![]() |
Alo ekipa, jeste nasli minecraft pecinu na A3? Presmijesno :D
Mač mi je najači:D kaj je najbolje dila solidan dps:) http://i50.tinypic.com/10s7slf.jpg http://i50.tinypic.com/2ywxyit.png |
|
Niice:) Šteta kaj su statovi tak tak
|
Tak tak? Od ovog napraviš mrcinu sa fire dmg, unutra 2 fire gema i eto veselja.
Meni još nije ni jedan legendary pao. :( Sreće isto kao i u diablu, tamo bar padaju ali sranja :D |
S obzirom da igram sa outlandericom, ovaj će pričekat brku inženjera :) Inače, pao ubrzo nakon početka NG+.
A za nagradu za zadnji quest u igri sam imao izbor između 4 kul itema za svoju klasu. Nice touch. Jedino šta ga neću moć koristit još 6-7 levela :D |
Ja probo 4 legendaria u random napravit i dobio kurac :D
Katastrofa kaj onaj mali smrad napravi :D |
Misliš na unique? :)
@ buljo, ak ti tak kazes ok:) Nisam dosao do end gejma jos pa neznam kak se krecu dps-i.. ali ono sto sam vidio na armory (il kak se zove) mi se cinilo da to moze jos gore.. ali imas pravo, taj leg moze jebacki dps dilat... samo ocekivao bih vise affixa od lega:) Moj prvi uniqe bow je iamo, onak, 8-10 affixa:) |
Je, ja sam isto mislio da će bit pun ekran affixa :) Ali sam DPS je opak. Na unique bowu sličnog levela imam 400
|
Citiraj:
No slazem se u jednom s ekipom, usporedbe T2 i D3 su malo ne ozbiljne i ne bi ih uopce spominjao da pojedinici nisu poceli "pljuvat" po D3 i uzdizat u nebesa T2. T2 je odlicna igra koju evo i sada idem igrat, ali je imho ne ozbiljno raditi usporedbu s D3. Cijena nije vazna kod igre, bar ne meni posto na ovaj nacin kupujem samo one igre koje su mi usitinu jako dobre dok sve ostale naslove kupujem preko Steama. No vratimo se na T2 o kojem i je ova tema jer su usporedbe s D3 blesave (mislim da se svi u tome slazemo) . :chears: |
Citiraj:
|
Aj malo pojasni? Zasto je bitan koji je elemental damage? Zar nemogu npr imati sva 4? (ak si tak poslozim gear). Ili ima skillova koji daju bonus za određeni elm dmg?
|
Ne znam za magea, ali ako si outlander, poison is the way to go ;) Hrpa skillova plus dupli poison dmg na Master of the Elements. Ja pokušavam napravit neki combo physical i poison dmga
|
Citiraj:
Htio bi malo bolje skužit te neke cake, da znam za iduće buildove |
Citiraj:
Electrical i poison nema toliko smisla, i glupo je njih dizat. Ovaj legendary ima odličan fire dmg, 323-646 i još 25% na to + ako staviš 2 fire gema unutra, dmg se bome fino penje. Sa kojim ti likom igraš? |
Pa kažem ti :) Od pasivnih imaš Poison Burst + dupli bonus na MoE. A tu su i Cursed Daggers i Venomous Hail. Poison je jednostavno logičan izbor ako ideš na elemental dmg
|
Aha..:D Bum bacio malo pogleda kasnije kad se uključim u igru... Neznam napamet sve ali mislim da neke od tih skillova nisam ni otvarao..
Buljo, igram sa outlanderom zasad! negdje sam oko 40 lvl čini mi se |
Btw, jeste na krekanim verzijama ili imate oriđiđi? Razmišljam da ju uzmem zbog supporta i multija, ali nažalost od moje ekipe nitko nije online :(
|
Citiraj:
Isto je sa gemovima, redovito dobim tipa 2hp/sec itd :D Radije na kraju stavim gore enchant na iteme koje mislim dulje koristit |
Citiraj:
|
ja iam origigi, ovih dana me napali seminari, ali ako ima itko ovdje kome je dosadno samome, neka se slobodno javi. :) Imam jednog lika na act2, ali nije problem početi sa drugim likom ispočetka.
|
Citiraj:
|
btw ak je netko uzimao onaj 4x pack, mozda bih uzeo jednu kopiju za sebe (platio naravno :D)
|
javi ako nabavis =p
ako se igra kome -> pm |
E, daj mi recite, kad zavrsim igru, imam opciju da idem na mapworks.. sto sam i napravio. ali netko je pricao da se moze igrati game + ili kak se ono zove..? Nisam vidio nigdje opciju za tak nes? Jeli to nesto da se prelazi ispocetka ali teze? I ak sam vec krenui u mapworks, mogu li ovu drugu varijantu.
I samo za info, imam onu prvu krekanu verziju :D thx |
Dostupno ti je cijelo vrijeme i jedno i drugo. Za NG+ ti je čova na JZ kraju grada
|
Aha, ok, thx!
|
Prešao na normal,nakrcao se šiframa i itemima,odigrao još pol sata i obrisao game. Dosadno kao i D3 nakon nekog vremena
|
presao i ostao malo razocaran. odigrao jednu mapu u mapworks ali to vise nije to
|
nije ni meni neš sjela.....Titan Quest je idalje naj xd
|
Citiraj:
bio sam ono...wait...what? i gotovo. |
šteta 14€ ...
|
da? Dam nekome 60 kn za key:)
|
vezan je za steam inače bi ti dao odmah:(
|
Citiraj:
Citiraj:
U današnje vrijeme se ne isplati nikako preorderati igre ako se ne dobi jako dobar bonus (više većih DLCeva) ili značajan popust (-25% minimum). Previše loših igara pobere zaradu u prvih par tjedana na za*eb, koje dođu X puta više nego jedan Torchlight, a nude puno kraći i lošiji gameplay. Kriminalno je dati punu cijenu (50$+) za nekvu ispodprosječnu igru koja je često loši port sa konzola kako to danas biva. Ja sam svoj T2 kupio kao 4-pack i ispalo nas je puno jeftinije svakoga (-33%), i svakako se isplatio. |
ma nije , ajd za tu cijenu je ok, nije baš šteta,pretjerujem:)
Al slažem s se s ovim za predorder. Jedino nisam zažalio za Xcom . Al recimo preordao ME3 i ono .:D osjećaj da sam uzeo 30€ u ruku i zgužvao. |
Trebam savjet za berserkera, lvl 22 sam, stats sam pumpao: 2 str, 2 dex, 1 vit ili 1 focus (svaki level sam mijenjao) da li nastavim tako?
|
Ko još nije uzeo igru, na Steamu je 9,49€ sljedeća 2 dana
|
Može li mi netko reći što dobijem sa onim silnim patchevima koji su izašli za igru ?
Svaki je gotovo 1Gb , a izašlo ih je već 6 (možda i više ). Stavio sam prva 4 i nisam primjetio ništa da se promijenilo u samoj igri . Najiritantnije je što svaki patch ima identičan opis ( kao da su radili samo copy - paste , opisa samog patcha ) . |
|
Ima koga da jos igra Torchlight?:)
Ima nekoga da se rijesava keya?:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |