![]() |
Citiraj:
|
u ovom metrou mi se svida sto imam vise municije, kolko se sjecam u metro 2033 sam znao svakakve pizdarije izvodit da cuvam municiju, ovdje metaka ko u prici :)
|
To se meni bas ne svida kao ni dobra oruzja vec dosta rano. Zadnjih sat, dva igre su mi isto malo losija od ostatka. Super je igra, najbolji singleplay zadnjih godinu, dve.
Brko njemu nekaj prigovaras za lap dance a svima obznanis da Annu nebu okrenuo. |
Citiraj:
|
Salim se mada je scena sa Annom meni napetija od svih onih plesacica zajedno i da nisam vidio malo bi mi pokvario dozivaljaj jer bi znao da nebu nist.
Imam dojam da su imali jos malo para i radne snage da bi napravili najbolju singleplay igru svih vremena.. |
Citiraj:
|
Svaka cast njima bez obzira na Ranger 5$ i sl.. Ne znam kad sam zadnji put odigro igru, prakticki u dva dana. 2033 sam odigro u 1 i zakeljila me pred monitor. Ovu u 3,4 navrata i bio je odlican feeling kad sam ju zavrsio za razliku od recimo zadnjeg Bioshocka. Sad koji dan pauze pa onda Ranger mod sa malo vise istrazivanja, slusanja itd.. Mozda i u 3D na telki.
|
Sheesh! Tek nabavih igru i odigrao sam cirka cetiri i pol sata u komadu.Jedva sam se maknuo od kompa!
Atmosfera u igrici je...fantasticna, u najmanju ruku! Grafika fino izgleda, sve se vrti na 45-50 FPS-a, 1080p + Very High, SSAO off, 16x i VSync off. Jedino imam primjedbu na zvuk, pozadinski zvukovi (footsteps, saptanje, udarci, jecaji, etc.) su pretihi ili se uopce ne cuju jer je zvuk atmosfere i prostorija/e preglasan + glazba. Za sada, osim na zvuk, nemam nikakvih primjedbi. Moram jos samo primjetiti da je ovo sasvim drugacija igra od Metro 2033, barem sto se gameplay-a tice i nije monotono niti 0.00001 %.Metro 2033 mi je bio malo naporan i dosta monoton. Ovdje se konstantno nesto dogada, te je prica odlicno napumpana dobrom glazbom i animacijama (animacije su fantasticne!!!), thrill-packed joyride! Mala pauza, kavica + cigareta i nastavljam! |
Citiraj:
|
Upravo presao, kakva igrica, ne sjecam se od kad sam nesto ovako dobro igrao, GOY zasad definitivno.
|
Citiraj:
Netko je rekao "da su se malo još više potrudili...". Mah, kakva govna od FPS-ova izlaze zadnje 3-4 godine, ovo je remekdjelo. I nadam se da neće stati ovdje... |
Citiraj:
Kupujem odma ili sad :D ps- vidim da je apokalipsu prezivilo i par plasticnih kirurga, jelte :fiju: |
To su mutacije... Anna meni ima bolje....
|
Evo i ja zapoćeo igrati:D konaćno i meni stigla:D
A jeste temu zaslinavili ko da ste gledali "6 šveđanki sa benzinske pumpe":D a ne odigrali FPS(horror) igru:roller: |
Svaki pravi horor film mora ima bar jednu scenu u kojoj cura u toplesu vrišti i eventualno biva zašpricana krvlju, svojojm ili od momka koji joj je upravo skinija majicu, košulju ili neku drugu opravicu :D
Tako da sa velikom sigurnoscu mogu raci da je ova igra pravi hororac :goood: Osim toga ja sam komentira simulaciju fluida i fizike u kombinaciji sa gravitacijom :roller: |
Citiraj:
|
Za sve one koji su "ponosno" skinuli torrent verziju i odigrali bilo bi dobro da pročitaju navedeni članak i onda sami odluče da li bi ipak bilo dobro kupiti legalnu igru i s tim podržati razvojni studio.
Jason Rubin: Metro: Last Light is the "triumph of an underdog" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad igra bude na Steam-u po 10-15-20ojra(ali to je već općepoznati problem kod nas s igrama i našim dobavljačima) ako mi se svidi sigurno ću je kupiti i da su sl. cijene nebi bio problem kupiti godišnje 4-5 igara ali kod nas su igre precijenjene tj. za naše mogučnosti prepaprene jbg.:fuming: nažalost i ta mi politika cijena nije jasna zar nije bolje više prodanih za manje nego obrnuto.....
|
Je, ali ocito im ne ide tako lose kako prezentiraju - piratstvo ovo ono, giv mi a brejk..
|
Citiraj:
Daj mi molim te opisi tok misli koji je rezultirao tvojom porukom :) |
Ljudi, sjašite sa piratluka i sa priča o prodavanju morala. :) ne treba nam lokot na temu i bannovi kao na bf/cod temama. Ovo je gospodska igra, za dječja prepucavanja odite u navedene teme ;)
|
Ma sve OK i svaka čast tko može dati 50ojra za igru a da svoju obitelj/djecu neošteti za čokoladu,sladoled,banane i sve ono što treba znaći da ima i može ali onda netreba drugima prodavati i ukazivati na tzv. "poštenje" kad ga kod nas skoro pa i nema i to je skoro pa izumrla vrsta dakako nažalost i vjerujem da bi svi voljeli kupiti sebi poneku igru ali...... stvarnost je drugačija kao i mogučnosti velike većine koji jedva spajaju kraj s krajem..... ali ovo se nebi trebalo provlačiti po temi jbg. koja je iskljućivo glede igre i gameplaya a ne moraliziranje pojedinaca.....
Sorry moro sam odgovoriti jer me dirnu takve insinuacije kao da smo svi "nepošteni,nemoralni" i da samo želimo sve đabalesku.....:fuming::hitthewal: MOD: molim obrisati post ponijelo me Sorry.... |
Ali on topic....ovo je definitivno najbolja igra EU. Remek djelo.
|
Jos je nisam uzea ali sve upucuje na to da ocu, interesantno je to kako mi vise pasu EU igre i to istocne provinjencije Sirius Sam, Witcher, Metro, itd...
Nije bas da bjezim od onih drugih ali ove imaju jedan poseban ukus (da se kulinarski izrazim) koji ih razlikuje od ostatka svijeta. |
Citiraj:
|
Ovo treba bit temelj svim buducim fpsovima, ali naravno da nece bit tako. iduci dobar fps bit ce novi metro (ili nesto iz njihovog studia) i zato sam tuzan, znajuci unaprijed da ce do toga izlazit samo smeca.
|
Citiraj:
|
Da, i ja se to isto pitam. Nisam procitao knjigu pa neznam ima li jos price, no ako i nema price nek je izmisle :D
|
Citiraj:
Osobno čekam sniženje pa da je onda odigram. |
Osobno čekam summer steam sale....ali ovo nije tema za piratluk...kao šta je naš govornik Brko rekao već.
|
Citiraj:
http://abload.de/img/1368552817133wqjex.jpg Sc iz igre tj. indirektna najava za novu knjigu unutar igre. |
Citiraj:
Inače, December 2013. Jedva čekam. Kaj se mene tiče, nek ide od 2099, godinu po godinu :D |
Mala digresija ali vezana uz igru, da li su knjige po kojima su rađene igre prevedene i izdane u Hrvata?
|
Prva je, posudim ti ako oćeš :)
|
Citiraj:
bila je 115 kad sam ja kupovo :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |