal Christian Horner. “By the looks of things it’s either the collector or the fuel bowser. Basically collector pressure dropped out right at the end of that in-lap.” “Until we get the car back and further investigate both the car and the bowser we won’t have any more answers.” |
Webber starta zadnji, ostalo mu manje od 1l goriva
http://25.media.tumblr.com/824262de4...su2do1_500.jpg :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:cool:
|
Ferrari. :D (1 krug)
Edit (52. krug): Obozavam taktike sa promjenom guma 3-5 krugova do kraja. :D:D |
Ja neznam šta ovi u RBR-u misle kad je*u ovako Webbera. Toliko su mu razje*ali bolid ali samim time i sebi uzeli bodove u konstruktorima.. Ali Alonoso je danas dobar posao i predobro je bilo kada su mu rekli tamo u 46 krugu da dobiva 3/4 desetinke po sektoru (ako se ne varam) i da nema potrebe da gura bezveze a on samo k'o gospodin odgovorio "I'm not pushing" :D Lotus također odradio dobro :)
|
Ahah Fetlo se sjebao na kraju. Neopisivo mi drago
Kimi na postolju, tako treba Kimi |
Red Bulu ova staza ne odgovara, ali mogu biti zadovoljni, važno je da se skupljaju bodovi (Fetl). Do kraja je dugo i najbitnije je da ne bude utrka bez bodova. Čestitke pobjedniku (Brko:D, nadam se da će idući put i meni ćestitati.
|
alonso definitivno i zasluzeno pobjednik u ovakvom ferrariju. kimi zasluzeno drugi, vettel ipak bolji od hamiltona (zapravo RB od mercedesa, ali ok). utrka sama po sebi je imala par svjetlijih trenutaka, ali iskreno, nista posebno :).
kimi sa lagano smrdanim bolidom vozi ko' car, what the hell is he doing :) |
Baš mi je drago zbog Alonsa, volia bi da ove godine on bude prvak u ferariu (i to ne slučajno :) ). A šta reći o Kimiju odvozija 2/3 utrke sa razbijenin prednjim krilom i završia drugi. U svakom slučaju odlična utrka i pravo osvježenje nakon malezije.
|
e da, sta ce biti sa prestizanjem pod zutom zastavom? bit ce zanimljivo ako kimi i vettel dobiju koju sekundu na vrijeme, naravno meni kao navijacu ferrarija :).
|
Citiraj:
sad će me njegovi fanovi početi napad da te sekunde ne odlučuje rbr nego fia i svi ti sudci ali svejedno neće on nikakvu kaznu dobiti |
Ferrari dobar ,pogotovo kod Alonsa. Po meni Ferrari ima jako dobru kontrolu guma di su razlike u prvom i zadnjem krugu u stintu oko 1sec dok kod RBRa je vise dosta
Kimi dobar isto, malo ga je mucio onaj sudar sa Perezom i ono odlomljeno krilo s kojim je na ravnom po meni gubio bar 2-3km/h Najradije bi htio vidit ponovljenu 2007. sezonu sa Hamiltonom, Kimijem i Alonsom u borbi za naslov :D |
Kimi je naso nacin kako napraviti F-duct a da bude legalno :D :D.
|
Odličan Alonso, svaka čast Hamu, osta je dobar obzirom kako ždere gume. Kimi loš start (valjda se sjebala getriba na moment), ali kasnije je dobro drža priključak. Naravno uvik ga neki avijani spopadne (Hulkemberg khmm) i sad Perez.
|
Citiraj:
samo sam prokomentirao iz perspektive navijaca, ali i regulative - ako su za kaznu, neka bude. ako ne, ne. pa uostalom, i sam sam napisao da je vettel zasluznije na trecem mjestu nego cetvrtom, tj da su zamjenjena mjesta hamiltona i vettela. sto bi rezultiralo automatski i vecom bodovnom razlikom izmedu alonsa i vettela, sto meni kao navijacu ferrarija nebi bilo drago :). ali bi bilo fer, jer je RB bolji od mercedesa....... no ok, samo tjedan dana do sljedece utrke :goood:. i da, moram i pohvaliti (po meni) dobar studio prije same utrke. bilo mi je cist' ok slusati blazicka i drugog covjeka, isprika svima jer ne znam jel to novak ili dijakovic ili netko drugi. znam da nije jergovic :). uglavnom, ok prilog o clarku i ugodan razgovor njih dvojice opcenito o kvalama i vozacima. malo priglup film rosberga i hamiltona i koncentraciji, ali ajd..... |
Na službenoj f1 stranici još nema službene potvrde, tak da vjerojatno pokušavaju smisliti kak da kazne sve osim vetela :D
izgleda da je još jedna uzbudljiva sezona pred nama |
|
Gledam zadnji trening, 13 min prije kraja Fetll ima najbolje vrijeme. Izgleda da mu staza sa više krivina odgovara, pa sam odigrao kladu na njega (PP) 2,25 dok nisu spustili kvotiu.. Za sad Ham 2, Gros 3, Kimi još nije proradio 10.
Edit: završeno 1. ALO 2. VET +0,101 3. WEB 4. RAI 5. HAM +,202 itd. |
Sutra prvi zavoj 1. Alonso ,2. Massa na tvrđim gumama i neda pric Alonsu i na kraju Ferrari 1,2 :D
Inace ljepo Rosberg dobro je odvozio Neznam zasto je bila cesto velka razlika u vremenima , to zbog vjetra il ? I jel ko zna sta je onaj Van Der Garde imo u bolidu? |
|
Jedva čekan sutra trku. Do sad su pobjeđivali samo oni iz prva dva reda, mislin da će i sutra bit tako osin ako ludi Iceman ne napravi neko čudo.
|
Mislio je u Bahreinu
|
Ima tko kakav dobar stream za nas nesretnike? Tnx
|
RedBull je daleko najbrži auto i ove godine. Puno im znače gume. Što gume budu bolje i RedBull će biti brži. A Vettel opet pokazao da je najbolji vozač u f1.
Isto tako mi je žao Alonsa. Ovakvi glupi kvarovi mu stvarno nisu trebali. |
Podigač lol
|
Citiraj:
Ferrari opca katastrofa, sad je Massi guma pukla. A ne razumijem zasto mu nisu nos promijenili kad je prvi puta bio u boksu. Red Bull ocito opet sekundu brzi od ostalih bolida. |
Citiraj:
|
Vettel u ovoj utrci jos nista nije pokazal
vise pokazuje Alonso s voznjom bez drs-a i dangubljenjem iza Maldonada |
Citiraj:
|
Nisam ni rekao da je Alonso kriv što je izgubio poziciju. A od ovih što su trenutno u f1 je Vettel najbolji. Možeš ti govorit šta hoćeš. Ti imaš svoje mišljenje a ja svoje. A Vettel ima brojeve, rezultate i naslove i danas vozi sa pola snage jer mora čuvati gume i svejedno će ekipu ostavit pola minute.
|
Nažalost poznajem puno takvih kao ti. :-D
Ovom Massi nikako da promjene prednje krilo. Bezveze mu pucaju gume. Ferrari danas puno grešaka. Šteta.. |
Neka vrate pravila od 2000. godine pa ćemo vidjeti tko je najbolji. Ili još bolje, slik gume i turbo motore, bez elektronike.
Ovo mi sve više liči na zrakoplovstvo a ne na automobilizam, samo aerodinamika se smije razvijati, a motori 0 bodova. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12. |