![]() |
HB PCE
|
Opa, nisam vidija ovo prije.
Još nije niti teenager :D |
sretan rodjendan,moze i tako ne :D
clan sam na par foruma al ovaj je daleko najkultiviraniji i najdiscipliraniji :) |
Pridruzujem se cestitci za 10 u obljetnicu
i nek bude jos takvih ... |
pridruzujem se obljetnici , svaka vam cas na trudu swih ovih godina :)
H-B-Day PCE-u :) |
Sve jednom dođe kraju, pa tako i ovo...
Ali do tada sretan rođendan... http://a.imageshack.us/img844/5126/bdayl.jpg |
HB! :chears:
|
Sretan Rođendan PCE-u i samo tako naprijed!:respekt:
|
Sve najbolje :chears: i još puno sretnih godina :goood:
|
HB! :goood:
|
idesh :) SR PCE!
|
Ma balavac od 10 godina, a gle ga kolko frendova ima :D
Čestitke i samo hrabro naprijed! Edit, sada sam skužio OVO JE MOJ 666 post:fiju::roller: |
Sretan rođendan PCE!
Još puno stabilnih godina želim. |
Sreatan rodjendan i samo nastavite tako!
|
Sretan rođendan !!!http://img718.imageshack.us/img718/6...onbirthday.gif
|
Čestitke i od mene :chears:
|
Čestitke i od mene :chears:
|
Čestitam!
Bio ovdje '03-e pa se vratio '06-te i sad nikako da odem. :) |
Citiraj:
Prije nekih 7 i kusur godina, upravo me kuciste vrlog nam moderatora privuklo na forum :D Te godine sam imao drugu najvecu tranziciju bas trajnijeg prelaska na PC platformu ali kao primarne masine. Ostavih brdo Jureka taj mjesec na kupovinu najboljeg i najbrzeg i kad sam vidio pocinjenu stetu... sljedecih par tjedana sam poput najvece skrtice zalio svake dodatne lipe potrosene na PC. Tor je bas prodavao kuciste, a ja se par tjedna nakon toga lupao po glavi kakva sam skrtica bio :D Kao sto si i sam rekao : pRoKurValo se medju nekoliko vlasnika i tko bi znao kod koga je zavrilo danas. Uglavnom, bejaše to uVod u jedan od najinteresantnijih foruma u Kroejši. Nesumnjivo najbolja zajednica te jednako dobra i posebna atmosfera koja je ionako poznata svim stalnim prebivateljima PCE voda. Oprostit ces mi sto sam malo premoren nakon danasnjeg sportiranja raditi neku prigodnu montazu, ali vjerujem da sam ih dosta napravio u sluzbi PCE humora kojeg zelim uvijek vidjeti dostatno zastupljenog. Neka nam zivi PCE ovakav kakav je i veselimo se svakoj novoj dekadi druzenja uz isti :chears: |
Citiraj:
He, he - kao da je jučer bilo. Žao mi i danas što sam ga prodao, Rak ga je na kraju dohvatio :D |
HB :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jezuš Kristuš pa kaj je već toliko prošlo ...
Star je naš forumek ( vijesti i to su tu tek iz dokolice ). Ko da sam jućer tu došo pametovati i razglabati o tisućama stvari ... Čestitam ekipa :dobar: |
Sve najbolje sa malim zakašnjenjem!
:chears: još 100 godina |
Nisam ni vidio ovo:lol2:Cestitke i od mene!Puno se tu dobrih stvari da nauciti:chears:
|
čestitke jednom od najboljih foruma u RH !!!
|
|
Sve najbolje za rođendan svim starim, novijim i najnovijim pcekspert forumašima!
|
Tu sam nepune četiri godine i stvarno mi je jako drago što sam dio ovog foruma i što se družim sa svima vama. Čestitam svima i nadam se da ću još jedan ovakav post ostavit za idučih deset godina !! :chears::chears:
|
Možda dižem temu nepotrebno iz zaborava, ali evo nesto bzv kopam tu po forumu i naletim na ovu temu, 20 godina foruma? Svaka čast momci!!! Valjda se ne osjecate staro :D
|
Čestitao sam 10. pa je red da ponovim... Sretan 20. rođendan PCE i vidimo se za 10 ljeta :chears:
|
20 godina? Proletjele su u trenu!
Čestitke! |
điz, 20 :stoopid:
Pa hepi nam, što drugo :goood: |
Sretan rođendan PCEkspertu!
|
Sretan i od mene :-)
|
Čestitka
|
Noice. 15 kako sam gore :)
|
Nice, za još tolko! živi bili
|
Hepi! 🍾
Vec sam i ja 14 godina tu. Damn, osjecam se staro 😅 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:11. |