![]() |
Na zalost, igre ovakvog tipa nemaju bas pretjeranu buducnost...sve se svodi na par servera i otprilike ekipu koju vec za par dana znas u srz...jbg...komercijala ima prodju...
|
Za sve one s server browser problemima koristite Steam server browser. Radi jednako dobro - bez bugova in-game servera.
Citiraj:
Reklamiranje ovakvih igara je nešto totalno drugo. Ali da servera fali, ne fali. Fali tzv "full switch" servera, gjde se vidi pravi sjaj ove igre. I to u kombinaciji s countdown modom igranja... |
Citiraj:
|
imam pitanje...kupio sam bratu ključ za RO2. Međutim, za razliku od mene, njemu igra nije "sjela". Aktivirao je ključ preko svog steam accounta. Sad me zanima jer ja taj ključ mogu poklonit frendu i dal ga on može aktivirat na svom steam accountu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a cuj, za pocetak...tih 5 servera osim ovog kaj sam spomenul s botovima...su u rusiji...ne pada mi ping ispod 80-90 i to kad mi B.net radi full speed... nije da ne mogu ubit nekog al ono...osim kaj vidim da me ping j. imam i psiholosku barijeru znajuci da ce me ekipa ubit samo tako... znaci, kaj...nemam izborta nego bit vreca za napucavanje...s obzirom da je igra dosta bugovita, jos taj nedostatak EU servera...nekak mi bas i ne odgovara. |
neznam stari ja nemam problema sa pingom niti lagom..
|
Citiraj:
|
ja u browseru vidim 400+ servera(od toga je 390 prazno!!)...imam servera hrpetinu sa pingom 20-30, barem njih 50...svi su prazni...ak sortiram po broju igraca. prvih 5-6 je sa pingom preko 80(u najboljem slucaju)
uglavnom..sad sam igrao na ruskom, 30ak killova u dve runde, s pingom preko 100..jebi ga, adaptiram se takvom nacinu ali niej da sam vesel.. kaj je najgore pola ekipe sa tih krcatih servera su iz EU i nije mi jasno zasto ne nafilaju neki centralno europski server.. |
Citiraj:
Svejedno, uz BF3 i novi CoD logično je da imamo pad popularnosti. Još malo kad se igra ispegla dići će se brojevi igrača po serverima. |
Po meni, kaj se tice ovih pingova...identican kao u AA3...
kad je malo ljudi na serveru pingovi se drze nisko...cim se pretjera, iznad nekog kapaciteta samog servera ode sve k vragu...obje su isti engine... nekako mi se cini da je to zesce sj. netcode... sjecam se kad smo imali server za AA3 na hosters.at ako smo ko admini strogo pazili da nam ne uletava ekipa s pretjerano visokim pingom sve je bio u redu. cim bi uletio netko ko ima veci ping svima bi se pingovi poremetili i nastao bi kaos...i sami developeri su bili svjesni problema. nevjerojatno ali istinito...taj problem ni do dan danas nisu rijesili. |
Ja sam isto odustao od igre do daljnjega bas zbog visokog pinga i praznog servera..ak se nešt promijeni na bolje vraćam se, a ak ne šteta..
|
Neki mini patch je izašao (Steam update), i baš bacio oko - servera ko u priči. Možda zato što je petak navečer i ovo igra malo starija ekipa... :)
|
ono što se meni dešava je da dobijem listu servera, spojim se (probao sam na vipe njih), konektam i vidim ekipu unutra kako se bore + chat i onda mi svi počnu plesat na mjestu, kao da sam izgubuio konekciju ili kao da je server riknuo....ne kužim...stavio sam onaj fix za thompsona...
|
|
Nice! Koja mapa? Jel pao Gold achievement? :)
|
Pavlov's house.
Nije još pao gold, ovo mi je jedan od daljih killova uopće (bez snipa s kojim ionak igram rijetko). Vrte se oko 210, a za gold mi treba 225 |
Ja sam gold ubo na Spartanovki. Isto mi je trebalo dosta. Ima par lokacija s kojih te ekipa nemre skužit otkud pucaš, fenomenalna mapa!
|
Ima li tko problema sa pucanjem veze ili restartanjem rutera nakon pokretanja MP-a?
Prvi put mi učita severe ali nakon refresha linija puca i sljedečih 5 min nemam internet. |
Imam ja. Od prvog dana, iako je to kak ti "spatchirano", meni problem nije nestao.
Samo koristi Steam server browser i nemaš problema. ;) |
Citiraj:
Ovdje ima nekoliko rješenja koja meni nisu pomogla ali možda nekome pomognu. Izgleda da je problem u jeftinim ruterima. https://support.steampowered.com/kb_...4487-YUOC-6922 Isti problem imam sa svim Valve ili Source Engine igrama. |
Zašto mi neki puta lik ostane u suppressing stanju? Prestane se pucati, prestane artiljerija, ali i dalje ostajem ošamućen. Legnem se iza kuće, u rov, ništa ne zuji oko mene i jednostavno neće proći.
Bug ili..? |
I meni se to zna dogodit. Makni se sa lokacije i potraži Squad Leadera za brz 'oporavak' ili se udalji s prve linije za sporiji 'oporavak'.
Citiraj:
|
Konačno sam ušao u štos (trebalo mi malo više vremena, ipak imam skoro 35 godina haha)....i krenulo je, nisam više krpa za napucavanje...a probao sam kod svog (dosta mlađeg :D ) bratića igrati i BF3 (isto online) i moram reći da je osim lošije grafike RO2 ipak dosta realnija igra. E sad nekome je to bolja igrivost (realnija "simulacija" FPS fajta) a nekome je bolja igrivost (zabavnije) ono što nudi BF3 ili MW3. Kad bi RO2 imao još veće mape, kad bi dodali neke featurese i kad bi imao grafiku kvalitete BF3, RO2 bi bio daleko najbolji shooter.
Iako ARMA2 će uvijek imati posebno mjesto kod mene jer sam ljubitelj svih vrsta simulacija. |
Navodno će bit dosta besplatnih add-onova za RO2. IIRC trebali bi među prvima ubacit laganije transportere - to nadam se i povlaći veće mape...? :)
|
Citiraj:
|
Ništa novog koliko vidim. Imam frenda koji radi na jednom od modova za te patcheve / expansione pa ću ga priupitat prvom prilikom.
|
Jučer izašao update (nisam jučer igrao)...
December 8th Update Notes: 1) New achievement Fighting The War on Christmas - Participate in a successful territory capture on Commissars House 2) Improved CPU performance for all players 3) Spectators will now respect the server's roaming restrictions if the viewed player is killed 4) Fixed occasional crash when changing teams in the role selection menu 5) Weapon upgrades that have been unlocked no longer have a lock icon next to them in the profile menu Countdown There is now a 5 second timeout after using a reinforcement wave in countdown. This addresses problems where several waves get used up at once. If the last player alive is still bleeding out they will now be able to live out their last few seconds before the round ends Territory Fixed the round end screen not displaying if the spawn select menu is open Server Servers that become unranked will now attempt to become ranked again after the map changes. We are still working on fully solving the issue with some servers going unranked, but this will help improve the issue. |
Uzeo sam headset (običan stereo) i zvuk mi pucketa kao i ljudima s ovog linka.
Na zvučnike super radi no na headset pucketa bilo da je spojen na daljinski zvučnika ili direktno u zvučnu. Ima kakav fix? Samo sam zbog te igre i uzeo headset i sada pizdim jer mi je beskoristan. |
Znalo mi se to pucketanje dogodit tu i tamo, nikaj novoga za ovaj patch. Dapače, jučer sam igrao malo navečer da isprobam novu "zakrpu" i ništa više nego uobičajeno mi se to pojavljuje.
Doduše, prema YT filmiću iz tvog linka ja ni izbliza ne čujem kao da mi svako oružje pucketa. Tu i tamo samo, u pojedinim uvjetima. I to od prvog dana igre. |
Evo popravilo se nakon što sam iskopčao i ostale kanale iz zvučne kartice - nije neko rješenje jer mi se ne da svaki put zavlačiti iza kompjutera, pogotovo što nemam dovoljno duge kablove da ga izvučem do kraja.
Sada još mrvicu zna na lijevom kanalu, ali ništa strašno. Izgleda da ću morati pecati neku Xonar koja ima opciju spajanja na front panel, valjda onda ugasi ostale izlaze makar bi trebalo i ovako jer sam u Creativeom cp-u isprobao 5.1, 2.1/0 i headphones opcije |
http://www.pohrani.com/f/1O/hX/znLMElJ/220.jpg
Naravno bez scopea, a u međuvremenu je pao i gold :) Napokon sam počeo igrati u blagom plusu, sada još samo nadoknaditi 337 minusa :D |
spartanovka, moja omiljena mapa....sinoć mi loše krenulo a onda je neko skinuo snajpera do mene...ostalo je povijest :-)
šteta kaj nema više tih velikih mapa, čak bi volio da su još i veće od Spartanovke..postoje dvije velike custom mape ali malo je igrača tamo jer nisu official i linkovi za download su na official forumu...ova igra bi bila još bolja s tim ogromnim mapama....moja noćna mora su male mape di doslovno spawnaš pored neprijatelja (ili blizu njega) što je totalna debilana i samo me podsjeća na arkadčinu tipa COD.... |
Imaju i male mape svojih prednosti, ali da Spartanovka rula - u to nema sumnje.
Još kad otkriješ pojedina mjesta otkud te ekipa nemre skužit, ma divota. :) Osim toga vjerojatno mapa gdje me najviše strah artiljerije. Team sa dobrim leaderom može tako promijenit situaciju u korist svoje ekipe... |
Meni su sve dobre, jedino ne mogu smisliti Station
|
ako može mala pomoć...
čital sam i tražil po netu , ali ovo se izgleda drugima ne događa nemogu proći obuku...zaglavim kod machine gun , kada upucam kamione... i žuto mi svjetli i mitraljez i neki box, ali igra kao da ne može da me prepozna da sam pobio "kamione i da sam se "skunul" s guna ...i tamo nemam kamo dalje... dal netko zna koji način da se to prođe ? solved , koje gluposti ... |
E kako realnost? Gledao sam one preview snimke prije nego je igra zašla. Pogodak srce, strah, rane po nogama, šepanje, krvarenje...
Kad sam gledao gameplay snimke čuo sam nešto regereration HP itd? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |