![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako bi prešli na neki napredniji i bolji engine te ponovo uveli nešta novog u gameplay zašto ne alieni? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
priječi = prijeći močan = moćan tiće = tiče |
Citiraj:
Ogroman broj COD-era su ljudi sa poslom i obitelji, koji ne traže puno od igre osim da skrate vrijeme uz dobru zabavu. Citiraj:
Hvala na heads-upu, ali neće pomoći, kronična gramatička netočnost što se tiće slova ć i č |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Već vidim što će biti novi kickass perk u MP-u. Sigurno ćeš moći mjenjat između red dota i acoga. Beskoristan jedan i drugi attachment.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
u pocinje nabrijavanje :D samo da izade nesto kvalitetno tipa novi call of juarez za kracenje vremena do mw3,naravno uz nove map packove...uf ..treba skupit eurica za sve to...do novog posla,a nista odoh stavit nesto da federer osvaja wimbledon :D
|
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
glitceri bi trebali dobivat temp ban na tjedan-mjesec... |
Bit ce sve isto kao i u mw i mw2 osim killstreakova...jer jedino to su sposobni mjenjati...bolje receno dobit cemo dlc novog sustava killstreak-ova koji ce kostati 60€
|
Citiraj:
Još nema novosti o serverima ili matchmakingu. Još se nadam serverima jer iako i ovaj drugi sustav dobro radi i rijetno sam imao problema sa njima, ipak najviše fali biranje mapa, admin-kick cheatera ili potencijalno vote-kikcanje. |
Citiraj:
3 mjeseca je furo spiku o serverima i onda na kraju pošalje sve u krasan q |
Ma Bowling je samo figura u toj mašineriji ljudi.
On je tu da malo zamaže oći igračima, baci im par "kostiju" da budu zadovoljni i to je to. Ima tu još 300 ljudi koji odlučuju o igri, i dal će biti servera ili ne. |
Hell yeah.
Citiraj:
COD4 je sve započeo, uništio je FPS žanr. CoD R.I.P. |
Citiraj:
on je imho najbolji nastavak, o ćemu ti pričaš da je započeo ne shvaćam :stoopid: |
Citiraj:
Singleplayer da ne spominjem - skriptiranost i linearnost, loša priča, sve manje gameplaya (sve je više onih "filmskih" scena koje služe da SP ne traje 1 sat), jedna te ista grafika godinama... Ali ok, ovo je offtopic, ne želim da i ovdje dotični prevlada. Ja sam ljubitelj CoD-a 1 i 2 pa sam objektivan i jedino cijenim prva dva nastavka CoD serijala. EDIT: Citiraj:
Not to mention da CoD2 koristi PB koji nije tolko "rupičast" kao VAC pa i nema tolko cheatera :) |
Samo jedno brzinsko pitanje - CoD 1 i 2 su imali bolju zaštitu od cheatera?
Sorry na OT.:( |
Citiraj:
Ne pričaj gluposti Citiraj:
|
Citiraj:
Kronološki: Citiraj:
nego, na CoD2 nije bilo automata - hint - thompson rofl Citiraj:
Citiraj:
uglavnom nisi jedini takav "zadrti" (NHF) CODer koji samo o COD1 i 2 tupi Ni meni se ne sviđa što nije bilo dedi servera na MW2, ili što prodaju istu maglu od MW2 i nisam kupovao Black Ops (nego na free weekendu probao) a neću ni MW3, ali COD4 je daleko od tih sranja |
Ups, mislio sam subjektivan, ne objektivan, my bad :D
Uglavnom, ne bude pisao ništa više, očito sam pogodio u osinje gnijezdo a i kao da zidu pričam. Vi se igrajte na MW1,2,3, ja se bum igral na 1,2 i gotovo. Lijepi pozdrav i što više killstreakova i sprejanja vam želim. |
Citiraj:
Prvo smo započeli raspravu sa MW3 i prešli na COD4, zašto se onda stalno vraćaš na MW2 i MW3 nije mi jasno uglavno, koliko ima razlika od COD2 do COD4, toliko ima i sličnosti i kao što i rekoh, postoji promod (a većina, uključujući i mene samo njeg i igra) tako da neznam o čemu ti Ne pričaš ti zidu, nego si nedokazan i ne želiš ni isprobat nešto novo pa da ocjeniš onda nego bezveze pljuješ po tome... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Opet, pričam subjektivno (sad je ok :D ) i samo izražavam svoje mišljenje i pretpostavke o igri. I da, ovo je zadnji post od mene ovdje, nije mi cilj provocirati niti ići u offtopic (gdje već debelo jesmo). Sad ozbiljno, pozz :chears: |
Dalje novosti o MW3 (Multiplayer Revel etc.) bit će na COD XP 2. i 3. kolovoza
OT - ulaznice na taj CODXP još naplaćuju 150$ rofl http://www.callofduty.com/xp/ |
Citiraj:
Svi novci od ulaznica za CODXP idu u charity. |
Citiraj:
|
Citiraj:
:google: |
To što će dati u dobrotvorne svrhe u studenom će to nadoknadit naplaćivanjem "novog" nastavka.
|
Tko će ga samo dočekati...
|
Citiraj:
To je kao da vjeruješ našoj vladi na riječ :lol2: |
ma da im ide svaka kuna, i tako su dragi americki veterani prokleti
placenici, pa neka im rehabilitaciju placaju oni koji su ih placali da ubijaju. ne treba spominjat koje pare odvajaju za vojsku. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |