![]() |
odlično izgleda!!
nego zašt si zatvorio prednju stranu kučišta,mislim na unutarnju stranu, šta ti nebi pasao kakav vent odnaprijed za upuh? i imaš li eksternu pržilicu ili je nekoristiš uopče |
Meni isto sve odlicno izgleda,
osim kak je ispala prednja plastika, ova narancina kora mi se opce ne svidja. trebao si to jos sa nekom velikom gradacijom presmirglat da bude glatko. |
Svaka čast,odlično izgleda,sviđa mi se kombinacija boja i ovaj raspored unutra,
ova prednja plastika se može rješiti i folijom . |
Hvala svima
@zgmmax, zavisi iz kojeg kuta gledas :D to je tako lose ispalo sa strane, al duga je to prica... Vjerovatno ce pasti ponovno bojanje maske, al sad ne... @golfw12, przu slabo koristim, tj. samo za instalaciju prozore. Zasad se nije pokazala potreba za jos jednim ventom, ali ako bude potrebe lako se jedna rupa izbusi ;) |
kolega pohvale za trud
svida mi se crno-bijela kombinacija |
Citiraj:
Opaka kompina... Ajde iskreno, jel ti sad dosadno?Imaš već neštu u planu ili si gotov :D |
Imam u planu jedan novi projektic i jedan projekt koji je skoro gotov :)
|
Fantastično izgleda,pohvale!
|
|
Fino minimalistički. Evo moj glas si dobio.
|
Fantastično! Jedini minus će bit čišćenje prašine, da sve ostane sterilno biijelo XD
|
ja imam istu zamisao kao i ti, obojati cooler...samo sam nekako skeptican prema tome? kazes za koji stupanj vise? cime si uopce bojao?
|
Sve super, lijepo izgleda..jedino bi ja ovak čisto s funkcionalne strane..stavio dva 120mm intake fanove na prednju stranu (isto bijelo-crni)..puno bi bio bolji protok zraka, jer ovaj dolje intake vent samo vuče prašinu s poda i ne generira baš neki protok friškog zraka u kućište.
|
Imas glas i od mene. Crno bijela kombinacija je uvijek lijepa. :banana:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Damn samo je nigdi nemogu iskopat, možda Vizaž ima u kolekciji.... |
Nisam upoznat sa tom misterijom :/
|
Odlično ! Gj !