![]() |
Citiraj:
ima li kakvih novosti o pc verziji? |
|
Prvi video me je odmah podsjetio na Vice City, drugi na San Andreas, a treći na Jacka Nicholsona :D
|
Prvi lik mi ima nekako premladi glas s obzirom na facu (godine) :D
Treći lik najjjači :) Jedva čekam.. |
Citiraj:
|
Izaci ce to za PC, aj em shur.. Cekati cemo koji mjesec, ali nadam se da cemo docekati :)
|
Ja sam si osigurao igranje GTA V cim izadje tako sto sam si nabavio Xbox 360, a na PC sam siguran da ce izaci...samo da ne useru portanje opet. :)
Iako, mislim da bi se moralo dobro vrtiti i na PCu, jer razmislite malo, pogledajte kakva je grafika a napravili su igru da radi na PS3/Xbox360 koji imaju 256mb graficku...znaci ako port bude normalan, na PCu ce raditi dobro...Just my opinion. :) |
Dali će GTA biti za PC?
|
zasad ništa
|
Citiraj:
|
Novi SS-ovi
Ovo izgleda predobro Valja krenuti skupljati za XBOX :D |
Moj X360 već čeka, a čeka bome i komp! Jedva čekam da ovo izađe!!
|
Ma to moraa izaci i za PC. Igra je predobra.
|
Citiraj:
|
nemojte nagađat, dok ne vidimo službeno :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
nadamo se da neće bit šema ko sa gta IV, tek današnji kompovi glatko izvode igru, u vrijeme kad je došao mnajjače grafe su trokirale
|
A moglo bi se desiti, pošto prvo se fokusiraju na xbox i ps... I onda će optimizacija biti koma, i to će rezultirati kao i gta IV, meni proc radio na 100% i još je trzalo... :S
|
nada umire zadnja! hah, ali vjerojatno će biti zahtjevna jer će ps4 imati grafičku koja je u rangu gtx580 - gtx660Ti ( neka me isprave kolege ako griješim) ili ako gledamo amd bit će to underclockana 7870 koja će izvlačiti bolje performanse od pc-a. ali se nadam da krivo mislim, i da će me igra iznenadit i da će biti igriva i na ne high-end pc-evima :D
|
Ma uopće me ne muči ps4 i xbox720 spike.. može biti i za ps1 rađeno ako je optimizacija koma, nemaš tu kaj raditi :D
Ali raditi će gta za ps3 i xbox360 isto :) |
Citiraj:
|
I na c2d je dobro radio, provjereno :D
Ali moj quad amd nije ništa mogao :D |
Citiraj:
|
Ne baziraju se... Još su to samo nagađanja, više manje sve najave se još uvijek najavljuju za stare konzole...
|
Krivo se izrazih.. ali nema veze, najavljuju se za stare konzole ali u glavama im se sve vrti oko novih.. hah :P to su moje teorije..
|
Sve su ti to još nagađanja.. Tj. igre njihove, jer se još kao nezna službeno točno o konzolama, pa su sad samo igre riječi :D
|
As you say, my friend! :D
|
Meni je na E8400 GTAIV bio sasvim ok.
Pitanje je hoće li petica uopće izaži za PC. Red Dead je bio AAA naslov i hit, pa ga svejedno nisu portali na PC. |
http://forum.pcekspert.com/<a href=h...4rqc_thumb.jpgkaj primječujete na slici :
http://www.zaslike.com/files/r49ycpmwv7tci7nr4rqc.jpg :D |
Prosvjetli nas. Ja nekužim šta moram vidit.
|
Helikopter u svakom lijevom uglu ili da su svi coveri na istu foru napravljeni?
|
Zrakomlat je uvijek prvi ?
|
helić uvijek prvi u gornjem ljevom kutu :D
|
iluminati!
|
|
Ovo ce biti brutalno, jedva cekam :D
Svidja mi se to sto se auti mogu modificirati (iako smo vidjeli samo mijenjanje felgi, opet dobro) i svidja mi se to sto se moze ici u lov na jelene,srne i ostale zivotinje. Svijet pod vodom su isto prilicno dobro odradili. Kao i voznju biciklima. Takodjer mi se svidja kako su napravili mijenjanje lika. Sve mi se svidja :D Šitbox 360 spreman, igrat cu ovo prvi dan kada izadje. :) |
Oh my dear Lord! Kako je ovo dobro! Kakva škola, kakve knjige, ma kakav život kad ovo krenem igrat, i 360 i konzla će biti upaljeni danonoćno! Najprodavanija igra 100%
Ne mogu ovo dočekati! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56. |