![]() |
|
Beta kasni plus još cimaju ekipu provokativnim twitovima. :D
Proklet bio Valve! :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
napokon se skida beta...jeste skuzili na steam storu stavili cijenu od 23€ za igru? |
Citiraj:
a cs-go je i dalje 9.89€ |
koliko je igra grafički zahtjevna?
|
Citiraj:
Moje iskustvo: - FPSi vole dosta padati: varira od mape do mape, trenutne situacije na ekranu, broj igraca - pojavljivanje random fps dropova koji kratko traju, ali su iritantni - razlika izmedu High i Low postavki nije pretjerana, tako da se isplati igrati na low da se dobi koji fps vise |
po meni nista revolucionarno ne donosi igra, ali ju svejedno lajkam. ne vidim bas da ce mi zamijeniti cs1.6. Dosada jedino sto mi se ne svidja je ingame KD ratio - potencijalno leglo za cheatere.
|
Citiraj:
To po drzavi iz koje dolazis stavlja oznake ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ta konfa koja ti je na profilu to nece pokrenut da bude igrivo. |
|
zasad me strasno nervira sto mi stisava mumble i pojacava igru na 100%. i to poslije svake izmjene mape i connecta na drugi server, kao da svaki put palim igru ponovno
|
Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.gametrailers.com/videos/g...nematic-teaser
opa stizu nam i zombiji... http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/08/4384/ |
Citiraj:
|
Probaj ukljuciti Raw input u opcijama, mozda pomogne.
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Troubleshooting Mouse and Keyboard Lag pogledaj njihovu soluciju rjesavanja problema, pa mozda nesto upali. :)
|
Citiraj:
u config stavi fps_max na kolko os da ti max ide fps da ti se komp ne grije bezveze i to je to. ja ga imam na 150 posto mi se sve ispod cini da ima previse lomljenja slike. |
|
evo igra je vani od 19h
|
ima li netko iskustva sa clanforge multiplay serverima i metamodom? trebam pomoć, na pm molim.
|
trailer je bolji od same igre :D
mogli bi napravit neki film. kakva je igra? |
Solidna , ovo je cs iz 2004. sa malo boljom grafikom ugodnijom , istim mapama i zvukovima i malo zanimljivijim oruzjima nekim i sa hitboxom koji izgleda radi
tako da je solidno i zabavno zaigrati :chears: |
Na kojim serverima igrate? Ima li sta nasih balkanskih na kojima je kul ekipa?
|
Citiraj:
ima nekih servera, postam tu IP adrese navečer, ne znam dal su "kul" baš :) |
217.26.75.26:28028
bug-ov server |
178.63.97.68:27032 CroHQ.org (hrv)
i malo balkanskih :) 84.200.5.188:27015 uya clan public (srb) 93.103.128.120:27015 slovenia cs:go public šteta što su naši većinom prazni (bug i ovaj 1.), na ova 2 ima igrača stalno |
Kako privuci ljude :D
TI3 with $1,600,000 for CS:GO? :care: Citiraj:
|
Pa jel nije igra već vani kao. Il hoće ovako "ući" na komepetetivnu scenu? Iako, nikakvo čudo, pa dota se već drugu godinu igra za te pare, a još nije ni iz bete izašla jel.
|
Vec je usla prije kojih mjesec/dva kada su svi veci eventi poceli odbacivati CS 1.6 i umjesto njega stavljati CS:GO, a sad prije par dana u SADu je odigran prvi ESWC CS:GO turnir.
|
Igram i igra mi je super... Zanima me jel ima ko kakav dobar cfg da poveca fpsove jer mi vrti 100-120 max
|
Nema, stavi sve na low ako vec nisi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovi bug i cro hq stalno prazni....pa jel ima neki domaci server di se ekipa nalazi ?
|
Ja isto ne znam za ijedan domaći s ok ekipom, uglavnom lutam po serverima naših susjeda.
|
Ima nas, ali je isto stalno prazan: 91.235.171.171:27015 CS:GO Croatia by virtual.sh
Opcenito nema bas previse igraca, svakim danom sve manje i manje, ljudi su nezadovoljni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:33. |