![]() |
Citiraj:
|
|
|
|
kratko ali fenomenalno:
http://www.gameinformer.com/b/news/a...m-trailer.aspx bome su se potrudili, i jako bih rado vidio i nešto duže na tu temu |
Recommended Specs
nakon Ragea, Batmana, Battlefielda itd. - malo mi smiješno ovih 6 GB na disku :) |
zasto imam osjecaj da je recommended zapravo minimum za ista fluidnije igranje?
|
Ja ima osjecaj da ce igra bit poprilican fail..
|
da, izgleda da je tako nekako:
"Bethesda's VP of PR and Marketing Pete Hines gave some additional context for the hardware requirements in follow up posts. "The Min specs get you playing. The recommended specs let you play on High, not on Ultra. You'll want beefier rig for that." |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemre bit lošije od Obliviona da ga *ebeš, a i Oblivion je bio dobar (pogotovo uz 'rpu modova) tako da ovo ne može bit lošije od prosječnog. Ali ja pak s druge strane imam feeling da će bit odlična igra. Možda i GoTY. Eto, svako ima nekakav feeling....
|
Baš me zanima na koj naćin su rješili levelanje, kako su rješeni arcane spellovi, kako fightovi i koj ruleset uopće koriste. Ako je < 3.5 ili ako je 4.0 onda ništa od igre.
|
Levelanje znam da je sistem "što više nešto koristiš to si bolji u tome". Dobar sistem koji mi se oduvijk sviđao, i najsmisleniji. Što više npr. i češće koristiš luk i strijele ili light armor, to si precizniji i veći dmg radiš s lukom a light armor ti ima veći dmg reduction etc.
Za drugo nemam pojma. |
To je proficiency. A način koj opisuješ je preuzet sa poit based RPG-ova ( gurps,...).
:) sorry, pnp RPG fanatik. Al brijem da bi se priča iz Skyrima mogla dobro upotrijebiti za neku Pathfinder kampanju. |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam zadovoljan da će i mid range konfiguracije ko moja to moć vrtit:)
|
igra ne moze biti losija od obliviona (ipak ima zmajeve, doradjeniji combat i nove spellove i zanimanja + nisu svi dungeoni vise isti, nego se na dosta njih radilo da ne budu generirani od strane racunala)
a oblivion sam po sebi je bio dobar RPG (danas vise nije toliko dobar, cak ni sa modovima, kad se usporedi sa konkurencijom, npr witcherom) zas odjednom svi govore da ce biti fail.. zbog requirementsa? sta ste ocekivali? crysis/bf3 grafiku? rijec je o trenutno najvecem nelinearnom RPGu na trzistu, nema boga da grafika bude blizu tim igrama (jedino da izdaju igru samo za PC) |
RPG segmentu treba kvalitetnih naslova. Nekak se tržište više orjentiralo na FPSove i na šajni grafiku i ajkendi. Osobno mi se to ne sviđa, još uvijek živim u eri Bladura, Planescapea, Icewinda.
Skyrim sam po sebi nije loš. Mnogi predviđaju propast radi Obliviona koje je bil sve prije nego pravi RPG no vrijeme bude pokazalo svoje i koja je strana u pravu. Osobno bi puno rađe da su uzeli Pathfinder ruleset uz setting Ravenlofta. Bojim se da će me dočekati D&D 4.0 a to će me ipak odbiti. |
jedino sto mi se ne svidja u skyrimu jest interface
vec vidim da ce mi brzo dopi*dit navigacija po onim "galaksijama" sta li su vec one zvijezde koje predstavljaju skill pointove no srecom bethesda ne odustaje od mod supporta tako da ce se igra prijeci cim izadje i onda opet nakon kojih godinu dana kad izadju kvalitetni modovi ^^ |
Citiraj:
|
Taman se ima minimalna konfiguracija. Valjda ce radit na nekim minimalnim detaljima :stoopid: Grafika je ionako nebitna. Samo da bude zabavna ko Morrowind i to je to.
|
Evo jos malo gameplaya !
|
Uuu ovo čekam već dugo dug... :D
Još 10 dana hehe... :) Grafa će valjda gurat kolko tolko, ak bude trebalo zamjenit ću je nečim drugim... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
uf nadam se da ce na 1440x900 raditi na high :)
|
Nisam upoznat s time , negdje citam hoce negdje nece biti potreban DX11 i W7 da bi se pokrenule ULTRA postavke dok negdje kazu da ce biti DX9 igra , ko ce ga znati...
:care: ovo ne da izgleda dobro , nego fenomentasticno. jos je to xbox360 , mogu misliti grafiku na PC-u |
po ovome videu , se vidi , prva opcija , SHADOWS=OFF , za dodatnih 10 fps :D
|
Ajme, dodali su mining i sve one mmo gluposti. Koje li sreće.
Samo da OPET ne bude igra iritantno nebalansirana. Mislim želi li itko mlatiti 10 minuta seljaka u dragobone oklopu. U zadnja dva elder scrollsa bi na višim levelima sve neprijatelje trebalo mlatiti i po nekoliko minuta sa najjaćim oružjem u igri. Da ne spominjem situaciju kad bi se težina stavila na hard i više, neprijatelje se moglo tući i po 20ak minuta. |
Eto upravo dolazi xbox verzija, javim kakva je kad stigne. Ima 8gb
Taman 10 dana ufuravanja pa dok dođe na PC! |
Citiraj:
me wanna too :( javi nam dojmove :D |
čitam po netu dojmove o "toj" x360 verziji i uglavnom se ljudi "žale" da je isti oblivion ,
- NPCs that teleport if the path is blocked (even if by another NPC, in a bridge, for example). - The death blow animations are independents of the enemy body, so there's a lot of clipping. Also, being taken to third view while meleeing in first view, is disorienting and weird. - Voice acting is on par with Oblivion - Fire magic is way overpowered - NPCs don't react if you're pointing a sword to them or any other weapon/magic - It's hard to know when the enemies' blows will hit you. I get hit even when I think I'm far enough to dodge the blows. I guess I have to get used to it. Meni nema veze. Da je ovo veliki mod za Oblivion nema veze , grafika mi nije na prvom mjestu. Bit će dobra igra. |
|
gledam malo stream i zadovoljan sam. Prije svega time jer je zadržan onaj "morrowind" štih igre. Možda neće biti grafika da "izmuči" 2x 580 u SLI , ali je gameplay jako dobar!
|
Odigro sam nekih 3-4h. Nisam stigao više, a i moram navest da sam padobranac za konzole. Pogotovo što se tiče gamepada :D
Mislim da je nešto do konzole jel svakih 5 min zastajkuje na cca 5sec, ali igra je fenomenalna. Mene malo smeta onaj kill cam ali da se preživjet. Igra baš ima onu neku dubinu, ko morrovind što je imao. Znam se zateći da se zapričam sa random NPC-ovima. Nisam stigao puno odigrat ali ovo što sam vidio do sada mi je bolje i od morrownd-a i obliviona zajedno. |
znači, killcam se ne može maknuti?
kvragu, nadao sam se da će biti uključen samo ako igraš iz 3. lica :( |
Killcam se da ugasit, smao što sam ja bio u stisci s vremenom pa nisam stigo puno isprobavat. Nisam fan konzoli pa sam isprobao da vidim kakva je, čekam PC verziju :D
|
Sve kaj neće valjat tehnički će, paa negdje 3 patch rješit... :D
|
http://n4g.com/news/881376/first-rev...v-skyrim-is-in rencezija Skyrima od strane navodno nepotkupljenoga recenzenta koji nije pisao hvalospjeve ni o Morrowindu ni o Oblivionu a sada se preobratio.:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |