PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

HAL 24.11.2012. 17:30

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2282778)
kak se pogodiš uglavnom, meni je npr. u 2. sezoni krenulo dobro, i onda sam se u 3 dana spustio sa 1400 na 900

Jesi ti možda ja??? :D

Nevjerojatno je koliko ima kretena u ranked igrama, samo mi pada ELO, što više igram, to sam niže. Završavam game sa tipa 13/4/5 i izgubimo game jer je cijeli tim feedao ko da su mutavi.

Sada igram sa frendom koji je 2200+ ELO, a samnom igra na smurf accountu i doslovno gazimo svaki game, bez obzira na pozicije. Doslovno treba barem dvoje ljudi koji mogu carryat, jer su PUG-ovu ponekad preretardirani.

Iskreno kada bi Riot naplaćivao nekakvih 20 do 25 Eura po sezoni za otvoriti ranked opciju drage volje bih platio i imam osjećaj da bi se kvaliteta povećala višestruko, ovak im apreviše idiota koje ban ne plaši, jer nisu uložili niti kune u igru i jednostavno će napraviti novi account...

panda505 24.11.2012. 19:18

Citiraj:

Autor HAL (Post 2282870)
Jesi ti možda ja??? :D

Nevjerojatno je koliko ima kretena u ranked igrama, samo mi pada ELO, što više igram, to sam niže. Završavam game sa tipa 13/4/5 i izgubimo game jer je cijeli tim feedao ko da su mutavi.

Sada igram sa frendom koji je 2200+ ELO, a samnom igra na smurf accountu i doslovno gazimo svaki game, bez obzira na pozicije. Doslovno treba barem dvoje ljudi koji mogu carryat, jer su PUG-ovu ponekad preretardirani.

Iskreno kada bi Riot naplaćivao nekakvih 20 do 25 Eura po sezoni za otvoriti ranked opciju drage volje bih platio i imam osjećaj da bi se kvaliteta povećala višestruko, ovak im apreviše idiota koje ban ne plaši, jer nisu uložili niti kune u igru i jednostavno će napraviti novi account...

makar vjerujem da ima previše kretena u igri, plaćanje bi uništilo sam koncept Free to Play igre...

a što se ovog tiće, slažem se, i ja kad sam igrao sa frendom, izcarryali cijeli gejm :D

Mommistake 24.11.2012. 21:56

Rengar stigao :)

marijo84 24.11.2012. 22:20

Citiraj:

Autor black35 (Post 2271484)
Ako netko nema ekipu za igranje, neka se meni javi preko PP-a. Starija smo ekipa (svi preko 30) imamo svoj TS, a nema nas baš puno. 2-3 nas se skupi, pa nas fali za 5vs5. Nemamo više živaca igrati sa random ekipom. Igramo na EUW.

Evo stari imaš PP od mene :D

xGAME 24.11.2012. 22:29

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2283017)
Rengar stigao :)

Mislim da sam ga jučer prvi puta odigrao nakon nerfa (zaboravio sam na njega xD) i unatoč nerfu i dalje lomim sve što mi se nađe na top laneu :D Malo promijenio build i to je to :)

Mommistake 24.11.2012. 23:47

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2283033)
Mislim da sam ga jučer prvi puta odigrao nakon nerfa (zaboravio sam na njega xD) i unatoč nerfu i dalje lomim sve što mi se nađe na top laneu :D Malo promijenio build i to je to :)

Ja sam odigrao sada jednu, junglao sam... :) Ludnica je taj Rengar :)

EDIT: Sad imam Rengara, Dianu i Kennena, i s njima mi je super igrati. Rengar TOP, a diana i kennen mid. Koji je najjači OP carry za bot lane? :D

Dijana je OP btw. :)

Mommistake 26.11.2012. 17:06

http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#history

Feels to good to be true! :)

Naravno ima tu i costum s frendom 1v1 (i 4 bota s svake strane :)), ali čisto tako :P Ovaj zadnji match me izvukao dobar team, a na midu me teemo pushao žešče. Lik je baš znao :( Ali np :)

Samo mi je fatalna greška šta sam otišao na east :(

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2283033)

Daj mi pls reci, kak tebi radi lol na tom kompu? Postavke i to mislim.. Zanima me jer vidim konfu a vidim i monitor :)

xGAME 26.11.2012. 21:38

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2284283)

Daj mi pls reci, kak tebi radi lol na tom kompu? Postavke i to mislim.. Zanima me jer vidim konfu a vidim i monitor :)

Sve postavke na max, locknih 60 FPSa i tako oduvijek. Lock nisam nikad micao jer mi ne treba više :)

A što se bottoma tiče, to ti sve ovisi od samog igrača. Holy Trinity se sastoji od Gravesa, Ezreala i Corkia. Zašto? Zato jer su dobri tokom cijele igre, imaju engage i escape spell, sustain (Graves od passiva, Ez i Corki ako ideš Trinity kao prvi core item te sam disengage spell).
S njima ti je, moglo bi reći, u trenutnoj meti na bottom laneu najsigurnije igrati.
Ali to ne znači da ostali ADC ne valjaju. Npr. meni osobno je Ashe safe pick protiv bilo koga, s njom mislim da imam oko 1000 gameva odigranih tako da mi apsolutno svejedno protiv koga sam. Varus, ADC s kojim sam kada sam ga počeo igrati u rankedu, dugo vremena imao +90% pobjeda, 5vs5 (Team ranked) svaki game doslovno uništio protivnički tim.
Imaš Vayne koja je hyper carry u end gameu, ali problem kod nje je što ju je poprilično lako spriječiti da to postigne (malen range, zahtijeva brutalno pozicioniranje, jako squishy...). Kog'Maw, ADC kojeg trenutno uvježbavam do granica savršenstva, je lik koji nema escape ability, užasno squsihy, ali jednom kada dobije IE+PD+LW topi sve pred sobom. S njim moraš jako (ali baš jako) pažljiv biti u početku, farmat se i ako kojim slučajem protivnički carry dobije neku prednost, ti s njim uz dobro pozicioniranje i dalje možeš svaki team fight preokrenut u korist svoga tima.
Samo nemoj Draven uzet ako ti igra ne ide još onako, prokleto dobro.

Ugl. raspisat bih se mogao u detalje za svakog ADC posebno, ali moja preporuka ako želiš safe pickove, nači igrat Holy Trinity :) Ako želiš mogu ti svakog lika posebno secirati, sa manama, prednostima, itd., ali to tek sutra (sad mi se neda):D

Mommistake 27.11.2012. 14:53

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2284486)
Sve postavke na max, locknih 60 FPSa i tako oduvijek. Lock nisam nikad micao jer mi ne treba više :)

A što se bottoma tiče, to ti sve ovisi od samog igrača. Holy Trinity se sastoji od Gravesa, Ezreala i Corkia. Zašto? Zato jer su dobri tokom cijele igre, imaju engage i escape spell, sustain (Graves od passiva, Ez i Corki ako ideš Trinity kao prvi core item te sam disengage spell).
S njima ti je, moglo bi reći, u trenutnoj meti na bottom laneu najsigurnije igrati.
Ali to ne znači da ostali ADC ne valjaju. Npr. meni osobno je Ashe safe pick protiv bilo koga, s njom mislim da imam oko 1000 gameva odigranih tako da mi apsolutno svejedno protiv koga sam. Varus, ADC s kojim sam kada sam ga počeo igrati u rankedu, dugo vremena imao +90% pobjeda, 5vs5 (Team ranked) svaki game doslovno uništio protivnički tim.
Imaš Vayne koja je hyper carry u end gameu, ali problem kod nje je što ju je poprilično lako spriječiti da to postigne (malen range, zahtijeva brutalno pozicioniranje, jako squishy...). Kog'Maw, ADC kojeg trenutno uvježbavam do granica savršenstva, je lik koji nema escape ability, užasno squsihy, ali jednom kada dobije IE+PD+LW topi sve pred sobom. S njim moraš jako (ali baš jako) pažljiv biti u početku, farmat se i ako kojim slučajem protivnički carry dobije neku prednost, ti s njim uz dobro pozicioniranje i dalje možeš svaki team fight preokrenut u korist svoga tima.
Samo nemoj Draven uzet ako ti igra ne ide još onako, prokleto dobro.

Ugl. raspisat bih se mogao u detalje za svakog ADC posebno, ali moja preporuka ako želiš safe pickove, nači igrat Holy Trinity :) Ako želiš mogu ti svakog lika posebno secirati, sa manama, prednostima, itd., ali to tek sutra (sad mi se neda):D

Eto, bilo bi super.Ako ti se da ovdje ili u pm. Puno hvala, na lvl 20 uzimam neki od ta 3, još 4 levela, imam trenutno 3.5k ip i skupljam do negdje 7-8k za rune. Onda uzimam nekoga od ta 3 :)

rap_4_life 27.11.2012. 19:00

http://s3.microtony.com/

Mommistake 27.11.2012. 23:11

Citiraj:

Autor rap_4_life (Post 2285121)

Mah, najmanje me itemi brinu, ima milja guidova. I naravno za svaki lane isto milja guidova. Ali svi su na isti kalup većinom. Svi kažu igraj, top to, mid, to, bot to i jungla to!

Ali kad imaš malo ip i trebaš odabrati jednoga među svima, tu mi nastaje dilema :)

X-Plosiv 28.11.2012. 09:54

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2282618)
1500-1849

pa je onda platinum od 1850 - 2199

i diamond od 2200 nadalje

na EUNE ti je gold od 1450

Ja sam došao bio na 1457, uletio s par trollera/afkera i pao na 1380-90, i jučer se opet dignuo na 1453. Iako igram najčešće mid zadnjih par mjeseci, u Rankedu igram dosta Leonu, i imam ratio s njom 9-0.

Netko je rekao da je kupio Dianu, slobodno probaj jungle s njom, nije loša, dapače.

xGAME, slobodno seciraj Vayne / Graves ako nije problem. Razmišljam da kupim Vayne čisto zbog late game, a posebice zbog toga što zahtijeva jako veliki skill, a Draven mi se ne sviđa.

Obično igram Ezreal-a ili Caitlyn, makar mogu i Varusa, pa razmišljam da uzmem još jedan ADC.

Inače moj "pool" champova:

TOP: Darius, Irelia, Jax, Teemo, Jayce, Olaf
Jungle: Jax, Nocturne, Olaf
MID: Lux, Katarina, Karthus, Kassadin, Vladimir, Orianna, Swain, Teemo, Twisted Fate
ADC: Caitlyn, Varus, Ezreal
Support: Leona, Blitzcrank, Alistair

s time da Alistair/Orianna/Swain/Twisted Fate moram još dosta dobro izvježbati.

Što se tiče Rankeda, tu se može naletjeti na sve, i pozicija junglera je najnezahvalnija. Ako neki lane igra loše, početi će kriviti junglera makar i on mora nekada čistiti junglu da podigne lv.

Inače moj LOLking: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#profile

Zanemarite loss-eve, dosta često gubim jer igram s prijateljima koji imaju manje od cca 200 win-ova, pa ne mogu carryati nekada. U normal imam oko 622 WIN-a i 540 Lost.

Mommistake 28.11.2012. 12:00

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2285373)
Inače moj "pool" champova:

TOP: Darius, Irelia, Jax, Teemo, Jayce, Olaf
Jungle: Jax, Nocturne, Olaf
MID: Lux, Katarina, Karthus, Kassadin, Vladimir, Orianna, Swain, Teemo, Twisted Fate
ADC: Caitlyn, Varus, Ezreal
Support: Leona, Blitzcrank, Alistair

s time da Alistair/Orianna/Swain/Twisted Fate moram još dosta dobro izvježbati.

Najs ekipu imaš :)

Ja sam tek lvl 15. Ali imam frenda koji je lvl 30, igra ranked isto oko 1500, i sad za vikend sam bio doma, otišao k njemu 2 dana za redom, igrali par sati, objasnio mi kako, kada, gdje + jedan dobar sajt s guidovima, redosljed kupovanja itema, itd. i mogu reći da je to druga priča odmah. Na lvl 15 se jako vidi ta razlika čim ti neko pokaže + malo pročitaš, odmah si bog u igri :)

Ja igram ovako:
Top: Morde, Jax, Rengar, Garen (mogu i ashe i dianu igrati isto gore)
Mid: Kennen, Diana (probao i s Ryze, išlo je, ali trebalo bi vježbati)
Bot: Ashe, Diana (Nekako više preferiram mid i top)
Jugle: Rengar i Diana (Isto tako ne igram baš, jer na lvl 15 nema baš junglera, tj. probam ići i nitko neće pomoći oko buffova, niti ništa, i kasnije kada se par puta vratiš u bazu, već su svi 2-3 lvl-a više od tebe).
Sup: Nemam ni jedan hero za sup, još premali lvl za to :)

Uz te heroje gore imam Alistara i Tristanu, jednostavno nisam imao vremena ni probati igrati xD

Probao sam igrati i: Rivena (super je bio), Shyv (booomba), TF (pretežak mi, ali sam ga probao jer me jednom neki luđak ownao u midu), Malphite (kupiti ću ga sigurno, meni je isto super bio), Cho (dosta težak meni).

Sad imam 3.3k IP na lvl 15 sam. E, sad pitanje.

Na lvl 20, koliko će mi rune slota biti otključano? Jer na lvl 20 ću imati oko 7k IP, pa hoću ove tier 3 rune pokupovati, bar da 60-70% runa si skupim. Sad je par dana kupovanje charova u drugom planu.

I 2nd pitanje, ADC je AD carry, ne? Kako da znam je li netko carry? Unaprijed se zna tko je carry a tko ne, ili kako to ide?

Thx

X-Plosiv 28.11.2012. 12:12

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2285455)

Na lvl 20, koliko će mi rune slota biti otključano? Jer na lvl 20 ću imati oko 7k IP, pa hoću ove tier 3 rune pokupovati, bar da 60-70% runa si skupim. Sad je par dana kupovanje charova u drugom planu.

I 2nd pitanje, ADC je AD carry, ne? Kako da znam je li netko carry? Unaprijed se zna tko je carry a tko ne, ili kako to ide?

Thx

Ono je samo pool što igram često, makar moram još malo neke igrati, nije mi poanta imati puno champova, nego određeni broj koji stvarno tznam igrati.

Ne znam koliko će ti rune slotova, ali kupiš tada rune, pa kako napreduješ prema lv 30 kupiš još rune.

ADC je AD Carry, obično je to range...ovako iz glave Twitch, Ezreal, Graves, MF, Sivir, Varus, Caitlyn itd. itd.
Mislim, može biti i Fiora ADC, ali koliko je viable, to je pitanje :goood:

Malphite je super, razmišljam da ga kupim, ali obično je baniran u svakom ranked-u, ali za normal ću ga morati probati :) čekam da bude free

Mommistake 28.11.2012. 12:21

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2285472)
Ono je samo pool što igram često, makar moram još malo neke igrati, nije mi poanta imati puno champova, nego određeni broj koji stvarno tznam igrati.

Ne znam koliko će ti rune slotova, ali kupiš tada rune, pa kako napreduješ prema lv 30 kupiš još rune.

ADC je AD Carry, obično je to range...ovako iz glave Twitch, Ezreal, Graves, MF, Sivir, Varus, Caitlyn itd. itd.
Mislim, može biti i Fiora ADC, ali koliko je viable, to je pitanje :goood:

Malphite je super, razmišljam da ga kupim, ali obično je baniran u svakom ranked-u, ali za normal ću ga morati probati :) čekam da bude free

Ma ja nekako mrzim čekati da bude free neki char, pogotovo ako je neki za 1350 ip :) To se skupi za 2-3 dana :) Ja sam ga igrao free i meni je super bio.

Ako razgovaramo o pool, onda mi se broj heroja smanjuje. Kennen, diana, garen, ashe i jax.. Njih znam igrati malo bolje, ostatak osrednje :) Učim rengara atm :)

X-Plosiv 28.11.2012. 12:36

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2285485)
Ma ja nekako mrzim čekati da bude free neki char, pogotovo ako je neki za 1350 ip :) To se skupi za 2-3 dana :) Ja sam ga igrao free i meni je super bio.

Ako razgovaramo o pool, onda mi se broj heroja smanjuje. Kennen, diana, garen, ashe i jax.. Njih znam igrati malo bolje, ostatak osrednje :) Učim rengara atm :)

Nisam ljubitelj trošenja IP-a bezveze, jer mi sada treba IP za novi 2x rune page (jungler i support) ...

Kennen mi je isto na želji da ga naučim jednog dana :)

Kako buildaš Jaxa?

Build koij ja obično radim:

Jungler:

Boots + 3hp
Wriggle Lantern
Ninja Tabi ili Mercury Threads (ovisi da li imaju 1 AP ili 2+)
Trinity Force
Guardian Angel
izborno

ako sam u lejnu znam gunblade umjesto wrigglea , sve ovisi
neki basic build po kojem njega buildam

e da, zaboravih dodait, i Ireliu za top, uzeo sam je prošli tjedan, zadovoljan :goood:

HAL 28.11.2012. 13:14

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2285502)
Nisam ljubitelj trošenja IP-a bezveze, jer mi sada treba IP za novi 2x rune page (jungler i support) ...

Kako buildaš Jaxa?

Jungler:

Boots + 3hp
Wriggle Lantern
Trinity Force
Guardian Angel
izborno

e da, zaboravih dodait, i Ireliu za top, uzeo sam je prošli tjedan, zadovoljan :goood:

Samo izbaci Wriggle`s jer je nepotreban imo i probaj sa Hextech Revolverom, koji kasnije rokneš na Hextech Gunblade. Opasno dobar item i puno više ti daje nego Wriggle`s.

Mommistake 28.11.2012. 14:17

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2285502)

Kako buildaš Jaxa?

Jungler:

Boots + 3hp
Wriggle Lantern
Trinity Force
Guardian Angel
izborno

Ja već duže vrijeme igram ovako:

Boots + 3xHP
Pa skupljam za Sheen
Pa skupljam za Phage
Pa Mercury's Treads
Pa Bilgewater
Trinity Force
Hex Gunblade
Pa scepter i
Atma's Inpaler

Nisam nikad junglao s njim.. Uvijek top.

Sad izborno zna biti još negdje giant's belt i guardian angel... Znači neki hibrid. To je više manje to! Lvl 15 sam xD

~Trt~ 28.11.2012. 18:23

u zadnje vrijeme samo Hecarimom peglam i lik je totalni ubojica

dodat me u igri:

Kojiqrac je nick

Mommistake 28.11.2012. 21:05

Citiraj:

Autor ~Trt~ (Post 2285823)
u zadnje vrijeme samo Hecarimom peglam i lik je totalni ubojica

dodat me u igri:

Kojiqrac je nick

Gdje igraš? West ili east?

EDIT:

14 mečeva, 13 pobjeda trenutno! :) Imam sve zajedno 73 pobjede na lvl 16, neznam je li to dobro, ok ili loše :D Za nekoga ko se prvi put susreće s takvom vrstom igre (prije mjesec i pol točno) :)

DiskoVrucica 29.11.2012. 14:46

Vrijeme je za jedan brkati fun kup! 3on3 Proving Grounds, samo brkati championi :) Zabavite se s nama u subotu.

http://www.esl.eu/hr/lol/news/209339/

rap_4_life 29.11.2012. 15:11

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2285455)
Najs ekipu imaš :)

Ja sam tek lvl 15. Ali imam frenda koji je lvl 30, igra ranked isto oko 1500, i sad za vikend sam bio doma, otišao k njemu 2 dana za redom, igrali par sati, objasnio mi kako, kada, gdje + jedan dobar sajt s guidovima, redosljed kupovanja itema, itd. i mogu reći da je to druga priča odmah. Na lvl 15 se jako vidi ta razlika čim ti neko pokaže + malo pročitaš, odmah si bog u igri :)

Ja igram ovako:
Top: Morde, Jax, Rengar, Garen (mogu i ashe i dianu igrati isto gore)
Mid: Kennen, Diana (probao i s Ryze, išlo je, ali trebalo bi vježbati)
Bot: Ashe, Diana (Nekako više preferiram mid i top)
Jugle: Rengar i Diana (Isto tako ne igram baš, jer na lvl 15 nema baš junglera, tj. probam ići i nitko neće pomoći oko buffova, niti ništa, i kasnije kada se par puta vratiš u bazu, već su svi 2-3 lvl-a više od tebe).
Sup: Nemam ni jedan hero za sup, još premali lvl za to :)

Uz te heroje gore imam Alistara i Tristanu, jednostavno nisam imao vremena ni probati igrati xD

Probao sam igrati i: Rivena (super je bio), Shyv (booomba), TF (pretežak mi, ali sam ga probao jer me jednom neki luđak ownao u midu), Malphite (kupiti ću ga sigurno, meni je isto super bio), Cho (dosta težak meni).

Thx

Šta se tiće runa prije lvl 30 ti netribaju ..... nisu svi champ ovisni o runama malp i garen su i bez njih jaki ako znas igrat sta se tice adc nije nuzno da bude range (mrzim kategorizaciju igara da se igra po nekim šablonama) ko kaze da jedan tryndamer koji je sam po sebi cisti keri nece izownat a nije range heroj i fiora xin kayle jax gangplank(on s krit runama "Q" miljun dmg) itd ..... sve su to melee heroji samo svi se drze nekih internet buildova i nece probaju igrat nesto drugacije. Kad odigras prvi gejm protiv ufidanog tryndamer-a zapamti ces ga sigurno ..... Svaki heroj je jak sam po sebi samo triba probat igrat drukcije i iznenadit protivnika s nekim potezima koje dosad nije vidio niti ocekivao ...:chears:

X-Plosiv 29.11.2012. 17:38

Citiraj:

Autor rap_4_life (Post 2286495)
Šta se tiće runa prije lvl 30 ti netribaju ..... nisu svi champ ovisni o runama malp i garen su i bez njih jaki ako znas igrat sta se tice adc nije nuzno da bude range (mrzim kategorizaciju igara da se igra po nekim šablonama) ko kaze da jedan tryndamer koji je sam po sebi cisti keri nece izownat a nije range heroj i fiora xin kayle jax gangplank(on s krit runama "Q" miljun dmg) itd ..... sve su to melee heroji samo svi se drze nekih internet buildova i nece probaju igrat nesto drugacije. Kad odigras prvi gejm protiv ufidanog tryndamer-a zapamti ces ga sigurno ..... Svaki heroj je jak sam po sebi samo triba probat igrat drukcije i iznenadit protivnika s nekim potezima koje dosad nije vidio niti ocekivao ...:chears:

Zato što snažni ADC range gađa iz rangea, i uz pravilno pozicioniranje radi sranja bez da uleti u sranje sam?

Mommistake 29.11.2012. 17:54

Citiraj:

Ja sam dosta čitao i dosta se raspitao, i stvar je ovakva, da dosta ljudi igra s free herojima ili pak kupi jednoga - dva, i s njim igra do lvl 20, i skupljaju ip za tier 3 rune. i onda na lvl 20 kupe tier 3 rune, i onaj koji nema bar nešto runa, se osjeti gadna razlika. Pa nebi htio doći na lvl 20 i da jednostavno se osijeti ta razlika.. imam 4k ip-a, lvl 16 sam. Do 20 ću skupljati, koliko bude, bude, pa ću kupiti rune!

xGAME 29.11.2012. 18:21

IPL 5 info
Stream (Free HD)

X-Plosiv 29.11.2012. 19:12

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2286568)
Ja sam dosta čitao i dosta se raspitao, i stvar je ovakva, da dosta ljudi igra s free herojima ili pak kupi jednoga - dva, i s njim igra do lvl 20, i skupljaju ip za tier 3 rune. i onda na lvl 20 kupe tier 3 rune, i onaj koji nema bar nešto runa, se osjeti gadna razlika. Pa nebi htio doći na lvl 20 i da jednostavno se osijeti ta razlika.. imam 4k ip-a, lvl 16 sam. Do 20 ću skupljati, koliko bude, bude, pa ću kupiti rune!

Pametno, to sam i ja napravio, i dosta drugih :)

Mommistake 29.11.2012. 19:32

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2286611)
Pametno, to sam i ja napravio, i dosta drugih :)

Ee, još istomišljenika ;) Ty ;)

Hoće li mi 6-7k biti dosta za početak?

X-Plosiv 29.11.2012. 23:34

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2286620)
Ee, još istomišljenika ;) Ty ;)

Hoće li mi 6-7k biti dosta za početak?

A izračunaj koliko te dođe, ne znam ovako, ali potrošiti ćeš ih, to sigurno :P

marijo84 30.11.2012. 00:06

Citiraj:

E ovo ni ja nebi bolje sročija :D
Bog progovara iz tebe :D

Da Trinda je bog kada se nafida, sićan se kad smo jednom ostali 3 na 5 ja sa olafom bija je tu još trinda i činmi mi se da je bija malph i uspili smo dobit gejm... nezaboravno.... lik je radija čuda dok smo ja i malph primali batine :D

Mommistake 30.11.2012. 18:10

Htio si uplatiti 2.5 eura preko visa kartice da kupim Corki-a i baca mi neki error! (store problem). Netko imao isti problem ili barem zna riješenje?

EDIT: Uplatio ga preko Paypala. Corki je u kolekciji isto :)

EDIT2: Ezrael je u kilekciji isto :) 6k ip za sada, lvl 17. još malo i na 20 padaju rune :P

Mommistake 05.12.2012. 11:13

Preseason 3 Patch Notes

Ja probao novi patch. Meni je nakako bolji iskreno. Ljepši je meni za kupnju itema, jungla je bolja, jedino šta sad malo sporije se levela i dobiva lova :)

X-Plosiv 05.12.2012. 14:38

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2290289)
Preseason 3 Patch Notes

Ja probao novi patch. Meni je nakako bolji iskreno. Ljepši je meni za kupnju itema, jungla je bolja, jedino šta sad malo sporije se levela i dobiva lova :)

Jako mi je čudan HUD od shoppa, da budem iskren. Odmah sam ga prebacio na ikonice, a ne da budu male ikonice i da piše tekst ispod njih.

Frend je junglao danas, i kaže da je njemu zanimljivije nego prošle godine.

Inače, 1528 ELO i going up (nadam se)! :goood:

Mommistake 05.12.2012. 19:40

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2290468)
Jako mi je čudan HUD od shoppa, da budem iskren. Odmah sam ga prebacio na ikonice, a ne da budu male ikonice i da piše tekst ispod njih.

Frend je junglao danas, i kaže da je njemu zanimljivije nego prošle godine.

Inače, 1528 ELO i going up (nadam se)! :goood:

GL na ELO :)

Frend je inače jakooo dobar, preko 2 godine "staža" u lolu i kaže da je patch uveo veliko sranje u redove igrača tog kalibra :D Jer postaje sve statičnije, pretvara se u dotu, sporije sve. Nema više toliko genkanja, jungla je teža i tako :)

Ništa neznam o tome pošto sam lvl 17, ali tako on kaže :)

panda505 05.12.2012. 20:09

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2290736)
GL na ELO :)

Frend je inače jakooo dobar, preko 2 godine "staža" u lolu i kaže da je patch uveo veliko sranje u redove igrača tog kalibra :D Jer postaje sve statičnije, pretvara se u dotu, sporije sve. Nema više toliko genkanja, jungla je teža i tako :)

Ništa neznam o tome pošto sam lvl 17, ali tako on kaže :)

ma i nije baš sad toliko, frka je jedino sad prvih par dana pokopčat sve nove iteme, isprobat nove buildeve, izračunat vrijeme i pare za jungle i fajrunt

marijo84 05.12.2012. 20:36

A triba samo vrimena da se priviknemo na sve ovo, al samo neka oni rade i unaprijeđuju igru :D aj lajk a lot :D

Mommistake 05.12.2012. 20:41

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2290767)
ma i nije baš sad toliko, frka je jedino sad prvih par dana pokopčat sve nove iteme, isprobat nove buildeve, izračunat vrijeme i pare za jungle i fajrunt

Ja sam sad 2 odigrao, 1 s ezom i drugu s dianom. stari itemi i build :) još nisam ni probao nove iteme, a iskreno, niti neznam da li za ta 2 heroja ima nešto novo :)

Citiraj:

Autor marijo84 (Post 2290791)
A triba samo vrimena da se priviknemo na sve ovo, al samo neka oni rade i unaprijeđuju igru :D aj lajk a lot :D

Ma daleko od toga, i meni se sviđa :) Jer nisam još ni blizu pro, pa mi je sad isto :) Još se nisam ni na staro navikao :P

Mirkopoter 05.12.2012. 21:26

Pozdrav ljudi!

Nick: DawnTerror
Region: East

Igram champove u kojima uživam, ne silim se igrat nekog koji je bolji ako će mi biti dosadan. Npr. obožavam igrat Soraku na topu i iako mi treba 10 min da nađem match jer mi svi izlaze iz champ selecta i nazivaju me nubom ja i dalje uporno igram što volim.

Champove koje igram:

TOP: Soraka, Jax, Nasus, Darius, GP, Morde, Olaf, Teemo, Yorick
MID: Kennen, Karthus, Malzahar, Swain
Jungle: Amumu, Fiddle, Olaf, Xin, Rammus
Bot: Graves
Support: Janna, Soraka, Alistar

Najdraži: Kennen, Soraka, Nasus i Jax

Najviše volim igrat na topu.

Ja sam malo drugačiji igrač, svi moji frendovi samo gledaju kojeg će novog champa kupit a ja baš ne volim IP trošit na champove, nego rokam po rune pageovima kojih imam 10. Problem je što više neznam koje da rune kupujem, pa bi htio neku preporuku ako znate što bi trenutno mogao slagat.

Lista:

Armor Penetration
1. Marks i Quints: Arm Pen, Seals: Armor, Glyph: Meg Res

AP
2. Marks: Meg Pen, Quints: AP, Seals: HP per lev, Glyph: AP

AD
3. Marks i Quints: AD, Seals: Armor, Glyph: Att Spd

Tanky Magic Penetration
4. Marks: Meg Pen, Quints: HP, Seals: Armor, Glyph: Meg Res

Teemo :D
5. Marks: Meg Pen, Quints: AP, Seals: Armor, Glyph: Att Spd

Jax
6. Marks: AD, Quints: HP, Seals: Armor, Glyph: Meg Res

Support
7. Marks: Armor, Quints: Gold per sec, Seals: Gold per sec, Glyph: CD

Critical Chance (nisam imao šta za kupovat :D )
8. Marks: Crit Cha, Quints: Crit Cha, Seals: Armor, Glyph: Att Spd

Nasus
9. Marks: Armor, Quints: Gold per sec, Seals: Gold per sec, Glyph: Meg Res

Rammus
10. Marks: Armor, Quints: HP, Seals: Armor, Glyph: Meg Res

Eto ako imate kakav kvalitetan rune page koji nemam slobodno navedite:goood:

xGAME 05.12.2012. 23:06

Jedva dočekao ovaj patch i sve u svemu sviđaju mi se promjene, ali daaaaaaj, neda mi se masteriese nazad slagat :D Za sada složio (konačno) 5 Masteries page-eva samo za ADC ulogu, a gdje je još ostatak :D

X-Plosiv 06.12.2012. 00:53

Baš pisao na forum.hr

Naletavam na čudne timove nakon patcha.

Prvo sam igrao na solo top Darius vs. Amumu i Nocturne. Taj gejm sam završio 21/5/4 http://www.forum.hr/images/smilies/mrgreen1.gif ali izgubio jer su moji bili kriplovi. Seriously, frend je imao 2 BF Sworda i govori "znam što radim"..
Drugi gejm sam bio Jax solo top vs Caitlyn i Brand. Definitivno najgori ikada lejn koji sam dobio. Imao sam 6 creepa u 10oj minuti, srušili mi turret i to je najbolja stvar koja mi se mogla desiti. Završio sam 8/1/6 i 239 CS u 35 min (nisam farmao prvih 10 minuta) http://www.forum.hr/images/smilies/mrgreen1.gif Tu smo pobijedili jer su oni bili debili kakvih nema

...ima netko sličnih iskustava?

Mommistake 06.12.2012. 08:54

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2291002)
Baš pisao na forum.hr

Naletavam na čudne timove nakon patcha.

Prvo sam igrao na solo top Darius vs. Amumu i Nocturne. Taj gejm sam završio 21/5/4 http://www.forum.hr/images/smilies/mrgreen1.gif ali izgubio jer su moji bili kriplovi. Seriously, frend je imao 2 BF Sworda i govori "znam što radim"..
Drugi gejm sam bio Jax solo top vs Caitlyn i Brand. Definitivno najgori ikada lejn koji sam dobio. Imao sam 6 creepa u 10oj minuti, srušili mi turret i to je najbolja stvar koja mi se mogla desiti. Završio sam 8/1/6 i 239 CS u 35 min (nisam farmao prvih 10 minuta) http://www.forum.hr/images/smilies/mrgreen1.gif Tu smo pobijedili jer su oni bili debili kakvih nema

...ima netko sličnih iskustava?

Za sada nisam došao u sličnu situaciiju. Meni lejnovi standardni za sada, ali jučer se razživcirao kako nikad u životu. Igramo 5v5, ja uzmem mid (Dianu), imam u ekipi pantheona i brand na topu i MASTER YI-a i vayne na botu. I igramo mi, ja do lvl 7 imam 0/1/0 i onda mi krene, imam 9/2/3 i srušim turret. Za to vrijeme pomognem na topu srušiti turret, napravim double kill, i moji na botu izgube turret. I tako dalje, na kraju ja imam 15/9/7 i branimo samo zadnja 2 turreta u bazi, i gledam ja toga master yi-a (koji nas cijeli match vriješa, a ima 2/17/0, on hoda po đungli i ubija creepove, a mi se branimo. i kaže znam što radim, to je jedini način za pobjedu :D I izgubimo, i onda smo svi idiot, noobovi i tako dalje.. E, došlo mi je da ga pojedem!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51.