![]() |
Sms nema veze sa internetom i pozivima, u tome i je stvar da si biraš sam želiš li uopće, što želiš i od koliko.
|
Ne ne, gledaj, odaberem npr. paket od 20min razgovora i 200sms, te u roku od 20 dana potrošim ovih 20min razgovora no ostane mi neiskorišteno 80 sms poruka, odlučim se na obnovu paketa (dakle 20min razgovora i 200sms). Zanima me imam li sada 280 sms poruka ili 200?
|
dali je u bon bon-u samo huawei pod mogucnostima kupnje mobitela ili ima jos koji?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel se zna kad taj wildfire S treab doci?
|
Citiraj:
|
jedno pitanje...
Imam broj na tele 2 pretplati sa brojem X i broj na tele 2 bonovi Y. Mogu li prenjeti pretplatu na broj Y, a bonove na broj X? |
Citiraj:
|
bonbon... uz paket valjda
|
da od jucer je u bonbonu dosao wildfire s po cijeni od 1600kn i galaxy mini 1000kn... nude sad i tablet htc flyer za 3200kn ali on ide samo preko web shopa
evo cijele ponude https://www.bonbon.com.hr/ponuda |
Krajem srpnja mi istice dvogodisnji ugovor sa t-mobileom za mrak tarifu. Kako ne planiram nakon toga razdoblja imati posla s njima, zanima me da li oni sami produze ugovor? Ako da jel to znaci da sam nakon isteka mjesecni pretplatnik i da me raskid ugovora kosta 0 kuna?
U specifikaciji ugovora na netu ne vidim da se to spominje, a ugovor na papiru mi je u Rijeci, a sad nisam tamo, pa ako netko zna, bio bih zahvalan :beer::goood: |
Pretplatnik si i dalje al bez ugovorne obveze. Možeš prekinut kad god hoćeš.
|
Jel ima netko da nije iskoristio svoje tri preporuke u akciji (zadovolji se s troje ), trebao bi mi jedan frend da aktiviram 1000 min :D
|
Nisan naša info. Iman Tomato 9 lipa uključen je li prinosi minute u sljedeći misec (jer nisan sve ispuca)?
|
bonbon zakon... stavis 40kn dobijes 1000min u mrezi i aktiviras si paket koji trebas os poruke, pozive ili net... ja potrosim jedno 3 paketa po 20min prema svima.. jos mi i ostane od 40kn nesto na racunu kod sljedece nadoplate
.. |
Ako aktiviram paket na bonbonu koji uključuje samo pozive, mogu li slati sms po redovnoj cijeni ako imam preostalog novca na računu?
|
Možeš, da.
|
Ja koristim od T Mobilea Tarifu za obitelj 300, i unutra mi familija i cura, i sad mi mozemo svi besplatno pricat. Ja nisam previse proucavao ona sitna slova sto pisu vec samo cjenik i "pogodnosti", racunao sam sa 350 kuna racunima za nas 5. No kad dodas internet paket za dva broja, radijske frekvencije za svih 5 brojeva i nekakav
Porez, naravno, niti jedan racun ne dode ispod 500 kuna, a uvijek imam osjecaj da pazim koliko pricam. Pretplatnik sam vec godinama, tako da nisam ni razmisljao o bonovima, ali samo sam htio reci da je tarifa prepreskupa. Uglavnom ako netko razmislja o toj tarifi ili ovim novim ekstra tarifama, nemojte... Cim istekne ovo, ima Da razhebem familiju :D |
Evo pitanja za korisnike bonbona:
1. Da li stvarno prvo skidaju minute s 1000 besplatnih što se dobiju prijenosom broja? Znači neće mi skidati nikakve minute s paketa za zvanje bonbon broja dok ne potrošim tih 1000? 2. Da li stvarno nema uspostave poziva ili je nema samo kada se optroše besplatne minute? Dok imam besplatne minute stvarno razgovaram za 0kn? 3. Obračunska jedinica od sekunde vrijedi za vrijeme trajanja paketa, kada se potroši dalje je 60+60? 4. Broj s Tele2 prepaida prebacim bez problema i potpisivanja ikakvih ugovora? 5. Nakon isteka paketa vrijede cijene iz ovog cjenika? |
Tako je, sve točno.
|
Hvala :-)
|
|
Nisam uspio naci nigdje na forumu da je postano pa evo tu: http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?I...C-85398E886787
Bilo je i krajnje vrijeme da se neke stvari promjene. |
Da, nakon 15ak godina pljački... kao i sa famoznom sekretaricom.
|
Da, i to još nefunkcionira tako kako piše, tek su dali operaterima 90 dana prilagodbe pa tek onda bi mogli koristiti navedeno.:fuming: znaći 11-12mj otprilike.
Imao sam susret presretanja kod Plodina od djelatnika t-com-a pa sam ih pitao da trebam komplet uslugu Internet i MaxTV ali bez telefonske linije i kažu da to još nije moguće:hitthewal: nažalost, nisam bio u T-comu osobno se raspitati ali..... |
Pa koliko znam kod T-coma moras obevezno imat telefonsku liniju, to je osnova svega. I na njus onda vezes maxtv i maxadsl, ako nemas telefonsku liniju, jbga, onda nemozes imat navedeno. Linija kod tcoma jos uvijek kosta 500 kn ;)
Mislim da ti je agent dobro rekao. |
više se ne mora imati telefon da bi imao maxtv ili dsl.. bar tako mi kaže frend koji radi u tcomu..
ima i na njihovim stranicama objavljene cijene samostalnih paketa bez tel. priključka pa vjerujem da se može.. |
Citiraj:
|
Ja i frend smo davno zaključili da recimo svi koriste jednu mrežu, tipa tele2, da bi to bilo puno jeftinije za sve, čak i od fiksnog.
Kolko sam skužio iz vijesti, operateri imaju 60 dana da naprave promjene, tako da pretplatu za telefon više nije obavezno imati. |
neznam kako ide sa odjavama, to možda i ja napravim ako mi ne bude dostupan H1..
ali evo cijena, i isto te dođe ko da i imaš telefon... http://t-com.hr/privatni/kzona/cjeni...samostalni.asp 4Mbit + Flat (bez obveze 12 mjeseci) je 253kn... Citiraj:
kako god da okreneš, bez telefona, znači samostalni dsl ili tv, košta isto kao da imaš telefon.. |
A koliko kosta onda kad recimo netko zeli uvest maxadsl? Jel se mora platit 500kn "priključak" tj linija i onda na toj liniji koritit adsl bez telefona. Gleam cjenik pa mi nije jasno;"Instalacija od strane T-Com tehničara=553 kn"?
|
ta cijena 550kn je ako tehničar postavlja dsl ili maxtv, a ako si sam, onda valjda plačaš 1kn... tako je barem do sad bilo...
ne kužim plačanje linije 550kn?? drugi operateri daju badava priključenje.. a i tcom je davao za kunu.. |
Taj dio sa plačanjem tehničara mi je totalno nejasan. Stvarno ima ljudi koji si neznaju sami instalirati adsl ili maxtv i onda im tehničar to naplati.
S druge strane ja sam imao prijelaz sa bakra na optiku, izmjenilo se 5 ekipa majstora u dva mjeseca (šta od tcoma, razni kooperanti i sl.), bušili mi zidove, razvlačili kanalice i optiku po tavanu i kući do mjesta gdje će biti router. Na kraju je došao tcomov tehničar i sve to spojio i podesio iako sam mu rekao da ću si sam složiti, odgovorio mi je da oni to moraju napraviti. Nisam morao platiti ništa, ništa nisam morao potpisati niti su mi pokušali uvaljati bilokakav ugovor. Sve mi je to čudno jer se radi o tcomu, a svi znamo kakvi su. |
Očito se nešto mijenja u poslovanju sa donošenjem tog novog zakona:) barem se nadam i ipak su oni još uvijek najskuplji glede navedenih usluga, treba zadržati klijente, a navodno bi do nove god. trebale ići i cijene dolje jer konkurencija nespava.I malo je nelogično da je po trenutnom cjeniku ista cijena za Internet+MaxTV kao i komplet usluga s telefonom:fuming: Treba biti strpljiv(tko može) pa čemo vidjeti što će donijeti taj novi zakon u praksi.
|
Citiraj:
mobiteli su postali jeftini, i da stave manju cijenu na usluge bez telefona pušili bi hrpu para... ovak dobivaju koliko su i dobivali jer nitko uvjetoval za cijene.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
al opet, ko je kriv za to što je TCom najjači? a to je već druga tema.. :) |
Da, mislio sam na HAKOM, nije mi se dalo googlat ;)
Ali kad im HAKOM to ne bi uvjetovao, oni bi spustili cijene, ugasili konkurenciju i opet bi imali monopol, sto opt nije dobro za nas kao krajnje korisnike. A to zasto je TCom najjači, to nije tema za ovaj forum, jer tu se ne smije raspravljati o političkim temama :D |
^^That's what I said.. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |