![]() |
Citiraj:
|
Ak zanas onu misiju kad se ja vozim sa crosserom a ona je banda na vlaku i Big Smoke s mog motora puca na njih dal se ja moram vozit ispred vlaka ili pokraj?!
|
Citiraj:
|
A u onoj misiji kad moram otici do plaze pricat s DJ i onda mu moram rec Y ili N i kad mu kazem bilo kaj od tog on samo ostane tamo stajat i nista vise...kaj trebam napravit?!
|
Citiraj:
Sjećam se to je i mene zajebalo :):D |
Citiraj:
|
lol @Izopaceni - google ti je frend
Jedva čekam da dobijem novi komp da ga zavrtim nadam se da neće biti nikakvih problema:rolleyes: dali se može upravljati vlakom? a dali se može ulazit u zgrade i ići po katovima npr. oprostite ljudi ja sam vam samo GTA3 nisam ni Vice City isprobao...:( |
Mozes vozit vlak
|
Citiraj:
U zgrade mozes ulaziti, ali normalno samo u neke ne u sve. |
Citiraj:
|
:D a dali još uvijek ima onih misija npr. voziš Taxi i Police,vatrogasce i to? su dodali nešto novo što se tiče takvih misija?
|
Možeš sve to vozit+vlak za dodatne misije.
|
cool:D jedva čekam da ga zaigram :clap: :clap: vidjeh na screenshotovima da možeš nabrijavat aute....zakon:beer: a dali možeš npr. crtat grafite i bušit gume?:burn:
|
|
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
na koju foru se nabrijavaju auti ne kužim?? kaj ima neki shop u koji dovučeš auto koj mazneš i onda ti ga oni preurede za određenu lovu ili šta?:confused: |
baš tako... možeš stavljat spojlere,nitro,felge,tvrdi,meki krov,razne paintjob-ove,kromirane umetke...
nemogu se više sjetit.. |
Molim vas link samo za 6.14 audio drivere ne cijele.Hvala.
|
hey a ako se npr slupaš u nekom vozilu dali ti se smanjuje health? dali možeš plivati u vodi ili se samo zaglaviš dok ti health ne padne na 0%?
|
ne smanjuje se health,imaš određenu količinu zraka, koja ti se povečava ako puno roniš;)
|
fora.znači možeš trenirati lika :D zakon.a je možeš crtat grafite i dali se može pričati s ljudima na cesti?
|
|
Citiraj:
Meni se neda slagat aute kad nakon tri zavoja na njemu napravim totalku |
Citiraj:
Sredim, uslikam i slupam :beer: |
Citiraj:
Pa daj radi nes kreativnije odi na vigilante misions s tenkom i tak |
Citiraj:
|
:cool: kako je voziti helićem?:D
|
Stavio sam nForce2 6.14, ali mi se igra zašteka nakon 2 minute igranja i to na istom mjestu (2X). Prvi put kad sam išao drugim putem se zaštekala, pa krenula, pa zaštekala da bi na kraju nestalo slike a ima zvuka?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma igra šteka 'ko Celeron 233:D pretpostavljam da jedva čekate neki patch:beer:
|
šteka onima koji imaju lose kompove a igrali bi nove hitove i onima koji imaju loša konfiguirana racunala i nesretnicima sa nf2 a ostalima(meni :gringo: ,hvala bogu radi super) :beer:
|
Citiraj:
A San Andreas radi i na slabijim racunalima, treba samo smanjiti postavke. |
Citiraj:
Kod 3 lege kojima sam radio sistem radi na Omegi 4.12 koju i ja koristim tako da nije problem u njoj... |
frend me pita jel bi mu mogla igra raditi na ovom kompu
P3 900@1000MHz 256 SDR GF4mx440 64Mb |
Evo,upravo sam u Control Panelu->Sounds and Audio Devices smanjio Hardware Acceleration i Sample rate conversion quality do kraja i ništa od toga.Igra se zašteka, stoji deset sekundi, opet krene pa se opet zašteka. Slika se sva "zblesi" ctrl+alt+del i win se uspore ko kad dignem drivere za grafičku pa je prvih nekoliko sekundi sve usporeno.
Uostalom, prvi put kad sam restartirao komp javio mi je poruku da je Omega kriva za nestabilnost jer nije mogla dovršiti neku radnju.Čudno, legi na nForce2 (6.14), 9200 (Omega 4.12) se to ne dešava. Imao sam problema s još jednom igrom poput ove, riješeno prelaskom na Catalyste. BTW,jel catalyst 5.6 otključava cjevovode?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |