![]() |
Logitech Illuminated. Nemam ju osobno, ali sam ju u više navrata isprobao i meni odgovara. Sad jedini problem je malo veća cijena u odnosu na neke jeftinije tipkovnice, ali opet mislim da se isplati i da je ta cijena opravdana. (recimo da ovu g15 iz siga imam nekoliko godina i nemam nikakvih problema+ logitech support koji će na svaku mrvicu nezadovoljstva najvjerojatnije u korist korisnika reagirati).
|
imam illuminated vec godinu dana i mogu reci sve najbolje o njoj...
|
Ja imam apple keyboard, i sve najbolje o njoj. Imao sam g11, g13, wave, illuminated, i ovo je daleko najbolja tipkovnica ;)
|
Ja sam uzeo ovu
http://www.youtube.com/watch?v=AG3aZEqQR6s Razer Marauder Starcraft II Gaming Keyboard Nije bas da mi je na prvu sjela, no moram je forsirati zbog ulozenih novaca |
sta bi prije uzeli, fancy logitech g510 svjetlecu sa ekrancicem http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.200.200
ili mehanicku tipkovnicu razer blackwidow bez osvjetljenja i ekrancica http://www.magazinrs.hr/tipkovnica-r...ka-usb/1101337 ? trenutno sam na obicnoj logitech za 100kn ali pocele su me zivcirati tipke nemaju vise isti feeling kao kad sam kupio, nisu vise smooth zapinju nekak |
Logitech Illuminated.
Kupio prvenstveno zbog vrlo tankog profila, to mi odgovara za tipkanje. Kasnije uzeo još jednu za u ured :) |
Ja sad da mogu minjeati dao bi ovu svoju svijetlecu "Razer Marauder Starcraft II Gaming Keyboard" 2 dana staru ya blackwidow :S
|
pa kaj je nisi isprobao prije nego što si pljunuo pare?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da da, definitivno cu blackwidow prije nego g510. no sad je dosla druga dilema - blackwidow ili steelseries 6gv2 :D
|
ALI DI TI JE EKRAN??? :D
meni je to jedan od zabavnijih fičra kompa moram priznat :) |
A sad iskreno priznaj koliko si puta pogledao na taj ekran...
:D |
a sta mi ima tamo pokazivati.
na pamet mi pada: -temperature, brzine ventova - briga me -equalizer bars ono da mrda u ritmu muzike - kaj ce mi -ammo u igrama - imam na monitoru jbg, radje bih kvalitetno tipkao nego gledao u ekrancic |
svaki dan i svako sjedanje za komp... kad sjednem za komp palim osvjetljenje, plavo za večer, zeleno za sunčan dan :D :D
edit: @trpi... slažem se svakako, ali jednostavno volim taj mali ekrančić nadzora :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
On ima krumpire od pstiju pa mu je dobra za igre ali je banana za pisanje ili još gore za računanje |
Citiraj:
i koji ducan u ponudi ima obje, links? ali opet nebih tamo kupio vec u najeftinijem na nabavi:zdero2: |
Citiraj:
e da, i bez problema ce ti dati da probas, bar meni jesu. |
jebo tipkovnice od 500+ kuna
kaj nema normalne tipkovnice za, kaj ja znam,... 200 kuna? zake? |
Bila je logitech ultra x premium ali mislim da je više nema. :( Ako to uhvatiš da netko prodaje kupi si. :) Tipkovnica vrijedi. ;)
|
Pozdrav
Trebam svijetleću tipkovnicu za noćni gaming (MW3, BO, BF3). E nemam nekih prohtjeva pošto je moja Logitech Wave odrađivala korektan posao, ali ne bi htio slim tipkovnicu, to mi nikako ne leži. Savjet? Gledam ovu Razer Arctosa, prilično je jeftina, ali nema iluminaciju. Ima li nešto slično u tom cjenovnom rangu? Odmah da napomenem, ne dam više od 450-500kn, no way. ADM. |
Microsoft Sidewinder X6
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
moja preporuka je da te svijetleće zaobiđeš u širokom luku ako mislis koristiti za nocni gaming :D
izgleda dobro dok gledas izdaleka, al dok igras, samo jos jedan izvor svjetlosti te smeta |
Znači slobodno si kupim Arctosu i mir božji?
Ne gledam di su tipke, ali uvijek se uspijem sjebat na tipki E koja mi je za Merlee |
Citiraj:
@Guls - Ne kužim zašto si ograničen samo na ADM, al ja ne bi Arctosu samo iz razloga što svijetli plavo. X6 ima Portio / Links i naručiš fino da ti doma dođe ako ti se ne ide do dućana. EDIT: sad gledam Arctosu baš i ima isti problem kao i ostale svjetleće tipkovnice koje sam vidio. Po danu s ugašenim osvjetljenjem ne vidiš što piše na tipki. X6 ima to riješeno na odličan način. S ugašenim osvjeljenjem se ne kuži da je svjetleća, ako me kužiš. Kao da se radi o običnoj tipkovnici s naljepljenim slovima. Kad upališ osvjetljenje, ono prolazi kroz slova. Kao neki poluprozirni sloj. |
Citiraj:
Links nema Sidewinder... :O, ima Portio, sad čekam ponudu za komplet. |
Citiraj:
To je drugo. Nemoj govoriti gluposti. Koristim vec ~3 godine G15 V2. I nikad mi nije smetala. |
upravo za g15 v2 sam i govoril :p
|
Mogu ti danas napraviti par SSova u potpunom mraku?
|
Korstim G110 i nigdje ne probija svjetlo...i istina puno bolje je crveno svjetlo od plavog...al sve u svemu obe boje su ok jer općenito jakost svijetla nije pre jaka pa si u mrklom mraku vidi izvrsno.
|
Takodjer, koristim G105 i svjetlo je taman ugodno, jos na onoj tipki za paljenje svjetla ima dva stupnja, pa se moze staviti slabije osvjetljenje pa nece toliko "bljestiti". :)
|
Ja sam uzeo Sidewinder i prezadovoljan sam, svjetlo, tipke, mekoća... idealno za mene.
Samo sam se zajebal jer sam dobio US layout, ali nevermind, ionako znam tipke napamet. |
Uzeo Logitech K800 i super zadovoljan.Inace trenutno je u linksu na akciji.
|
Citiraj:
Dali imaš možda još što spojeno na unyfing reciever, ako imaš dali ti dolazi do lagga ? |
Trenutno nemama jer nisam doma tako da je ne koristim.Za nekoliko dana dolazim doma pa cu spojiti mis M705 i javim.
|
Citiraj:
|
Moj MK260 na HTPC ima lag na unified receiveru. Jest da je jedva primjetan, ali se osjeti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |