![]() |
Citiraj:
|
Mora to bolje, ja u karijeri iman 1:20.180. sa Williamsom:D
A u time attacku staza ima 100% gripa, gume su stalno na 100% neovisno šta radili s njima i gorivo je stalno na minimumu neovisno kako vozili:D A oće li ko vozit... čekamo 2012:D Doduše malo čudno izdaju igru, ja sam nakon prvog nastavka mislija da će se postupno izjadnačavat sa startom prave sezone, ovako svi odigraju i deinstaliraju do božića, a sezona tek starta u ožujku. Al dobro, valjda imaju neku računicu... |
jel ima jos onaj bug s onim stelanjem setupa da se sve stavi na 11?
|
Citiraj:
A 2012, jedva čekam. |
Ja sam poceo karijeru na Legend sa Williamsom. Nakon 3 trke konstantno sam po utrci od 20% po 10-20 sec brzi od AIa na ukupno vrijeme. Dosadno mi je vise igrat :S
|
kad je nerealno arkadno igrica napravljena... em uz to sve jos nema ni pit limitera nego samo uljeces ko sivonja u boks :(
|
Citiraj:
Povećaj težinu pa neće biti nerealno arkadna i nećeš moć ulijetati u boks samo tako. |
Ma mozes u boks uletit samo tako, probaj nemoras kocit vec ti sam zakoci.
|
Citiraj:
uostalom dali je zabranjeno postati??? |
Citiraj:
Naravno da nije zabranjeno postati, ali s hrpom "konstruktivnih" postova nećeš doć do pristupa tržnici iako ih imao 50 :chears: Nazad na temu.... Tko sve vozi time attack i tko stavlja vremena? Sad tražim gamepad i bacam se na vožnju. Igrao sam je čim je izašla, reinstalirao windowse i izgubio profil pa mi se nije dalo ponovo. |
Citiraj:
kao 2. postavio pitanje posto sam cuo da u igri ima bug i da se stavi anti roll ili sta vec na 11 i da bolid lezi ko po tracnicama kao 3. pito sam covjeka u vezi xperie s jel me taj mob. zanima kao 4. ako imas nekih problema slobodno me banaj pa nije ovo jedini forum na svijetu kao 5. ako netko zeli nesta kupiti ili pogledati sta se nudi na trznici nebitno dali zeli staviti oglas ili ne to onda ljudima omogucite jel neki mozda cuju od prijatelja da ima nesta zanimljivo,a posto je u ovoj hrvatskoj teska ciganija i svi bi nekog zajeb... nemorate onda ljude jos i na taj nacit da nekazem sta |
Citiraj:
Reci koju stazu i koji auto pa cu odvozit :goood: |
Ajmo po redu. Sve staze, par dana za svaku i onda stavljamo najbolje vrijeme ovdje.
EDIT: I postavke dogovoriti, naravno. |
Ja iman stare SSove pa ću vam konkurirat sa tim:D:D
Doduše svi su iz karijere i svi sa Williamsom pa i nisu neka vremena, ali trudio sam se oko setupa pred svaku utrku (redovito san provodio duže vremena igrajući practice nego race) pa nisu ni za bacit :D |
Citiraj:
Kao sto je bilo u DiRT 2 prije 2 god (Croatia hairpin run-Subaru Impreza...kad sam ja bio prvi :p) |
ako cete vozi na tipkovnicu onda cu i ja vozit ako se smijem da se neki nebi bunili
|
Ja imam pun k za uciti, ali kad je u pitanju nabijanje vremena na F1, onda sam spreman izdvojiti malo vremena :D Ja samo na tipkalu mogu igrati.
Dakle, time trial sa mekom ili super mekom smjesom guma (ovisi od staze do staze) sa recimo Mercedesom ili Lotusom, oni su neka sredina. Sto kazete? |
Prijedlog:
Time Trial Lotus Renault Monaco Default car setup (srednji adaptable) Default gume (option) Braking assist - OFF ABS - ON Traction Control - OFF Igram na gamepadu od Playstationa, na analog gljive pa sam možda u maloj prednosti u odnosu na vas na tipkovnicama, ali ne mora biti. |
Bet TC-a je jako tesko na tipkalu. Idem sad za test odvrtiti Spa sa Lotusom i tim setupom. :)
|
Kod mene opako grmi pa sam sve poiskljucivao iz uticnice i mreze(jbg, nemam UPS :D) pa vam se ja sutra prikljucim, a vi do tad okacite rezultate. Ja isto mislim da ce bez TCa na tipkalu biti problem, pa eto da se nakar to prilagodi za nas sto igramo na tipkovnicama, Ivane ako se slazes? :)
|
Probao sam malo Spa, ali nisam izdrzao ni do Eau Rougea jer mi se Radeon pregrijava i baca artefakte... :D
Morat ce na ciscenje. :fiju: |
Citiraj:
Sa svojim oko 1.09.9 Ide to jos dole sa oba, ovo je za 15min nabrzaka :D |
Stavite si slobodno TC. Monaco me izluđuje jer nema mjesta ni za najsitniju grešku.
1:12.361 i još to mogu skinuti, ali nemam trenutno živaca :D |
ajmo bez asista vozit kao i prava f1. ja cu probat na tastarutu s automatskim saltanjem da vidim koje cu vrijeme pravit dok mi nedode volan
nemos ti ovo vozit na tipkovnicu pogotovo ne monaco :( |
Eto probao Monaco(s onim gore setupom) sa tipkovnicom i 1:13.8xx mi je rez. Šteta što moram ić radit, pa ću onda sutra popodne lovit rezultat :D
|
1,15,6 nemogu s tipkovnicom se nikako dogovorit,a da vozimo nekud drugu stazu manje zahtjevnu? ona sikana me ubija poslje tunela nemogu smotat lijevo desno tu izgubim 2 sec. :(
vozio sam samo s tc abs sam isto iskljucio |
Stvarno je brutalan taj Monaco, definitivno najteža staza. Joi sutra popodne ću je 3 sata igra ak treba samo da "srušim" onaj svoj rekord od gore, hehe. Ajmo ekipa koja želi igrati/natjecat se. Da li ostaje Monaco ili ćemo neku drugu uzet? Meni tako svejedno.
|
Jel ima tko settings za g27 da mu je odnos volana 1:1, hvala!
I jako je bitno da odredimo kameru jer nije isto voziti iznad kacige ili unutra, ova prva je bolja za vrijeme ali je lošija za realnost... BTW, ne kužim zašto ne vozimo sa svime isključeno, ovak nit je sim nit je arcade... |
Nemaju svi volane, pa da se može voziti sa svime isključenim. Ono, može se to na tipkovnici, ali nema šanse da se napravi neko konkurentno vrijeme. Nemam ni ja na analogu puno prostora za precizno upravljanje, ali još uvijek je daleko od tipkovnice.
Onda, idemo ispočetka kako ide i sezona? Australija s istim postavkama kao i gore Monaco? (TC - ON za vas s tipkovnicama) 1:23:590 odvozio u Melbourneu |
Citiraj:
TC - off. (U biti sve off osin mjenjača, za to neman živaca) |
1:21:379
ovo ide dolje barem 1 sec. Odvezao tek par krugova. Znači ovako: Time trial Melburne Postavke adaptive Mclaren Sve off osim ABS vozim s rumblepad 2 |
Hoho idem i ja bacit koji krug :D
|
Moze, svidja mi se ideja, onda ce ici tako. Znaci gledamo po RL, gdje se vozi iduca utrka to i mi vozimo. Pridruzujem se sutra rezultatima, samo ja cu pokusat sa TC upaljenim, ipak igram s tipkovnicom :).
|
Vridilo bi napravit i neki template, ala;
Nick - vrijeme (bold+ Screenshot) - Bolid - tipkovnica/volan/... - šta je od postavki ON primjera; 1. Mr.Ex.President - 1:00.00 - Ferrari - Volan - ON: abs, tc 2. .... Stazu znamo, time trial se podrazumjeva i to je to:D Ko prvi napravi vrijeme napravi, stavi kao naslov u bold stazu, idući ga kvota i ubaci sebe na prvo ili drugo mjesto, idući ubaci sebe na prvo, drugo ili treće i tako. Sami sebe moderiramo, već viđeno na DIRT temi :D |
|
ja sam prije vozio isto negdje neko natjecanje na forumu pa samo s frapsom slikali i stavljali vremena odvezena na toj i toj stazi tako da nebi bilo ja sam ovoliko ja sam onoliko odvezo ;)
|
Jel onda vozimo s istim bolidom, gumama i postavkama ili ne?
|
sto se mene tice moze samo TC da bude posto za sad vozim na tipkovnici i po mogucnosti neka druga staza jel monaco nemos vozit s tipkovnicom
|
Citiraj:
Ja vozim na g27 adaptive mclaren sve off manual 1:24,900 |
Ajmo dokaze uz vremena. Fraps i udri.
Ispod 22 sekunde je nemoguće napraviti na tim postavkama, a teško i s savršeno podešenim bolidom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |