PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Mass Effect 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203285)

BladeRy 11.03.2012. 12:20

@ zhecky

Igra, prica, okolis, atmosfera je super, kraj je sve to unistio, 99/10 je ako ne racunas kraj, ima toliko detalja i svega da mozes dane izgubit samo se diveci krajoliku. Naravno da ima bugova, meni se zbugirao onaj photo quest jer sam quick save i quick loadao za vrijeme questa, pa se lokacije nisu vise nikad pojavile, load, restart igre..nema pomoci, ucitao save star cca 2h i ajmo opet.
Za Thanea i Mordina se slazem, Thane ti moze prezivit al umjesto nejga ce najebat capt. Kirahe, onaj salarijanac STG zapovjednik sa virmirea (ME1), al onda nema STG bonusa.
Osim toga, nisam nigdje propao kroz mapu, sta mi se u ME2 dogadjalo da se popenjem na neki objekt slucajno i lansira me 2AU iznad lokacije. Cudno.

Day1 DLC je mnogima gorko sjeo, jer su poceli naplacivat sadrzaj koji je bio spreman prije izlaska igre, samo da dignu lovu, a komotno je to mogao bit game sdrzaj. EA sistem.
Citao sam negdje da je radi sukoba otisao glavni pisac price za vrijeme ME2, i da su se bas vidili EA prsti i rushanje projekta i mindfuck na kraju.

Backupirao sam save prije zadnja 3 izbora (jer ga igra izbrise nakon toga) i probao druga 2, perfect ending je samo desni izbor (al on ima i najvise posljedica), lijevi je kao stvoren za renegade Shepa, a srednji je kao neutralan. U sva 3 slucaja isti kurac.

Ma mi koji smo pristrani smo ti koji bi trebali davat ocjenu igri. Mi ovo kupujemo (kako tko) jer to volimo, od prvog trenutka kad sam pokrenio ME1 prije toliko godina sam se zaljubio u ME universe i u likove.
Malo priglupa i neiskusna Liara na pocetku, Tali sta je bila djete na pilgrimageu pa se pokusava uklopit iako svi imaju predrasude na quarijance, Garrus kojem se zgadio politicki sistem i korupcija, Ashley sta je xenofob radi svog djeda koji se predao Turijancima, itd....ma svi su briljantno portretirani...i na kraju ovaj odjeb.

Bioware se doslovno unistio sa ovim, koji ce mi kurac DLC (jos da ga i platim, lol) kad je ovako zavrsilo, u ME2 si iza Omege mogao jos igrat DLCeve tipa shadow broker i onaj sa Kasumi + Arrival koji nisam igrao al se default odluka prebacuje u ME3.
Ovdje te baci na savegame prije TIM baze i gotovo.

Bas radi ovih razloga i sta tako traljavo sve rade samo da zgrnu pare i uniste cijelu fransizu iz principa nece od mene vise nikad vidit ni lipe.

Kad sam vidio (desni) kraj, nisam znao hocu zaplakat il zabit saku u monitor. Evo 12h
poslije, sam pogledao i druga 2... razocarenje ne mogu da opisem.

zhecky 11.03.2012. 12:34

bilo bi mi draže da su upalili neku frekvenciju i da su svim reaperima glave poeksplodirale (mars napada lol), nego ovako, skoro 40 sati prolazim ovako prekrasnu igretinu i onda na kraju XD. pa zavoliš te likove, po 10 minuti svaki odabir možeš kontemplirat i na kraju ništa od toga nije bitno

BladeRy 11.03.2012. 13:40

Pa naravno da zavolis likove, toliko smo vremena proveli sa njima, pricali, otkrivali njihovu proslost, karaktere. Jednostavno ti se uvuku pod kozu.

Kvaliteta prikaza lika u ME1 je bila fantasticna, ne mislim na grafiku, nego na kretnje tijela, kako Liara stalno pokusava da se uklopi u novu sredinu al nezna nista o tome.
Tali je po meni daleko najbolje napravljen lik, kretnje tijela, kako vrti rukama kad je nervozna, sramezljiva, uz toliki hendikep sa odjelima i imunosti pokusava dat sve od sebe i bit ravnopravna, toliko detalja vidis da imas osjecaj da su to zivi likovi.

Prica je prestala bit samo jedna prica za igru, karakterizacija i ME universe su im dali zivot. Nacin na koji je zavrsilo mi je ubio svaku volju za igranjem, i to ne samo ME, nego i drugih igara.

zhecky 11.03.2012. 14:32

hahaha tocno to, razumimo se! ovako su identicno reagirali svi pravi fanovi, nemam volje ponovo prelazit, a nemam ni volje za ista vise igrat, evo icu dotu, tu bar nema price XD

blava 11.03.2012. 14:34

ja pola ekipe nemam,jer igram default ME3 new game,nema Legion ( zamjenjuje ga Geth VI ),nemam Wrexa,Kasumi,Zaeed,Thane,bas je zanimljivo proci igru bez njih,namjeravam skinuti ME1 save pa proci dvojku i onda importati charactera :)

@BladeRy-Mass Effect jedinica je bio i ostao pravi ME1.
steta sto su upropastili dvojku sa konzolitisom te ME3 sa zavrsetcima kao sto vi kazete.

BladeRy 11.03.2012. 14:49

@zhecki pa bioware forum je u plamenu, twiter/FBook, dredit i svi su totalno poludili, pisu se peticije i zahtjeva se novi ending, ovo je totalno nezadovoljstvo, igra je tek izasla, svakim danom sta netko novi predje (kao i mi izbjegava svaki hint o kraju i forume) i doceka ga ono sranje i poludi.

Ljudi placu, i to ne da samo whineaju nego doslovno placu radi igre. Nije me sram priznat da su mi suze isle kad smo nasli oca od Tali na onom brodu u ME2, scena sa toliko osjecaja, toliko se toga u glasu od Tali osjeti...bolja gluma nego u 99% filmova danas. I u ME3 isto tako....i onda sve u kurac.

@blava
Ma meni ME nije sistem igre, bio on iz ME 2-3 duck & cover ili iz prvog djela pravi FPS, ma da je i igra kao Pong al sa ME pricom to bi progutao. Ovo je igra gdje gameplay nema nikakve veze sa uzivancijom, volimo likove, pricu, povjest medju rasama..sve te sitne detalje.
I na kraju nam svima daju "fuck you". Sve vrijeme potroseno na perfect ME1 lika, pa isto to za ME2, sa uzitkom krenes u ME3 i na kraju umjesto epic kraja dobijes epic shit bez ikakvog zavrsetka.

tallsaint 11.03.2012. 17:25

Općenito gledajući priču u cijelim serijalu i način putovanja između sistema u ME2 i 3 prijmetio sam da me dosta podsjeca na Star Control II igra. Šta vi mislite, ako ste igrali?

Zar se ne moze dobit kraj u kojem Shepard preživi? Ja sam imao ponuđena dva kraja al nisam dosta side missions radio, niti igrao multiplayer još.

Mozda u one 2/3 igre koju ce izdat preko dlc-ova bude i mogucnost drukcijeg zavrsetka, ako poslusaju fanove.

TutBlut 11.03.2012. 18:35

Da, Shepard preživi ako imaš preko 4000 EMC i ako si odabrao destroy. Ono što meni nije jasno, odabrao sam destroy, cijeli Citadel je eksplodirao, i nakon toga igra prikaže Sheparda u Londonu kako udiše zrak, znači živ je. Preživio je eksploziju mass relaya, citadela, pad na Zemlju, uz napomenu onog djeteta da će sto posto krepati ako odabere opciju uništenja jer je i on synthetic?
Na bioware forumu ljudi misle da je to sve bila halucinacija, pokušaj reapera da kontroliraju Sheparda nakon što ga je harbinger spalio. Što i ima smisla, jer se budi jedino nakon destroy synthetics što bi značilo da je odjebo utjecaj reapera. Tu bi sada došao neki dlc koji nastavlja radnju kada se Shepard probudi.

BladeRy 11.03.2012. 18:40

@tallsaint
Igrao Star Control 1, i 2, i ujebanu tricu, dobre igre.

Glede ME3, ovisi ti o Military scoreu, jedini "dobar" ili happy ending po retardiranom biowareu je desni (crveni) odabir di ujebes cijeli svemir, za razliku od druga 2 u kojima napravis ama bas istu stvar.
I trebas EMR na 5000 da bi vidio zivog shepa na kraju.

vidis clip od 2 sec kako nesto crno sa N7 znakom na prsima udahne zraka i to je sve

Glede DLCeva, developeri su rekli na forumu da nema nista za promjenu kraja, da su oni u biowareu zadovoljni sa krajem. Sav DLC ce biti dodatni sadrzaj prije napada na TIMa, em normandy ima praznu Life Support sobu gdje je bio Thane u ME2, pa ce tu vjerovatno upast jos jedan lik.

@tutblut

Odakle ti lokacija sheparda na kraju kad se ne vidi nista nego rubble, nema backgrounda, ako je prezivio unistenje citadele point blank ogromna explozija ga nije ubila, vise nema stanica atmosferu (kako onda dise?), nema gravitaciju (zasto onda ne lebdi sve oko njega) nit grijanje (u svemiru je hladno), prije svega toga je krvario ko svinja. I unatoc tome da je unistio reapere...i geth...i EDI..i trebao je i sebe jer je pola syntetic...uspio je prezivit sve te pizdarije i jos past iz orbite na planetu i ostat ziv....ako ovo nije plot hole nikad nista nije

TutBlut 11.03.2012. 18:52

Za lokaciju vidiš da Shepard leži na hrpi kamenja i oko njega je sve plavo, što znači da je još u blizini onog sranja gdje je trebao ići za citadel. A gdje si vidio da su developeri rekli da neće biti dlca za promjenu kraja? Koliko ja znam ljudi pizde jer bioware šuti i ne želi ništa pojasniti što me još više uvjerava da će biti neki DLC...

BladeRy 11.03.2012. 19:13

Citiraj:

Autor TutBlut (Post 2120102)

Za lokaciju vidiš da Shepard leži na hrpi kamenja i oko njega je sve plavo, što znači da je još u blizini onog sranja gdje je trebao ići za citadel. A gdje si vidio da su developeri rekli da neće biti dlca za promjenu kraja? Koliko ja znam ljudi pizde jer bioware šuti i ne želi ništa pojasniti što me još više uvjerava da će biti neki DLC...

evo sam pogledao video jos par puta, di je to nesto plavo oko njega?
Ja to iskreno ne vidim. A onaj teleport beam je ostao daleko iza sheparda kad je odsetao iz onih soba, i ono je bio one-way-trip jer su sobe bile tame bez onog bljestavog beama.

Glede nastavka, imas na bioware forumu negdje izjavu developera kako se biowareu svidja kraj i da su oni sa njim zadovoljni. Jedan dev se udostojio javit na private i potvrdio je da su ovo svi krajevi. DLC bi trebao bit side misije i lik sta ide u normandy Life Support na deck 3, gdje je Thane bio u ME2.

TutBlut 11.03.2012. 19:41

Kod mene je sve oko njega bilo plavo, pa sam rekao da mislim da je to bila halucinacija nakon koje se probudio ispred tog beama. Stavio bih screenshot ali mi se neda opet igrati to...

zhecky 11.03.2012. 20:29

ja bi osobno bija prvi debil sta bi istresa jos bar 200 kuna za novi kraj, ali davat ea pare za ista vise - NEMA SANSE!

BladeRy 11.03.2012. 20:33

@tutblut imas taj file u Mass Effect 3\BIOGame\Movies\End03_Shepard_A******.bik

@zhecky pa shitstorm je vec opalio, nakon izjave da su sretni sa krajem i zero day DLCem, da ti sad naplate novi zavrsetak bi stvarno bilo dno dna.

zhecky 11.03.2012. 20:55

al genijalna marketinska strategija mozda?
1.napravi jebacku igru
2.skroz useri kraj
3.izbaci dlc koji popravi kraj
4.????
5.PROFIT!
umad gamers?

ivan77 11.03.2012. 21:04

igram i razgovaram sa onim poručnikom Cortezom , lik plače da ga je ostavio muž:D WTF?

zhecky 11.03.2012. 21:19

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2120198)
igram i razgovaram sa onim poručnikom Cortezom , lik plače da ga je ostavio muž:D WTF?

ehmm bitna razlika, nije ga ostavija nego je umra. roflmao. ajde to da su za fag populaciju zadovoljit malo, al nije mi jasno: zasto su meni ovo napravili sa krajem igre!? plakat cu okolo jos bar par par mjeseci zbog ovoga XDD

BladeRy 11.03.2012. 21:39

http://www.ign.com/blogs/goldenadama...m-the-trilogy/

Sta je inace cudo, IGN i ostali su poceli sa clancima o velikim prosvjedima na legendarnu trilogiju. VIse nije "10/10" ocjena, nego se otvoreno govori kako su zajebali igrace, ostavili toliko plot rupa, da imas osjecaj da tvoj trud i odluke do sada nemaju nikakvog smisla.
Gdje su sve one rase u epic bitci na zemlji, svi skupa u jurisu na beam, asari sa bioticima, turijanci sa sniperima, krogani u jurisu, salarijanci pomazu, geth prime uniti deru, koji geth colossus okolo, quarijanci sa tech toolovima i def/com dronovima, hanar living tank, mercovi sta smo dovukli na nasu stranu sa LOKI/ATLAS mechovima, sta je sa Asari Justicarima, gdje je Zaeed, Kasumi, Miranda...sve ono sta je trebalo bit za nesto epic je nestalo.

@zhecky igra bi nam se vise svidila da smo pederi izgleda :)

TutBlut 11.03.2012. 21:41

Citiraj:

Autor zhecky (Post 2120216)
ehmm bitna razlika, nije ga ostavija nego je umra. roflmao. ajde to da su za fag populaciju zadovoljit malo, al nije mi jasno: zasto su meni ovo napravili sa krajem igre!? plakat cu okolo jos bar par par mjeseci zbog ovoga XDD

E, al baš. Ja ne znam kada sam se osjećao ovako zbog igre.
Totalno sam razočaran, očekivao dobar kraj odlične igre i onda ovo.
Bioware je napravio odličnu igru sa savršenom pričom koju su zasrali krajem, jebiga. Ali opet, žao mi je ko psu jer je ovo završilo, takva igra, likovi... nešto fenomenalno.

blava 11.03.2012. 23:10

ovo me pogodilo danas,nisam mogao vjerovati,namjerno nisam htio loadati save poslije ovoga,ne mozes vjerovati,ovdje se odmah vidjela tezina odluke

( odluka bila koga za rat protiv Reaper-a,Quarians ili Geth,odabrao Geth i Tali pocinila samoubojstvo,sto je najcudnije,iskocila mi bijelo za dobru akciju,stisnem i nisam ju spasio )

http://www.youtube.com/watch?v=2XyV6...58RVAAAAAAAAAw

zhecky 11.03.2012. 23:11

@BladeRy hahah ima bit jedino da su pederi dosli na svoje s ovom igrom.
stvarno mi je odvratno žao jer je kraj, pogotovo nedostojan kraj. mogu oni napravit i ME 4 nekakav, al ne vidim kako ce se izvuc iz ovih govana u koje ih je sam kraj ove igre uvalija, na ovo se ne može kvalitetno nastavit priča, možda naprave prequel, al me zivo zaboli kita sta je bilo prije, zanima me sta je sa tali, liarom, jokerom, ash, wrexom, gruntom, jack i jos tucetom likova do kojih mi je stvarno stalo.

e ovo quariani gethovi malo tut ako koga zanima o cemu ovisi ;)

ja ne kontam kako je toliko puno vas moralo birat: prvo moras u me 2 pomirit tali i legiona (ukurac kako mi je legiona bilo tek žao), moraš na onom brodu zagovarat kolonizaciju i spasit onog admirala sa planeta, tad mozete smirit onog pedera sta navaljuje s napadom na gethove kad dođe do toga, možda još nešto ima, al to je uglavnom najbitnije

e da @blava: koliko sam se trudija da mi to sve zavrsi dobro i na kraju nije uopce bitno -.-

BladeRy 11.03.2012. 23:26

Neznam sta vi radite ljudi u tim igrama, al od ME1 ako si paragon onda si paragon. Kako zajebat toliko stvari sa gethom i quarijancima da dobijete taj ishod, to je umjetnost. Doduse da se meni to dogodi rasplakao bi se ko kisa a onda razbio nesto.

Imao sam paragon i renegade opciju za taj razgovor, jer sam magistrirao ME 1 i 2 i bas racunao na buduce odluke, al isto mi se supak stisnuo sta ko flota ne poslusa. I bolje da nisam vidio sta onda...

Lik na forumu je izbacio preludu teoriju. Izgleda da ima masu hintova za after beam dio sa okrenutim slovima, beskonacno ammoa u pistolju i subliminalnim porukama. Dao bi 5 godina zivota kad bi ovo bila istina.

The only thing I am suprised about is how many people in the mass effect player community did not understand the ending. My faith in this community is dwindling as I see them rage.

I dont understand how people dont see that the whole sequence after shepard gets blasted by harbinger is played out in his head. It is all extremely obvious and the game has been working up to it. The way indoctrination is explained over the game (making people think they are willingly helping the reapers, convinced that the reapers serve a greater cause, and uplifting the reapers as some godlike being in the subjects mind).Also the dream sequences, there are multiple dream sequences in the game so as to make it entirely possible that the ending sequence could be some hallucination too.

Now for the events itself, they are extremly clear. Harbinger, the one reaper who has been trying to indoctrinate shepard for so long, blasts shepard. He wakes up, hears whispers (Like every person that was being indoctrinated) and finds a pistol with unlimited ammo (the kind of inaccure detail one would find in a dream). He steps into the beam and gets teleported to the Citadel, the citadel which is horribly inaccurate (not recognisable, keepers cant be shot, dead human bodies litter the place in dramatic fashion which makes no sense except if imagined by shepards dispairing brain). Then theres Anderson, shepards father figure, who has no possiblity to be there (no survivors from the beam, cant have gotten passed shepard somehow). However it would make sense that he was there if it was a concotion of shepards brain, ofcourse shepard would imagine anderson there. They dont recognise the citadel, another thing commonly assosiated with dreams (if your in a dream everything makes sense, untill you start examining your surroundings and realise it totally unlogical and unrecognisable, you usually wake up not soon after). He gets to the console with anderson there, obviously imagined since anderson couldnt have gotten past shepard and according to the conversation he was only a couple seconds ahead yet you dont see him. Another figure of shepards imagination pops up out of nowhere, the illusive man. More dispair enters shepards brain as he imagines the illusive mans power, forcing him to shoot anderson. Through sheer will of force he overcomes his thoughts of the illusive man, either through breaking lose and shooting him, or by making him shoot himself.

Then comes the reaper who talks directly to shepard. You know, that reaper that presents itself as the ghost of the kid haunting shepards dream and as a godlike figure. If you read the indoctrination codex you will see indoctrinated people see reapers as godlike figures. You also clearly (or not so very clearly) hear harbingers voice in the background while the kid speaks and he refers to himself as 'we' everytime he talks about the reapers (ie. he's being pretty blatant about being a reaper). The reaper then comes up with an explenation which would make it (vaguely) seem as if the reapers serve a greater purpose (again, read the codex entry on indoctrination).
Shortly after shepard is presented with 3 choices. There is only one choice that is considered 'good' for it gives the possibility for shepard to survive and, interestingly, this is also the choice portrayed as being the worst choice according to the reaper. "you can control the reapers, just touch the lightning thing, you will die (ie. succumb to us) but everything will be alright. Or you can jump in the beam, you will die, but everything will be alright. Or you can shoot that thing, you will destroy the reapers, but it will destroy all synthetics, even you are part synthetic and you will kill the geth and your friend edi". Everything points out that the reapers Doesnt want you to make that choice, he wants shepard to willingly choose one of the other 2 options (thus completing the indoctrination of shepard).

Shepard keeps his mind cool and picks destroy the reapers, defying what the reapers wants him to do. He then imagines all that he expects to happen, and includes his hopes and wishes. His friends who were with him at the beam somehow got to safety. He imagines them stepping out of the normandy unharmed on a distant world, giving him some peace of mind. He wakes up back in the rubble on earth, Harbinger has failed.
Now we wait for Bioware to release the end (obviously this hallucination wasnt the end) for which I am gratefull. They made sure nobody gets spoiled cos of differing release dates around the globe and the datamining of the possible endings (the end isnt in the game yet so that it cant be datamined, its brilliant really).

I sincerely hope we can stop raging now.

zhecky 11.03.2012. 23:35

također, isti tren, samo da ne daju da je ovo kraj D:

btw http://www.youtube.com/watch?v=W0q945A4iMc nešto savršeno

blava 11.03.2012. 23:36

@zhecky i BladeRy u vezi mog odabira,kazem nisam importao lika,imao sam havariju sa diskom,odabrao sam Default new game i samo je bila opcija za odabrati ili Ashley ili Kaidan
a citao sam igra se ravna da legion je poginuo,nema ikakvih DLC uracunatih u ME3 default start,tali se ne pojavljuje u ME2 i tako dalje,vec neki Geth VI i otuda takav kraj.
a imam u cilju za praznike skinuti neki save iz jedinice,prebaciti u dvojku i prijeci sa DLC-ovima,i onda cemo vidjeti :)

ajd neka vam ulije nade u nastavak i razjasnjenje svega

http://playstationlifestyle.net/2011...mass-effect-4/

We want to make sure it’s awesome. [Mass Effect 3] is our first focus. Beyond that, we do have a desire to continue the Mass Effect franchise, and we’re working on the details, figuring out what the fans want, figuring out the right way.

samo pitanje u kojem smjeru ( novi lik,vrijeme radnje,mjesto ) ili cak nastavak Sheparda ? ( sta bi vise mogli iscrpiti za pricu )

zhecky 11.03.2012. 23:51

bolje im je, inace u lokalnih ptsp-ovaca uzimam par granati i plivam za kanadu!

BladeRy 12.03.2012. 09:41

Ma to je razjasnjenje od kurca. Prvo treba ME3 sredit da ne ispadne ovako sranje na kraju. Ako je to shema sa downloadom kraja radi release datea i datamininga...iako su raspizdili puno ljudi..onda ok. Al ako ce bit DLC samo radi poludjelih fanova onda u kurac, to nije vise stari Bioware.

Govorilo se da je prica o Shepardu zavrsava u ME3. ME4...prequel? Side radnja? Il samo nacin da izmuzu novac na fransizi koju su masakrirali. Ne polazem velike nade nakon ovoga.

ivan77 12.03.2012. 10:15

uskoro ide DLC gdje se otkriva da je muž od Corteza ustvari živ i Shepard mu mora pomoći da organizira paradu ponosa na Wrexovom planetu :D

BladeRy 12.03.2012. 13:06

Ma ima glasina, iako samo to ocekivao od samog razgovora za akciju na Omegi. Sad jel vodis Ariu il Shepa, sistem je vjerovatno solo lik kao u arrivalu.

Al opet, kojeg smisla ima igrat DLC i dodatne mislije kad u svakom slucaju znas kako ce zavrsit ako imas EMR 1 ili 5000+.

Al vec su poceli sa novim napadom, "Mass Effect 4: The Search For More Money"

http://img9.imageshack.us/img9/7803/original1a.jpg

tallsaint 12.03.2012. 14:26

Ekipa po Bioware forumu ima par teorija, jedna od njih je da će bit DLC koji će prikazivati što se zapravo dogodilo, kako i gdje vam je ostatak tima i ljudi koje ste volili. Veliki long shot po meni.

Osobno bi volio nekakav DLC gdje igras kao donositelj pravde s likom Garrusa :D

ivan77 12.03.2012. 14:33

rekli su davno , još u 12 mj. "nemojte brisati ME3 saveove"..tako da je logično očekivati nešto. Al ako ne bude smisleno , nema šanse da dam kune za neki DLC od 1 sat. Gledam , ovaj "..Ashes" DLC je 8 €?!? WTF?

potemkin.hr 12.03.2012. 16:21

Kraj je fakat za streliti se u glavu. :puke:

Na kraju se izbor svodi na 2 opcije:
(1) kontroliranje reapera ili
(2) uništavanje istih.

U oba slučaja mass relayi bivaju uništeni, prijetnja reapera uništena, i Shepard umire (bar u mojem slučaju, readiness rating ~4900).
Prva opcija je bolja jer onda bar preživljavaju gethovi, koji su konačno se pomirili sa quariancima i dobili svoju slobodu, a i EDI preživi pad Normandyja...

BladeRy 12.03.2012. 17:00

Ma zajebali su da ja evo vec 3-4 dana ne mogu vjerovati kako su nam uvalili kurcinu.
5 godina ME serijala, epic odluke, toliko truda u u detaljima. A kraj je epic "fuck you" svim ljubiteljima zanra.

Sad je teorija "dream sekvenca" najpopularnija. Al nakon ovoga sranja, vec su debelo izgubili na reputaciji.

zhecky 12.03.2012. 19:52

ma da mi daju iti malo nade za za buducnost serijala, bar koji hint da ono nije stvarno i sve im opraštam! sve!

ivan77 12.03.2012. 21:20

skreno ne znam kakav je kraj ( a iskreno ne želim znati ako je "takav" kako kažete:D) al igra je fenomenalna..radnja, priča ,borbe...neka puškaranja su epska..recimo ono iskrcavanje na Tunchatku za demontiranje one bombe...jednostavno call of duty epski. Na insanity težini fenomenalno.

zhecky 12.03.2012. 21:50

kažem, nadam se da ce se ikome od vas svidit kraj jer to samo znaci da imate prekrasan kraj jedne vrhunske triologije, ako ne - welcome aboard!

BladeRy 12.03.2012. 21:52

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2120966)
skreno ne znam kakav je kraj ( a iskreno ne želim znati ako je "takav" kako kažete:D) al igra je fenomenalna..radnja, priča ,borbe...neka puškaranja su epska..recimo ono iskrcavanje na Tunchatku za demontiranje one bombe...jednostavno call of duty epski. Na insanity težini fenomenalno.

Ja tesko da znam covjeka koji moze raspravljati i pricati o ME universeu vise od mene, toliko sam puta presao ME1 i 2 da sam vise sam sebi dosadan.

Obozavao sam ME3 dok sam igrao, istina, igra je mracnija nego ME2, ima puno manje onih skeceva medju posadom i podjebavanja na lokacijama, al to je atmosfera dok zemlja gori i milioni ginu dok se ti zajebajes na citadeli. Al svi plusevi apsolutno nestanu kad dodjes do kraja, i cerberus baze BTW.

Onda ti sve padne u vodu, ostane tako gorak okus razocaranja da imam osjecaj da sam bezveze bacio tih 5 godina uzivanja u ME kad ovo naprave.
Samo ti igraj, problem je sta igras na insane pa se puno vise trudis a neces bit nicim nagradjen.

Vendetta 13.03.2012. 12:39

http://www.pohrani.com/t/1J/SO/27kSYts3/7pkrw.jpg

:D

zhecky 13.03.2012. 12:47

nuff said XD

BladeRy 13.03.2012. 13:25

A poludio sam kad je Drew otisao, zvanicno tek 2012, a ME3 produkcija pocela odma poslije ME2.
I vec onda izgleda nije bio na ME3 projektu. Tako da je jednostavno vidit kako su zasrali, vjerovatno ga prebacili na SWTOR, gdje je dao sta je mogao prije nego je dao otkaz jer je vidio gdje sve to ide.

Banx 14.03.2012. 12:02

kak me zivciraju titlovi,prebrzo to leti...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18.