![]() |
Koliko ja znam, realizacija preko 50% za vanjske igrace je odlična. Krila moraju imati oko 70% i pivoti oko 80%. :)
No dobro, još riješimo Island i barem da nešto spasimo. |
upravo tako..
dobar primjer (duduse extrema) je kiro - nazabija se golova ko nitko, al uz milijun i 2 prilike.. |
"Lino je šest godina tražil nekog tko je lošiji od njega i na kraju je našal Golužu." :D Link.
|
Najbolji smo narod, svih 4 milijona su treneri :kafa:
|
mora on sad tako nastupit jer sto se dogadja u reprezentaciji prenasa se i u zagreb..
a balic mu je naravno okosnica kluba.. mozda i nadam se da ce se ipak streljati goluzu pa mozda se nadje i koji profi izbornik.. |
Nek nastupi ako mu se to dešava u klubu a ne ovako, a još nije ni SP gotovo...
Kreten i on i Gobac. |
Upravo pogledao prvo polufinale, Francuska-Švedska 29-26.
Onaj Bertrand Gille i golman Omeyer su vrhunski majstori... kad god Francuzi imali igrača manje, ili nisu imali rješenja u napadu guraju loptu do Gille-a, a ovaj pogađa ili iznudi sedmerac. Svaka čast! |
Mada, sudeći po prijašnjim igrama, francuzi su se blago rečeno zajebavali.
Bilo je trke i truda, naravno no daleko je to od pravog showa francuza. Nadam se da će finale bit to...show :) |
U 10 zadnjih minuta 1 gol, pa gori smo od australije, nismo zasluzili kvalifikacije :)
|
Di sam ono normabele ostavio?
|
HAHA zar netko još gleda tu utakmicu?!
|
Kake naši imaju oscilacije u igri, pa to nema nigdje
|
Kako ne? Ima sve kod nas :)
|
Sa ovakvom igrom naše reprezentacije, 5. mjesto je odlično. Možemo samo žalit zbog potencijala koji naši imaju.
|
Baš gledam tekmu i sve si nekaj mislim kako su nas za sitnice slali po 2 minute van malo-malo...
|
Da ne otvaram novu temu, nastavljam se na ovu, koju sam otvorio prije dvije godine. :)
Jučer je počelo svjetsko prvenstvo u Španjolskoj. Prva utakmica Španjolska-Alžir 27:14. Očekivano. Danas igraju Hrvatska-Australija te Mađarska-Egipat, momčadi naše D skupine. Kao najveći favoriti slove domaćini Španjolci, Francuzi i Danci. |
Sramota od goluže što nije pozvao Balića, jad i bijeda od izbornika,marioneta Gobca.
Najboljeg igrača SVIH vremena ne pozove...Strašno neću ih više niti pratit jer nema smisla. |
Nema Balića, Australci jesu znatno lošiji ali ipak ...ovoliko? Ovo je poklon!
Hrvatska(h-25,5)-Austral.1,85 2 |
e moj Ivane :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da će Danci dobro naprašiti tur većini. Nepozivanje Balića je jedan veliki alibi našim glavešinama (Gobac vjerojatno) ali i dalje mislim da možemo proći skupine a onda se više ne zna tko je favorit jer kreće krkljanac. :D Sretno naši! |
Ja osobno ne očekujen puno ali mladi smo možemo iznenaditi svakoga. Nakon utakmice sa mađarskon će neke stvari bit jasnije. I koliko san ja upoznat igra se samo jedna skupina, nakon toga ide osmina finala pa ko koga. Po meni su danci favoriti pa onda francuzi. Tunis je pokaza u ove dvi utakmice da je tvrd orah, mogli bi i oni daleko.
|
Eto jučer Alžirce maznuli, čak i dosta lakše nego što sam očekivao. Danas očekujem pravi fajt s Mađarima i naravno našu pobjedu.
Vidjelo se jučer koliko nam znači kad Vori igra obranu, nemam pojma što je s Lacom, on će biti isto tako prijekopotreban danas. Očekujem napokon da Alilović krene raditi ono što zna i skupi 15-20 obrana minimalno i onda Mađari nemaju šanse. |
HITNO;
nemam TV-a doma :D zanima me di gledati dobar livestream za HUN - CRO sada? Thanks svima! |
probaj ovo
|
Citiraj:
Našao sam i ovo http://www.directtv.me/stream15.html ; prijenos je baš sa HRT2 izgleda :D nek se i mirror nađe :) Ajmo :chears::chears::chears: |
Rutinirano s Mađarima. Svi su odigrali jako dobro. Nadam se da možemo nastaviti ovako igrati i dalje. :D
EDIT: Ako netko hoće gledati sa Španjolskom http://lsh.streamhunter.eu/static/po...903315340.html Malo vuku i ovi u žutom na njihovu stranu :D |
Eto, Espana odradjena. 2 razlike za nas. Tvrda tekma, suci na visini i eto ciste pobjede. :D
Slijedeca laganica sa bjelorusima. |
Eto, sad na bjelorusiju, pa eventulano na francuze pa dance. Tezi put, ali drago mi je da nismo namjestali, makar i nayebali zbog toga :D
Španjolci su mi smrdili na štelu, pogotovo drugi dio 2. poluvremena :) Potpis za suce, odlični |
Trebali smo pustit ovo. Baš smo glupi. Nemamo šanse sa Francuskom. Ostat ćemo bez medalje bezveze..
|
Citiraj:
Reakcija Balića kad je ovaj tumplek Goluža zvao timeout je epic :roller: |
Pa iskreno, ko je vjerovao da Cupko moze Sterbiku uvaljat gol sa desnog vanjskog. :D
|
Citiraj:
Ja sam se isto ponadao da ćemo pasti kad su poveli Španjolci, ništa puštat nego čisto sportski pasti i izgubiti. Ali nikad nismo kalkulirali i sad kako je tako je. Četvrtfinale nije baš tako sigurno da će biti Francuzi ipak trebaju preskočiti oni Island a Island nije baš Bjelorusija a nije ni ništa posebno. Poslije Danci iako će i oni imati muke. Baš gledam sad Slovenčad kako gazi Srbe, ako ostanu prvi imaju najbolji ždrijeb od svih. Ajmo zapadni susjedi! :respekt: |
što očekujete od današnjih utakmica?
evo mojih prognoza, našu tekmu neću prognozirati jer bih bio presubjektivan :)) Rusija - Slovenija (prolaz naših susjeda), imaju mladu ekipu, igraju dojmljivo, nemaju nikakav pritisak...Rusi kao da se vraćaju ali i dalje imaju isti problem - gotovo cijela ekipa su im Čehovski Medvedi i jednostavno nemaju dovoljan broj kvalitetnih utakmica u ligi Danska - Mađarska (prolaz Danske)...iako su Mađari potukli Poljsku koja na papiru ima sigurno 30% kvalitetniju momčad smatram da nemaju šanse protiv kandidata za zlato...Danska igra brzo, lijep rukomet, bez puno kontatka (izuzev pivota) i vole se iživiti kad nanjuše krv Španjolska - Njemačka (prolaz domaćina)...jesu Španjolci bolji ali svejedno bi Njemačka imala šanse da se igra bilo gdje dalje...ovako podrška domaće publike, vjetar u leđa od strane sudaca će donijeti Španjolskoj prolaz i ako ne budu igrali sa 100% snage...da ne bude da će proći na glupost, Španjolska ima ekipu zrelu za medalju, u to njema sumnje...volio bih da Njemačka prođe jer su Španjolci tenkirali protiv nas ali bojim se da mi se želje neće ostvariti |
Kao i uvijek do sada, sve ovisi o jednom igracu. Omeyer. Ako ga razbranimo, gotovi smo, ako ne bude imao dan, dobijamo, bez obzira koliko nam francuzi dali golova. :)
|
Poderat cemo ih ko pse :D
|
volio bih više nego išta da im naši naplate sve ovo što su nam napravili dosad
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bojim se da nam kompleksi od Francuza ne prorade. Recimo da mali Kopljar s dva traljava suta na pocetku razbrani onu staru podrtinu.
Samo da udjemo dobro u utakmicu i da se ne ukakamo, i sve ce bit dobro... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |