![]() |
Kolko vidim - ništa.
http://www.zv.hr/default.aspx?id=3370 |
jok, previše posla, premalo vremena za išta pametno :(
|
Imali smo nešto u planu ali je propalo, možda na godinu.
|
Citiraj:
hvala :) |
Preko veze :D
Da si navratio prošle godine, dali bi ti. :) |
možda će biti pokretni pce štand napajan isključivo alkoholom :D
|
e jebiga. žao mi je ko psu što nisam lani došao, kad sam se ko krava napio noć prije no što sam trebao doći :( šteta kaj nema ove godine, barem ono, ogledni štant na kojem piše PCE sa par limenki pive i jedno 3 bačve direktora ili tuduma pod pultom :D
|
Citiraj:
ja sam siromah, jel mogu dobit sada da se obučem ? :suicide: |
Citiraj:
|
Citiraj:
tnx ! :) |
Doso prosle godine iz Osijeka na Info sajam... Jedino PCE je imo nesta pametno i ona stara racunala su bila super, malo podsjetila na stare dane :)
|
Bio na Infu danas, ne isplati se otic pa taman da slucajno prolazite pored Velesajma ili zivite preko puta. Uzas. I jos ulaz naplacuju za to. 5 standova sa TVima i mobovima koje vidis u svakom shopping centru i retro kutak za starim kompovima i mobovoma.
|
Citiraj:
|
Strasno, a stvarno sam mislio iza posla u subotu se ici smrzavat na biciklu do velesajma :D Zakaj se nesto uopce radi ako se ne radi kako spada, pa nemre mi nitko rec da nema interesa i da ljudi nebi dosli da se ima nekaj i za pogledat i da je karta umjerene cijene tipa 10kn. Velesajam propada a oni se drze ko da su top hala za manifestacije u Europi... :nono:
|
pa i prošle godine je to bilo prilično jadno, ona ogromna hala je zjapila prazna sa totalno nezanimljivim sadržajima osim retro i pce štanda.
pa i "godinu" ili koliko već prije toga zadnji info koliko se sjećam je bilo pola hale vip, pola t-mobile, ma great success brate. vani smo prvaci razno razni u informatičkim disciplinama i generalno razvijenije i veće firme imaju stvarno stani-pani rješenja, doma imamo razno-razne složene rigove sa top komponentama... bogati pa da se nađe tu 20 forumaša sa kejbl threada i donese svoje kompove da pokažu unutrašnjost bi bilo spektakl za sve uzraste, a kamoli neka ozbiljnija rješenja, pametne kuće, comp audio koji je sada toliko popularan i sada da ne nabrajam stvarno beskonačnu listu korištenja računala. lakrdija. |
Sve to stoji syss, al treba bit netko tko će to pokušat organizirat, u ovom slučaju PCE. Forumaši će sigurno pomoći, ima na forumu predobro sređenih kompova, od sleeva, vodenih, egzotičnih komponenti, tu je i Danijel. Tu smo pokrili dobar dio publike, no popis ide dalje, siguran sam da riceburner i nino imaju pozamašnu količinu starog i egzotičnog hardvera za sve nostalgičare. Tu su dakako Bubba, Old Iggy, Lewis, a vjerujem i mnogi drugi s foruma, koji bi isto mogli pokazati svašta zanimljivoga, svaki iz svog područja.
No nastup PCE mora bit drugačiji, s tim da se ipak ove godine znalo da će biti Infa, pa nije baš neki izgovor da se nije stiglo. Pogotovo jer se prošle godine bilo tamo, i to više nego uspješno. Da se mogla pokrenut neka tema na pce prije mjesec-dva dana u vezi toga što i kako na infu, mogla se. No eto, dobili smo par dana prije Infa, info da ove godine ništa. A dobro, preživjet ćemo. |
Nije problem nastupiti, problem je za koga nastupiti i to financijski opravdati.
Svaka ozbiljnija firma ima svoje prezentacije, Velesajam već davno nije neko mjesto gdje se sklapaju poslovi ili prezentiraju rješenja, ali da bi možda moglo bolje, bi i to primarno putem organiziranijih pristupa. |
ma nije ovo išlo pce-a nego i velesajma i distributera i kompletne te pokretačke aparatacije za koju je nevjerovatno, ali iz godine u godinu ide ispod razine mizerije.
ne znam kakva je financijska struktura iza svega, ali vjerovatno bi se na dobrovoljnoj bazi tu skupilo škvadre koja bi došla pokazati i objasniti razne stvari... možda im pce da majicu na kraju :D edit: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam za to da plan naprave horza, tor i jelc :D :D
|
Ulaz se više neće naplaćivati, dal je tako od danas - ne znam, ali od subote bude.
|
Horza i ja jučer prošetali.
Nisu trebali ni naplaćivati ulaz u 7-icu, to im je veliki fail, 15kn da vidiš gitare, televizore, laser show itd, uz ogromnu buku. Jedino kaj vrijedi je Retro. U Globusu je isto otužna situacija :(, trebali su to sve spojiti u jedan veliki paviljon. Mi smo planirali napraviti nešto ali je nažalost propalo par tjedana prije INFO-a :( |
Citiraj:
|
Ma ono prošle godine je bilo super. A prije toga 10 godina ništa.
Platim ulaznicu i umjesto kompova : kvazi menagerske face sa retorikom pokupljenom iz priručnika tipa "10 minuta do samopuzdanja i poslovnog" uspjeha , prazni štandovi na kojima se vrti powerpoint prezentacija koja nikog ne zanima. Jedino što je valjalo su hostese, ali i njih su počeli mjenjat sa nekim likovima sa ronaldo frizurama od 40kg. IMHO , od 1999 g. ide sve to nizbrdo. |
ožujski štand je bio najbolji :D
|
Oće biti nešto ove godine po tom pitanju? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako se nema vremena zbog posla, jel nije to na neki nacin i dobra stvar :beer: |
Citiraj:
Da, samo nije li dio posla između ostalog da PCE bude na infu? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako ne, tolke ekskurzije idu na info :D Horde potencijalnih mladih pcekspertovaca
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Interliber prošao bolje nego sam zamislio. :D Pri posjeta velesajmu svratili žena i ja u KFC u Arena Centru. Nemožeš gladan hodat.
Tamo se našli sa Syssom i boljom polovica, SU, Hamm. Odmah u startu ispreskakao Hamma koji mi je platio pivo i sad sam mu navodno dužan dvije pive (kamatar), ali se je pokupio kući zbog gužve na ulazu u onaj Gamer paviljon. Žene otišle u razgledavanje infoa, a Syssa, SU i ja zauzeli smo pozicije u birtiji i udri po točenom pramenu i kuhanom vinu. AfterParty je bio kod Syssine bolje polovice, ali taj dio bolje da ne opisujem. :D Syssa, danas sam se sjetio da nisam probao juhu i on(u)aj seljački nešto. :D @Trouble Ja se barem nisam probudio u tuđem stanu ujutro bez kodova za WOT. :D |
što se mene tiče fenomenalan info :D
bili smo u birtiji po debelom suncu te napustili istu kad je već bilo ozbiljno hladno :D došli, žene poslali na interliber, prošetali do info hale i vidjeli milijon ljudi koji se ne miču na ulazu, natrag u birtiju, taman da ćemo opet otići nakon x sati da vidimo jel se rasčistilo i dođe frend i veli da info sucks donkey ass i dalje piva, vino, hotdogovlje :D fenomenalan posjet. nek ti bude krivo da nisi probao jer je i chop suey i seljački lonac bio awesome. e da... chop sueya je ostalo danas boljoj polovici za tanjur (reko bi to je bilo je 4 litre), a lonac sam ja smazao sinoć do kraja (to je bilo oko 5-6 litara) :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:50. |