![]() |
I boom. Splasnuo hype.
Bit će jebeni P2P MMO. WTF??!! (ove spike s perma deathom i kupovanjem likova je dovoljan razlog zašto im ne vjerovati da ne bude p2w). "Sergey Grigorovich talked to the press about the game, yesterday in Kiev. The game wasn't shown." Link, ali na ruskom. Citiraj:
|
Ma nek se goni u 3PM...
|
Battle royale mod u Stalkeru, kupovanje charactera kada umres....
Jel je ova ekipa malo retardirana? |
Crko daboga.
Sent from Usreo Mobara |
Neka me netko ispravi ali mislim da je i prije bilo priče o STALKER MMO-u... Nije da sam oduševljen ali nisam ni razočaran.
Ako se dobro sjećam, spika je bila napraviti stalker survival mmo igru koje će imati i SP. Razlika je u tome što su svi drugi stalkeri - pravi ljudi. Postojale bi neke SP misije i bilo bi nekog storytellinga ali neke misije bi bile MP tipa, rat za Rostok itd. Dakle, igra sa SP pričom u MMO svijetu. Ne mora biti nužno loše, dapače. Barem se nadam tome. Zamislite zonu prepunu stalkera, neki su duty, neki freedom ovo ono i svi imaju svoje questove po različitim dijelovima zone. Nekom loneru je quest isti ko i nekom iz Duty-a ili plačenika pa se pofajtaju negdje u nekom podzemnom labaratoriju... A opet imaš MP misije ilitiga raidove... Moglo bi to bit mnogo dobro! |
Ne, ne bi. Ne moze bit dobro. Nitko prve igre nije igrao zbog MP komponente. To je SP igra gdje se uživiš i igraš.
MP sa sobom povlači cheatere, exploitere, zanemarivanje kvalitetnog sadržaja, misija i priče u korist MP-a i mikrotransakcija. Jedino kad bi to u neku ruku bilo dobro da se igra plati i gotovo, bez f2p i p2w gluposti, bez mikrotransakcija, bez žrtvovanja kvalitete sadržaja za solo igranje, itd. A svi znamo da svi oni žele samo dići igru sa ingame shopom. I da, ruske MP igre sve do jedne uvijek imaju loše servere. EFT je na nekom polu dobrom putu do toga, ali istu su shady as shit za sada. |
Citiraj:
Nemoj me krivo shvatit, i ja bi rađe da je SP ali jebiga... Što je tu je. Možda bude dobro, možda bude loše a možda je ovo i patka.. |
Fuck off Grigorovich. ne zanima me takav STALKER niti 0,1%.
|
Hype je trajao ravno 2 dana :D
Čitam i ne vjerujem, kao da su preuzeli sve najgore iz današnjeg gaminga i ubacili u igru. I onda kao šećer na kraju pročitam kako ćeš morati plaćati novog karaktera kad umreš. Mislim da se ni EA ovog nije sjetio :D Kakav šamar svim fanovima, zar ne kuže da Stalker 2 nije Overwatch ili Fifa, gdje imaš baze od 10 milijuna igrača pa možeš furati "game as a service" model, ovdje pričamo o niche igri koju bi uglavnom kupovali fanovi jednice - igrači od 25+ godina, i tu ne možeš imati stalni priljev novca bez da unakaziš igru s plaćenim sadržajem. |
Reko sam ja ovaj topic treba zaključati,samo se živciram.Bit će branje para a od Stalkera niti "S".
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Nemojte se uzrujavat i pecat na fejk vijesti :D
https://www.neogaf.com/threads/s-t-a...ngine.1462490/ Ja sam po prvi put sad krenuo sa Stalkerom SoC, jer prije nisam komp za pokrenut. Igram samo sa Complete modom. Kakva igretina :care: Prvi put kad se spustiš u Agropromu u onaj tunel... :D:D |
Ok, ima nade.
Izgleda da se netko pošteno poigrao našim osjećajima. Ovo je neki stari interview i sad rusi ga objavili kao da je jučer izašao, odnosno na dno su nadodali samo update da izlazi 2021. godine. https://twitter.com/shaikhulud/statu...17779932696576 https://twitter.com/shaikhulud/statu...18324995067911 Nadam se :D |
o di si noda, i ti uskrsnuo ko stalker :D
|
A eto, kuća poso i te spike :D
Al sad mi je cilj preć sve Stalkere, a onda i Metro igre :goood: Bližim se kraju SoC-a. Ima neka preporuka s čim dalje nastavit? Call of Pripyat ili Clear Sky? I koji mod stavit za prvi prelazak, isto complete il nešt drugo? |
Clear Sky pa Call of Priypat ;)
I piči sa Complete modovima. Sent from Usreo Mobara |
mali ot nemojte zamjerit
na gog vidim su đabalesko skoro stalkeri, ali to onda nemre u steam library nego se preko goga igra? (znam da se može dodat non steam igra u steam, ali nemre se baš u library s goga?) |
@brko
ok, znači redoslijedom kak su izlazile @mamut Mislim da je isto ko i sa svim gog igrama. Skines instalacijski file i to je to. Nemreš dodat u steam library. |
Eto, ipak patka...
|
Ne ide gog igra u steam cak ni kao shortcut. Barem ja nisam nasao nacin kako ubaciti witchera, tj gdje mu je exe.
|
niš bum pričekao staem summer sale, valdja će bit neki popust jebem mu sve po redu, sad je dosta skup, 46€ sve tri :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Izađe te nekih 8,50 €. |
Citiraj:
e al ja sam tek prije par mjeseci doslovno kupio prvu igru na steamu vjerovo ili ne :D fala xgame, to normalno se ukuca u steam? nije neka fora da bude ruski il tak neki drek? :D |
Daj kupi više i kreni igrat :D
Sent from Usreo Mobara |
pa zanima me koja je caka s tim instantom, otkud njima tak jeftino jebote :D
|
Kupljeno na nekoj ultra akciji i sada dilaju za koji dolar više. Standardna praksa kod takvih preprodavača, sve štima :D Ne sjećam se kada sam nešto kupio direktno preko steama :D
|
Radi bez beda. Nisam nikad dobio loš key od njih. A i da dobiješ, samo se javiš supportu i gotovo.
|
tenks, ak je da kupiš key i ukucaš u steam to je super, ja sam zastario očito pa ni neznam te cake :D
|
Da. I sad prekini o tome ovdje :D
Imamo 3 teme za 3 igre i kreni pisat tamo kad počneš igrat :D Sent from Usreo Mobara |
ovu temu ionak ne priznajem, aktiviraj onu iz 2011. aj bok :D
|
Evo, sve smo prebacili u orginal temu. Idemo dalje po jednoj samo ;)
|
Breaking News: moguce cemo vidjeti nesto od igre za vrijeme E3 sajma.
(upalite translate, neda mi se trazit clanak na eng) |
GSC GameWorld has released an official cinematic teaser trailer for S.T.A.L.K.E.R. 2. Now before getting really excited about it, know that this trailer does not show really much about the game, so don’t expect to see any gameplay footage from it.
|
Ko da ga je David Lynch smisliJo!
Iako nije prikazano skoro ništa sviđa mi se creepy vibra. To je to. Nadam se da neće skrenuti s puta i zaboraviti što je bilo posebno kod njihovih igara - atmosfera koju stvara osjećaj izoliranosti, mračna ambijentalna za sountrack, te turoban okoliš. |
UHHH OHHHH
ali izgleda ko fan made? |
Zbog čega?
|
brisati
|
Probajte Dead Air mod..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |