![]() |
Izvrsno prvo poluvrijeme:)
|
Danas kup utakmica. :)
|
http://www.index.hr/sport/clanak/svi...la/676556.aspx
Ovo prelazi lagano mjere dobrog ukusa. Majstorima s mora je izgleda malo veća frka. Sad govore već i sucima što smiju piti i kako se smiju zabavljati. Jadno jadno. Očekujem da Lokomotiva osvoji kup. Imaju bolje igrače i trenera i bolje igraju. |
Čekaj, nije mi jasno je li granice dobrog ukusa prelazi lupanje striptizeta po dupetu uz navijanje staroga sa strane ili ismijavanje istoga od strane navijača? :D
|
Hahahaha :D sve to troje. Od izdavanja šoldi nekih, kuknjave prije nego tekma krene itd. Samo nedaj Bože reći kad/ako se izgubi da je to zbog nesposodnosti uprave/igrača/nešto treće :D ali vidjeti ćemo danas :D
|
0:1 :D
|
To će oni dišpetom dobit. Bar tako misle. :D
|
Bogami, okrenuli su. 2:1
|
Rekoh :D
|
Fino ga je zavlekel:)
|
"Velika pljačka Hajduka" tako bi se trebalo nazvati ovih 40 minuta danas
u utakmici kupa sa Lokomotivom. Nisu priznali gol, kažu zaleđe, Lokomotivi uredno se toleriraju zaleđa i prekršaji..uglavnom užas. Bravo Vuković 1:1 :D 3:3 , kup zasluženo Hajduku |
Prvi gol Lokomotive čist, treći baš i ne. Igrač u ofsajdu smeta golmana. Poništeni gol Hajduka rubna situacija, ali čini mi se da je ofsajd. Par nedosuđenih faulova za Hajduk, ništa bitno, ali onako za dizanje tlaka :) I nedosuđen drugi žuti mislim Bručiću za očigledno povlačenje. Ali vidili smo daleko gore stvari ove sezone, tako da ništa strašno.
Sve skupa, apsolutno zasluženo osvojen kup. Hajduk puno bolji u obe utakmice |
http://www.youtube.com/watch?v=ZwS88j-Gjg0
mamic kupuje ovu staru istrosenu robu umjesto da kupi ovakvu zvijerku :) |
ovi jucer zabijali golove ko da je bozic. stvarno bi onaj cigo iz makednoije mogel bit u pravu da je i to namjesteno
mali kramaric mi je igracina. sjecam se dok je bil dete(mislim i sad je :D) ono klinac 10ak jari sa starim u kvartu trening..nema kisa snijeg svaki dan..bas mi je gust kad tak klinac iz kvarta uspije pa ga gledas na TV :D |
Pamić 1-0 :)
Citiraj:
Isti Pamić 1-1 :D |
pamic x2 .D
|
Rukavina 2-1
Pamić asistent, uz 1 gol Hajduku i 1 svojima :D |
3:1 :D :D
|
Odlična utakmica! Igralo se malo laganije s obzirom na prethodne derbije (što se tiče faulova), ali prilika je bilo pregršt. Husejinović, Addy i Pamić su, po danas prikazanom, vrlo dobra pojačanja, kao i s druge strane Kouassi.
Inače, u Kup Uefa idu Lokomotiva, Hajduk i Rijeka, a u drugu ligu ispadaju Zagreb, Inter i Cibalija. Iduće sezone igra se liga 10, što znači da će se po 4 puta igrat isti parovi - 36 kola. |
Citiraj:
|
Ma klasika tekma. Hajduk je miljama daleko od Dinama. Živcira me više te promjene liga ova liga ona. Ništa se tu kvaliteta ne podiže, mi što imamo imamo i od toga se ne možemo pomaknuti milimetra :D na našu žalost. Samo je ispalo 3 kluba, a i to su paćenici bili, Cibalia nije imala za dresove pa bolje da su u drugoj ligi onda.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:17. |