![]() |
Citiraj:
Pogotovo ogromne bombere masakrirat :) |
Doso sam do drugog levela sa njemackim avionima i pomalo sam razocaran lovcima Me 109 (bar modeli koje sam je otkljucao) lete ko cigle a okrecu ko šleperi, dobri su samo za bum&zum a takvom taktikom je teško napravit kill, asistenciju da ali kill sa par metaka gotovo pa nemoguće (ok posrecilo mi se par puta).
Jel imate kakav savjet kako od cigle napravit formulu i da li su i druge nacije tier 2 isto tako trome (govorim o lovcima) |
Kasnije verzije nadoknadjuju ove rane. Tam na 4 ces dobit prvi posteni Messer kojeg ces moc koristi kasnije na puno visim levelima a ovi kaj dodu jos kasnije su odlicni. Imam skoro 2k killova sa njima.. Imas dobru izdrzljivost, puno konja i dobro naoruzanje. Okretnost im nije najbolja i jako tesko se oterasit neceg agilnog.
|
Citiraj:
Level 4 ili četvrti model Me 109? |
Avion je level 4. Kak god, treba se naviknut na njih i ne zaletavat se u fight nego navlacit druge avione na head on ili dobivat h na prepad.
Znal sam na pocetku partije nevino letit da me svi vide i skinut ih po 3 ili cak 4 koji se krenu zaletavat na mene i to ko na traci. |
Sta se dogodi kad sletis na svoj aerodrom bez kotaca (jer si toliko izbusen da ne idu van iz krila), naravno sletis naj bolje sta se da, a da ostanes u jednom komadu.
Jel ti se postojeci avion popravi i mozes sa njim dalje u lov i ribolov, ili se to isto smatra krešlendingom i nista od doticnog aviona tj. moras uzet novi iz rezerve. Jucer sam se sa u arcade modu sa izbušenim Hurricane Mk1 nekako docepa aerodroma, ali kotaci nece van pa da ih krunom krunis, i dok sam se ja smislija ocu sletat na trbuh ili ne, partija je zavrsila pa nisam stigo probat ovo sta pitam. Mozda ima rucni mod kad hidraulika zakaze, tipa lupaj po tipki "G" sta jace mozda kotaci izajdu van :D |
Ako uspijes sletit u jednom komadu, popravis se i mozes s istim avionom dalje..
Meni je skroz fora pokusat sletit bez tockova, moras letit sto nize i sporije i kad pocnes gubit brzinu i onda se avion sam spusti na pistu.. jest da ostanes bez propelera i krila, ali se popravi... :D |
Jel to samo meni pehisti ne prizna barem jedan kill po partiji (bila je jedna di nije cak tri killa prizna :hitthewal: od pet :D) od kad je izaso update 1.39 ????
Igram defakto od kad je update izaso i po partiji mi minimalno jedan kill aviona ne prizna iako napise da sam ga oborio (znate onaj tekst dolje desno). :chears: |
Citiraj:
Ja sam odigrao 5-6 partija i nisam jos to primjetio... Jesi dogural do tiera 3 da se zememo u squad i tucemo njubare malo? :D |
Citiraj:
Kad se docepam tier-a 3 javim se momentalno. Jes ti sa svim nacijama u tier 3 ili si se specjalizira? Mala anegdota od prije neko vece, dojasem ja tako doma kasno navece (nakon posla) umoran ko stari konj i ajmo zavrtit jednu ponocnu partijicu. E ko da si fazana ubacija u sokolovo gnjezo (ja sam bija fazan), operušalo me ni okretnit se nisam stiga, a igra sa rusima tiera 1 svi aviona na max. Ono sta ocu rec je da ne letite ako ste umorni, koncetracija nula bodova, bolje letit pijan nego umoran (probo ja :D) dobro ne bas mrtav pijan, onako 3-4 rakijice i udri sa rusima (dvokrilci sa raketam = zakon), jelte njihovi avioni su predviđeni za pijane pilote :D:D:D :goood: :chears: |
Citiraj:
Ma jok buraz, samo sa Englezima igram, i to mi najbolje ide predvečer kad pijuckam čaj hahah :D Vec sam neko vrijeme na Tieru 3 sa englezima, nisam ni ja baš puno igrao (poso-kuća-mali sinčić-poso i još diplomski koji nikako da svršim) i baš se igra nekako uspori, nit ima aviona više za researchat, upgradeovi su sve sporiji i sporiji još valjda nisam do kraja full upgredao prvi avion koji sam imao u tieru 3). To je baš ono što je magarac pričao... A ništa, idem krenut s rusima, s njima sam taman na sredini tiera 2 :D |
Dobil upad u betu sa tenkicima. Provjerite si mailove...
|
Nema :/
Valjda sam junior member :D |
Ja probo igrat sa kinezima i sta da vam kazem, uj ima nas ko kineza :roller:
Par ok partija, par pušiona, ali brate ku.....a ne razumim kad pocnu pisat kineski :lol2: A oni jos manje Hrvatski :lol2::lol2: Uglavnom nakon ovog mogu rec da su i kinezi samo ljudi, ima pametnih i spretnih ali i glupih i bahatih, samo ljudi ko i svi mi, ok amerikanci su pak klasa za sebe :D |
Ekipa je nesto pisala ingame da treba imat kao 50killova i 10 pobjeda da bi se dobio invite za tenkove? Odkat se to broji uopce? I mislim da sam to natukao preko vikenda bez problema...
Ja udaram na američkom, oni su mi nekako najgluplji :D I napokon sam malo počeo ownat i u Tieru 3, dosta znače ovi upgradeovi po avionima. Dugo sam bio onako, prosječna svirala sa par killova po partiji. Typhoon sa battle ratingom 4.7, nije nešto agilan, ali je brz, jak i ima dobar climb-rate. I zadnji upgrade - 8 komada raketa. Jao, postao sam smrt za bombere. Dignem se gore brzo s njim, za rep bomberima (najviše volim one mrcine, tvrđave od B17) i ispalim koju raketicu i lako ih prizemljim :D I Spitfire Vc sa 4 canona (BR 5.0) isto fino radi posao :) Baš sam nekako imao dojam da su oni FW-190 poprilično overpowered. Ako se ne varam, ima verzija sa 6x20mm cannona koji je zaista prejak. Jer je meni razlika sa Spitfireom 2x20mm i 4x20mm nebo i zemlja, sa ovim jačim ubijam sve, a sa ovim slabijim ne smijem fulat ni malo valjda ako nekog hoću brzo riješit kad sam im za repom. A mogu mislit kako je onda 6x20mm :) I koliko sam skužio, sa zadnjim updateom su malo iznivelirali, ojačali bombere, imam dojam da ih je teže skinut (samo mecima, rakete su drugi par rukava) i da se više boduju ground targeti i bombanje... jer je to bilo dosta nepravedno, imao sam dojam da je airkill majka, a sve ovo ostalo sića u smislu skupljanja bodova... |
Je je malo su digli bodovoanje ground killa, ja imam fetiš na štuku (ona šarena iz tier 2 sta moze ponit bombončić od 1000 kg) i dobije se osjetno više bodova za uništavanje baza i tvrđih zemaljskih meta.
Diga sam riloada speed na štuki na max pa bombe ispadaju iz nje ko konfeti na vjenjcanju :D , a 1000 kg bomba je zakon :goood:, naravno ako me prije fešte ne stigne kakav mulac sa lovcem :fuming: |
greška dupli post admim molim te briši
|
Od 01.05 od 05.05 bodovi 4x, ekipe ko kineza :D (osim sta njih bas nema puno ili rade ili su na drugim serverima)
Guzva u zraku ko u Zg oko 16h na cesti (uzi centar), jedno rusenje (mene) od njih pet je od strane kolege iz tima, jer se svi narajcaju na neprijatelja ko da nema sutra, pa ili me izbuse (boja verzija) ili me lupe :fuming: Izmislija sam novi termin za doticne budaletine FFČ (Fucxxxg Flying Čoban) :amen: Uglavnom veselica. Sta se vise penjes po tieru to sve vise trazi pazljivu ekonomiju, u trenu ostanes bez lavića ako se razbacas. Tier 2 rusi su me ugodno iznenadili, mislio sam da lete ko cigle i da ce mi relativno mala kolicina municije stvarat problem, ali 5-6 dobro plasiranih 20mm i ode pajdo ljubit travu, a i relativno su brzi + raket. Usput budi receno uzeo premium dok veselica traje :D Dobar lov i pa'z na 6 sati :goood: |
Idem i ja malo letit :D
Meni je postalo čak malo dosadnjikavo na kraju tier 3 sa englezima. Nikakvih novih zanimljivih aviona, sve isti shit... Mislim da cu uskoro nazad na ruse i tier 2 nastavit s njima :) |
Danas sam ih mlatio k'o zečeve :D
I još toliko volim kad ekipa ima jače avione od mene a ja ih ovako smlavim :) http://upload.slike.com/slike/2014/0...-676px-SS1.jpg |
Citiraj:
Terror of the skiyes je garan pa ko nagrada, meni se sa rusima tier 1 posrecilo vako par puta cak sam uspio jednom i bit i terror of the ground i sky istovremeno sa 11 zracnih i 23 ili 33 graund killa (naravno tear 1 arcade mode :D:D:D) trans total :smoke: unistava sam sve oko sebe (čajka je bila alat destrukcije :Machineg: ) Lega :care: casa gore :chears: |
Hahaha, zna se zadesit ovakvih partija, nadjem se u nekoj guzvi i samo ih tamanim :)
S englezima je ovo, imam neku spitku Vc sa cetri canona i sad je vec skoro cijela upgradeana, i bas ih fino skidam :) A ona fora s raketama i skidanje bombera, to mi je postala specijalnost :D Grunem ga raketom sa 400m :D Moramo jednom zajedno zaigrat u squadu! :) |
Citiraj:
|
Ajmo znalci traži se preporuka za najbolji premium lovac, daklem, zarada nije nužno u prvome planu, već fun factor, nešto kao E-25 u WoT-u...Najzabavniji premium lovac, da sumiramo...
Thx |
Citiraj:
Meni je I-153P Chaika najzabavniji avion (tier 1), em ima 4x 7.62 mm ShKAS mitraljeze (brzo pucajuci tkz kosilica) 2600 metaka ili 650 po oruzju, moze nosit 8 raketa :D:D:D:D Relativno brz, penje dobro (dva krila su dva krila), okretan da mozes vozit oko stupa rasvete i mjenjat zarulju :goood: Meni je to naj zabavniji tier 1 avion za arcade mode a cak i za realistic battle nije los Nakrcat ga se zapaljivom municijom i ako si nisko do cca 1000m samo paljevina ostaje iza tebe. Eto sad sam ti i previse reka povjerljivih podataka :fiju: Tier 2, e sad cu tu prepeustit malo kolegama jer jos ni sam nisam siguran koja mi je nacija najzabavnija. Naravno da govorim o ponasanju aviona sa kopletno otkljucanim dodacima. |
Thx, Ante :)
Tier je manje važan, bitno je da avion ne frustrira... Još koji prijedlog/tier? :) |
Citiraj:
Ali ne odustaj i nagradit ce te, ovo ce zvucat jako štreberski, ali ja znam uzet free flight i samo letit i ispobavat razne akrobacije i poteze tj upoznat se sa ponašanjem aviona u arcade modu, realistic modu i ako sam bas mazohisticki raspolozen simulator modu :D |
Citiraj:
Ja sam slavu na Spitfire-ima izgradio :D Bili su mi odlični kroz tier 2/3, ali sad lagano kad otkučavam tier 4 kao i da ne nude ništa novo... :/ |
Ma, imam ja koju tisućicu letova na WoWP-u, nisam tako zelen :D
Uglavnom, danas sa onim trenažnim Rusima 6 srušenih i još koješta mi poizbacivalo po ekranu :D:D To mi je druga partija u životu, jednom prije oho-ho odigrao jednu i zaboravio user/pass. :D Sada novi acc., pa se pripremam pomalo... |
Krenio i ja igrati ovu igru i sviđa mi se za sada, doduše odigrao sam tutorial i par borbi možda ali lijepo izgleda, osjećaj napucavanja i letenja super, sve u svemu igra je bolja nego sam očekivao. Nego zanima me oko onih valuta, malo me zbunjuje to sve na prvu...Eaglesi su ubiti premium tj. s njima se otključava premium i njih se kupuje pravim novcem jel,a kad je ukljucen premium dobije se Lionsa i RP-a više ako se ne varam koji su zapravo ingame valuta za avione i upgrejdove?
I igrate li vi Arcade,Realistic ili Simulator mode? ja sam krenio za početak sa arcade, ona druga dva nisam ni probao pa me zanima koja je razlika osim što je teže. |
pa nije valjda da nitko ne igra više? :D
evo danas i tenkovi dolaze za sve: http://warthunder.com/en/game/changelog/ |
Citiraj:
Ma joj, rado bih ja ovo igrao, ali što sam stariji manje vremena ostaje za ovakvu razonodu:no2drug: Tenkovi napokon! Kul, to moram probat :D Sad si me zezno što si to objavio, ode i posao i diplomski kvragu :D |
haha prvo obaveze,a onda igre!
ja sad imam vremena još mjesec-dva dok počnem radit, taman se do onda naigram War Thundera i onda mir do daljnjeg :D |
Teeeeeennnnnnnnnkkkkkkoooooooooovvvvvffffffffffiiiiiiiiiiii.
O majko draga di da uguram dite, zenu i posal uz ovolike igrace obaveze :lol2: Uf je se sporo skida v1.41 je ima kakav direktan dovloda da ne idem preko njihovog agenta tj progra tj torrenta? Kojom nacijom pocet igrat tenkove? Opet ruse ili njemce ili je sve jedno. Vidimo se na virtualnoj bojišnici drugovi i drugarice :chears: Smrt fašizmu, kredit narodu :D |
Evo meni se upravo skinuo patch pa sad kreće tenkove skidat, spor je download, kad se skine do kraja al kreće rokanje :Machineg:
ako se ne varam tenkovi se mogu igrati samo sa Amerima i Švabama za sada. |
Citiraj:
Da probam odgovorit na pitanja tvoja glede Realistic ili Simulator moda. Oba moda su teza od arcade i teoretski donose vise bodova, nagalasavam teoretski, Simulator zaboravi bez đojstika + autopilot gotovo ne postoji tako da sve radis na ruke, trimanje korekciju itd, ja proba na 15 min i nemam zivaca mozda ovo ljeto kad bude vise vremena i zivaca. Realistic je jedan avion po partiji municija kad se istrosi bjez doma po rifil tj sletanje i slicno, nema prikaza di treba pucat pa je i to teze, avioni su prema arkade modu dosta tromiji tj realnije se ponasaju i uglavnom teze ali ne i pretesko. Eto toliko pa pitaj ako sta treba :D Pozzz i vidimo se na nebu ili u prašini :D :chears: |
Hvala na odgovoru, i kontam da se do daljnjeg držim arcade moda, možda nekad kasnije isprobam i realistic ali tek kad postanem arcade pro :D
Nego odigrao dvije partije s tenkovima i nije loše iako mi je malo presporo sve, kontam da je zbog toga što sam navikao na avione, a druga stvar je ta da me razbijaju ko beba zvečku, ni ne skontam odakle udaraju već sam gotov. I vidim da likovi imaju neke topove što ispale par granata zaredom dok ovaj moj mali prdavac jednu pa onda par sekundi reload, već vidim da ću izgubit živaca dok otključam neki bolji tenk :roller: |
Joj ovo sa tenkovima ce bit "noob killing spree" a ja cu bit taj noob :D:D:D
|
Citiraj:
|
Podosta je i zahtjevniji ovaj tank mode? Sa avionima sam na max postavkama imao konstantnih 60fps, a load je varirao od 35-90%.
Sad ovih 5 min sto sam igrao sa tenkovima se vuklo oko 30-45fps u bitkama sa 99% loada :/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:45. |