![]() |
Zagreb-Pula 2:0
pas mater, da utakmice traju 80 minuta, Pula bi imala dvostruko više bodova na kontu....:fuming: |
Ajduk je jedva izvukao bod golom u 88 minuti...
Baš me zanima da kad će držati Ćiru na klupi.??? Najvjerovatnije do tekme sa Dinamom. Ako pobjede-malo će im se dići rep pa Ćiro spasi guzicu, ako popuše mislim da Ćiro dobiva vritanjak:D |
Citiraj:
Oh sto se*em, jagode berem :smoke: Nebum se mjesao u rijecki zapad ali kod nas te "seljacine" prevale vise kilometara i potrose vise kuna nego ti ljubitelji nogometa i kokicari i slicni koji vise koriste tribinu da bi pokazali svoje cipelice od 1000 kuna. Cast istinskim ljubiteljima. Usput te seljacine isprate pljeskom svaki posteni potez i svako zalaganje na terenu ne ostane ne nagradjeno. Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi koje boli briga za klub dobiju svoju porciju rijeci. I da ja kao seljacina biram svaki put i glasno navijanje i bakljadu i sve to jer to je pravi nogometni stimung a ne ono sa utakmice protiv Brazila. A bogme i ja jagode berem. U KC je seljacinama fakat bilo dobro.. :smoke: |
Citiraj:
Bit ce sretni ak naprave polovicno bolji rezultat nek s kobasicarima :D |
Baš me zanima kak bu prošlo Varteks-Rijeka.
|
Citiraj:
Ipak dajem prednost rijeci, malo su se digli nakon litexa BTW Citam na vecernjakovoj stranici izjave nakon danasnjih utakmica, kazu ovi odozdola da bi bilo ljepo da ih sameljemo jer dok se to ne desi, nebu se u Ajduku nis promjenilo:D : nono : |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se barem bodu,iako uvijek odigramo dobro u Varazdinu... Pa sta je ffalilo tekmi sa Brazilom!!?? |
Citiraj:
Decki su igrali nogomet kakvih 10ak minuta, kakve to veze ima sa Dinamom? (Inace nogomet je igran sa loptom koja je odletjela sa terena) :D |
Citiraj:
Sto se tice drvenih marija i inih mislio sam na igrace :D |
Aha,pa sto ne kazes,sto se sramis :D
A dobro oni stvarno ponekad zajebu,al cuj nije niti njima bas lako,cijelo djetinstvo posvetis treniranju za maticni klub,treninzi,pripreme i onda te jebu za pare.Pa vjeruj mi da i ja koji dolazim na Kantridu vec dugi niz godina(10-12god) i volim taj klub ponekad mi dode da ga posaljem u kurac zbog raznoraznih igrica i tudih pizdarija koji gledaju na svoj dep a ne na klub,a zamisli kako je onima koji igraju trce,lome se i poslije ti ovaj kaze sori jos nema para. BTWPo meni Novakovica su trebali prodati,jer je to jedan od vecih transfra zadnjih par godina,iako bi nam tada falilo napadaca,ali... |
Nisu ni oni cvijece, koliko njih jedva ceka da klisnu na kakve cajke gdje ce u zanosu trgati kosulju sa prsa i razbijati case o glavu i naravno odmah se vidi rezultat toga na terenu. Nisu svi ko' mladi Silvio Maric koji bi mogao cuclati do 3 ujutro i onda slijedece popodne biti najborbeniji na terenu ;)
|
Citiraj:
Varazdin:Varteks-Rijeka1-4...nije bas realan rezultat ali dobro. Rijeka je odigrala srednje do prvog gola,a onda je to bilo malo bolje.Jos uvijek nakon asistencije i gola tvrdim da je Krpan jako los,ali ide ga to je ocito.Malo su me izivcirali kreteni iz Varazdina koji su se opet okomili na jadnog Zilica,decko je sasvim ok i dobro brani.Jos uz to je imao asistenciju,ali koliko vidim na zapadu prevladava vise pljesak nego fuckanje Zilicu.A Scoria je smjesan sa izmjenama u 92minuti,jadan covijek se bez veze mora prljati...Sharbini hat-trick,svaka cast,napokon je Zekica poslao na klupu,di mu je i mjesto po igri u ovoj sezoni.Mislim da je bila vrlo dobra tekma u Varazdinu,a onaj konj (za Rijeku dobro) od Vukmana da sam mu ja trener ne bi igrao jos 5 tekmi zbog takve gluposti.Gura ocito igraca sa leda i napravi faul,sudac dosudi faul a on se buni i ko konj napuca loptu.Trebalo bi davati vise ovakvih kartona... |
Taman da nam se 99% momčadi ozljedi i popušimo (ha-ha:D ) opet smo prvi:)
Hvala riječani:D :beer: Ja sam se nadao da če Rijeka isčupati barem bod, sva tri su mi popravila dan. :beer: I još jedna :beer: |
Citiraj:
Eto i mi tebe castimo :beer: :beer: Saljemo jednu :beer: i sudcu iz Koprivnice koji je to jako lijepo slozio da budete prvi prije derbija... Dinamo-Hajduk,misljenja? Ja mislim da se Cirotu mora negdje otvoriti,pa se nadam da ce se to dogoditi u Zagrebu...1-1 i svih vas castim :beer: U nadi da mi necemo i treci put kiksati kuci protiv Slavena,sada su nas krenula gostovanja da bar igramo u Koprivnici:) |
Citiraj:
Realno gledajuci, nemaju oni sta trazit u maksimiru s ovakvom igrom, i s obzirom na dinamovu |
Citiraj:
|
Dinamo-Hajduk poslat ću post sa sjevera.:beer:
|
Citiraj:
|
Isto tako je bio penal i na Bosnjaku, pa eto ti 1:1 :p
Iako nije bilo igre za umrijeti bili su bolji od Slavena u svakom pogledu :D |
Sljedeće kolo je tek 10.09.
I najočekivaniji derbi jesenskog dijela.:) |
Pobjeda Rijeke u Varaždinu : ODLIČNO.
Rezultat je defitivno nerealan ali šta je tu je. Sa mog gledišta bili smo podjednaki (Varteks je pucao jednom u okvir i zabio) ali crveni nam je dobro došao. Nadam se da če mo Slavena satrat barem 1:0,... ali sad je pauza i dolazi nam DanD što se tiče Njemačke 2006. U subotu Reykjavik(Island) a u srijedu Valetta(Malta) ako dobijemo obje ja mislim da smo u Njemačkoj 99,99%. Šveđani igraju doma s Bugarima i u Budimpesti , 2 puta X i možemo tražiti smještaj u Njemačkoj. Kako ču s guštom skupljat sličice Svjetskog Prvenstva. |
Pa nije vam loš taj Sharbini, čudim se da prije nije igrao više...
|
Evo ti ga na...ode Boštjan Cesar :(
Opet će bit frke pri svakom nabacivanju lopte u 16 metara... Baš me zanima tko će ga zamijeniti. Ješe??? |
Citiraj:
A jse je oso u inter |
da cesar odlazi sam pročitao danas il jučer u novinama.
|
čuo sam da odlazi u olimpic marsej
|
Da i ja bas citam da ide u olimpique M. Tocnije potpsiao je 4godisnji ugovor,ali eto dobre vijesti,imate jos jednog Brazilca...Eto
Ah,sharbini,a koji Anas ili Ahmet!? :D Trebao je igrati vec i prije ali scoria jebe sa Zekicem,valjda je sada decko upao u ekipu.Iako nije bas tako dobar da ce u svakoj zabijati tri komada:) Isl-Hrv 1-2 Malta-Hrvatska 0-2 |
Citiraj:
Je, ziher.... Nek još frknu Bošnjaka i Eduarda pa ćemo opet bit prvaci drvene lige:D Bem ti prijelazni rok, mogao je Janez ostat barem do Ajduka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nebi bilo ni prvi put, sjetite se malo početka prošle sezone i one utakmice u Splitu kad je Dinamo toliko nadigrao Hajduka da je to bilo smiješno, ali rezultat je na kraju ipak bio 1:0 za Ajduka! Nebi htio biti žalosna sova, ali nekak me strah da utakmica neće završiti kako je realan odnos snaga, jer realno je Dinamo jači za 3 gola razlike. |
Ja sam ipak optimist:)
Baš bi nam lijepo legli ti bodovi... |
Citiraj:
|
kad bude dinamo-hajduk navijam za dinamo samo da ćiro i štimac-mafijaš odu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sharbini ti je polu-arap polu Grobničan.
opaka kombinacija:burn: :burn: |
On je Sirijac,e sada po kome i kako pitaj dragogo Boga ili radije ne pitaj. A Anas mu je brat...jos da nabavimo kojeg Sharbinija i bit cemo prvaci!:D
|
Citiraj:
|
Baš čitam kak je Dinamo uhvatio lagano se preseravati. Fali im 3 gajbe do 1000-itog u HNL i oni bi baš rado da to bude protiv Hajduka Pletikosi!
Naravno da bi i ja rado da Plete iz Maksimira odnese pet komada u mreži ali što se oni više preseravaju to sam ja skeptičniji. Bio sam na tekmi Inter-Dinamo i dinamovci su grizli do kraja utakmice ko psi na masnu kost! Tak se i igra moderni nogomet. Sa Varteksom je toga već bilo puno manje, a bojim se da će i dalje padati u agresivnosti kako ih se više bude radilo zvijezdama, strašnim igračima i nepobjedivima. Nadam se da sam u krivu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |