![]() |
naravno da nemogu. samo želim. spreman sam napravim zločinački čin u DICE-ove HQ u potragu za jednim cdom. itko samnom?
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Community fail. :nono: |
sta mislite oce izbacit kakvo interaktivno išta :) u neko skorije vrijeme, nesto tipa demo, betu, alfu il bilo sta :D
|
Citiraj:
|
Zar nisu oni koji su preorderali MOH (:bonker:) dobili instant beta upad?
Od srca se nadam da ce na steamu biti neki preorder(+beta) deal jer ako budem slusao MOH/COD ekipu kako igra betu, a ostanem kratak...jao :( |
|
|
isusa ti boga. !!!!!!!!!!!!!!!!!
samo koji ce hardware trebat za ovo pogonit :( |
isti ko i za bc2 vjerojatno
|
Ovo je skoro ko RL. :D
Svaka čast, nabavljam sigurno! |
Citiraj:
On topic: igra izgleda fascinantno , al me zanima ko ce to goniti :D |
|
evo HD verzija:
|
Cini mi se da je ovaj ozeblina 2 engine dobar.
Baca mi vise na film u nekim scenama nego na video igru :) |
Citiraj:
|
Ovisi šta ti misliš pod "pokretanje"!
Dal ćeš moći igrati s trenutnim hardwerom-100% možeš, samo ubiješ sve žive AA,AF i ostale pizdarije, još prebaciš igru u DX 9 i da vidiš...ionako online nije za divljenje kako grmlje izgleda, nego rokačina! |
Izgleda jebački :zdero:
Uzimam preorder definitivno, samo bojim se da sa 4870x2 ništa od max detalja... Mogla bi ona u prodaju lagano :D |
Izgleda odlicno! samo neka bude i otvorenih mapa poput valparaisa i harvest day-a a ne samo urbanih sredina ko sta je prikazano... :goood:
|
Demonstracija prone positiona na kraju kad puzu po krovu :D
|
Ujedno i prone pozicija moga kompa kada to instaliram :D
Ima da skvici od boli :) |
Zbilja dobro izgleda, jedva cekam da izadje.
Bilo bi dobro da najave hardverske zahtjeve da se mozemo na vrijeme pripremiti :stoopid: |
Citiraj:
samo me srce boli da necu moc igrat na ovakvim detaljima jer stvarno izgleda impresivno.. al valjda ce se pocet radit do tad, mada sumnjam :D |
Citiraj:
A raditi upgrade za ovu igru mi nepada napamet... ili će ići na ovome što imam ili će se i sljedeće godine igrati BC2:nono: |
neznam o čemu vi pričate, pa igra se radi na istom enginu samo dorađenom, znači kako vam ide bc2, trebao bi i bf3 (uz možda mrvicu više zahtjeve).
|
Grafički- impresivno :)
Nadam se samo da neće bit dječjih bolesti kao na BC2 (koje još uvijek postoje nakon godinu dana). I nadam se da će uletit dobar pre-order kao za BC2 (150 kuna, LE s kutijom) |
Citiraj:
Jer je BC2 prije išao na dual coreu |
govorim općenito ko igra bc2 igrat će i bf3 uz možda mrvu manje detalja
|
Citiraj:
samo usporedi ove sc-e i bc2, jasno je igra nije namjenjena istim mašinama. ne kažem da ce trebat imat avijon od 20000, al mislim da ja sa svojom trenutnom necu se baš nauživat u grafici :D aa i af mi nikad nisu bili bitni, al bar da su detalji i teksture na high. |
Citiraj:
edit:a također, onaj tko čeka bf3 radi MP-a, nije mu bitno đinđe minđe i grafika, bit će prezadovoljan da izgleda i kao bc2. (bar ja) |
Citiraj:
|
ne osporavam ja grafiku, gg je, bc2 po meni ima vrhunsku grafiku, a portan je s konzole, onda je normalno da bf3 ako se radi za PC mora bit i bolji i optimiziraniji (grafički).
|
Citiraj:
Citiraj:
Na quadu bi bolje išlo, znam, ali nije ni ovo loše. |
Battlefield je ipak igra za masu, neće sigurno EA to riskirati sa previsokim zahtjevima bar za low i medium detalje.
|
Jok, nije ti to njih briga
|
|
Na zadnoj sceni kod hotela se vidi bljesak od snipera tj od optike ... znaci da ce to mozda bit i u igri za lakse otkrivanje campera.:)
|
Izgleda dobro (iako mislim da je to sigleplayer ). Radije ću čekati finalnu verziju.
|
sluzbeni forum, rasprava o mapama:
Ok Karkand, but what are the other three? zh1nt0: Wake Island, Strike at Karkand, Gulf of Oman och Sharqi Peninsula. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:47. |