PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=234855)

Roberto 10.08.2012. 09:28

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2214363)
Osim Cluja, tu ispadamo garantirano!

Jest da je ovo vjerojatno najgora Dinamova momčad ikad i znam da ovakvi mogu ispasti od svih ovih klubova kolko god nominalno ibli jači ili skuplji, ali taj Cluj nije nikakav bauk. Ipak su svi ovi klubovi puno bolji izbor nego klubovi koje bi dobili da Dinamo nije nositelj.

http://www.uefa.com/uefachampionslea...ineup+complete

Ma nemreš sanjat o Ligi prvaka a bojat se Cluja :D

Citiraj:

Autor tole_ (Post 2214367)
Lako za talijanskog resizesra, mene je vise raspizdio HRT. U srijedu za vrijeme utakmice najkatolickijeg kluba je bio mec za broncu male Lucije i naravno da se prijenos nije smio prekinuti da bi to vidjeli jer sto je borba hrvatske predstavnice za broncu na olimpijadi u usporedbi sa svetim euro pohodom Nasmrkanog. Da bi eto jucer prekinuli prijenos Hajduka na 5minuta zbog utrke na 200m tamo nekog jamajcanina koja je trajala 20 sekundi. O komentatoru sa Sportkluba, koji se valjda i sam pogubio pa je u jednom trenutku gledatelje pozdravio s "Dragi gledatelji Sportk...skog programa HRTa, ne treba trositi rijeci.. No ajd, nista novo iz Televizije Zagreb.

Sve u svemu nakon jucerasnjih dobrih predstava oba nasa predstavnika u europi nazire se da bi borba za drugo mjesto u HNLu mogla biti vrlo zanimljiva!

Nije im top prvi put, apsolutno nelogično, obzirom da je u vrijeme Lucijine borbe Dinamo već riješio utakmicu, a Hajduk je za vrijeme utrke na 200m držao Inter u neizvjesnosti, štoviše, par sekundi nakon uključenja u utrku Hajduk je imaop priliku za 2:0.

No, mislim da je ipak stvar u tome što je teakwando nešto što ne zanima 99% njihovih pretplatnika, dok je Bolt veći mamac za publiku. Ali ipak je bila riječ o borbi za medalju. što se pristupa tiče, da nije u redu, nije.

Jelc 10.08.2012. 09:39

Dobre tekme jučer:)

domis 10.08.2012. 09:47

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2214369)
No, mislim da je ipak stvar u tome što je teakwando nešto što ne zanima 99% njihovih pretplatnika, dok je Bolt veći mamac za publiku.

nije da ljude to ne zanima, vec ljudi sami neznaju dal ih zanima s obzirom koliko su u našoj divnoj državi pokriveni ostali sportovi...

Dizel 10.08.2012. 09:54

Zato gledaš hokej na travi na SPTV ko ja i prespavaš pol utakmice, milina :)

Roberto 10.08.2012. 10:12

Citiraj:

Autor domis (Post 2214378)
nije da ljude to ne zanima, vec ljudi sami neznaju dal ih zanima s obzirom koliko su u našoj divnoj državi pokriveni ostali sportovi...

Pa mene osobno ne zanima previše (previše je tu nedefiniranih stvari i zbrke s kategorijama), ali kad se no naš bori za medalju, to bi svakako volio vidjeti. Popularnost sportova je uvijek dvosmjerna ulica - s jedne strane da ljude to više zanima i stišću HRT s željom da se gleda više tkd, jedna kritična masa bi ih sigurni zainteresirala, obzirom da se na prijenos tkd-a sigurno ne treba potrošiti bogatsvo, nije to LP. U velikoj većini zemalja to je mali i nepopularan sport.

Sad nekak imam feeling da bu Dinamo izvuko Kluž i puko :D

Fatal 10.08.2012. 11:02

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2214215)
Ma živim 200 metara od stadiona, nisam gasio niti PC, a kamoli browser, a bila je i sestra još na kompu :p

Damn, bas sam te htio etiketirat ko epic gika :D

Citiraj:

Autor domis (Post 2214378)

Meni je bilo dosta vidit prvu rundu da skuzim koji je to odron od sporta. Totalno neatraktivno za gledat, mislim zene se udaraju nogom u glavu, i to svake prijestupne, nuff said :D

Sto se tice tekmi :care: Svaka cast Hajduku i Slavenu, ne sjecam se dvije ovako velike pobjede naseg klupskog nogometa. Nazalost, nije bilo dovoljno ali su umrli muski :goood:

Sto se tice dinama, najvise bi volio da izvuku ubicu Partizana:D

C.J.B. 10.08.2012. 11:39

Evo Conte dobio 10 mjeseci suspenzije.
Bas me zanima hoce li ga uprava ostaviti na klupi..
Taman kad im je ponovo krenulo..

Gemmy 10.08.2012. 11:47

dobre tekme jucer, super su odigrali momci

sta se contea tice, tih 10 mjeseci on moze voditi ekipe na treninzima i sve dide mide, samo nesmije biti na tekmama, tako da bi mogao i ostat i sve dirigirat telefonom, i nakon par mjeseci ce se vjerovatmo zalit i malo smanjit kaznu :p

ali opet juve ima izvrstnu ekipu i jos ako kupi nekog kvalitetnog napadaca (Cavanai/RvP) svejedno ce poharat italijom, jer su se ostale ekipe oslabile, dok su oni samo ojacali, s bilo kojim trenerom na klupi, dok s druge strane liga prvaka je pravi izazov

ExtremePower 10.08.2012. 11:52

Opet paljba po Juveu :fuming: (odmah oduzeti naslov)
Ispada kao da samo oni namještaju u čitavoj Italiji...
Jučer svaka čast domaćim dečkima iz Koprivnice i Hajduku na odličnim utakmicama :goood:

robert7 10.08.2012. 11:59

Da, pomalo je već smješna situacija...

Uvijek Juve najebe :D

C.J.B. 10.08.2012. 12:07

Ne znam kako ce klub reagirat... Ponovo Juve dobiva negativan publicitet i vec citam kako hrpa nedovoljno upucenih ljudi i novinara svaljuje teret na leda kluba iako klub nema nikakve veze sa ovime..

Sto se igrackog kadra tice tu su stvarno jaki..
Giovinco, Asamoah, Isla, Pogba, Padoin, Lucio.. nisu mirovali ovog ljeta, a ostalo je jos novaca i za pravog centarfora.. navodno je Llorente trenutno jako blizu potpisa..

Iznenadilo bi me da ne obrane naslov i ove sezone..

robert7 10.08.2012. 12:09

Cluj smo izbjegli :)

Daj nam Maribor da se igramo :D

EDIT :

uf, i bi maribor :p

srale7 10.08.2012. 12:13

Bar dečki nece morat daleko na gostovanje :)

Mljac 10.08.2012. 12:50

Bravo za borbeni Hajduk.
Na žalost, sada će misliti da su Chelsea pa će popit od Zagreba. Do sada 100 puta viđeno.

Može oklada da će biti prekida u Mariboru.

ivan77 10.08.2012. 14:49

Citiraj:

Autor Mljac (Post 2214514)
Bravo za borbeni Hajduk.
Na žalost, sada će misliti da su Chelsea pa će popit od Zagreba. Do sada 100 puta viđeno.

Ovog se i ja bojim. Ali brijem da će ovakav Maribor ispucat Dinamo. Gledao sam ih prošle godine protiv Splita i dečki imaju srca dok se ovi naši vuku bezvoljno u stilu "ajd da to obavimo pa idemo "Kod Mome" na jednu ljutu i mesinu"

tole_ 10.08.2012. 15:14

Ovo nismo vidjeli za vrijeme utrke na 200m.
http://i1111.photobucket.com/albums/...ania71/haj.gif

Mogli su Bolta staviti na prvi program kao neki dan vaterpoliste. Nije da im je nesto kvalitetan program da ga ne mogu prekinuti na 5 minuta :)

Router 10.08.2012. 18:11

Bravo za hajduk i slaven jučer.

panda505 10.08.2012. 19:27

Citiraj:

Autor Fatal (Post 2214436)
Damn, bas sam te htio etiketirat ko epic gika :D

Meni je bilo dosta vidit prvu rundu da skuzim koji je to odron od sporta. Totalno neatraktivno za gledat, mislim zene se udaraju nogom u glavu, i to svake prijestupne, nuff said :D

Sto se tice tekmi :care: Svaka cast Hajduku i Slavenu, ne sjecam se dvije ovako velike pobjede naseg klupskog nogometa. Nazalost, nije bilo dovoljno ali su umrli muski :goood:

Sto se tice dinama, najvise bi volio da izvuku ubicu Partizana:D

takav gik bogami nisam :D :D

Sad da vidimo kak će se Dinamo i Maribor igrati :goood:

ExtremePower 11.08.2012. 09:44

14:00h uživo na ArenaSport1 superkup Italije Juve-Napoli iz Pekinga
Forza Juve! :goood:
Baš se radujem pogledat tu tekmu da vidim kako momčad diše...

nino 11.08.2012. 09:49

Btw, jucer sam nacuo da je trener Juvea, A. Conte dobio suspenziju na koliko? Godinu?

Istina: Antonio Conte, osuđen je na 10 mjeseci izbivanja s klupe
Ajd, nije toliko strasno. :D
Citiraj:

Conte tako neće smjeti voditi Juventus u službenim utakmicama do lipnja 2013. godine, ali će zato smjeti normalno trenirati i uigravati svoje igrače na treninzima.

Flood 11.08.2012. 09:51

10 mj
Smiješno...ili je kriv pa ga cepni kak spada ili ga pusti na miru...

Malo sam pogledao tekme Dinama i Hajduka...Hajduk ima bolju pass igru i igra ljepsi nogomet od Dinama...dojam za odgledanih ukupno 30 min...

jopis 11.08.2012. 16:14

Jel još netko gleda ovu sramotu talijanskog superkupa?
Ovako preočito potkupljen sudac, i odvratno loše suđenje nisam vidio nikad.
Prvo poluvrijeme 2:1 za Napoli, odlična tekma do tada, 4 prekršaja napolia i 5 juventusa u prvom poluvremenu. Čista igra, juve je napadao, tj imao loptu u nogama, napoli kontrirao i imao daleko više udaraca po golu od juvea.
Drugo poluvrijeme - od početka vrlo dvojbene sudačke odluke, nepostojeći penal za juve, 6-7 preočitih nedosuđenih prekršaja za napoli, vrhunac je davanje žutog lichtsteineru na 17m od juveovog gola za prekršaj na zunigi, kojeg nije dosudio nego loptu za juve (a ovaj je svejedno dobio žuti (facepalm)), pa onda zunigi drugi žuti, tj crveni, a čovjek uopće nije dobio prvi žuti, itd. Sramota.
Šteta za tako dobro prvo poluvrijeme i tako dobru tekmu....

ExtremePower 12.08.2012. 11:33

Kapetan podiže prvi trofej u novoj sezoni! :chears:
Jučer gledao i početak francuskog prvenstva.
Odlična tekma PSG-Lorient (0-2) 2-2.
Ibra odmah zabio dva komada.
Englezi kreću slijedeći vikend ako se ne varam.

ivan77 12.08.2012. 12:27

danas gledamo potop Chelsea od strane Citya. :D Nema se tu što raspravljat a i kvota na kladama je čisti poklon.

spawn 12.08.2012. 13:14

Ako budes i ove sezone pogadjao kao i prosle, ja cu svaki vikend stavljati lovu na tvoje prognoze.

Hamm 12.08.2012. 13:33

Realno je da će city dobiti. :)

Dizel 12.08.2012. 13:59

Citiraj:

Autor Dizel (Post 2213908)
Ove godine Dinamo ima sreće više nego pameti, jučer utrpali 3 totalno slučajna gola, sve mislim da ćemo izvuć Maribor, proći ih i onda će nas opet trpati spermom u Ligi Prvaka :)

Hahaha...jesam reko? :D

Hamm 12.08.2012. 15:21

Chelsea vodi ali igrač manje. :(

City ubija chelsea 3:1 :D

Završilo 2:3 za city. Solidno s obzirom da su imali igrača manje. :)

panda505 12.08.2012. 20:50

Ako Mandžo ovak nastavi igrati, mislim da bi mogel dosta brzo zamjeniti Gomeza u prvih 11 :)

2:0 za sad...

www.hasrobertodimatteobeensackedyet.com :lol2:

ExtremePower 15.08.2012. 21:29

Kakva vijest pred početak nove sezone...
Najbolji strijelac Premiershipa dolazi u najbolji engleski klub! :goood:
Robin Van Persie u Unitedu :care: :chears:

doky 15.08.2012. 21:52

RVP, Rooney, Kagawa, Valencia... Uz zdravog Vidića i Ferdinanda... Moglo bi tu svašta bit ove sezone... GGMU!!!

panda505 15.08.2012. 23:13

Kaže bild da je Bayern kupio Bilbaovog Martineza za novi švabski rekord od 40 mil. € :)

ExtremePower 17.08.2012. 14:12

It’s an honour to sign for Manchester United
Nadam se da će ga Alex već ubacit protiv Evertona :)

listerstorm 17.08.2012. 21:11

Bah, taj nizozemac je jedan od najtalentiranijih napadača al nakon jedne dobre sezone u zadnjih 5-6 odmah ode u prostitutke.

A dok su ga u Arsenalu čekali i tetošili jer zadnjih 5 sezona nije spojio 10 utakmica onda je Arsenal bio u srcu.

Al dobro, to je profesionalizam i treba reći da je Arsenal već duže vremena klub bez ambicija ako one nadilaze uspjeh veći od nastupa u ligi prvaka.

panda505 17.08.2012. 21:37

Njega najviše ozljede muće, a sumnjam da će to stati tu...

Pohrani.com

Gemmy 18.08.2012. 13:12

proper football starta danas

danas cu odustat od mora i pogledat otvaranje engleske lige :)

nadam se sto uspjesnijoj sezoni liverpoola i sto manje stativa i vise golova :p

Jelc 18.08.2012. 18:00

Liverpool, KMU:D

Gemmy 18.08.2012. 18:42

Liverpool oper rutinski :(

Svaka cast petricu, 2 gola i jedna asistencija u debiju :D

C.J.B. 18.08.2012. 19:50

Ba zabio golcinu spursima :care: 1:0

Hamm 18.08.2012. 21:00

Liverpool je super startao :D

Bravo za west ham i newcastle. Ocekujem vrunsku igru newcastlea ove sezone. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:17.