![]() |
Citiraj:
|
Je ali ti trebaju transporteri.
|
Citiraj:
|
Baš šteta a baš sam bio zainteresiran za trejd ali sada ništa dok ne sagradim transportere
|
Gle ja tebi mogu poslat i ti sagradiš transporter od tih sirovina i vratiš mi nazad 1000 kristala :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mi smo imalo dosta problema s njima... Zato sto je nas vođa jednom spijunirao Edu koljaca ( :clap: ) oni nama objave rat... :rolleyes: Jos optuze mene i jos neke iz saveza da smo im prijetili i da smo ih spijunirali, a "optuzeni" nemaju ni mogucnost gradnje sondi, a ne da ih spijuniraju, lolcina :smoke: Smijesno :) |
to ti je kad postanes paranoican i visis sam ispred kompa:smoke: bem vam...pa vani ima zivota:D
|
Šta se tiče rata protiv ovih jadnika šta nam prijete:
Rat je u nekim slučajevima neizbježan, ovo je možda jedan od tih slučaja, ako je tako, to neka vam bude poticaj da se razijate brže nego vaš neprijatelj. Bitno je to da se nitko nesmije predati! Nitko se nesmije pokolebati pred vojskom našeg neprijatelja! Nema odustajanja dok rat traje! I kasnije, kada budmo na vrhu... A znam da hočemo! nečemo stati sa uništavanjem svega na što naiđemo i nema milosti za neprijatelja koji nam sprema rat i želi nas mrtve. I ako vam ukradu potrebne resurse vi se nemojte predavati nego se samo malo strpite, kako je rekao Georges Clemenceau: "War is a series of catastrophes that results in a victory." To neka vam bude poticaj i znajte da smo skupa snažniji jer već sada imamo iskusne igrače u timu, a kasnije kada i sami budemo jači bit čemo neuništivi... |
Marko tko je to pisao ?
|
Budite maksimalno kulturni i civilizirani, meni se prijetio neki iz AUD klana pa mi je psovao mater pa sam ja napravio screenshot i poslao adminici (trinity je navodno neki komad od 25 god :) ) i sad je 24h na hlađenju ;) , naravno pazite da se isto ne dogodi vama...
|
nisam ja:) ps predaja sta je to?nema predaje...do it or die trying:beer:
a moj osobni moto je nema nemoze:beer: (nakon blup naravno):D |
Slijedece flote su se 08-23 00:10:39 suprostavile:
Napadac 3rror (1:6:12) Oruzje: 50% Stitovi: 0% Omot: 40% Tip Ma.trans L.lovac T.lovac Krstarica Broj 5 10 5 1 Oruzje: 7.5 75 225 600 Stitovi 10 10 25 50 Omot 560 560 1400 3780 Odbranioc Kova (1:42:4) Oruzje: 0% Stitovi: 0% Omot: 30% Tip Rak. Broj 2 Oruzje: 80 Stitovi 20 Omot 260 Napadacka flota ukupno puca 29 puca sa jacinom 7310 na branioca. Stitovi branioca absorbiraju 40 Stetni poeni Braniteljska flota ukupno puca 2 puca sa jacinom 160 puta na napadace. Stitovi napadaca absorbiraju 35 Stetni poeni Napadac 3rror (1:6:12)Tip Ma.trans L.lovac T.lovac Krstarica Broj 5 10 5 1 Oruzje: 7.5 75 225 600 Stitovi 10 10 25 50 Omot 560 560 1400 3780 Odbranioc Kova (1:42:4) Unisten Napadac pobijedijo borbu! On pljacka 1 Metal, 0 Kristal i 0 Deuterium Napadac je izgubio ukupno 0 jedinica. Odbranioc je izgubio ukupno 4000 jedinica. Na ovim koordinatima sada leze 0 Metal i 0 Kristal. 2 Raketobacaci pustio se popravlja. Imao sam 2 Raketobacaca i ostala mi 2 :) Gubitak, 1 METAL, i sta sada, kako to vratiti ? Njegov odgovor na moje pitanje koliko igra i tvrdnju da ovako neće daleko: "Igram 20-30 dana... zasto ovako necu daleko dogurati?" |
Njegova poruka:
a zasto se mi nebi mogli razviti? ovo sam napadao jer nisam znao taco pravila... evo ja cu povuci sve napade sto moji clanovi napadaju,a ti ako moze pricaj sa _trinity_ i reci da nedaje banove.... priznam daje moja greska jer neznam pravila i ja sam jednostavno vidio onaj izvjestal o spiunazi a nisam sve protico i nisam skuzio da se radi o spijunazi a ne.napadu... PS: Jeli 2CROwded forum online? Moj odgovor: www.2crowded.com je cijela online sada po novome, s time da radim na tome... Oprosti, ali malo ste pre bahati, pokusao sam ti objasniti 10 puta da je spijunaza, a svaki puta ste prijetili i pricali o tome kako cete me napasti vise puta u danu i sl. Ne vidim sada razlog ovoj molitvi, ili je to samo radi mogucnosti bana ! Ma ajde taj ban traje kratko, nije to nista strasno. Uostalom za 20-30 dana mogao bi imati malo vise od 1000 bodova, ja u 5 dana imam 250, a sada tek pocinje rast. |
MALO SMIJEHA:
08-23 00:36:06 3rror [1:6:12] Re:Re:Re:Aha malo sutra kratko traje, nisam htio priznati da je spiunaza jer sam bio uvjeren da je napad (kad sam pogresno protio ono) Mi smo povukli napade....cijenio bih kad bi ti sredio te banove a nerazumijem tj. glupo mi je sto u izvjestaju pise "Napadacka flota" a zapravo tu je samo nekoliko sondi , a i pise da su 3 puta pucale... |
Citiraj:
|
Ma izmuljavaju se fejkeri, samo ih ostavi u banu...
|
Ma fora je ta da nije bitno bio napad ili ne s moje strane, ne saziva se rat savezu samo tako ..
A druga stvar je, ako već objaviš moraš čekati 12 sati ! Tako da ne vidim kuda vode ove isprike ako nije napao za 12 sati ? To je njegov propust koji nema veze samnom, nego sa pravilima ! |
Citiraj:
|
Naravno da neću popustiti:
"08-23 01:24:04 3rror [1:6:12] Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Aha ok, kako bude da bude... samo mi reci koliko ce ti banovi otprilike trajati? " Iskreno dečki nisam siguran da je to ban ! Jer je to pravilo vezano samo uz napade više od 3 puta. Dakle kaže: "More than 3 attacks on a single planet in one day (24 hours) are defined as bashing and thus not allowed. Instead of these 3 attacks, those attacks may also be 3 "wave attacks" where a wave consists of a maximum number of 3 fleets which arrive at the target planet within a time span of 30 minutes." I iznimka: "1. War : If the participating parties are engaged in war, additional attacks are possible. The war must be declared at least 12 hours before any attacking fleets hit their target and war must be declared in the OGame-Forum (Area of Diplomacy) as well as both opponents' names must be set in the thread's title using their correct names and/or tags. War can only be declared on alliances, not on individuals. Declaration of war doesn't need to be acknowledged by the opponent." Dakle oni su prekšili iznimku, objavili su rat, e sada, što će admini na to reči i kako se to treba shvatiti, pitat ću ja u ogame.org. |
Znači .... ne farmati ko životinja istu metu cijeli dan :D
|
Josi 135 kristala i solarni satelit.
Hihi :trlja ruke :trlja ruke |
Citiraj:
Neee pa koji će ti to vrag, to je beskorisno ko da daš smrznuti krmenadl Visage-u :) Skupi za elektranu, ti sateliti ti daju po 20-30 struje, ovisi o temperaturi na planetu... |
Ma da? Znaci nije tak korisno?
Bolje trpat po solarnim elektrama nego po satelitima? Kakva je korist raketobacaca, jel to malo zacrni po zraku napadacima ili moze i nekaj skinut? |
Ima li veze kod satelita gdje se nalazis u svom solarnom sustavu, galaksiji votevr.
Jer ja sam cetvrti planet i trebao bi valjda dosta struje dobivati, koji si ti planet? 1:86:4 |
energiju koju mores dobiti iz satelita izracunas po formuli
0.25 puta maksimalna temperatura tvojeg planeta + 20 |
Ovakva je situacija kod mene:
http://img375.imageshack.us/img375/2...dsistem4pp.jpg Bilo bi zgodno praziti Athenu suradnjom CRO+Dubetz Vajrles jer onda bi cijeli sistem bio nas. Max kos satelita 37,75 - neisplativo :( |
Jadan zondić :) okružili ga...
Nas je 8/10 lijepo grupisano na pozicijama 160-170 :) edit: Kupujem Deuterium u obilnim količinama, nudim metal u omjeru 5:2 te kristal u omjeru 3:2.... Znači dovezi 2000 deut odvezi 5000 metala :) |
Jel se mogu planeti uništiti/zauzeti?
|
Eto i mene. Prijavio se u CRO klan. zasada tek na početku. radim metal rudnike i tako to...
|
Ovog razbijaca iz mog sistema ne bi bilo lose vrbovati u CRO Fire, dobila bi Athena laganu protutezu s obzirom da sibop i Azathoh imaju svaki po 2 planeta.
Kolko' bi trebalo nasoj floti da dodje do mene ako se odluci na intervenciju ;) ? |
Eto i mene. Prijavio se u CRO klan. zasada tek na početku. radim metal rudnike i tako to...
|
Oso' razbijac u Commonwealth :(
Inace sto znace ove minute nadesno? http://img390.imageshack.us/img390/2...sistem28yk.jpg |
Zond nisam razumio ono pitanje u vezi intervencije ..
Minute znače kada je zadnji puta bila neka aktivnost kod njega, bilo da on poslao brodove ili bio špijuniran. Planete se ne mogu uništiti ni zauzeti, možeš ih imati samo 9 ! Možda se i mogu uništiti, ali ti treba nešto poput Smrtonosne Zvijezde koja dođe par milijuna, a trebao bih negdje 150-200 takvih, ako ne i više, ima neka formula za uništavanje mjeseca ! S time da ovisi o veličini mjeseca i sl., dakle male planete bi se teoretski mogle uništit ! Nisam čuo još za to :) No ti možeš sve osim glavne planete odbaciti, dakle kada osvojiš, ne sviđa ti se veličina i uništitš ju, tako nastane ono A i piše Uništena planeta :) |
Još cca 1000 metala i imat cu prvog trasnportera : Machineg
|
Ja sam još uvjek u teretani.
Vježbam i jačam se, a onda ću napraviti brod velik do neba.:D :D |
Još malo kristala i imat ću šansu napraviti colony ship, ali će mi za njega faliti isto kristal :P
Tako da mislim da ću sutra imati koloni ship, a to znači da od sutra počinjem masovno kolonizirati :P Ako napad: Metal: 38246 Kristal: 35519 Deuterium: 13527 Energija: 2121 Flote Odbrana Zgrade Rudnik metala 13 Kristalni rudnik 15 Prođe ok, i neću puno čekati ! |
Evo jedan koristan link za izračun ishoda borbe:
http://drago-sim.com/index.php?lang=bosnian |
Malo komplicirano i ružno, no u svakom slučaju bolje nego ručno popunjavati Speed Sim !
Čudno da neki program razumije onaj bosanski .. ha ha |
Evo i mene, tek sam na pocetku, i na lokaciji 1:67:10...malo sam usamljen ali nema veze.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |