![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eto kupio ga dns bas.. sutra cu ga pokusat unlockat, valjda nece lik zahebat :(
|
ima li tko problema s battery drainom? otkako sam stavio official rom prema uputama autora teme baterija mi jedva traje jedan dan bez nekog prevelikog korištenja uređaja...
|
moze li mi netko reci kako se radi postupak unlockanja samog mobitela? hitno mi je...
|
1. post kaze:
Citiraj:
|
ane hebote :D
nop neam problema sa battery drainom da ti neki app u pozadini neradi probleme ? |
Baterija na U8650 traje ohoho dulje nego na mom šugavom Wildfireu...bolja rezolucija itd itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ako netko želi probati i napisati radi li ili ne. Ja jos nisam probao:) http://www.megaupload.com/?d=TKW7H8ZL |
Malo sam se igrao više s mobom.
Wifi odlično radi, zvuk mi je predobar kroz slušalice, brzina samog uređaja mi je više nego odlična-naravno sve stock Izlaz za slušalice spojen sa aux in ulazom na auto radiju postaje pravi mali multimedijalni player u autu. Tražim mu neke zamjerke-al nikak niš da nađem hehehehe Koliko je ono koštao ccccccc............ |
Citiraj:
nebaca isti kod koji sam dobio za unlock drugog huaweia dakle nevaljaju kalkulatori. lp |
Citiraj:
|
ne razmem se preveč u androide i smartfone al zanima me da li ovo čudo podržava internet thethering? hvala
|
Podržava.
|
pozz, ekipa imam jedan problem...
Ne mogu nikako primiti MMS na doticnom mobu i sve postavke su unutra bile tvornicki i uvik mi dolazi ona por od tele2 da idem na onu njihovu stranicu za gledanje mms-a jel se to da kako rijesiti?? tnx |
zovi tele2 da ti posalju automatske postavke.
ako tad nebude radilo zovi ih da to rijese. evo vec tjedan dana imam benru cyanogen mod, razlike izmedju njegovog i spartanovog roma je sto je spartanov cca 10% brzi ali ima i par bugova (koje sam ja otkrio). zasad sam zadovoljan jer telefon radi ok brzi je od stocka i mislim da cu se na ovom romu zadrzati. (netko me pitao za angry birds kak rade na ovom romu rade savrseno dakle kao i na iphone4) budem dodao guide za flashanje cyanroma pa tko voli nek proba, meni pase :) (doduse ja sam probao sve romove :) ) |
Evo ja nabavio mob- nije loš malo mi je trom pa bi se zato malo i igrao s njim.
Budem pročitao još par puta 1 i drugi post pa budem probao. Sretno mi :dobar: |
Jel uspio tko otključati Sonica za sve mreže preko eBaya? Vidim svi pitaju, nitko se ne hvali :).
|
pa jebemu tutix u prvom postu sam ti napisao da sam otkljucao drugi huawei koji sam kupio i veselo radi na vip vec mjesec i nes
imas mail od onog lika 13€ i sve rijeseno. lp |
codiac, jel i na tom cyanogen ROMu mobitel ode u bios kad se zgasi i te fore koje su ljudi spominjali u prijasnjim stranicama?
I nes pise da ne radi FM radio ? si probo? |
ovo otključavanje što codiac spominje za 13 evrića provjereno radi...
|
E ljudi ok mi snimio ROM .. ali kada pokušavam ROOT nece mi
izvadim bateriju na kratko i pokušam volume up + on tipku drzati i samo mi se upali trazi pin itd ... neče mi izbaciti BIOS like sučelje Nešto radim krivo ? Ima netko ideja ? :wtf2: EDIT: ....skontao samo treba malo duže držati i ok je uđe u sučelje ALI kada izaberem drugo (update from SD) kaže mi da ne prepozna SD karticu i da nemože očitati nikakav file. Kartica ok u mobu kada očitavam podatke sa nje (video - pjesme) .. eh neče me pa neče :( Tko zna možda je do kartice nešto, ali ROM mi je ok snimio ... eh eh :wtf2: Evo javi mi točno: E: failed to mount /sdcard (No such file or directory) |
formatiraj karticu i onda, tako je i meni bilo
|
Citiraj:
|
:)
duffy brijem da nisi napravio dobar path dakle u sdcard mora biti dload folder a u njemu root |
Citiraj:
HP USB Disk Storage Format Tool ... i RADI :goood: Citiraj:
|
:D to je to :D
|
4 codiac
Posto si probavo vise romova, kazi koji ti je najboji tako da sada ja ne isprobavam sve. Vjerovat cu ti na rijec :D |
po meni bi ovak izgledala ljestvica :D
1 benru cyanogen 2 zadkyn rom (ne cyan) 3 spartan (sa time da je spartan najbrzi rom i definitivno bi njega samo da nema par glupavih bugova) na benru dosad nisam nasao nikakav bug, zadkyn je dobar jer ima bolji driver za kameru i taq al uglavnom benru je nekako najkompletniji |
Citiraj:
|
Citiraj:
- pa največi mu je bug to što ne radi FM radio ... ne ? Citiraj:
|
@duffy
pa ja nekoristim fm radio uopce tako da mi to nije bug :) da sve ja na spanjolskom poceo sam ga razumjeti :D |
@ duffy - instalirao si ga na karticu, iz nekog razloga, sve vezano uz interface mora biti u memoriji uređaja da bi radilo.
|
Citiraj:
I samo da napomenem ne znam čini mi se da i nije baš nešto puno popravilo perfomanse uređaja zadkyn rom, probati cu ga imati još par dana pa onda na taj benru cyanogen pa vidjeti .. samo ono uvijek si namjestim mob kako da mi izgleda i onda kada snimim sve ispočetka - malo anoying I baterija mi dosta pada ali to su za sad igre krive i što sam primjetio mob mi se sad manje zagrijava nego prije :stoopid: mda mi to nema smisla |
Evo i moj osvrt na mob s kojeg i sad pisem :)
Mob je jako lijep, odlicne grade, velicine, drazi mi je i od se x10 x8 i htc wildfirea i bolji u puno toga.. baterija vrhunska, sve super ALI jako cesto mi blokira, nije fluidan..polako mi to ide na zivce.. jednostavno kao da nije u stanju izvsiti dvije radnje od jednom.. a ne zelim ga zasad rootat p.s. ovu zadnji tipfeler jednostavno nije bilo moguce ispraviti bez da brisem cijeli red |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ljudi jel vi dobijete kakvo upozorenje da vam je baterija prazna? ja jos nisam skuzio da me upozorava, vec se samo ugasi.
|
koliko vam traje baterija u najboljem/najgorem slucaju?
|
Citiraj:
inace meni nakon 5 dana punio sam 3 puta s tim da prvi put ne racunas onda eto 2 puta... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31. |