![]() |
Citiraj:
Skoro su cak i taj game dobili sa fun pickom,ali u drugom gejmu se vidjelo tko je rodeni pobjednik sad i treci ce ih samljeti i zasluzeno pokazati da su najjaca ekipa trenutno sumnjam da bi bilo drugacije i u doti1 |
Da, ovo je bila zaslužena pobjeda.. Fino su odigrali.
|
Pogledao sam 15ak min partije Na'Vi vs EHOME na youtube-u (ona di je pudge)...
Ukratko, ne snalazim se, a dotu igram od 5.84c (mapa je još imala snijeg) :D Vjerojatno je stvar navike, ali lik kaže "Venomancer", a ja zurim u ekran i nemrem ga nać (Veno je samo primjer, nijednog ne prepoznajem na prvu). Par stvari je izmijenjeno i bit će ok nakon par partija kad se slegne. Last hitanje izgleda ok, nije više laganini kao dosad. Malo je reć da su heroji neprepoznatljivi, ali to je samo prvi dojam. Ukupno gledano, izgleda obećavajuće, samo da ne bude preskupa (do 30ak € u dućanu) i da community bude dobar, bez leavera (leave=ban) i ostalih izdr*otina kakvih ima na Bnetu. A ovi komentatori partije su za prebit palicom omotanom bodljikavom žicom, pa kolko ga može sr*t, to nisu istine... PS: Jel se meni čini ili Pudge ima nenormalan hook range nakon 10min igre? Ne kužim koji je level... (našao, lvl8) |
Ma pudge ima normalan range, jedino ak mislis na ono prije kak je bilo. Nekad je imo 300-600-900-1200 rangea, a sad ima 600-800-1000-1200. Valjd te to zbunilo.
Meni su heroji dosta slični, jedino neke ne prepoznam na sličicama..al na avataru se fino vide. |
|
kolko sam ja vidio iz trailera spellovi imaju neki ogroman range, ne zna msta bi reko na to...
grafika predstavlja manje vazan aspekt ako bi gameplay bio uredu. za sad sam na LoLu i sumnjam da ce me ovo odvuc |
Samo ne razumijem kako low lvl skill game (LoL) sem sto je f2p moze privuci ljude? :D
|
pa zato jer nema nis drugo na trzistu. probao sam se vratit na dotu prije kojih pola godine mozda. isuse boze na sta je to licilo. tolko sam se naviknuo da mi je heroj stalno selektiran da ne bi poginuo protiv nekog s 100 hpa
|
Pa nisi valjda noob da si nemožeš sam selektirat heroja...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
pa recimo neznam da li u lolu postoji heroj ala chen, dakle ti odes u neutral campove i pokupis 3-4 neutral kripa, i onda sa svakim od njih upravljas i bacas spellove zasebno + heroj, iziskuje jako puno micranja i skilla pri istom
|
ima nešto u tom stilu, neki od heroja mogu kotrolirat svoje imiđe, minione ili duše mrtvih protivnika :D ...stisneš alt i onda kontroliraš njih. I ono što uvijek moram istaknut...lol je low level skill tek dok si na niskim levelima, kasnije ti dođe na isto samo moraš taj njubarski dio pregrmit.
|
|
Sad vec lice na sebe.
|
Citiraj:
Edit: Kad malo bolje pogledam jedino mi Tiny izgleda malo "retardirano" :D. Kretanje samog heroja mi se ne svidja, podsjeca me na majmuna - gorilu tocnije :roller: |
A kad gledaš, šta je tiny neg gorila zapakirana u neko kamenje.
Recimo, meni spektruša izgleda super al vidim da drugi baš nedjele to mišljenje. Da li ima gdje popis i izgled svih heroja? |
|
A onda sam vidio bar većinu. Znači još nema svih.
Kako funkcionira ovaj QuickBuy? |
Valve je digao NDA sa Dote2, te je od danas slobodno publiciranje bilokakvih SS-ova,videa,streamova itd itd.
Ima vec brdo streamova kako ljudi igraju, pa ko se zazelio moze opet gledati www.joindota.com |
Citiraj:
Uskoro pocinje open beta...:zdero: |
Krv mi pije ova instalacija Steam-a, nikako da uspije ovaj update nakon instalacije.
Ocu probat betu :( Edit: Safe mode http://www.pohrani.com/t/3r/bA/2tCack8P/capture.png |
a kaj mislis zast ja imam win7 x86? :p:D
|
Open beta jos malo :) Vidimo se online, dosta je vise ovih HoN - LoL smijurija.
|
Meni čisto svejedno, da se zove i burek, dok god je zabavnije igrat. Jel se zna koja će bit cijena?
|
cek pa nema jos beze za dotu. il?!
|
Ma kakvi, brijem ni da nisu sve heroje portali još.
|
|
|
6/10 su idiotski razlozi, a u ostalima se uspoređuje sa igrom starom valjda 10 godina, nije teško biti bolji od toga.
|
I blizzard izraduje svoju ver. Dote ??? :stoopid:
Cudna mi je nekak , vama ? Vise na http://www.dota2club.com Pozz |
Ma svaka budala danas izdaje svoju verziju dote.
Dota je samo jedna, blizzard, s2 i slicni mogu odj*** :) |
ako dotu ne radi IceFrog, to nije dota i mogu jednostavno odjebati :)
ajd, znam da se vec nekoliko tih izmjenilo, al trenutno je IceFrog i tocka :) |
Da i ja tak razmisljam iako blizzardove igre su uglavnom hitovi ali ovo mi nekak cudno...
Ipak je jedna dota :D |
kaj je najgore oni svi misle da su njihove igre dobre, a LoL, koji je "najmasovniji" poslije dote u zanru, igra mizernih ~1mil. igraca...
Sad cekam da uleti neki betakey za dotu2 pa da se mogu posvetiti tome :p |
ma daj jebote lol, instaliral sam ga, pokrenul onaj tutorijal da vidim samo kretanja i kak to izgleda, ugasil i uninstall :D
|
Citiraj:
nemogu vise igrat ove ostale, gade mi se, uvik me strpa u team sa nekim tardovima (nisam ni ja neki uberpro, al brate) |
Doro, jel neko doso do beta keya i kako? Vidim hrpu ljudi po steamu da igra. -.-
|
Iskljucivo ako znas nekog od ljudi koji su u invite sistemu, pa da ti "nazicaju" key od Icefroga ( ako ima boga iduci tjedan bi ja tako trebao svoj dobit, :fingerscrossed: ), ili preko razno raznih contestova koji su toliko random da ce ti prije megan fox past s neba nego sto ces key dobit :P
|
Poceo je ESWC, pa koga zanima opet Dota2 na visokoj razini igre, moze pratiti streamove na www.joindota.com
Sad za 15ak min bi trebalo poceti drugo kolo. In Na`Vi we trust! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |