![]() |
ja mislim da cu otkazat sve ako je tako kako pricate, uzet evotv a net imam ionako na mobitelu, samo ukljucim hot spot i amen...
|
Citiraj:
A ako nije tajna na kojoj si lokaciji i kako si spojen na OKTV?? |
Centar zapresica, nasuprot policije siva zgrada, optika.
|
Kod mene bio jucer...oko sat vremena..malo sam ga drilo..
Nema druge opcije osim njihovog..spomonjo je cisco router....vjerovatno..linksys.. Imate 2 tjedna da prekinete ugovor nakon pocetka isporuke usluge tako nas,to spasava.. Mene isto ne zanima njihov router jer trenutno imam mikrotik... |
A ostalo ( telefon i TV ) ostaje sve isto ili..? Ja sam u kanadskom naselju u zgradi...nije me nitko kontaktirao...
|
Citiraj:
|
Sta se tice kontakta, ja sam na tog lika slucajno naletio u zgradi kada sam izlazio, nije me imao na listi za kontakt uopce, i kaze on meni imate srece sta ste naletili na mene...
EDIT: dao mi je covjek broj svog moba ako imam kakvih pitanja pa ga slobodno nazovite i pitajte zasto vas nitko nije kontaktirao 091-6466-118 Igor |
Citiraj:
kabelski modem je vjerojatno 'scientific atlanta', mislim da imaju sa wifi opcijom. i ja imam mikrotik doma. nego gdje si doma, ja sam na trgu mladosti, nitko me jos nije kontaktirao.... |
Citiraj:
|
Mi smo onda bivši susjedi,risbo. Znam da su govorili da su instalacije koma u tom dijelu.Još dok sam se spajao dial-upom bilo je sporije nego kod drugih u kvartu..
|
A ja danas uz račun dobio obavijest da kreću s novom shemom za TV, u saradnji s novim partnerom?!?!? Koji qrac... da li su onda oni prodali sve ili samo dio???
|
Zvali me danas da se dogovorimo za posjet.Kažu da u 12. mjesecu oktv potpuno ukida tj. ne pruža više usluge.Gledam na njihovim stranicama ponudu.Vip fiksna ponuda preko kabela nije dostupna kod mene tako da mi ostaje ponuda preko postojeće linije.Za ono što sam do sada imao ubuduće ću plaćati dosta više.Ne znam koliko mi se isplati nastaviti suradnju sa vipom.Kod H1 mi u provjeri dostupnosti nudi samo tri paketa telefona i ništa više. Pa tko nam je onda uopće dostupan ovdje u Zaprešiću?!
|
Sad sam zvao VIP i OKTV.
VIP kaže nema FTTH korisnike u ZG / Vrapče - Kustošija. OKTV kaže - nisu prodali poslovne korisnike i FFTH ZG / Vrapče - Kustošija. Dakle definitivno ostajem na OKTV, a i svi ovi koji dogovaraju gornjem uvjetu... Zanimljivo. |
Evo jos nekih informacija ako koga zanima..
Ja zivim u zgradi u kanadskom naselju i imao sam od OKTV-a samo televiziju.. Zvali me iz VIP-a prekjucer da se dogovorimo da dodje agent i bio je jutros.. Ono sto mi je ponudio je da potpisem ugovor na 2g. na njihovu televiziju, pretplata je 89kn mjesecno i za to cu u te dvije godine imati Osnovni paket(42 programa) i Prosireni(77 programa) i prvi mjesec sve ostale tematske pakete programa(sportski,glazbeni, itd, oko 60-ak). Dobit cu reciever preko kojega cu moci to sve gledati, dok na drugom TV-u kojeg imam cu moci gledati samo Osnovni paket jer se on emitira analogna isto kao i sto je dosad bio OKTV. Znaci, receiver svi dobiju, ali ako ga ne zelite koristiti, mozete i dalje pratiti tih 40-ak programa koji su analogni. Nakon dvije godine, cijena bi i dalje trebala ostati ista, samo sto onda vise nisam vezan ugovorom(tako sam ja to shvatio,neka me netko ispravi ako su mu rekli drugacije). U svakom slucaju, ja sam zadovoljan jer za 10kn vise mjesecno cini mi se da sam dobio puno vise programa. O internetu i telefonu se nisam raspitivao jer sam trenutno vezan ugovorom jos za Optimu. Eto.. Ako je netko dobio neke drugacije informacije ili sam ja nesto krivo shvatio, molio bih da me ispravi.. ;) |
VIP > Bnet > za drugi tv ako ima dvb-t prijemnik (ili uz pomoć vanjskog) imaš na jednoj frekvenciji MUX A (različito nego je u zraku),
na taj način imaš ok sliku za ova 4 kanala za razliku od ovih analognih. |
Hvala..
Vidjet cu kad stigne ovaj receiver kako ce to sve izgledati.. Jel ima mozda netko da je to vec dobio? |
Još svi čekamo.Rekao je striček da bi trebali sve dobiti u roku 20-ak dana.
Flat do 12 Mbit/s , tel. fiksna bez limita i TV osnovni (42 prog) + prošireni (77 prog) za 80 kuna mjesečno prvu godinu.Drugu godinu oko 200 kuna više iliti u prosjeku oko 170 kuna mjesečno. I modem za 30 kn/mj ili odmah za nekih 500 kuna. Čak me manje sve ovo dođe nego kod OKTV-a a ima više programa. Na drugom TV-u se može gledati samo ovaj osnovni paket programa ili uz doplatu od nekih 100 kuna sve. Mislim da će i SZK biti kod vipa dosta kvalitetnija i da nećemo morati čekati tjednima na intervenciju. |
Odmah da napisem ovo, momak koji je dolazio do mene mi je nonstop pokazivao prstom na zadnja 2 paketa na papiru, a tj 3u1 i onda razlika samo u brzini interneta, kao osnovni s 12 Mbit je prvih godinu dana 80 kn a sljedecih godinu dana 275 sta je fakat ohoho ( shvacam da je prosjek 170 kn ) , ali svejedno je kobno placati nakon godinu dana 275 kn, i natrag na temu, zvao sam vip i pitao dali mogu uzeti paket samo s 12 Mbit internetom i telefonom posto mi TV netreba i rekli su da se naravno moze, tako da sam na kraju ponovno zvao agenta da se vrati i da novi ugovor sklopimo, na neki nacin momak mi je davao krive informacije, i jos 1 stvar, agent vipa mi je rekao da nakon sto sve nas nove korisnike proknjize u svom sistemu da cemo najvjerojatnije moci koristiti usluge Bneta, koji mi se vise svida jer je cijena paketa identicna samo sto se kod njih moze uzeti opcija s zicanim modemom za 11 ili 13 kn mjesecno umjesto vipa gdje je opcija samo wifi za 33 kn
|
evo bio i kod mene jucer vipovac, cijene su da se useres, do sada sam placao 180kn (190kn max ako je bilo tel poziva) za triple play, a ovo novo je bolesno 300kn/mjesecno, otkazao sve jer nemam namjeru placat 300kn, ove fore s najmom modema su lopovske totalno, nema opce mogucnosti da se ne vezes ugovorno, nego je 2 godine minimum...
|
Mislim da si krivo shvatio ili je agent opet retard da se blago izrazim, prvih godinu dana placas 80 kn a 2. godinu dana 275 kn, prosjek je 170 kn mjesecno bez najma modema.
|
trecu godinu isto placas 275kn plus najam...
|
ololo, fuck that shit
|
Dali je itko zvao ih oko promjene programske sheme za nas koji nemamo veze s vipom, nego smo "Optika u kući" iliti ftth korisnici? Vidim da su počeli nešto drljat po programima, ali ne znam sto ce biti nakon 1.12.
|
Ovo vrijedi za optiku ( 80 kuna ). Inače plaćaš preko 300 kuna mjesečno
A nakon dvije godine...tko zna tko će biti u igri... |
nesto mi tu ne valja. ja sam dobio dopis pocetkom mjeseca od njih, da ce mi se od 1.12 mjeseca promijeniti samo programska shema, i da sve ostaje po istim cijenama...
|
Citiraj:
pogledaj si malo na vipovim stranicama, da sve ostaje "standardno" osim tv-a, imas samo 40 analognih programa. mene vise zivcira to sto imas samo opciju sa wifi modemom, isto kosta najam wifi modema na bnetovim stranicama i vipovim. Istina, tko nece biti zadovoljan, naci ce valjda bolju opciju. |
ftth korisnici nemaju nikakve veze sa vipom. vip preuzima samo kabelske korisnike. to pouzdano znam, a ftth je i dalje oktv. Meni sve ostaje isto, samo je pitanje sto ce biti s tv-om..
|
Citiraj:
|
Živim u zgradi u kojoj su kablovi od Optike kabel provučeni kroz zidove kad je građena prije 5 godina. Predao sam zahtjev za 12MB internet i osnovni + prošireni TV i umjesto uvođenja interneta dobio sam odbijenicu jer usluga vip kabela nije dostupna. Tako da se nemojte previše nadat da će te dobiti što vam je agent ponudio jer mislim da je vip kupio optiku kabel da bi ugasio usluge kabelskog interneta kako stvari stoje.
|
Citiraj:
|
OOOOOOOOOk, od prije kojih 1-2 h opet mi brzina kao sinusoida, prakticki nemoguce koristiti net, ucitavalo mi PCE skoro cijelu minutu...
|
Jučer sam navratio u prostorije OK, koje se inače zatvaraju krajem siječnja 2014. godine, i malo se raspitivao u svezi glede kabelske televizije. Naime kako mi je gospođa koja radi tamo rekla, počelo se sa puštanjem analognog signala u sjevernom dijelu zaprešića i postupno ćemo svi biti prebačeni na analogiju (40 kanala), tek kad taj proces završi, tehničari će krenuti od korisnika do korisnika i uključivati digitaliju. Za internet i telefon nisam ništa ispitivao budući da sam još godinu dana na optimi. Jedino kaj mi nije mogla točno reći je to da li mi koji smo sada potpisali samo za televiziju, plaćamo samo 89 kn ili i mi plaćamo dodatni najam opreme od 33 kn, buduće da ćemo se koristiti njihovim digitalnim prijemnikom. Na to sam je upitao i što će biti za godinu dana kad zatražim internet i telefon, da li ću tada plaćati 2x33 kn najam za router i digitalni prijemnik za tv !?? Rekla mi je da se plaća samo jedan najam, znači 33 kn.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav, jos jednom cu pitati, posto kod mene zadnjih tjedan-dva konstantno navecer internet katastrofalan, jesam jedini ili ima jos zrtva nasilja ovdje?
|
Kod mene nema problema.Ja sam u kanadskom u crvenoj zgradi.Prije dok sam imao zyxel modem veza je dnevno pucala po desetak puta. Sad imam onaj bijeli (da me ubiješ ne mogu se sjetiti kako se zove) i nemam problema s vezom. Jedino kad se spojim preko tv-a onda se neke stranice spoooro otvaraju (na tv-u).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Najnovije informacije vezane uz televiziju su da se OKTV sluzbeno gasi 13.01.2014. i da ce 13. i 14.1. svi koji su potpisali nove ugovore biti automatski prebaceni na novu programsku shemu.. A dotad ce se valjda netko sjetiti donijeti i prijemnike.. ;)
|
meni od jutros uključena 4 digitalna kanala htv1, htv2, rtl, nova i 40 analognih iz osnovnog paketa, u srijedu mi se najavili iz vipa s prijemnikom !!
p.s. od danas na kompu putem dvb-t sticka mogu gledati samo ova 4 digitalna kanala, ne znam što sad napraviti, kako sad gledat TV na kompu u budućnosti !?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |